Το ταντρικό σεξ μπορεί να είναι ένας καταπληκτικός τρόπος για να συνδεθείς βαθιά με τον σύντροφό σου και ένας σίγουρος τρόπος για πολλούς- μα πολλούς- οργασμούς! Η ειδικός Cheryl Fraser, Ph.D., είναι ψυχολόγος και σεξοθεραπεύτρια και μας αναλύει τα πάντα για τον κόσμο του ταντρικού σεξ!

Τι ειναι το ταντρικό σεξ;

Η Τάντρα είναι μια σανσκριτική λέξη που σημαίνει «υφαντά μαζί». Οι Ινδουιστές και οι Βουδιστές ασκούμενοι του διαλογισμού χρησιμοποιούν τη σεξουαλική ένωση της σεξολογίας της τάντρα ως μεταφορά για τη συνένωση του φυσικού και του πνευματικού: ύφανση της ανθρωπότητας με το θείο. Η δυτική μορφή αυτής της ιερής σεξουαλικότητας που ονομάζεται Τάντρα διδάσκει την αργή, μη-οργασμική σεξουαλική επαφή.

ταντρικό σεξ

Τα ζευγάρια που έχουν δοκιμάσει το ταντρικό σεξ ανακαλύπτουν ότι καλλιεργούν μεγάλη αισθησιακή ευχαρίστηση και επίσης μια αίσθηση «διαλύσεως μεταξύ τους» που είναι βαθιά και στοργική. Ο σκοπός είναι να φωτίσεις ψυχικά μετά από την επαφή!

Πως να ξεκινήσεις;

Βεβαιώσου ότι αναπνέεις με τον σωστό τρόπο (ήρεμα και όχι γρήγορα. ).Στη συνέχεια, συγχρόνισε την αναπνοή σου με αυτή του συντρόφου σου: Εισπνεύστε μαζί, εκπνεύστε μαζί. Στη συνέχεια, προχωρήστε στην ανταλλαγή αναπνοής: Εισπνέετε όταν εκπνέει, μετά εκπνέετε όταν εισπνέει, σαν να εισπνέετε ο ένας τον άλλον. Ασκήστε αυτό για τουλάχιστον 10 λεπτά.

Και μετά τι?

Δοκίμασε την ίδια διαδικασία αλλά με τα ρούχα, κάθισε στην αγκαλιά του συντρόφου σου και τυλίξτε τα πόδια σου γύρω από τη μέση του. Κάντε την ανταλλαγή αναπνοής, αλλά προχωρήστε στο φιλί και το χάδι. Με τον καιρό, ξεκινήστε αργή επαφή, αλλά συνεχίστε τα χάδια και τα φιλιά. Διατηρήστε οπτική επαφή.

ταντρικό σεξ

Εδώ είναι που τα πράγματα γίνονται ενδιαφέροντα, μπορείς να αναπτύξεις την ικανότητα για παρατεταμένο οργασμό. Τόσο για τις γυναίκες όσο και για τους άνδρες, αυτή είναι μια παραλλαγή πολλαπλών οργασμών, παράμενε στην κορυφή της απόλαυσης χωρίς να κορυφωθείς. Υπάρχουν όλα τα συναισθήματα ενός τυπικού οργασμού, αλλά διαρκεί για πολλά λεπτά (ή και ώρες), χωρίς έναν παραδοσιακό οργασμό. Αυτό οδηγεί σε βαθιά σεξουαλική και συναισθηματική ευχαρίστηση.

Γιατί να δοκιμάσεις το ταντρικό σεξ;

  • Στις υπερβολικά προγραμματισμένες ζωές μας, σπάνια σταματάς και εστιάζεις στον σύντροφό σου. Η πρακτική του ταντρικού σεξ μπορεί να ενισχύσει τη σχέση σου και τη σεξουαλική σου ευχαρίστηση με διάφορους τρόπους. Πρώτον, η έμφαση στην αναπνοή και τη σύνδεση δημιουργεί ένα βαθύ επίπεδο επαφής. Αυτό και μόνο μπορεί να ανοίξει την καρδιά σου στο να νιώθεις πιο κοντά και πιο στοργικοί.
ταντρικό σεξ
  • Ο αργός ρυθμός του ταντρικού σεξ θα σου επιτρέψει να εξερευνήσες το αισθησιακό εύρος του σώματος και του μυαλού σου. Το να κάνεις έρωτα για μια ώρα ή περισσότερο είναι σαν να μετατρέπεις ένα γεύμα fast-food σε γαστρονομικό γεύμα. Και τα δύο θα ικανοποιήσουν την πείνα σου, αλλά η γαστρονομία φέρνει περισσότερη ευχαρίστηση, απόλαυση και βαθιά ικανοποίηση.
  • Τέλος, μπορεί να αποφύγεις την κορύφωσης, αυτές οι πρακτικές μπορούν να σε βοηθήσουν να αναπτύξεις σεξουαλική ευχαρίστηση και σύνδεση πολύ πέρα ​​από αυτή ενός τυπικού οργασμού.
Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet