Το Σάββατο 20 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί η πιο σημαντική πλανητική μετακίνηση του καλοκαιριού, η είσοδος του Άρη στους Διδύμους. Συνήθως, οι μετακινήσεις του Άρη αποτελούν ρουτίνα, μολονότι είναι πολύ σημαντικές για τις εξελίξεις και τις προβλέψεις μας. Ωστόσο, η συγκεκριμένη διέλευση του Άρη είναι πολύ σημαντική καθώς θα έχει πολύ μεγάλη διάρκεια. Ο Άρης θα βρίσκεται στους Διδύμους για 7 μήνες, μέχρι τις 25 Μαρτίου 2023. Σε αυτό το διάστημα θα είναι ανάδρομος από τις 30/10/2022 μέχρι τις 12/1/2023. 

Ο Άρης από τους Διδύμους δημιουργεί την τάση να χανόμαστε στα πολλά λόγια, σε ανερμάτιστες δημόσιες σχέσεις, στην προσπάθεια να τραβήξουμε την προσοχή. Αν, ωστόσο, κατανικήσουμε αυτές τις εγωιστικές τάσεις, αν μετριάσουμε τα λόγια μας κι αν παραμείνουμε πιστοί στους στόχους μας, θα κερδίσουμε πολλά από αυτόν τον ευέλικτο και δραστήριο Άρη. 

Το πρόσθετο άγχος με τον Άρη στους Διδύμους είναι στο πρόγραμμα καθώς το μυαλό τρέχει με χίλια κι αν δεν το ελέγχουμε, οι φοβικές και αρνητικές σκέψεις μπορεί να μας καθηλώσουν στη δίνη των ανασφαλειών μας. Αντιθέτως, αν κατευθύνουμε τη σκέψη μας στη θετικότητα, την αισιοδοξία, στην εμπιστοσύνη προς τον εαυτό μας, θα μπορέσουμε να προωθήσουμε τα σχέδιά μας με μεγαλύτερη ευκολία.

Ας δούμε σε ποιον τομέα μας επηρεάζει ο Άρης από τους Διδύμους, ανάλογα με το ζώδιο και τον ωροσκόπο μας:

ΚΡΙΟΣ: Επιτυχίες στις δημόσιες σχέσεις, στην επικοινωνία, στα φλερτ. Διάθεση για περιπέτειες και ταξίδια. Καλό είναι να προσέχεις για να μην αναλωθείς στα πολλά λόγια. Άκου αυτά που σου λένε και συγκέντρωνε πληροφορίες που θα χρειαστείς αργότερα.

ΤΑΥΡΟΣ: Κάποια ανησυχία για τα οικονομικά σου είναι στο πρόγραμμα. Πιθανές οι καθυστερήσεις των μισθωμάτων σου και ακόμη πιο πιθανά είναι τα έκτακτα έξοδα. Μην αφήσεις τις ανασφάλειές σου να περιορίσουν τη δράση σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Πολλή κινητικότητα με το ανάλογο άγχος. Αν καταφέρεις να μετριάσεις την υπερένταση και το άγχος, θα μπορέσεις να προωθήσεις τα σχέδιά σου χωρίς προβλήματα. Στην αντίθετη περίπτωση θα είναι δύσκολο να αποφύγεις τις αντιπαραθέσεις και τα προβλήματα στις σχέσεις σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Το παρασκήνιο είναι πιθανό γι αυτό να προσέχεις. Κάποια γεγονότα μπορεί να σε αναγκάσουν να κλείσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος, συναισθηματικές ή γραφειοκρατικές. Με λίγη αερόβια άσκηση θα καταστείλεις το άγχος σου.

ΛΕΩΝ: Νέοι στόχοι, νέες συμμαχίες, καινούργιες φιλίες, καινούργια σχέδια! Οι αναθεωρήσεις φιλιών είναι πιθανές καθώς ξεκαθαρίζει το τοπίο σου και σου γίνεται σαφές με ποιους πρέπει να πας και ποιους να αφήσεις. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ανατροπές και κούραση σου επιφυλάσσει η περίοδος με τον Άρη στους Διδύμους. Τα «πρέπει» γιγαντώνονται και θα αισθάνεσαι πολλή πίεση και άγχος. Προώθησε σε επαγγελματικά σχέδια με θάρρος αλλά και σύνεση.

ΖΥΓΟΣ: Ταξίδια, εκδρομές, περιπέτειες και φλερτ! Αυτή είναι η συνταγή του Άρη από τους Διδύμους για εσένα. Ωστόσο, πρέπει να προσέχεις την κάθε σου κίνηση γιατί μπορεί να ταλαιπωρηθείς από απροσεξία σου. Στρέψε τη δράση σου σε σεμινάρια και επιμόρφωση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ανεβαίνει η λίμπιντό σου και μαζί της ο μαγνητισμός σου. Γοητεύεις και κερδίζεις πόντους στο ερωτικό παιχνίδι. Ωστόσο, μαζί με την λίμπιντό σου ξεχειλίζουν και οι ανασφάλειές σου. Να θυμάσαι ότι οι γκρίνιες και τα ξεσπάσματα δεν οδηγούν σε κάτι θετικό.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι σημαντικοί άλλοι της ζωής σου αποτελούν τον καθρέπτη σου. Αυτό είναι που πρέπει να σκέφτεσαι κάθε φορά που βρίσκεσαι σε αντιπαράθεση μαζί τους. Να θυμάσαι ότι μέσα από τις εμπειρίες που παίρνεις από αυτούς, θα βάλεις τα όριά σου και θα μάθεις να κάνεις πιο σωστές επιλογές ατόμων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Πολλή δουλειά, πολλές αγγαρείες, πολλή πίεση και πολλή άγχος εγκυμονεί η περίοδος με τον Άρη στους Διδύμους. Προσπάθησε εγκαίρως να κάνεις έναν προγραμματισμό που να σου επιτρέπει να παίρνεις ανάσες. Λίγη αερόβια άσκηση θα σε βοηθήσει να εκτονώνεις το άγχος σου. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Στρέφεις την προσοχή σου στο πώς θα προωθήσεις δημιουργικά σχέδια και στο πώς θα αξιοποιήσεις τα ταλέντα σου εποικοδομητικά για να σου αποφέρουν κέρδος. Μπαίνεις στο ερωτικό παιχνίδι με πάθος και οι πιθανότητες να το κερδίσεις είναι με το μέρος σου.

ΙΧΘΥΕΣ: Κάποιες οικογενειακές υποθέσεις θα σε ταλανίσουν καθώς θα συναντήσεις αρκετές δυσκολίες στην προσπάθειά σου να τις διεκπεραιώσεις. Κράτησε του τόνους χαμηλά γιατί οι εντάσεις μπορεί να προκαλέσουν τριγμούς ακόμη και ρήξη με κάποια οικεία σου πρόσωπα.

Διάβασε ακόμη: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 13 με 19 Αυγούστου

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet