Από τις πιο συχνές ερωτήσεις που κάνουμε σαν γυναίκες όταν ψωνίζουμε καλλυντικά είναι:

Τι προϊόντα πρέπει να πάρω και ποια είναι η σωστή σειρά εφαρμογής;

Τα προϊόντα που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε είναι κυριολεκτικά άπειρα! Ουσιαστικά εάν μπορούσαμε να χωρίσουμε τη ρουτίνα μας σε βήματα θα ήταν τα εξής:

Πρωινή ρουτίνα:

Καθαριστικό προϊόν, toner, serum, κρέμα ματιών, θεραπεία στιγμάτων (ροδόνερο, σας λέω!), ενυδατική, λάδι προσώπου και φυσικά αντηλιακό!

Βραδινή ρουτίνα:

Καθαριστικό προϊόν, toner, serum, κρέμα ματιών, θεραπεία στιγμάτων, ενυδατική, ρετινόλη και λάδι προσώπου.

Τώρα θα αναρωτηθεί κανείς “Είναι απαραίτητο να τα χρησιμοποιούμε όλα αυτά;”…  Προφανώς όχι! Το να φορτώνουμε με πολλά προϊόντα το πρόσωπό μας δεν είναι πάντα καλό, προπάντων αν δεν έχουμε ρωτήσει κάποιον ειδικό. Φυσικά υπάρχουν πολύ απλές λύσεις!

  • Κρατάμε τον καθαρισμό, ειδικότερα αν μένουμε στην πόλη, συνεχίζουμε με ενυδατικό serum, κρέμα ματιών (για άνω των 25 ετών), ενυδατική κρέμα και αντηλιακό. Το βράδυ μπορούμε να επαναλάβουμε την ίδια ρουτίνα με προϊόντα νυκτός ή αντί για κρέμα να χρησιμοποιήμε ενυδατικό λάδι.
  • Αυτό που μας έχουν διδάξει πάντως εμβληματικές γυναίκες του παρελθόντος, όπως η Κλεοπατρα ή η Marilyn Monroe, είναι πως τα φυσικά προϊόντα θα είναι πάντα σύμμαχοί μας στην περιποίηση του προσώπου! Η μπανάνα, το γάλα, το μέλι, το μηλόξυδο, το γιαούρτι, το αυγό, το λεμόνι, το πορτοκάλι είναι μόνο μερικά από τα προϊόντα-συμμάχους που έχουμε για την περιποίησή μας!

Τέλος, όπως ξέρουμε η κάθε επιδερμίδα είναι διαφορετική! Μη διστάσεις να μιλήσεις στον δερματολόγο σου!

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet