Την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου ο Δίας περνάει στον Κριό, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 16 Μαΐου 2023. Μία πρόγευση του Δία στον Κριό πήραμε από τις 11 Μαΐου μέχρι τις 28 Οκτωβρίου, διάστημα στο οποίο ήταν και πάλι στον Κριό, ενισχύοντας όσους έχουν γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο ή έχουν πλανήτες, μεσουράνημα, ωροσκόπο στις πρώτες 10 μοίρες των ζωδίων. Τώρα θα διανύσει όλο το ζώδιο του Κριού για να αποχωρήσει οριστικά στις 16 Μαΐου του 2023 και να περάσει στον Ταύρο.

Ο Δίας από τον Κριό μας εξωθεί στο να είμαστε αποφασιστικοί, δυναμικοί, άφοβοι, έτοιμοι για δράση. Μας προτρέπει να κλείσουμε τις εκκρεμότητες του παρελθόντος, να μάθουμε από τα λάθη μας αλλά να μην μένουμε προσκολλημένοι σε αυτά, να απαλλαγούμε από τα βαρίδια των φόβων και των ανασφαλειών που μας κρατούν δέσμιους και να προχωρήσουμε ακάθεκτοι για νέες περιπέτειες, για να γράψουμε νέα κεφάλαια ζωής.

Ο Δίας από τον Κριό μας οπλίζει με αισιοδοξία, θάρρος, νέες ιδέες. Θα τον αξιοποιήσουμε στο έπακρον αν δεν διστάσουμε να διεκδικήσουμε από τη ζωή αυτό που μας αναλογεί, ανάλογα με τα προσόντα και τις δυνατότητες μας. Οι φιλοδοξίες μας πρέπει να ικανοποιηθούν, άρα αξίζει να παλέψουμε γι’ αυτές. Ωστόσο, πρέπει να προσέχουμε καθώς, με την επεκτατική τάση που προκαλεί ο Δίας, μπορεί να μπερδέψουμε τη φιλοδοξία με τη ματαιοδοξία, τα όρια των οποίων είναι πολύ στενά και εύκολα παραβιάσιμα. Διεκδικούμε αυτά που μας αναλογούν και όχι αυτά που «ζηλεύουμε».

Ας δούμε σε ποιους τομείς αξίζει να δραστηριοποιηθούμε με τον Δία στον Κριό ανάλογα με το ζώδιο και τον ωροσκόπο μας:

ΚΡΙΟΣ: Ανακτάς την αυτοπεποίθησή σου και βλέπεις πιο αισιόδοξα τα θέματα που σε απασχολούν και τη ζωή σου γενικότερα. Η σιγουριά σου προκαλεί ασφάλεια στους γύρω σου και εμπιστεύονται περισσότερο γι’ αυτό κερδίζετε έδαφος στις συνεργασίες και στον έρωτα.

ΤΑΥΡΟΣ: Θα είναι πιο εύκολο για εσένα που δεν σου αρέσουν οι αλλαγές, να κλείσεις κάποια κεφάλαια του παρελθόντος σου, γραφειοκρατικά ή συναισθηματικά. Μην επιτρέψεις στη νωθρότητα να σε καθηλώσει γιατί θα χάσεις την ευκαιρία να απαλλαγείς από τα βάρη σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Καινούργια άτομα και καινούργιες καταστάσεις θα πλαισιώσουν τη ζωή σου, αρκεί να το θελήσεις και να δράσεις ανάλογα. Οι στόχοι σου, τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και οι επαγγελματικοί, θα ευοδώνονται με περισσότερη ευκολία

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ξεκαθάρισε μέσα σου τί σου ταιριάζει και τί όχι, συνειδητοποίησε τα προσόντα σου και άφοβα διεκδίκησε κάτι καλύτερο στον τομέα της καριέρας. Η διάθεσή σου για πιο έντονη κοινωνική ζωή μπορεί να αποφέρει σημαντικούς καρπούς μέσα από τις γνωριμίες που θα κάνεις.

ΛΕΩΝ: Ταξίδια, καινούργιες γνωριμίες, αισιοδοξία, νέα σχέδια, φιλοσοφικές αναζητήσεις, σπουδές, συγγενείς εξ’ αγχιστείας και πολλή διασκέδαση μπορεί να σου φέρει ο Δίας από τον Κριό. Αξιοποίησε τις περιστάσεις για να βγεις από τα σημερινά σου αδιέξοδα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα πατήσεις πιο γερά στα πόδια σου και θα αντιμετωπίζεις τις προκλήσεις της ζωής με περισσότερη θετικότητα. Θα σου είναι πιο εύκολο να κάνεις διακανονισμούς και να διεκπεραιώσεις εκκρεμότητες με τράπεζες, ασφάλειες, δημόσιο, κλπ.

ΖΥΓΟΣ: Οι σχέσεις σου, επαγγελματικές και προσωπικές, διανθίζονται από καινούργιες γνωριμίες και συνεργασίες. Τα δυναμικά ξεκινήματα στη δουλειά και στην προσωπική σου ζωή θα συνοδευτούν από επιτυχία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η καθημερινότητά σου θα φωτιστεί από τις θετικές σου σκέψεις και, κατ’ επέκταση, από τις θετικές σου ενέργειες. Μη διστάσεις να βάλεις σε εφαρμογή καινούργια projects. Πρόσεχε μόνο να μην πάρεις κιλά λόγω της ανάγκης σου για απολαύσεις μέσω του ποτού και του φαγητού.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα ανακτήσεις τον χαρούμενο δημιουργικό σου εαυτό! Εμπιστεύσου τις ιδέες σου και προχώρα ακάθεκτα στην υλοποίησή τους. Κερδίζεις πάρα πολλούς πόντους στον έρωτα, θα διασκεδάσεις, θα πάρεις χαρά από τα παιδιά σου, θα ξανανιώσεις ζωντανό το παιδί που κρύβεις στην καρδιά σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η δημιουργία οικογένειας, η επίλυση προβλημάτων που σχετίζονται με την ακίνητη περιουσία σου, μια ευνοϊκή μετακόμιση ή μια συγκατοίκηση, θα κάνουν τη ζωή σου να φαντάζει πιο όμορφη. Γενικότερα, θα νιώθεις ότι πατάς σε πιο γερές βάσεις, γεγονός που θα μετριάσει τις ανασφάλειές σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ευκαιρία να κάνεις κάποια αποφασιστικά βήματα καθοριστικής σημασίας. Εποικοδομητικές συζητήσεις και ενέργειες θα σε βοηθήσουν να ανέλθεις προσωπικά και επαγγελματικά. Νέες γνωριμίες και φλερτ θα φτιάξουν τη διάθεσή σου.

ΙΧΘΥΕΣ: Ανακτάς την αυτοπεποίθησή σου και, με ανεβασμένη διάθεση, διεκδικείς την ικανοποίηση των αναγκών σου, τόσο των υλικών όσο και των συναισθηματικών. Ευκαιρία να προωθήσεις σχέδια με σκοπό την αύξηση των εσόδων σου.

Διάβασε ακόμη: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 10 με 16 Δεκεμβρίου: οι επαγγελματικοί στόχοι έρχονται στο προσκήνιο

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet