Πρόκειται για μία από τις πιο κοινές φαντασιώσεις: το sex σε εξωτερικό χώρο. Μπορεί να είναι παράνομο όμως μεταξύ μας αυτό είναι και που εξιτάρει περισσότερο. Είναι η αίσθηση του απαγορευμένου και η αδρεναλίνη σε συνδυασμό με την ιδέα ότι μπορεί να σε κάνουν τσακωτό κάνουν το όλο σκηνικό ακόμα πιο δελεαστικό.

Παρόλα αυτά, όσο αυθόρμητο κι αν φαίνεται να είναι στην πραγματικότητα για να πετύχει και να μην καταλήξετε να κάνετε βόλτα στο τμήμα θέλει μια προετοιμασία!

#1 Πρέπει να προσέξεις τι θα βάλεις!

Για να πετύχεις πρέπει να βάλεις φόρεμα ή άνετη φούστα αλλιώς τα πράγματα είναι δύσκολα, φίλη! Σε περίπτωση λοιπόν που πρέπει να καλυφθείς αφήνεις απλά το φόρεμα ή τη φούστα να πέσει κι είσαι κυρία! Προτίμησε να βάλεις ένα μικροσκοπικό εσώρουχο που μετακινείται εύκολα ή και καθόλου!

#2 Που θα πάτε;

Συνήθως όταν λέμε σεξ έξω εννοούμε καμία παραλία τώρα το καλοκαιράκι, βουνό με θέα και γενικότερα φύση. Υπάρχουν πολλά μέρη που μπορείς να τσεκάρεις για να είσαι έτοιμη. Και πάντα ρίχνε μια ματιά τριγύρω μην το έχεις κι άγχος για να το απολαύσεις περισσότερο.

sex

#3 Ποια ώρα της ημέρας είναι καλύτερη;

Προφανώς δεν μπορείς να πας μέρα μεσημέρι στο πάρκο να κάνεις τα δικά σου! Προφανώς το βράδυ είναι η πιο σοφή επιλογή γιατί έχεις το ατού ότι δεν υπάρχει φως. Εκτός λοιπόν κι αν ξέρεις κάποια εγγυημένη καβάτζα που δεν περνάει ποτέ κόσμος, προτίμησε να κάνεις σεξ κάπου έξω το βράδυ!

#4 Στάσεις

Εδώ δυστυχώς δεν έχεις πολλές επιλογές. Η στάση που βολεύει είναι η όρθια! Είναι εύκολη και βολική, είτε είστε πρόσωπο με πρόσωπο είτε είσαι γυρισμένη. Κι είστε σε ετοιμότητα να σταματήσετε εάν κάποιος περάσει από αυτό το σημείο!

#5 Να πας προετοιμασμένη

Εάν ξέρεις πως υπάρχει η πιθανότητα να κάνεις σεξ πήγαινε προετοιμασμένη! Θα είναι καλό να έχεις προφυλακτικά και μαντηλάκια για μετά το σεξ (χωρίς αλκοόλη φυσικά).

#6 Μην βγάλεις άχνα!

Προφανώς όταν κάνεις σεξ κάπου έξω δεν μπορείς να φωνάζεις να σε ακούσουν όλοι! Πρέπει να είσαι αθόρυβη τελείως και φυσικά έχει κι αυτό την πλάκα του! Αυτό θα σε βάλει περισσότερο και στο mood του παράνομου!

#7 Δες τις εξόδους σου

Θα μου πεις κι αν δεν ξέρω που είμαι; Τσέκαρε κάποιο κοντινό δρομάκι αν είσαι στο δρόμο, αν είσαι στη θάλασσα κολύμπα γιατί όσο απολαυστικό και να είναι το public sex μην ξεχνάς ότι είναι παράνομο!

sex
Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet