Τη Μεγάλη Τετάρτη ο Ήλιος περνάει στον Ταύρο. Το συγκεκριμένο γεγονός δεν είναι ούτε σπάνιο ούτε περίεργο. Ωστόσο, αυτή την περίοδο τα πράγματα είναι πιο σοβαρά καθώς η Νέα Σελήνη και η Πανσέληνος του Ταύρου θα είναι αντιστοίχως έκλειψη Ηλίου και έκλειψη Σελήνης.

Η έκλειψη Ηλίου θα πραγματοποιηθεί στις 30 Απριλίου ενώ η έκλειψη της Σελήνης στις 16 Μαΐου. Τα μηνύματά τους αφορούν σε δυσκολίες που σχετίζονται με την οικονομία, με πιθανά γεωφυσικά και μετεωρολογικά φαινόμενα, με τα επισιτιστικά προβλήματα.

Το ζητούμενο των εκλείψεων είναι να συνειδητοποιήσουμε ο καθένας μας ξεχωριστά και στη συνέχεια ως ανθρωπότητα ότι είμαστε μέρος της Φύσης. Είμαστε κομμάτι του οργανισμού της και ότι οφείλουμε να δουλεύουμε ακατάπαυστα με σκοπό να τη φροντίσουμε και όχι να την κατακρεουργούμε. Οτιδήποτε συμβαίνει στο ζώδιο του Ταύρου αποτελεί το θερισμό των όσων έχουμε σπείρει. Αλήθεια έχουμε το θάρρος και την αυτογνωσία να αναλογιστούμε τι έχουμε σπείρει; Κι αν κάπου κάνουμε κάποιο λάθος, έστω και ασήμαντο σε σχέση με τα μεγάλα λάθη που αυτή τη στιγμή πλήττουν τον πλανήτη, είμαστε σε θέση να το διορθώσουμε. Ας μην ξεχνάμε ότι η ανθρωπότητα για να είναι υγιής πρέπει να αποτελείται από υγιείς ατομικότητες. Τα προβλήματα του εγωισμού και της κατάχρησης των φυσικών πόρων, της ανθρώπινης ανάγκης να επιβάλλει το θέλω της, είναι αυτά που εγκυμονούν οι επερχόμενες εκλείψεις.

Ας ευχηθούμε να έχουμε ειρήνη, αγάπη και ομόνοια! Καλό Πάσχα και Ανάσταση σε όλους τους τομείς και σε όλα τα επίπεδα!

ΚΡΙΟΣ: Το θέμα που θα σε απασχολήσει αυτή την περίοδο είναι το οικονομικό. Ενδεχόμενο είναι να προκύψει ένα έκτακτο έξοδο ή κάποια ανατροπή στα έσοδά σου. Ωστόσο, οι πιέσεις που θα δεχθείς θα αποτελέσουν το εφαλτήριό σου για να βρεις λύσεις και να αξιοποιήσεις τους πόρους και τα ταλέντα σου με σκοπό να αυξήσεις τη ρευστότητά σου.

ΤΑΥΡΟΣ: Ξεκαθαρίζει το τοπίο σου από τους τοξικούς άλλους. Πέφτει φως στις σχέσεις σου και αποκαλύπτονται μυστικά, πάθη και ψέματα. Όσο δύσπεπτη κι αν είναι η αλήθεια, το σημαντικό είναι ότι θα ξέρεις με ποιους να πας και ποιους να αφήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Βγαίνουν στην επιφάνεια απωθημένα και αναμνήσεις. Στην ουσία πλημμυρίζεις από συναισθήματα που σου δημιουργούν οι αλύτρωτες καταστάσεις. Καιρός να κλείσεις υποθέσεις που εκκρεμούν, γραφειοκρατικές ή συναισθηματικές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Στη περίπτωσή σου ισχύει το «κάθε εμπόδιο για καλό»! Οι ανατρεπτικές καταστάσεις σε φιλίες, στόχους ή χώρους που κινείσαι συλλογικά, θα οδηγήσουν στο να ψάξεις τις εναλλακτικές σου. Όσο πιο γρήγορα μάθεις από τα λάθη σου, τόσο πιο γρήγορα θα προκύψουν οι ευκαιρίες.

ΛΕΩΝ: Θέματα καριέρας τίθενται επί τάπητος. Είναι πιθανό να προβληματιστείς από τη συμπεριφορά κάποιων συνεργατών σου, κυρίως ατόμων ισχύος. Μπορεί να αδικηθείς αλλά καλό είναι να κάνεις υπομονή και να κρατήσεις του τόνους χαμηλά, τουλάχιστον μέχρι το τέλους του Μάη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα υπάρξει πρόσφορο έδαφος για να διασκεδάσεις, να περάσεις καλά, να κάνεις καινούργιες γνωριμίες με συναρπαστικούς ανθρώπους με τους οποίους θα σε συνδέουν κοινά ενδιαφέροντα. Να προσέχεις όταν ταξιδεύεις γιατί μπορεί να ταλαιπωρηθείς λόγω κάποιων ανατροπών.

ΖΥΓΟΣ: Τα ψυχολογικά σου σκαμπανεβάσματα θα είναι αρκετά αυτή την περίοδο. Η συνέπεια θα είναι να χάνεις ενέργεια. Ανικανοποίητες επιθυμίες αποζητούν άμεσα ικανοποίηση. Πρόσεχε την τάση σου να δημιουργείς εντάσεις καθώς διεκδικείς, ιδιαίτερα προς το ταίρι σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αποκαλύψεις ηχηρές και απογυμνωμένες από κάθε μορφή στρογγυλέματος και ωραιοποίησης θα σε βάλουν στη διαδικασία να αναθεωρήσεις τον τρόπο που αντιμετωπίζεις κάποιες σχέσεις σου. Μπορεί αυτή η διαδικασία να είναι στενάχωρη αλλά, τουλάχιστον, θα έχεις μια καθαρή εικόνα για να πάρεις σωστές αποφάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ο προγραμματισμός της καθημερινότητάς σου, η δουλειά και η προσπάθεια να διατηρήσεις ένα πιο υγιεινό μοντέλο ζωής θα είναι τα θέματα που θα σε απασχολήσουν αυτή την περίοδο. Κάποιες ανατροπές μπορεί να οδηγήσουν στο να κάνεις αλλαγές τρόπου ζωής. Ωστόσο, προϊόντος του χρόνου, θα καταλάβεις ότι είναι για καλό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αναπάντεχες εξελίξεις, πιθανώς σοκαριστικές, θα ανατρέψουν το ήρεμο κλίμα στις ερωτικές σου σχέσεις αλλά, σύντομα, θα ευλογείς την τύχη σου γι’ αυτές καθώς θα βγει αληθινή η παροιμία «κάθε εμπόδιο για καλό».

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θέματα ακίνητης περιουσίας και κάποια οικογενειακά προβλήματα είναι πιθανό να σε απασχολήσουν. Μία ξαφνική μετακόμιση ή κάποιες αντιπαραθέσεις με τους οικείους σου θα σε αναστατώσουν ψυχικά. Προσπάθησε να κρατήσεις τους τόνους χαμηλά.

ΙΧΘΥΕΣ: Κάποιες κορώνες με αδέλφια, ξαδέλφια και λοιπούς συγγενείς είναι στο πρόγραμμα αλλά θα γίνουν η αφορμή για εποικοδομητικές συζητήσεις και για σαφώς πιο ουσιαστικές σχέσεις μεταξύ σας. Οι καινούργιες γνωριμίες θα φτιάξουν τη διάθεσή σου.

Διάβασε ακόμη: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 16-22 Απριλίου

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet