Πώς θα μας επηρεάσει η είσοδος της Αφροδίτης στον Ταύρο από τις 17/03/2023 έως τις 11/04/2023

Το ζώδιο του Ταύρου διαθέτει πολλή δύναμη και αποπνέει μια ενέργεια που είναι διακριτική, ευγενική, μυστηριώδης και άκρως ερωτική. Κυβερνάται από την Αφροδίτη που του χαρίζει κάποια από τα δώρα της, όπως την αγάπη, την ομορφιά, τη γονιμότητα και την πολυτέλεια. Η θέα Αφροδίτη είχε γεννηθεί από τον αφρό της θάλασσας, κάτι που υποδεικνύει τον θεϊκό δεσμό της με το μυστικιστικό βασίλειο των συναισθημάτων. Γιος και μόνιμος σύνοδος της ήταν ο θεός Έρωτας, ένας συμβολισμός που δείχνει ότι η αγάπη, η χαρά και το πάθος είναι βασικά στοιχεία της δημιουργικής φύσης της.

Η Αφροδίτη στο ζώδιο του Ταύρου φέρνει ευημερία και καλή τύχη στους ανθρώπους με έναν τρόπο που είναι φυσικός (μέσω της υλικής υπόστασης), συναισθηματικός, αλλά μπορεί μέσω της έμπνευσης του συναισθήματος και της τέχνης να αγγίξει τα όρια του πνευματικού. Αυτή η Αφροδίτη είναι σταθερή και δημιουργική. Έχοντας θηλυκό στοιχείο η ενέργεια της είναι δεκτική, κάτι που την κάνει πόλο έλξης καθώς επιτρέπει σε όλα όσα επιθυμεί και χρειάζεται να έρθουν προς εκείνη.

Εσωτερική αρμονία

Όταν η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου η έκφραση της ομορφιάς και της αγάπης φέρνει αφθονία και πληρότητα. Όταν χαιρόμαστε τις μικρές και μεγαλύτερες απολαύσεις, όταν έχουμε αγάπη στη ζωή μας, αισθανόμαστε πιο γαλήνιοι, αισιόδοξοι, και ότι έχουμε όλα όσα χρειαζόμαστε για μια ευχάριστη και γεμάτη ζωή. Τα όνειρά μας γίνονται πιο εύκολα πραγματικότητα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Αφιερώστε κατά τη διάρκεια της διέλευσης αυτής χρόνο και χώρο για να αγκαλιάσετε αυτή τη διαφορετική νοοτροπία και για να επικοινωνήσετε με τη φύση και την ομορφιά της. Αυτό θα σας επιτρέψει να έχετε μεγαλύτερο επίπεδο εσωτερικής ευαισθητοποίησης. Αφήστε τα συναισθήματα και τις σκέψεις να ρέουν μέσα σας ανεμπόδιστα με καλοσύνη συμπόνια και αγάπη, καθώς η αρνητική πλευρά αυτής της θέσης μπορεί να φέρει δημιουργικά μπλοκαρίσματα, πείσμα, εξάρτηση, επιφανειακές προσεγγίσεις, αδιακρισία και υπερπροστατευτικότητα.

Αισθαντικότητα

Η Αφροδίτη στον Ταύρο είναι επίσης ιδανική για να φροντίσετε τον εαυτό σας, αλλά και να βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε. Όταν έρχεστε σε επαφή με τον αισθησιασμό σας, μπορείτε και να προσελκύσετε όμορφα πράγματα στη ζωή σας. Είναι μια εποχή για να ασχοληθείτε περισσότερο με ό,τι σας δίνει χαρά. Απολαύστε αυτή τη φροντίδα και την ευχαρίστηση μέσα από τις αισθήσεις σας. Περάστε χρόνο με το αγαπημένο σας πρόσωπο, επισκεφτείτε ένα χώρο τέχνης, ένα κέντρο ευεξίας, ζωγραφίστε, ακούστε μουσική, ή απολαύστε περιπάτους στην ανθισμένη φύση.

Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Ταύρο από τις 17 Μαρτίου έως τις 11 Απριλίου 2023. Αυτή είναι η ιδανικότερη περίοδος για να βρείτε τρόπους, ιδιαίτερα οι εκπρόσωποι του ζωδίου, να βελτιώσετε την εμφάνισή σας, ίσως με το κάνετε μια αλλαγή στο χτένισμα ή το στυλ σας, ή να αγοράσετε είδη διακόσμησης, ομορφιάς, ρούχα παπούτσια και αξεσουάρ. Οι αισθητικές παρεμβάσεις ευνοούνται, ιδιαίτερα αν έχετε αυτή τη γενέθλια θέση. Είναι καλό να έχετε την Αφροδίτη στο πλευρό σας όταν ασχολείστε με την ομορφιά. Η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη αργότερα το καλοκαίρι, από τις 22 Ιουλίου έως τις 3 Σεπτεμβρίου 2023, οπότε δεν θα είναι η κατάλληλη στιγμή για αλλαγές στην εμφάνιση. Δεν θα είναι κατάλληλη στιγμή ούτε για να πιέσετε στον ερωτικό τομέα. Αντ’ αυτού δώστε περισσότερη έμφαση στη φιλία και περάστε καλά με τους φίλους σας.

Διάβασε τι θα φέρει η Αφροδίτη από τον Ταύρο αναλυτικά σε κάθε ζώδιο στο www.asibiliiou.gr

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet