Όλοι τα Χριστούγεννα θέτουμε στόχους. Άλλοι επαγγελματικούς, άλλοι οικογενειακούς και άλλοι ερωτικούς. Εμείς θα ασχοληθούμε με τους ερωτικούς και φυσικά όχι αυτούς που αφορούν τη σχέση σου ή το εάν θες να κάνεις σχέση το 2023 αλλά τους στόχους που καλό θα ήταν να θέσεις στην ερωτική σου ζωή το 2023.  

Να κάνεις σεξ όταν το θες

Βγήκατε, τα είπατε ωραία, πήγατε βόλτα, του είπες αν θέλει να ανέβει πάνω για ένα τελευταίο ποτό και στη διαδρομή το μετάνιωσες. Αυτό είναι μόνο το ένα από τα χιλιάδες σενάρια που μπορεί να σε κάνουν να μη θες να κάνεις σεξ με κάποιον. Πολλές φορές αισθανόμαστε την υποχρέωση να κάνουμε σεξ με τον άλλο επειδή κατά κάποιον τρόπο αισθανόμαστε ότι το προκαλέσαμε! Όχι δεν έχεις την υποχρέωση να κάνεις το οτιδήποτε με κανέναν ακόμα κι αν είστε half way there.

Σταμάτα να έχεις ανασφάλειες για το σώμα σου

Κάνεις σεξ και αρχίζουν να σε πιάνουν ανασφάλειες. Αναρωτιέσαι πως γίνεται να σε θέλει ο άλλος ή εάν αρχίζει και σε παρατηρεί θα ξενερώσει. Για να κάνει σεξ μαζί σου σημαίνει ότι του αρέσεις, ότι τον εξιτάρεις. Επομένως, αντί να σκέφτεσαι πως μπορεί να δείχνει η κοιλιά σου όταν είσαι από κάτω και πως όταν είσαι από πάνω, απλά σκέψου πως δείχνεις αρκετά σέξι, μιας κι αυτό πιστεύει κι αυτός που είναι μαζί σου στο κρεβάτι άλλωστε.

Να μιλάς για αυτά που θες

Κανείς δεν διαβάζει σκέψεις. Μερικές φορές θα θέλαμε αλλά δε γίνεται. Εάν λοιπόν θες να σου κάνει κάτι συγκεκριμένο ο άλλος καλό είναι να το επικοινωνήσεις. Μια φορά που θα το πεις, θα το θυμάται κι από την επόμενη φορά θα το κάνει πράξη. Πολύ καλό!

2023

Ό,τι δεν σε κάνει να αισθάνεσαι σέξυ ΈΦΥΓΕ!

Ρούχα και εσώρουχα που δεν συμβάλλουν στο να αισθανθείς σέξυ πάνε σε δωρεές (τα ρούχα μόνο όχι τα εσώρουχα). Προτού ξεκινήσεις γυμναστήριο, ψώνια, κομμωτήρια κλπ δες ποια ρούχα σου δεν σου αρέσουν και δεν σε κάνουν να αισθάνεσαι άνετα μέσα σε αυτά. Πλυντήριο- σιδέρωμα- δίπλωμα- πακετάρισμα και δωρεά!

Το 2023 σταματάμε να προσποιούμαστε οργασμό

Οκ μια-δυο φορές αν σε έχει κουράσει λίγο και δεν θες να τον στενοχωρήσεις κάνε το, όμως όχι κάθε φορά. Δεν υπάρχει νόημα σε αυτό. Κάνεις σεξ για να το ευχαριστηθείτε και οι δύο όχι για την ταλαιπωρία. Αν δεν τελειώσεις και καμιά φορά δεν έγινε και κάτι απόλαυσε τη διαδικασία. Αν πάλι δεν τελειώνεις τις περισσότερες φορές ίσως είναι πρόβλημα.

2023

Να κάνεις εξετάσεις για ΣΜΝ

Ο γυναικολόγος είναι φίλος μας και οι εξετάσεις είναι απαραίτητες για να ξέρεις πως έχεις την υγεία σου. Το προφυλακτικό δεν είναι πάντα αρκετό και οι προληπτικές εξετάσεις δεν έβλαψαν κανένα! Αντίθετα βοήθησαν…

Διάβασε ακόμα: Παιδιά τι λέει; Ο ρομαντισμός πέθανε; Γιατί παρακαλώ;

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet