Η εβδομάδα που διανύουμε δεν ξεκίνησε καλά καθώς το τετράγωνο του Άρη με τον Ουρανό που πραγματοποιήθηκε με ακρίβεια την Τρίτη 22 Μαρτίου, έχει εντείνει τον «πονοκέφαλο» που μας προκαλεί η επικαιρότητα. Είμαστε κοινωνοί μιας δύσκολης περιόδου και οι αντοχές μας τείνουν να φθίνουν καθώς ακολουθούν την πορεία της αισιοδοξίας μας που έχει πάρει την κατιούσα. 

Μέσα σε όλα αυτά και ενώ η δυναμική του τετραγώνου Άρη – Ουρανού φθίνει, ο Ερμής συναντά τον Ποσειδώνα την Τετάρτη 23 Μαρτίου και, στη συνέχεια, το Σάββατο 26 Μαρτίου σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα.

Ο Ερμής βρίσκεται στους Ιχθύς, περιβάλλον που δεν του ταιριάζει καθώς χάνεται η διάκριση, η επιμονή στη λεπτομέρεια, η διάθεση παρατήρησης. Ωστόσο, με τις όψεις που σχηματίζει, αυξάνεται η διάθεση για συναισθηματική έκφραση, για αλληλεγγύη, για κατανόηση του πλησίον. Η ενσυναίσθηση παίρνει τη σκυτάλη από τη στείρα λογική, γεγονός ελπιδοφόρο καθώς η ισχύς μας βρίσκεται εν τη ενώσει. Και ακριβώς αυτό μας διαμηνύουν οι όψεις του Ερμή λίγο πριν αποχωρήσει από τους Ιχθύς για να περάσει στον Κριό: ενωθείτε και αγαπηθείτε για να έρθουν οι μεγάλες αλλαγές!

Σε κάθε ζώδιο και ωροσκόπο οι επιδράσεις θα είναι:

ΚΡΙΟΣ: Ευκαιρία να κλείσεις γραφειοκρατικές υποθέσεις που σε αγχώνουν και «λογαριασμούς» με άτομα που σου δημιουργούν ενοχές για να απομυζούν την ενέργεια και την προσοχή σου. Περίοδος πνευματικών αναζητήσεων, προσευχής και διαλογισμού.

ΤΑΥΡΟΣ: Αποζητάς την παρέα φίλων και, γενικότερα, ατόμων με τα οποία σε συνδέουν κοινά ενδιαφέροντα και μπορείς να συνεννοηθείς. Κατακλύζεσαι από συναισθήματα συμπόνοιας και στηρίζεις όσο μπορείς άτομα που χρειάζονται τη βοήθειά σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Είναι πιθανό να έχεις κάποιες επαγγελματικές προτάσεις ή να επιδιώξεις κάποιες αλλαγές. Θέλεις να φέρεις τη δουλειά σου πιο κοντά στα μέτρα σου. Να προσέχεις, ωστόσο, για να μην πέσεις θύμα κολάκων που θα σου χαϊδέψουν τα αυτιά και θα σε παρασύρουν σε ανερμάτιστες καταστάσεις. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Επιδιώκεις εξόδους και συναντήσεις με άτομα που σας συνδέει η ίδια φιλοσοφία για τη ζωή. Μία καινούργια γνωριμία μπορεί να σε εξωθήσει στο να δεις σημαντικά θέματα από μία εντελώς διαφορετική οπτική γωνία.

ΛΕΩΝ: Μην παρασυρθείς σε επενδυτικές κινήσεις, ιδιαίτερα αν σου υποσχεθούν γρήγορα και πολλά κέρδη. Από την άλλη, σου δίνεται η ευκαιρία να ανοίξεις την καρδιά σου σε άτομα εμπιστοσύνης και ιδιαίτερα στο ταίρι σου. Μία συζήτηση εκ βαθέων θα βοηθήσει στο να στηρίξετε τη σχέση σας σε πιο γερές βάσεις. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι σχέσεις σου εξελίσσονται καλύτερα καθώς καταλύεται ο εγωισμός και θριαμβεύει η αγάπη. Η κατανόηση, ο ρομαντισμός, η ενσυναίσθηση κυριαρχούν αυτή την περίοδο, ιδιαίτερα στην προσωπική σου ζωή. Η παγίδα που πρέπει να αποφύγεις είναι οι κόλακες που μπορεί να σε κατευθύνουν εκεί που θέλουν και να χάσεις τις ευκαιρίες σου.

ΖΥΓΟΣ: Κάποια θέματα που δημιουργούσαν εντάσεις στη δουλειά, θα εκλείψουν καθώς θα γίνουν τα απαραίτητα ξεκαθαρίσματα και θα καταλυθεί ο ανταγωνισμός. Συζητήσεις για καινούργια σχέδια είναι στο πρόγραμμα ενώ δεν αποκλείονται κάποιες αλλαγές που, αργά ή γρήγορα, θα τις δεις με καλό μάτι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι ευκαιρίες σου να γεφυρώσεις αποστάσεις με το ταίρι σου είναι πολλές και καλό είναι να τις αξιοποιήσεις άμεσα. Σε κάθε περίπτωση, μπαίνει ρομαντισμός και εξομολογητική διάθεση στην ερωτική σου ζωή. Επίσης, αναμένονται φλερτ και επιβεβαιώσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μέρες σύμπνοιας και πιο συναισθηματικής επικοινωνίας στην οικογένεια. Προβλήματα που προκαλούσαν αποστασιοποίηση, επιλύονται καθώς η αγάπη και το ενδιαφέρον θριαμβεύουν. Προσοχή στη διαχείριση θεμάτων ακίνητης περιουσίας. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αν και πιο συναισθηματικές, οι συζητήσεις αυτής της περιόδου θα είναι εποικοδομητικές, κυρίως αν γίνουν με οικεία σου πρόσωπα. Λύνονται διαφορές με συγγενείς και ταίρι και έρχεστε πιο κοντά. Φυσικό είναι να περάσεις καλά το τριήμερό σου και να βρείτε τρόπους διασκέδασης με τους οικείους σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Καλό είναι να προσέχεις στη διαχείριση των οικονομικών σου υποθέσεων καθώς η αισιοδοξία σου μπορεί να σε βάλει σε μπελάδες. Ωστόσο, θα νιώσεις ασφάλεια επειδή θα υπάρχει στον ορίζοντά σου το άτομο που θα σου κρατάει το χέρι και θα σε υποκινεί σε μικρές αλλά ουσιαστικές απολαύσεις.

ΙΧΘΥΕΣ: Η επικοινωνία σου με τους σημαντικούς άλλους της ζωής σου και ιδιαίτερα με το ταίρι σου πλαισιώνεται από ενσυναίσθηση, αγάπη, ρομαντισμό. Οι αποστάσεις που μπορεί να υπήρχαν γεφυρώνονται. Μείνε μακριά από κόλακες που μπορεί να πατήσουν στην ευαισθησία σου για δικό τους όφελος.

Διάβασε ακόμη: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 21-27 Μαρτίου

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet