Έχεις παρατηρήσει αυτό το ζευγάρι που αγκαλιάζεται και φιλιέται ΠΑΝΤΟΥ κυριολεκτικά; Ή αυτούς που ουρλιάζουν μόνοι τους και ακούνε όλοι τα σώψυχά τους; Μην το παίζεις υπεράνω το έχεις δει αυτό το εκνευριστικό ζευγάρι και σου τη δίνει και λίγο! Υπάρχουν τύποι ζευγαριών που όλοι μας έχουμε πετύχει έστω μια φορά στη ζωή μας και μας έχει έρθει να σηκωθούμε να φύγουμε να ησυχάσουμε (το λιγότερο).

Οι τύποι ζευγαριών που δεν αντέχουμε

Το τέλειο ζευγάρι

Η κυρία κι ο κύριος Ποκοπίκου που είναι στυλιζαρισμένοι, σιδερομένοι, μοντελικοί μα πάνω από όλα πολύ σκηνοθετημένα αγαπημένοι! Οι φωτογραφίες είναι του τύπου: Εκείνη βγάζει το φαγητό από τον φούρνο φορώντας τα ειδικά ροζ γάντια και τη στέκα της κι εκείνος την κοιτάει γελώντας. Το τοπίο της φρίκης δηλαδή. Πίσω από τις κλειστές πόρτες στο μεταξύ μπορεί και να ψιλο- σιχαίνονται ο ένας τον άλλο!

Το ζευγάρι του Instagram

Συνδέεται άμεσα με το παραπάνω ζευγάρι μπορεί να είναι και οι ίδιοι, όμως αυτό το ζευγάρι κάνει κανονικό ντοκιμαντέρ τη ζωή του. Ανεβάζουν στο Instagram όλες τις cringe στιγμές της ζωής τους από το φαΐ που το έβαλε στο τάπερ με σημείωμα «I love you» κι εκείνον να απαντάει «I love you more» ή οι φωτογραφίες στα χιόνια, στη θάλασσα, στο εξωτερικό, στο εσωτερικό, στο μπαρ, στο μπακάλικο με hashtags #my_man, #my_king, #my_queen και τους λοιπούς βασιλικούς τίτλους που Χριστέ μου ENOUGH!

τύποι

Tο ζευγάρι φάντασμα

Ξέρεις ότι υπάρχουν. Τους θυμάσαι από τότε που βγαίνατε που και που. Αναπνέουν ακόμα, το ξέρεις αλλά σαν ιδέα. Δεν τους βλέπεις πια. Είναι αυτοί οι τύποι που κάνουν σχέση και εξαφανίζονται από προσώπου γης. Κάνουν τα πάντα μαζί: ταξίδια μαζί, καφέ μαζί, φαγητό μαζί, τουαλέτα μαζί και κυρίως απολαμβάνουν να κάθονται σπίτι τους. Φυσικά, όταν αποκόπτεσαι από τους φίλους σου και χωρίσεις- γιατί δεν υπάρχει πιθανότητα- θα χωρίσεις, μετά μην πας κλαίγοντας πίσω να σε παρηγορήσουν! Κάτσε πέρνα το μόνος σου!

Διάβασε ακόμα: Mένετε μαζί όμως, κάτι δεν πάει καλά. Μήπως είναι η συνήθεια που σε κρατάει;

Το ζευγάρι «διαφωνία»

Διαφωνούν και που αναπνέουν. Διαφωνούν για το που θα μπει το βάζο. Διαφωνούν για το που θα πάνε να φάνε, για το τι θα φάνε για το πως θα φάνε. Διαφωνούν για τις διακοπές , για τις εξόδους, για τους φίλους, για τη ζωή και γενικά διαφωνούν στα πάντα αλλά μένουν μαζί ενώ δεν ταιριάζουν για να μπορούν να πρήζουν κάθε μέρα τους φίλους τους!

Οι φωνακλάδες

Το awkward ζευγάρι που ουρλιάζει παντού «Ποια είναι αυτή/ος στα εισερχόμενά σου», «Άσε με Μαρία μη με πρήζεις» «Εγώ πρήζω εσένα Άρη; Που έχω χαραμίσει τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου;» και συνεχίζεται. Μπορεί να τσακωθούν για τα πάντα κυριολεκτικά μέχρι και για τον τρόπο που ανοιγοκλείνουν τα μάτια τους. Και κυρίως το κάνουν μπροστά σου είτε είστε έξω είτε σε σπίτι!

τύποι

Οι ασυγκράτητοι

Ή οι καβαλάρηδες που λέω εγώ. Δεν μπορούν να κατέβουν ο ένας πάνω από τον άλλο λες και είναι 15 χρονών και μέσα στην ορμόνη. Στο μεταξύ εάν τους πεις και τίποτα μπορεί και να σε βρίσουν. Και ακολουθεί ο πολύ κλασικός διάλογος «είμαστε ερωτευμένοι οκ; Μη ζηλεύεις» κι εσύ απαντάς το εξίσου mainstream «κι εμείς ερωτευτήκαμε δεν κάναμε έτσι». Και στην τελική Get a room!  

Διάβασε ακόμη: Άλλο αγάπη κι άλλο κτητικότητα: 5 φράσεις red flags που θα σε βοηθήσουν να τα ξεχωρίσεις!

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet