Ο Ήλιος βρίσκεται στον Τοξότη από τα ξημερώματα της 22ας Νοεμβρίου ενώ ο Ερμής περνάει στο ίδιο περιβάλλον στις 24. Συνεπώς αυτή η εβδομάδα χρωματίζεται από τις ενέργειες του Τοξότη, ζωδίου που ενισχύει την επικοινωνία, την ανάγκη για συναναστροφή, την αισιοδοξία. Η διάθεση να φιλοσοφήσουμε, να δούμε τα πράγματα από μία πνευματική γωνία θέασης και να ξορκίσουμε το κακό που ζούμε, συλλογικό ή ατομικό, οφείλεται στο δίδυμο Ερμή – Ηλίου στον Τοξότη.

  • Επιμένουμε να σκεφτόμαστε θετικά, να αντικαθιστούμε κάθε φόβο, κάθε ανασφάλεια, κάθε διαβολή του μυαλού, με μία θετική δήλωση.
  • Επικοινωνούμε με σοβαρότητα και προσπαθώντας να αναπτύξουμε το στοιχείο της ενσυναίσθησης που, τελευταία, έχει πάει περίπατο.
  • Ασχολούμαστε με θέματα, αναγνώσματα, συζητήσεις που μας ανεβάζουν πνευματικά και μας επιτρέπουν να εμποτίσουμε το πνεύμα μας με ανώτερες ενέργειες, συνυφασμένες με τον Συμπαντικό Ρυθμό.
  • Προσέχουμε την αμετροέπεια που μπορεί να μας εκθέσει κοινωνικά ή ακόμη και έναντι του καθρέπτη μας. Λίγα λόγια και καλά!
  • Αποδεχόμαστε τις ιδέες των άλλων ακόμη κι αν διαφέρουν από τις δικές μας, αποφεύγοντας τον φανατισμό. Ο φανατισμός και η αντίρρηση για την αντίρρηση δηλώνουν ανωριμότητα και εγωισμό. Καταλύουν τον διάλογο και δεν αρμόζουν σε ανοικτά μυαλά. Ο κίνδυνος που εγκυμονεί ο Ερμής στον Τοξότη είναι η αδιαλλαξία, ο δογματισμός, ο άκριτος φανατισμός.

Κι αν αναρωτιέστε πώς επιδρούν ο Ήλιος και ο Ερμής από τον Τοξότη στο ζώδιο σας ή σε εκείνο του ωροσκόπου σας, ιδού οι απαντήσεις σας:

ΚΡΙΟΣ: Ξαναβρίσκεις τον καλό, αισιόδοξο εαυτό σου. Πρόσεχε τα λόγια σου. Προσπάθησε να ψυχαγωγηθείς με άτομα που έχουν ίδια γούστα με εσένα.

ΤΑΥΡΟΣ: Φωτίζονται οι πιο μύχιες πλευρές σου και έχεις τη διάθεση να εκμυστηρευτείς αλήθειες που είναι για λίγους ή για τον έναν και μοναδικό.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Βλέπεις πιο αντικειμενικά τους άλλους και κρίνεις τις συμπεριφορές τους απέναντί σου. Διαχωρίζεις τις ωφέλιμες από τις ανώφελες σχέσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Επικεντρώνεσαι στη δουλειά καθώς οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται είναι δελεαστικές για τις φιλοδοξίες σου.

ΛΕΩΝ: Διάλλειμα για κέφι, έρωτα, χιούμορ, διασκέδαση. Μικρούλη και όχι μεγάλο αλλά τουλάχιστον κάπου χωράνε κι αυτά μέσα στις απίστευτα πολλές υποχρεώσεις σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Τα σχέδιά σου σχετικά με την οικογένεια και την ακίνητη περιουσία σου θα ευοδωθούν αλλά είναι απαραίτητο να έχεις υπομονή και επιμονή.

ΖΥΓΟΣ: Εποικοδομητικές συζητήσεις και καινούργιες γνωριμίες. Φλερτ και δημόσιες σχέσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Βρίσκεις διεξόδους σε κάποια οικονομικά θέματα και πιθανώς τρόπους να αυξήσεις τα έσοδά σου. Ωστόσο, να θυμάσαι ότι τα καλά κόποις κτώνται.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ανακτάς την αισιοδοξία και το χιούμορ σου αλλά κινδυνεύεις από την αμετροέπεια και τον εγωισμό σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κλείνεις υποθέσεις του παρελθόντος και αποδεσμεύεσαι από βάρη. Καλή περίοδος για να βγάλεις οριστικά από τη ζωή σου μια κακιά συνήθεια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Νέοι στόχοι, νέες συνεργασίες, νέες φιλίες στο προσκήνιο. Με διάκριση και χωρίς να ενδίδεις στους κόλακες θα μετατρέψεις τις γνωριμίες αυτής της περιόδου σε σταθερές της ζωής σου.

ΙΧΘΥΕΣ: Φωτίζεται ο τομέας της καριέρας και της κοινωνικής σου ζωής. Αξιοποίησε τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται.

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!