Αυτή η εβδομάδα κατακλύζεται από τις ενέργειες της Νέας Σελήνης που πραγματοποιείται στις 2 Μαρτίου στους Ιχθύς, σχηματίζοντας ένα εντυπωσιακό αστρολογικό σχήμα που αξίζει να αναλύσουμε. Οι όψεις που δημιουργεί, σύνοδος με Δία και εξάγωνο με τον Ουρανό, δείχνουν ότι κλείνει ένας κύκλος και ανοίγει ένας άλλος. Σαφώς και τελειώνει μία εποχή με τα θετικά και τα αρνητικά μας. Άλλωστε τα τελευταία δύο χρόνια όλοι νιώθουμε ότι διανύουμε ένα μεταβατικό στάδιο της ανθρωπότητας.

Μολονότι μας ταλανίζει η σύνοδος Αφροδίτης – Άρη – Πλούτωνα που γίνεται απόλυτα ακριβής στις 3 Μαρτίου και μας σκιάζει εδώ και αρκετές ημέρες, η Νέα Σελήνη δίνει ελπίδες. Από τη μια η ατμόσφαιρα δονείται από τις ενέργειες του πολέμου και της οικονομικής κρίσης ενώ από την άλλη μας δίνεται η ευκαιρία να στρέψουμε το βλέμμα μας στον Ουρανό και να ενωθούμε εκπέμποντας ό,τι πιο θετικό απορρέει από το είναι μας.

Η Νέα Σελήνη του Μάρτη κλείνει κύκλο αλλά πριμοδοτεί την αλληλεγγύη, τη φιλευσπλαχνία, την ενσυναίσθηση, τη διάθεση για ενότητα και αδελφοποίηση. Δημιουργεί το ιδανικό περιβάλλον για διαλογισμό, προσευχή, θετικές σκέψεις. Μας καλεί να βγούμε από τη δίνη του φόβου και να συντονιστούμε με τη δύναμη της πίστης για να ευχηθούμε, να προσευχηθούμε, να διαλογιστούμε και να ζητήσουμε υγεία, ευημερία, ειρήνη και ότι άλλο θέλουμε. Παράλληλα, μας εξωθεί να δούμε τα πράγματα που συμβαίνουν από μία άλλη οπτική γωνία, σαφώς πιο γενικευμένη και έξω από τα προσωπικά μας συμφέροντα.

Το ιδανικό θα ήταν να συντονιστεί όλη η ανθρωπότητα σε μία προσευχή αυτές τις μέρες. Ωστόσο, καλό είναι να γνωρίζουμε και τι διαμηνύει η Νέα Σελήνη σε κάθε ζώδιο. Μην ξεχνάς να διαβάζεις το ζώδιο του ωροσκόπου σου.

ΚΡΙΟΣ: Κλείσε οριστικά υποθέσεις του παρελθόντος. Συντονίσου με τον εσώτερο εαυτό σου, προσευχήσου, εμπιστεύσου τη διαίσθησή σου.

ΤΑΥΡΟΣ: Δείξε πίστη στον εαυτό σου και μη διστάζεις να βάλεις σε εφαρμογή νέα σχέδια, να κάνεις φιλίες και συνεργασίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Επικεντρώσου στην καριέρα σου και στην εξέλιξή σου καθώς θα υπάρξουν ευκαιρίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα κάνεις γνωριμίες που κρύβουν ευκαιρίες, επαγγελματικές ή σε προσωπικό επίπεδο. Αλλάζεις οπτική γωνία και βλέπεις πιο ξεκάθαρα τα θέματα που σε απασχολούν.

ΛΕΩΝ: Διαπραγματεύεσαι με τις ανικανοποίητες ανάγκες και επιθυμίες σου. Μήπως ήρθε η στιγμή να τις υποστηρίξεις πιο σθεναρά;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Γνωριμίες, συμφωνίες, συζητήσεις, αποφάσεις για την έκβαση των σχέσεών σου.

ΖΥΓΟΣ: Σου δίνεται η ευκαιρία να αναθεωρήσεις το πρόγραμμά σου εντάσσοντας περισσότερες ώρες για εσένα και την προσωπική σου ζωή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ερωτική νέα Σελήνη! Φέρνει ανανέωση, φλερτ αλλά και τη δυνατότητα να απαλλαγείς πιο εύκολα από τοξικές σχέσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οικογενειακές υποθέσεις ή θέματα με την ακίνητη περιουσία σου αποζητούν την επιμέλεια και τις λύσεις σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Σημαντικές αποφάσεις, ιδιαίτερα αν αφορούν στην ολοκλήρωση ενός κύκλου. Νέες γνωριμίες και φλερτ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Συνειδητοποιείς τα λάθη διαχείρισης των πόρων σου και αποφασίζεις αλλαγές. Αξιοποιείς τις δυνατότητές σου για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΙΧΘΥΕΣ: Επικεντρώνεσαι στα θέλω σου και πολύ καλά κάνεις. Ήρθε η στιγμή να διεκδικήσεις κάτι καλύτερο από τη δουλειά και την προσωπική σου ζωή.

Διάβασε ακόμα: Οι αστρολογικές προβλέψεις του μήνα Μαρτίου

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet