Το βράδυ του Σαββάτου 21 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο που μας εξωθεί στο να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να υλοποιήσουμε τα σχέδιά μας. Μετά από μία περίοδο με πολλές ανατροπές, καθυστερήσεις και προβληματισμούς, επιτέλους αυτή η Νέα Σελήνη μας επιτρέπει να προωθήσουμε σημαντικές υποθέσεις, να κάνουμε νέα ξεκινήματα, να αναδιοργανωθούμε, να υλοποιήσουμε τα όνειρά μας.

Κατά τη Νέα Σελήνη ο Ήλιος και η Σελήνη βρίσκονται σε απόλυτη σύνοδο, δηλαδή στην ίδια θέση και στην προκειμένη περίπτωση θα βρίσκονται στον Υδροχόο, ζώδιο που συνδέεται με τις φιλίες, τις συμμαχίες, τους στόχους, τα όνειρα, την ευρύτερη κοινωνική μας ζωή. Το εξάγωνο του Ηλίου και της Σελήνης με τον Δία από τον Κριό μας επιτρέπει να επεκτείνουμε τις δραστηριότητές μας και, γενικότερα, να ασχοληθούμε με αυτό που θα μας φέρει το κάτι παραπάνω. Η περίοδος από τις 22 Ιανουαρίου μέχρι τις 3 Φεβρουαρίου προσφέρεται για δράση και επέκταση.

Ας δούμε σε ποιους τομείς αξίζει να επενδύσουμε χρόνο και ενέργεια με τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, ανάλογα με το ζώδιο και τον ωροσκόπο μας:

ΚΡΙΟΣ: Νέοι στόχοι, νέες ιδέες, καινούργιες φιλίες και συμμαχίες ευνοούνται αυτή την περίοδο. Προώθησε τα σχέδιά σου και στρέψε τις προσπάθειές σου στο κάτι παραπάνω που θα σου επιτρέψει να δεις κάποια όνειρά σου να υλοποιούνται.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι συνθήκες σου επιτρέπουν να βελτιώσεις τις συνθήκες στη δουλειά σου και να κάνεις τα ραντεβού που θεωρείς σημαντικά. Αν θέλεις να κάνεις μια καινούργια επαγγελματική αρχή, αξιοποίησε αυτή την περίοδο.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Καινούργιες γνωριμίες προσφέρουν λύσεις σε επαγγελματικά θέματα. Θέματα σπουδών, πιστοποιήσεων, επικοινωνίας με το ευρύτερο κοινό, διαφήμισης, βρίσκουν πρόσφορο έδαφος για να προωθηθούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Καιρός να προωθήσεις επενδυτικά σχέδια, να εστιάσεις την προσοχή σου στο επιχειρείν, να διεκπεραιώσεις οικονομικές εκκρεμότητες με οργανισμούς, να τακτοποιήσεις κληρονομικά ζητήματα.

ΛΕΩΝ: Οι καινούργιες συνεργασίες και συμφωνίες, τα σημαντικά ραντεβού, οι αποφασιστικές κινήσεις στη δουλειά ευνοούνται αυτή την περίοδο. Η διάθεσή σου να βελτιώσεις την προσωπική σου ζωή θα αποδώσει καρπούς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Βελτιώνονται οι συνθήκες στη δουλειά σου. Ανακτάς τη συνεργατική επικοινωνία σου με τους συνεργάτες σου και δημιουργείς ένα καλύτερο κλίμα. Η περίοδος προσφέρεται για καινούργια δημιουργικά projects.

ΖΥΓΟΣ: Θα επικρατήσει ένα κλίμα ανανέωσης στην ερωτική σου ζωή. Οι μέρες αυτές είναι καλές για να προωθήσεις δημιουργικές ιδέες και να αξιοποιήσεις ταλέντα και δεξιότητες με σκοπό την αύξηση των μηνιαίων εσόδων σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Βρίσκεις λύσεις για τα οικογενειακά σου προβλήματα και προωθείς υποθέσεις σχετικές με την ακίνητη περιουσία σου. Ίσως κάνεις μια αλλαγή κατοικίας ή φτιάξεις κάτι στο σπίτι. Επίσης, μπορεί να ξεκινήσεις μία καινούργια εργασία.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι εποικοδομητικές επαγγελματικές συζητήσεις και συμφωνίες οδηγούν σε αξιόλογα σχέδια που βάζεις σε εφαρμογή. Αξιοποίησε τα επικοινωνιακά σου μέσα για να προβάλεις τη δουλειά σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Έχεις έμπνευση και βρίσκεις λύσεις που θα σε τονώσουν οικονομικά και συναισθηματικά. Στρέψε τη δράση σου στην προσπάθεια να διευρύνεις τις επαγγελματικές σου δραστηριότητες για να αυξήσεις τη ρευστότητά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Επικεντρώσου σε αυτά που θεωρείς ότι συνάδουν προς τα προσόντα και τις φιλοδοξίες σου και κάνε το καλύτερο που μπορείς για να συνάψεις καινούργιες συνεργασίες και να προωθήσεις νέα σχέδια. Οι συνθήκες ευνοούν τους έρωτές σου.

ΙΧΘΥΕΣ: Ξεκινάει μια πρόσφορη περίοδος για να διεκπεραιώσεις γραφειοκρατικές υποθέσεις που εκκρεμούν και να απαλλαγείς από πρόσθετα άγχη. Ξεκαθάρισε τη θέση σου σε αυτούς που σε φρενάρουν και προχώρησε χωρίς συναισθηματικά βαρίδια.

Διάβασε ακόμη: Τετράγωνο Αφροδίτης- Ουρανού: εκρηκτικά γεγονότα, καταπιεσμένες ανάγκες και λάθη έρχονται στο προσκήνιο

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!