Ο Ήλιος βρίσκεται στον Τοξότη από τα ξημερώματα της 22ας Νοεμβρίου ενώ ο Ερμής περνάει στο ίδιο περιβάλλον στις 24. Συνεπώς αυτή η εβδομάδα χρωματίζεται από τις ενέργειες του Τοξότη, ζωδίου που ενισχύει την επικοινωνία, την ανάγκη για συναναστροφή, την αισιοδοξία. Η διάθεση να φιλοσοφήσουμε, να δούμε τα πράγματα από μία πνευματική γωνία θέασης και να ξορκίσουμε το κακό που ζούμε, συλλογικό ή ατομικό, οφείλεται στο δίδυμο Ερμή – Ηλίου στον Τοξότη.

  • Επιμένουμε να σκεφτόμαστε θετικά, να αντικαθιστούμε κάθε φόβο, κάθε ανασφάλεια, κάθε διαβολή του μυαλού, με μία θετική δήλωση.
  • Επικοινωνούμε με σοβαρότητα και προσπαθώντας να αναπτύξουμε το στοιχείο της ενσυναίσθησης που, τελευταία, έχει πάει περίπατο.
  • Ασχολούμαστε με θέματα, αναγνώσματα, συζητήσεις που μας ανεβάζουν πνευματικά και μας επιτρέπουν να εμποτίσουμε το πνεύμα μας με ανώτερες ενέργειες, συνυφασμένες με τον Συμπαντικό Ρυθμό.
  • Προσέχουμε την αμετροέπεια που μπορεί να μας εκθέσει κοινωνικά ή ακόμη και έναντι του καθρέπτη μας. Λίγα λόγια και καλά!
  • Αποδεχόμαστε τις ιδέες των άλλων ακόμη κι αν διαφέρουν από τις δικές μας, αποφεύγοντας τον φανατισμό. Ο φανατισμός και η αντίρρηση για την αντίρρηση δηλώνουν ανωριμότητα και εγωισμό. Καταλύουν τον διάλογο και δεν αρμόζουν σε ανοικτά μυαλά. Ο κίνδυνος που εγκυμονεί ο Ερμής στον Τοξότη είναι η αδιαλλαξία, ο δογματισμός, ο άκριτος φανατισμός.

Κι αν αναρωτιέστε πώς επιδρούν ο Ήλιος και ο Ερμής από τον Τοξότη στο ζώδιο σας ή σε εκείνο του ωροσκόπου σας, ιδού οι απαντήσεις σας:

ΚΡΙΟΣ: Ξαναβρίσκεις τον καλό, αισιόδοξο εαυτό σου. Πρόσεχε τα λόγια σου. Προσπάθησε να ψυχαγωγηθείς με άτομα που έχουν ίδια γούστα με εσένα.

ΤΑΥΡΟΣ: Φωτίζονται οι πιο μύχιες πλευρές σου και έχεις τη διάθεση να εκμυστηρευτείς αλήθειες που είναι για λίγους ή για τον έναν και μοναδικό.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Βλέπεις πιο αντικειμενικά τους άλλους και κρίνεις τις συμπεριφορές τους απέναντί σου. Διαχωρίζεις τις ωφέλιμες από τις ανώφελες σχέσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Επικεντρώνεσαι στη δουλειά καθώς οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται είναι δελεαστικές για τις φιλοδοξίες σου.

ΛΕΩΝ: Διάλλειμα για κέφι, έρωτα, χιούμορ, διασκέδαση. Μικρούλη και όχι μεγάλο αλλά τουλάχιστον κάπου χωράνε κι αυτά μέσα στις απίστευτα πολλές υποχρεώσεις σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Τα σχέδιά σου σχετικά με την οικογένεια και την ακίνητη περιουσία σου θα ευοδωθούν αλλά είναι απαραίτητο να έχεις υπομονή και επιμονή.

ΖΥΓΟΣ: Εποικοδομητικές συζητήσεις και καινούργιες γνωριμίες. Φλερτ και δημόσιες σχέσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Βρίσκεις διεξόδους σε κάποια οικονομικά θέματα και πιθανώς τρόπους να αυξήσεις τα έσοδά σου. Ωστόσο, να θυμάσαι ότι τα καλά κόποις κτώνται.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ανακτάς την αισιοδοξία και το χιούμορ σου αλλά κινδυνεύεις από την αμετροέπεια και τον εγωισμό σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κλείνεις υποθέσεις του παρελθόντος και αποδεσμεύεσαι από βάρη. Καλή περίοδος για να βγάλεις οριστικά από τη ζωή σου μια κακιά συνήθεια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Νέοι στόχοι, νέες συνεργασίες, νέες φιλίες στο προσκήνιο. Με διάκριση και χωρίς να ενδίδεις στους κόλακες θα μετατρέψεις τις γνωριμίες αυτής της περιόδου σε σταθερές της ζωής σου.

ΙΧΘΥΕΣ: Φωτίζεται ο τομέας της καριέρας και της κοινωνικής σου ζωής. Αξιοποίησε τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται.

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet