Το Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη στην Παρθένο. Κατά τη Νέα Σελήνη ο Ήλιος και η Σελήνη βρίσκονται σε σύνοδο, δηλαδή ακριβώς στην ίδια θέση και, στην συγκεκριμένη περίπτωση, στις 4 μοίρες της Παρθένου.

Η Νέα Σελήνη σηματοδοτεί πάντα ενάρξεις. Είναι καλή για ξεκινήματα και αλλαγές. Η Παρθένος είναι το ζώδιο που σχετίζεται με την καθημερινότητά μας και τον τρόπο που την οργανώνουμε. Οι δουλειές μας, οι συνήθειες μας, οι περιοδικές μας ενασχολήσεις, η διατροφή και η γυμναστική που υιοθετούμε για να φροντίσουμε την υγεία μας, είναι όλα θέματα της Παρθένου. Ωστόσο, στο συγκεκριμένο ζώδιο συναντούμε και αρκετές εμμονές καθώς η ανάγκη οργάνωσης και επιφαινόμενης τελειότητας οδηγεί στη λεπτολογία και στο να στρέφουμε την προσοχή μας στο δέντρο, αγνοώντας το δάσος. 

Συνεπώς, για να αξιοποιήσουμε τη Νέα Σελήνη στο έπακρον, καλό είναι να πάρουμε τις αποφάσεις μας για το πώς θα δομήσουμε την καθημερινότητά μας εν όψει της νέας σεζόν, να αποφασίσουμε για τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσουμε στη δουλειά, να προβούμε στις αναγκαίες αλλαγές και στα ξεκινήματα που πιθανώς έχουμε κατά νου. Παράλληλα, καλό είναι να υιοθετήσουμε πιο υγιεινές διατροφικές συνήθειες και να εντάξουμε στο εβδομαδιαίο πρόγραμμά μας κάποιες ώρες γυμναστικής. 

Ας δούμε σε ποιον τομέα μας επηρεάζει η Νέα Σελήνη του Αυγούστου που θα πραγματοποιηθεί στην Παρθένο, ανάλογα με το ζώδιο και τον ωροσκόπο μας:

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα ξεκινήματα, τις αλλαγές, τις δράσεις σας πρέπει να τις δρομολογήσετε μέχρι τις 8 Σεπτεμβρίου καθώς από τις 10/9 ο Ερμής αρχίζει την φαινομενική ανάδρομη κίνησή του και δεν ευνοεί τέτοιου είδους ενέργειες.

ΚΡΙΟΣ: Με πολλή δουλειά, άγχος και πλήθος αλλαγών αρχίζει η νέα σεζόν. Σπεύσε να βάλεις σε μια σειρά τις δραστηριότητές σου και, αν χρειάζεται, κάνε τις επιλογές σου καθώς η τάση σου να κρατάς δύο καρπούζια στην ίδια μασχάλη δεν θα σε βοηθήσει. Ωστόσο, μην παραμελήσεις να εντάξεις την άσκηση στο πρόγραμμά σου. 

ΤΑΥΡΟΣ: Η περίοδος είναι η κατάλληλη για να αξιοποιήσεις τις δημιουργικές ιδέες και τα ταλέντα σου, συνδυάζοντας εργασία, κέρδη και χαρά! Ευχάριστες εξελίξεις αναμένονται στον ερωτικό τομέα. Μη διστάσεις να μπεις στο παιχνίδι…

ΔΙΔΥΜΟΙ: Καλείσαι να διεκπεραιώσεις εκκρεμότητες που αφορούν στην ακίνητη περιουσία σου. Παράλληλα, θα αναγκαστείς να αντιμετωπίσεις κάποια θέματα σχέσεων στη δουλειά που θα σε αγχώσουν. Οι λεπτοί χειρισμοί από πλευράς σου θα βοηθήσουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μπαίνουν καινούργια άτομα στη ζωή σου και επικρατεί κλίμα ανανέωσης. Εποικοδομητικές συζητήσεις και αποφάσεις χρήζουν άμεσης και έγκαιρης δραστηριοποίησης. Ευχάριστες εξελίξεις στον αισθηματικό τομέα.

ΛΕΩΝ: Προσπάθησε να βάλεις σε μία τάξη τα οικονομικά σου. Μην παρασύρεσαι από τα συναισθήματα και δες ποια δουλειά σε συμφέρει και με ποιους τρόπους θα αυξήσεις τη ρευστότητά σου. Μην παρασύρεσαι από τους πειρασμούς τις αγοράς και κάνεις αλόγιστα έξοδα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα έχεις την τάση να διεκδικείς τη συναισθηματική και υλική σου ικανοποίηση με έναν τρόπο πολύ έντονο. Για να μη φθάσεις στο σημείο να παρεξηγείσαι από τα άτομα που σε πλαισιώνουν, καλό είναι να μην περιμένεις από τους άλλους να σε σιγοντάρουν και να μπεις στη δράση για την επίτευξη των στόχων σου.

ΖΥΓΟΣ: Μπες στη διαδικασία να κλείσεις υποθέσεις του παρελθόντος, κυρίως γραφειοκρατικές και επαγγελματικές προκειμένου να αφήσεις το χώρο για τα καινούργια που έρχονται και να απαλλαγείς από τα άγχη που σου δημιουργούν οι εκκρεμότητες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Νέοι στόχοι, νέα σχέδια και αλλαγές ως αποκυήματα δημιουργικότητας! Η Νέα Σελήνη σε ευνοεί όχι μόνο στην προσπάθεια να προωθήσεις επαγγελματικά σχέδια αλλά και για να αποδεσμευτείς από τοξικά άτομα και καταστάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Πολλές υποχρεώσεις και ανάλογη πίεση αναμένεται να έχεις αυτή την περίοδο. Πιθανό είναι να υπάρξει κάποια ένταση στη δουλειά και να αγχωθείς για την έκβαση των πραγμάτων στην καριέρα σου. Κάποια οικογενειακά θέματα χρήζουν της παρουσίας και της προσπάθειάς σου για να διεκπεραιωθούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ένα ταξίδι, επαγγελματικό ή αναψυχής, μπορεί να σου φέρει έμπνευση και ανανέωση. Καλή περίοδος για να δρομολογήσεις σεμινάρια, να ασχοληθείς με την επιμόρφωσή σου ή με τις σπουδές σου. Οι επαφές με το εξωτερικό ή με πολυεθνικές ευνοούνται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι αλλαγές που είναι σχεδόν επιβεβλημένες, θα σε αγχώσουν πάρα πολύ. Μην αφήσεις τον φόβο να καταστείλει τη δράση σου. Όσο πιο θαρραλέα προχωρήσεις, τόσο καλύτερες θα είναι οι εξελίξεις. Πιθανώς θα χρειαστεί να  δώσεις λύσεις σε οικονομικές υποθέσεις με τράπεζες, δημόσιο, ασφάλειες, διατροφές, κληρονομικά.

ΙΧΘΥΕΣ: Πολλή ένταση και άγχος μπορεί να σου προκαλέσουν οι αντιπαραθέσεις με σημαντικά άτομα της ζωής σου. Προσπάθησε να κρατήσεις μία ήπια στάση και μην ενδίδεις σε ανταγωνιστικά μοτίβα. Καιρός να ξεκαθαρίσεις τη θέση σου και να αποφασίσεις με ποιους θα πας και ποιους θα αφήσεις.

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet