Υπάρχουν πράγματα στη ζωή που δεν θα αλλάξουν ποτέ! Το παρελθόν δεν αλλάζει, η βλακεία δεν αλλάζει, ο ήλιος πάντα θα βγαίνει από την ανατολή και το κακό sex θα παραμείνει κακό sex! Μπορεί να προσπαθήσεις φυσικά και να δώσεις ευκαιρίες και προς θεού μην κρίνεις από τις πρώτες φορές που υπάρχει αμηχανία!

Δεν είμαστε όλοι για όλους και δυστυχώς όσο κι αν σου φαίνεται επιφανειακό ή ντρέπεσαι να το δεχτείς, το sex είναι πολύ σημαντικός παράγοντας για να σταματήσεις να βγαίνεις με κάποιον. Ο σύντροφος είναι σύντροφος γιατί έχουμε σεξουαλική επαφή μαζί του αλλιώς θα ήταν φίλος.

Ποιες είναι οι ενδείξεις ότι δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι στο sex μεταξύ σας!

sex

#1 Επικοινωνία

Βαρεθήκαμε να το λέμε. Καλό θα ήταν αυτά που του λες να μην του μπαίνουν από το ένα αυτί και να βγαίνουν από άλλο. Ο σύντροφός σου πρέπει να είναι ανοιχτός στο να ακούει τι σου αρέσει στο sex και να το κάνει κι όλας! Αλλιώς καλή μου, κάνε το μόνη σου να τελειώνεις (κυριολεκτικά και μεταφορικά).

#2 Θυμάσαι την τελευταία φορά που σου άρεσε;

Εμ! Εδώ σε θέλω! Εάν έχετε κάνει πολλές φορές sex (πχ 10-20), και σου άρεσε 1 ή 2 τότε το πράγμα δεν θα βελτιωθεί! Αν πάλι το τελευταίο καλό sex που θυμάσαι ήταν με άλλον τότε φύγε τρέχοντας!

#3 Δεν σε κάνει να νιώθεις μοναδική

Αν δεν αισθάνεσαι ότι είσαι ποθητή την ώρα που κάνετε sex ποιο το νόημα; Θες να νιώθεις ότι ο άλλος σε γουστάρει εκείνη την ώρα κι ότι δεν σε χορταίνει! Εάν αισθάνεσαι πως σε χρησιμοποιεί μόνο για τη σεξουαλική του εκτόνωση ή σχολιάζει αρνητικά το σώμα σου (Θού Κύριε) κλείσε του την πόρτα στα μούτρα!

#4 Χημεία

Ο έρωτας, ενώ φαίνεται πολύπλοκος βασίζεται σε δύο θετικές επιστήμες: τα μαθηματικά και κυρίως τη χημεία. Όταν σε γουστάρει κάποιος είναι κουκιά μετρημένα, φαίνεται από τις πράξεις του, κι όταν υπάρχει χημεία το αισθάνεσαι! Εάν μεταξύ σας δεν υπάρχει χημεία δεν αλλάζει! Δεν θα υπάρξει ποτέ! Εάν αισθάνεσαι περίεργα όταν σε ακουμπάει ή εκείνος τότε θα συνεχίσετε να αισθάνεσθε περίεργα!

sex

#5 Προσβάλλεται όταν του δίνεις οδηγίες

Εάν την ώρα του sex ζητήσεις κάτι κι εκείνος το αντιμετωπίσει με παρεξήγηση, σαν να μην σου αρέσει αυτό που κάνει και αρχίσει «δεν θέλω, δεν είμαι μηχανή του σεξ (το είχαμε καταλάβει), γιατί με κόβεις» κ.λπ. τότε μιλάμε για τεράστιο red flag! Το ίδιο ισχύει και με τα προκαταρκτικά! Αν δεν υπάρχουν ποτέ δεν πρέπει να υπάρχει αυτός στο κρεβάτι σου.

Διαβάστε επίσης: Γιατί δεν είναι ντροπή για μια γυναίκα να μπει σε ένα sex shop και να “το σηκώσει”!

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet