Δεν την αποκαλούμε τυχαία Queen Bey! Στις 29 Ιουλίου κυκλοφόρησε το πολυαναμενόμενο άλμπουμ της η Beyoncé και πριν να γίνει αυτό, η ίδια είχε μοιραστεί κάποιες από τις φωτογραφίες που θα το συνόδευαν – και ήταν πραγματικά το κάτι άλλο!  Με όπλο τη δυναμική και τίτλο Αναγέννηση (Renaissance) τα τραγούδια της είναι πιο αισιόδοξα από ποτέ!

Περίπου 6 χρόνια μετά την κυκλοφορία του Lemonade και λιγότερο από ένα μήνα που το single You Won’t Break My Soul μπήκε στη ζωή μας και ενέπνευσε πολλούς να εγκαταλείψουν τη δουλειά τους και να κυνηγήσουν τα όνειρά τους, η Βασίλισσα λάνσαρε όχι 1 όχι 2 αλλά 12 δυνατές φωτογραφίες που σε κάνουν να καταλάβεις γιατί τόσα χρόνια έχει τον πλανήτη δεμένο στα μάγια της!

Σέξυ πόζες και αρκετό γυμνό βλέπουμε στις φωτογραφίες που όμως αποπνέουν έντονο δυναμισμό, αυτοπεποίθηση και κυρίως girl boss attitude.  Κάθε φωτογραφία έχει glamourous διάθεση και αύρα κυριαρχίας. Τι να πρωτοσχολιάσουμε; Το à la Madonna κωνικό σουτιέν ή τα αστέρια που κάλυπταν μόνο το στήθος της; Όπως και να το πάρεις, δεν έχει σημασία τι φοράει γιατί η ίδια εκπέμπει έντονο μαγνητισμό.

Τα τραγούδια της στο νέο της άλμπουμ αποτυπώνουν τον εκρηκτικό δυναμισμό που βλέπουμε στις φωτογραφίες της. Οι στίχοι μιλούν για τις γυναίκες που καθοδηγούν τον πλανήτη με την Beyoncé να τονίζει πως οι γυναίκες ενώνουν, είναι οι κινητήριοι τροχοί για την αλλαγή και όταν σε κάποιο θέμα είναι ανακατεμένη μια γυναίκα, οι δυνατότητες είναι άπειρες. Μερικές φορές χρειάζεσαι κάποιον να σου υπενθυμίσει πως είσαι ικανή να καταφέρεις τα πάντα.

Και η Queen μας υπενθυμίζει πως οι γυναίκες είμαστε πλάσματα που αναβαθμίζουμε τη ζωή των γύρω μας. Μέσα από τα τραγούδια της σε ωθεί στον δρόμο προς τη δική σου ελευθερία, απαλλαγμένη  από τις αμφιβολίες σου και έτοιμη να κατακτήσεις ότι έχεις ονειρευτεί! Μπορείς να είσαι ανεξάρτητη, δυναμική, να στηρίζεις τον εαυτό σου, να είσαι σέξυ και πολύπλευρη και σίγουρα δεν χρειάζεσαι έναν άντρα για να επιβεβαιωθείς –  το κάνεις και μόνη σου.

Σύμφωνα με το επίσημο δελτίο τύπου για το άλμπουμ, η Beyoncé «αποφάσισε να μην υπάρχουν γραφικά, δίνοντας στους θαυμαστές την ευκαιρία να αφήσουν τη φαντασία τους να περιπλανηθεί στο ταξίδι της ακρόασης. Είναι μια ευκαιρία ο κάθε ακροατής -κι όχι θεατής- να ακούει το κάθε διαμάντι και να το προσλαμβάνει όπως εκείνος θέλει».

Η κυκλοφορία του Renaissance χωρίς visuals είναι μια κίνηση που αλλάζει τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε ένα τραγούδι. Η Beyoncé αλλάζει και επανεφευρίσκει τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβανόμαστε την μουσική.»

Αν και προφανώς η κυκλοφορία εικόνων πριν από το ίδιο το άλμπουμ μάς δίνει μια οπτική ως προς το θέμα των κομματιών: να ανακτήσετε τη δύναμή σας και να είστε αυτό που είστε, σε όλη σας την πολύπλευρη λάμψη!

Διαβάστε επίσης: Η Beyoncé με δημιουργία Celia Kritharioti

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet