Ζούμε σε μιαν εποχή γεμάτη διλλήματα που αφορούν την καθημερινότητά μας, τις διαπροσωπικές μας σχέσεις, την οικογένεια και τη δουλειά. Ειδικότερα στην επαγγελματική εξέλιξη, οδηγός πρέπει να είναι η λογική και να κυριαρχεί του συναισθήματος. Πολλοί άνθρωποι δεν μπορούν να βρουν τη χρυσή τομή που θα τους δώσει την κατάλληλη ώθηση να ανελιχθούν επαγγελματικά.

Υπάρχουν ερωτήσεις που κάνεις στον εαυτό σου και συχνά δεν έχεις την απάντηση που ψάχνεις γιατί μπορεί οι σκέψεις σου να είναι μπερδεμένες. Αν και για χρόνια ο κόσμος αντιμετωπίζει με δυσπιστία τους coaches, έχει αποδειχθεί πως όντως συμβάλλουν στην αυτοβελτίωση του ατόμου. Δεν υπάρχει κάποια χρυσή συνταγή ούτε οι coaches κουνάνε ένα μαγικό ραβδάκι κι όλα μπαίνουν στη σωστή τους θέση. Αντίθετα ο ρόλος τους είναι να σε υποστηρίξουν στο δικό σου ταξίδι ώστε να βρει τις απαντήσεις που θα σε βοηθήσουν.

Αυτοί οι 6 coaches είναι κορυφαίοι στον κόσμο και αξίζει να τους ακολουθήσεις για μια διαφορετική προσέγγιση στα θέματα που σε απασχολούν – και ίσως οδηγηθείς σε κάποιες απαντήσεις!

1.       Tony Robbins

Είναι από τους πιο διάσημους  και πετυχημένους coaches παγκοσμίως. Στο επίσημο site του και στα social media του, θα ανακαλύψεις περισσότερα για τον εαυτό σου, πώς να ιεραρχήσεις τους στόχους σου αναγνωρίζοντας κατ’ αρχάς τον βασικό σου στόχο.  Επιπλέον, μπορείς να ακούσεις τα podcasts του  με διασημότητες και κορυφαίους στοχαστές. Στα social media του ανεβάζει συνεχώς βίντεο και άρθρα που θα σε κρατήσουν ενήμερο και θα σου δώσουν μια νέα οπτική στα πράγματα.

Website: tonyrobbins.com

6 Business Coaches που πρέπει να ακολουθήσεις το 2022

2.        Nick Loper

Ο συγκεκριμένος coach μπορεί να σου δείξει πώς να κερδίζεις χρήματα με αντισυμβατικούς τρόπους, εκτός των παραδοσιακών εργασιών που μπορείς να κάνεις. Σε καθοδηγεί να ξεπεράσεις την εσωτερική σου πάλη και να εξελιχθείς  σε μιαν ικανοποιητική για εσένα εργασία. Τα Podcast του είναι πολύ δημοφιλή και κυκλοφορούν σε iTunes ή Android.

Website: sidehustlenation.com

6 Business Coaches που πρέπει να ακολουθήσεις το 2022

3.        Allison Dunn

Η Allison Dunn σε διδάσκει πώς να αναπτύξεις σταδιακά και σωστά την επιχείρησή σου. Στο blog της αλλά και στο YouTube δίνει tips για το πώς μπορείς να βάλεις τις σκέψεις σου σε τάξη και να ορίσεις σωστά -βήμα βήμα-  τους στόχους σου. Ανάπτυξε  την επιχείρησή σου και να προώθησε τις ηγετικές σου δεξιότητες παρακολουθώντας το ιστολόγιό της και στο YouTube. Άκουσε το Podcast της Allison’s Deliberate Leaders στο iTunes ή στο Spotify. Λάβε ενημερώσεις για το νέο περιεχόμενό της από τη σελίδα Deliberate Directions στο Facebook.

Website: deliberatedirections.com

6 Business Coaches που πρέπει να ακολουθήσεις το 2022

4.       Barry Moltz

Τον αποκαλούν the Unstuck Guy και όχι τυχαία γιατί είναι αυτός που θα σε συμβουλέψει αν αισθάνεσαι πως δεν υπάρχει εξέλιξη στην επιχείρησή σου ή στην επαγγελματική σου σταδιοδρομία. Ειδικότητά του βέβαια είναι οι μικρές επιχειρήσεις για τις οποίες έχει αφιερώσει και τα περισσότερα podcast του τα οποία υπάρχουν στο iTunes και στο Spotify.

Website: barrymoltz.com

6 Business Coaches που πρέπει να ακολουθήσεις το 2022

5.        John Mattone

To blog του John Mattone υπάρχει για να σε καθοδηγήσει στο πώς να γίνεις καλύτερος leader για την ομάδα σου. Είναι πολύ σημαντικό να μάθεις να αφήνεις τις προσωπικές σου σκέψεις και επιθυμίες στην άκρη και να μπορείς να αφουγκραστείς τις ανάγκες που έχει η ομάδα σου και κατ’ επέκταση η εταιρία που εργάζεσαι. Ένας καλός leader πρέπει να γνωρίζει πότε πρέπει να πιέσει, πότε να κάνει πίσω, πώς να στηρίξει την ομάδα του και να έχει μια αρμονική συνεργασία. Πολλά τέτοια tips και ιδέες θα βρεις στο σάιτ του!

Website: johnmattone.com

6 Business Coaches που πρέπει να ακολουθήσεις το 2022

6.       Tristan Wright

Είναι ο coach που πιστεύει πως όλα ξεκινούν από μέσα μας και δεν έχει άδικο. Ο συγκεκριμένος κύριος μετά από πολύ σκέψη και μελέτη έγραψε τις 10 αρχές που θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις την τέλεια για εσένα επιχείρηση. Για να καταφέρεις όμως να έχεις μια ολοκληρωμένη επιχείρηση, πρέπει να έχει δημιουργήσει έναν ολοκληρωμένο επιχειρηματία!

Website: evolvetogrow.com.au

6 Business Coaches που πρέπει να ακολουθήσεις το 2022

Διαβάστε ακόμα: 6 χρυσές συμβουλές καριέρας για να αυξήσεις τώρα το εισόδημά σου

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!