Από τη Δευτέρα 2 Μαΐου η Αφροδίτη ξεκίνησε τον καινούργιο της κύκλο στον ζωδιακό καθώς μπήκε στον Κριό, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 28 Μαΐου.

Το ταξίδι της στον Κριό θα αλλάξει τη διάθεσή μας καθώς μας βάζει σε πιο ανοιξιάτικους ρυθμούς. Μαζί με την αναγέννηση της εποχής, θέλουμε κι εμείς ανανέωση. Ανανέωση που θα έχουμε την τάση να την επιδιώξουμε κυρίως μέσα από την ερωτική μας ζωή.

Οι έξοδοι με παρέες, οι προσπάθειες να εμπλουτίσουμε τη ζωή μας με περισσότερα χαμόγελα, οι καινούργιες γνωριμίες και το ερωτικό παιχνίδι, είναι συνυφασμένα με την Αφροδίτη στον Κριό. Ας μην αντισταθούμε στην ορμή της καθώς το ζητούμενό της είναι να μπούμε στη δράση για την ικανοποίηση των αναγκών μας. Τι λέτε; Σαφώς και αξίζει τον κόπο…

Σε κάθε ζώδιο και ωροσκόπο οι επιδράσεις της Αφροδίτης από τον Κριό θα είναι:

ΚΡΙΟΣ: Εκπέμπεις γοητεία, γεγονός που ανεβάζει το κασέ σου στο ερωτικό παιχνίδι. Οι καινούργιες γνωριμίες θα σου φτιάξουν τη διάθεση. Ευνοούνται οι συνεργασίες και οι συμφωνίες καθώς επίσης και οι αποφάσεις για το επόμενο βήμα στην προσωπική σου ζωή.

ΤΑΥΡΟΣ: Φαίνεται ότι θα έχεις κάποια απρόοπτα έσοδα ή τις ευκαιρίες να κάνεις κάποιες αποδοτικές οικονομικές κινήσεις. Μία σχέση που πρέπει να παραμείνει στο παρασκήνιο, μπορεί να σου ξυπνήσει έντονα πάθη.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Καινούργιες φιλίες θα σε ανεβάσουν ψυχολογικά. Μια φιλία σου μπορεί να προαχθεί σε ερωτική σχέση. Νέοι στόχοι και ιδέες θα σε ενθουσιάσουν. Σκέψου με ποιους θα συνεργαστείς και κάνε ρεαλιστικούς σχεδιασμούς για να τους υλοποιήσεις μετά τις 6 Ιουνίου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η κοινωνική σου ζωή θα είναι σαφώς καλύτερη και πλουσιότερη. Είναι πολύ πιθανό να προκύψουν αξιόλογες ευκαιρίες καριέρας. Αν θέλεις να στείλεις βιογραφικά ή να κερδίσεις κάτι από ανωτέρους σου, η Αφροδίτη από τον Κριό θα είναι αρωγός σου.

ΛΕΩΝ: Μπαίνουν στη ζωή σου πρόσωπα που θα σε βγάλουν από την κατήφεια και θα σε παροτρύνουν στο να διασκεδάσεις και να ανακτήσεις την αισιοδοξία σου. Αναμένονται επιτυχίες σε επαφές με το εξωτερικό είτε για σπουδές είτε για δουλειές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αν έχεις οικονομικές εκκρεμότητες με τράπεζες, δημόσιο, ασφάλειες, κληρονομικά, κλπ, η Αφροδίτη από τον Κριό θα είναι βοηθητική για να βρεις λύσεις και να συνάψεις συμφέροντες διακανονισμούς. Οι πόθοι και τα πάθη σου βρίσκουν τις διεξόδους τους και ικανοποιούνται.

ΖΥΓΟΣ: Οι σχέσεις σου εξελίσσονται με ευχάριστο τρόπο. Κάνεις το επόμενο βήμα στην προσωπική σου ζωή. Αυξάνονται οι πιθανότητες για έναν ουσιαστικό έρωτα. Οι συμφωνίες και οι συνεννοήσεις αυτών των ημερών θα αποδώσουν καρπούς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πρέπει να εντάξεις περισσότερες δικές σου στιγμές ξεκούρασης και διασκέδασης στην καθημερινότητά σου. Αν το κάνεις, θα νιώσεις ανακούφιση καθώς οι πιέσεις που δέχεσαι είναι πολλές. Καλή περίοδος για να ασχοληθείς με την αποτοξίνωσή σου, να χάσεις κιλά ή να κόψεις μια κακή συνήθεια.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Έρωτας και δημιουργικότητα! Ερωτεύεσαι επειδή δημιουργείς και δημιουργείς επειδή ερωτεύεσαι! Απόλαυσε την εύνοιά σου και μη διστάσεις να προωθήσεις τις καλλιτεχνικές σου δεξιότητες και τις ευφάνταστες ιδέες σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι εξελίξεις σε θέματα ακίνητης περιουσίας είναι θετικές. Μπορεί να έχεις κάποιο καλό νέο για ένα θέμα που μέχρι αυτή τη στιγμή σε ταλάνιζε. Είναι πιθανό να συγκατοικήσεις με το ταίρι σου ή να σε χαροποιήσει η οικογένειά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Καινούργιες γνωριμίες, φλερτ και ταξίδια θα είναι η συνταγή που θα σε βάλει σε ανοιξιάτικους ρυθμούς. Το χρειάζεσαι και πρέπει να ακολουθήσεις τις παρέες σου για να ικανοποιήσεις τις ανάγκες σου και να νιώσεις ευχαρίστηση.

ΙΧΘΥΕΣ: Ανακτάς τις ισορροπίες σου στον οικονομικό τομέα, γεγονός που τονώνει το αίσθημα ασφάλειας και την αυτοπεποίθησή σου. Απολαμβάνεις τις μικροχαρές της ζωής και κερδίζεις πόντους στον αισθηματικό τομέα.

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!