Το να ζεις με μια σπάνια ασθένεια δεν είναι εύκολο όποιος κι αν είσαι! Η ασθένεια επηρεάζει πολλές πτυχές στη ζωή ενός ατόμου και χρειάζεται χρόνος, ψυχραιμία και ενέργεια για να επεξεργαστεί κανείς την νέα του πραγματικότητα.

Οι celebrities μπορεί να φαίνεται πως έχουν λαμπερές ζωές μακριά από προβλήματα όμως δεν είναι έτσι. Η ασθένεια μπορεί να χτυπήσει τον καθένα. Ακολουθούν 6 celebrities που διαγνώστηκαν και ζουν με κάποια ασθένεια.

Jada Pinkett Smith

Είναι γνωστό πως η σύζυγος του Γουίλ Σμιθ πάσχει από αλωπεκία, μια αυτοάνοση ασθένεια κατά την οποία ο ασθενής χάνει τα μαλλιά του. Το 2018 το μοιράστηκε και με τους fan της.

«Ήταν μια από εκείνες τις στιγμές στη ζωή μου που έτρεμα κυριολεκτικά από φόβο», είπε η Pinkett Smith όταν ανακάλυψε για πρώτη φορά τα μαλλιά της να έπεφταν σε μάζα. «Και τότε ήταν που είπα, «Ω, Θεέ μου. Θα μου πέσουν τα μαλλιά;»

Αλλά η Πίνκετ Σμιθ είπε ότι η πίστη και η πνευματικότητά της της επέτρεψαν να αντιμετωπίσει την κατάσταση: «Η ανώτερη δύναμη παίρνει τόσα πολλά από τους ανθρώπους… και κατά βούληση, αν η ανώτερη δύναμη θέλει να σου πάρει τα μαλλιά… Αυτό είναι; Θεέ μου, θέλεις τα μαλλιά μου;» Όταν το κοίταξα από άλλη οπτική, πραγματικά το δέχτηκα».

celebrities
(Photo by Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic)

Lady Gaga

Μόλις το 2016, η Lady Gaga έχει μιλήσει κατά καιρούς με αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τον χρόνιο πόνο και τις χρόνιες ασθένειες, αλλά μόλις κυκλοφόρησε το ντοκιμαντέρ Five Foot Two, οι θαυμαστές είδαν πόσο πολύ πονούσε και πόσο επηρέασε τη ζωή της.

celebrities
(Photo by Karwai Tang/WireImage)

Selena Gomez

Η Selena Gomez διαγνώστηκε με λύκο τον Οκτώβριο του 2015. Αυτό την ανάγκασε να κάνει λίγο πίσω την καριέρα της το 2017 για να ασχοληθεί με την υγεία της. Χρειάστηκε να υποβληθεί σε μεταμόσχευση νεφρού που κρίθηκε απαραίτητο λόγω της νόσου.

celebrities
(Photo by Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic)

Yolanda Hadid

Από τότε που διαγνώστηκε το 2012, η ​​Yolanda Hadid έχει καταγράψει το ταξίδι της με τη νόσο του Lyme, συμπεριλαμβανομένων των διαφόρων θεραπειών όλα αυτά τα χρόνια. Το ιατρικό της ταξίδι έγινε μέρος της αφήγησής της κατά τη διάρκεια της συμμετοχής της στο Real Housewives του Beverly Hills.

celebrities

Cher

Η Cher μίλησε για τη διάγνωσή της με τον Epstein-Barr σε ένα αφιέρωμα που της είχε κάνει το Vanity Fair το 1990, επιβεβαιώνοντας ότι αντιμετώπιζε τις επιπτώσεις της ασθένειάς της ενώ προσπαθούσε να εργαστεί ταυτόχρονα. Τότε είχε δηλώσει πως συνεργάστηκε με πολλούς γιατρούς για να λάβει μια σωστή διάγνωση.

celebrities
(Photo by Matt Winkelmeyer/WireImage,)
Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!