Οι περίοδοι που οι πλανήτες είναι ανάδρομοι είναι πολύ σημαντικές καθώς, ανάλογα με τις ιδιότητές τους, μας αναγκάζουν να επιβραδύνουμε, με αποτέλεσμα να δημιουργούν ανατροπές στην καθημερινότητά μας. Όμως, από την άλλη, οι περίοδοι των ανάδρομων είναι καλές για τον απαραίτητο εσωτερικό μας διάλογο, για συνειδητοποιήσεις, επαναξιολογήσεις, αναθεωρήσεις.

Ο Ερμής είναι ο αρχετυπικός παράγοντας που δεν λείπει από καμία δραστηριότητά μας καθώς σχετίζεται με την επικοινωνία. Οποιαδήποτε μορφή επικοινωνίας είτε αφορά στον εσωτερικό μας διάλογο είτε στην επαφή μας με τους άλλους ανθρώπους είτε στη σχέση μας με το Θείο, στηρίζεται στον Ερμή. Συνεπώς, μιλάμε για τον πλανήτη που λαμβάνει χώρα σε οποιαδήποτε δραστηριότητά μας γι’ αυτό και είναι σημαντικό να γνωρίζουμε τι πρέπει να κάνουμε και τι να αποφεύγουμε στις περιόδους που είναι ανάδρομος.

Από το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 2 Οκτωβρίου ο Ερμής θα κινείται σε φαινομενική ανάδρομη πορεία στον Ζυγό, το ζώδιο που αφορά στις σχέσεις, στις συνεργασίες, στις συναλλαγές, που σχετίζεται με την ισορροπία και την αρμονία. Σε αυτό το διάστημα, καλό είναι να αποφύγουμε τις υπογραφές συμβολαίων, να επιβεβαιώνουμε τα ραντεβού μας κι αν μπορούμε να μην κλείνουμε καθοριστικά για την καριέρα μας ραντεβού, να μην αφήνουμε τίποτε στην τύχη του αλλά να γινόμαστε επεξηγηματικοί στις συναλλαγές μας. Τα καινούργια ξεκινήματα με τον ανάδρομο Ερμή, συνήθως, δεν έχουν διάρκεια. Στην προσωπική μας ζωή, εντείνεται ο ανταγωνισμός, αυξάνονται τα ξεσπάσματα και οι παρεξηγήσεις και, συχνά, οι αντιπαραθέσεις οδηγούν στο να βγουν στην επιφάνεια απωθημένα που μπορεί να ήταν κρυμμένα για πολλά χρόνια.

Οι περίοδοι που ο Ερμής είναι ανάδρομος είναι καλές για ενδοσκόπηση, για μία ανάλυση των γεγονότων, για κατανόηση των λαθών μας και για αναθεωρήσεις. Τώρα που θα είναι ανάδρομος στον Ζυγό, ο εσωτερικός μας διάλογος θα αφορά, κυρίως, στις σχέσεις μας με τα άτομα που μας περιβάλλουν, τις συμφωνίες που έχουμε κάνει και την απαλλαγή μας από τοξικά πρόσωπα. Ωστόσο, οι επανασυνδέσεις με σχέσεις του παρελθόντος, ερωτικές, επαγγελματικές, φιλικές, είναι πολύ πιθανές όπως και οι επανεκκινήσεις οποιασδήποτε μορφής.

Ας δούμε τι είναι καλό να κάνουμε και τι να αποφύγουμε με τον ανάδρομο Ερμή στον Ζυγό, ανάλογα με το ζώδιο και τον ωροσκόπο μας:

ΚΡΙΟΣ: Ναι στις επανασυνδέσεις με σχέσεις του παρελθόντος, στις επαναδιαπραγματεύσεις και στις επανεκκινήσεις συνεργασιών.

Όχι στις υπογραφές συμβολαίων, στα νέα ξεκινήματα, στις καινούργιες συνεργασίες.

ΤΑΥΡΟΣ: Ναι στην διεκπεραίωση γραφειοκρατικών εκκρεμοτήτων και στην προσπάθεια απαλλαγής από μία βλαβερή για την υγεία σου συνήθεια.

Όχι σε καινούργια projects, σε αλλαγές χώρου και τρόπου δουλειάς.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ναι στις ερωτικές επανασυνδέσεις, στην επιστροφή στην παιδικότητα, στο να ασχοληθείς με ταλέντα και δεξιότητες που είχες στο παρελθόν και τα κατάπιε η καθημερινότητα

Όχι στην προώθηση δημιουργικών ιδεών, στα τυχερά παιχνίδια που θα μπορούσαν να βλάψουν τη τσέπη σου, σε ακριβές αγορές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ναι στις επαναδιαπραγματεύσεις για κληρονομιές που αφορούν σε ακίνητη περιουσία και σε επισκευές που εκκρεμούν στο σπίτι.

Όχι σε αγορές ακινήτων ή επίπλων και ειδών διακόσμησης, μετακομίσεις και σε αντιπαραθέσεις με τους γονείς.

ΛΕΩΝ: Ναι στις επανασυνδέσεις με άτομα του παρελθόντος, στη διεκπεραίωση εκκρεμοτήτων οποιασδήποτε μορφής, σε επαγγελματικές συζητήσεις που έχουν αρχίσει εδώ και αρκετό καιρό.

Όχι σε καινούργιες συμφωνίες, σε αγορές μεταφορικών μέσων, σε σοβαρές συζητήσεις και αποφάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ναι στην ενδοσκόπηση, στην αυτοκριτική και στην προσπάθεια να αλλάξεις στάση με σκοπό να ικανοποιήσεις τις ανάγκες σου ούσα δίκαιη.

Όχι στα περιττά έξοδα, στις αγορές, στους οικονομικούς διακανονισμούς.

ΖΥΓΟΣ: Ναι στις επανασυνδέσεις με σχέσεις του παρελθόντος, στον επαναπροσδιορισμό συμπεριφορών και στην απαλλαγή σου από τοξικά άτομα.

Όχι σε καινούργιες συμφωνίες, υπογραφές συμβολαίων οποιασδήποτε μορφής, σοβαρές συζητήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ναι στην ενδοσκόπηση, στην απομάκρυνσή σου από αυτά που σε βλάπτουν, στον εσωτερικό διάλογο και στην ανάλυση αυτών που σε έχουν πληγώσει με σκοπό την αυτοθεραπεία σου.

Όχι σε οικονομικά ανοίγματα, εκμυστηρεύσεις και παρασκηνιακές ενέργειες στη δουλειά.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ναι στις αναθεωρήσεις στόχων και φίλων, στην οργάνωση ενός εναλλακτικού σχεδίου δράσης, στην απαλλαγή σου από άτομα που δεν μπορείς να συνεργαστείς.

Όχι στην προώθηση καινούργιων σχεδίων, στην εμπιστοσύνη σε άτομα που δεν είναι δοκιμασμένα στον χρόνο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ναι σε δουλειές που είτε δεν είχαν ολοκληρωθεί μέχρι τώρα, σε συνεργασίες με άτομα από το παρελθόν.

Όχι σε καινούργια επαγγελματικά ξεκινήματα, στην προσπάθεια να προσεγγίσεις τους ανωτέρους σου και σε κοινωνικές εκδηλώσεις που εγκυμονούν «κακά» συναπαντήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ναι σε επανασυνδέσεις με άτομα του παρελθόντος, σε επαναξιολόγηση των σχεδίων και των αποφάσεών σου, σε αναθεωρήσεις.

Όχι σε μια νέα αρχή, ιδιαίτερα αν αφορά στο εξωτερικό.


ΙΧΘΥΕΣ: Ναι στη διεκπεραίωση οικονομικών εκκρεμοτήτων με τράπεζες, δημόσιο, ασφάλειες, κλπ και στην ενδοσκόπηση που θα απαντήσει στο γιατί δεν καλύπτονται κάποιες επιθυμίες σου.

Όχι σε οικονομικά ανοίγματα, σε νέα επιχειρηματικά σχέδια, σε υπογραφές συμβολαίων.

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet