Αυτή την εβδομάδα πραγματοποιείται το τετράγωνο της Αφροδίτης από την Παρθένο και του Άρη που βρίσκεται στους Διδύμους. Θα είναι πιο ακριβές στο τέλος της εβδομάδας αλλά η ενέργειά του διαφαίνεται και καλό είναι να προσέχουμε για να τη διαχειριστούμε με σοφία.

Το τετράγωνο της Αφροδίτης και του Άρη δημιουργεί ένα αίσθημα ανικανοποίητου. Φέρνει στην επιφάνεια τις καταπιεσμένες, ανεκπλήρωτες ανάγκες και επιθυμίες και προκαλεί υπερένταση, παράπονο, οργή. Επηρεάζει τις σχέσεις μας, κυρίως τις προσωπικές καθώς έχουμε την τάση να ενοχοποιούμε τους συντρόφους μας για όσα μας λείπουν.

Η πιο εποικοδομητική αντιμετώπιση του τετραγώνου είναι να δούμε πού είναι η ευθύνη μας για όσα μας λείπουν και μας πονάνε. Να αποδεχθούμε το γεγονός ότι, ακόμη κι αν κάποιος δεν μας έδωσε αυτό που θέλουμε, ίσως φταίμε εμείς που δεν το διεκδικήσαμε πιο δυναμικά. Καλό είναι να μάθουμε να μην εστιάζουμε την προσοχή μας μόνο σε αυτά που μας λείπουν αλλά να επιβραβεύουμε τους εαυτούς μας για τις επιτυχίες μας και για όσα έχουμε κατακτήσει.

Ας δούμε σε ποιον τομέα μας επηρεάζει το τετράγωνο Αφροδίτης – Άρη, ανάλογα με το ζώδιο και τον ωροσκόπο μας:

ΚΡΙΟΣ: Υπερένταση και άγχος σας προκαλούν κάποια θέματα στη δουλειά. Η καθημερινότητά σου είναι πολύ κουραστική. Αναμένονται κάποια έκτακτα έξοδα. Προσπάθησε να μην ξεσπάς και πεις πράγματα για τα οποία θα μετανιώσεις αργότερα.

ΤΑΥΡΟΣ: Η κτητική σου τάση και η απολυτότητά σου εντείνονται και μπορεί να κάνεις σκηνές στο ταίρι σου. Μάλιστα είναι πιθανό να έχεις δημιουργήσει σενάρια που θα σε εκθέσουν όταν καταλάβεις το λάθος σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η κυκλοθυμία σου αυξάνεται και προβληματίζει τα άτομα που σε περιβάλλουν, ιδιαίτερα τις προσωπικές σου σχέσεις. Κάποια οικογενειακά προβλήματα απαιτούν την παρουσία και τον κόπο σου για να επιλυθούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κάποια συναπαντήματα ή συζητήσεις που γίνονται με οικείους σου ξυπνούν μνήμες που προκαλούν φόβο, θυμό, ανασφάλεια ή, γενικότερα, συναισθήματα ματαίωσης. Προσπάθησε να αποκολληθείς από το παρελθόν.

ΛΕΩΝ: Κάποια έκτακτα έξοδα θα σε αγχώσουν. Πιθανώς να φοβηθείς για την έκβαση των οικονομικών σου. Παράλληλα, θα σε πιάσει το παράπονο γιατί θα σκέφτεσαι τις ανικανοποίητες ανάγκες σου και όσα δεν έχεις επιτύχει στη ζωή σου, πιθανώς ξεχνώντας τις επιτυχίες σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Πολλές υποχρεώσεις, αγγαρείες και πιέσεις από τους άλλους θα σε εκνευρίσουν. Ωστόσο, καλό θα ήταν να ασκήσεις αυτοέλεγχο στα νεύρα σου και στην τάση σου να ξεσπάς στους οικείους σου και ιδιαίτερα στο ταίρι σου.

ΖΥΓΟΣ: Μην αφήνεις τις καταστάσεις του παρελθόντος να σε μπερδεύουν και να λειτουργούν υπονομευτικά για το παρόν σου. Αν το δίλημμά σου είναι ο τέως ή ο νυν, να σκέφτεσαι όχι μόνο τι σε ενώνει με τον τέως αλλά και τι σε είχε χωρίσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι ανικανοποίητες επιθυμίες σου μετατρέπονται σε θυμό που, αν δεν τον ελέγξεις, μπορεί να σε βάλει σε μπελάδες. Απόφυγε τις αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου και, κυρίως, μην αρχίσεις τα υπονοούμενα γιατί δεν θα σε καταλαβαίνει…

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι ανταγωνιστικές συμπεριφορές μπορεί να σε απογοητεύσουν. Καλό θα ήταν να μην μπεις στο παιχνίδι των διαξιφισμών γιατί θα χάσεις ενέργεια και χρόνο. Κράτα τους τόνους χαμηλά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Πολλή δουλειά, ανατροπές στο πεδίο της καθημερινότητάς, εντάσεις και κάποιες ανεξήγητες επιθετικές συμπεριφορές μπορεί να σε βγάλουν από τα ρούχα σου. Η άσκηση θα σε βοηθήσει να εκτονώσεις την αρνητική ενέργεια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κάποια οικογενειακά θέματα με τράπεζες, δημόσιο, ασφάλειες, κληρονομικά, δικαστικά μπορεί να σε ταλανίσουν αυτή την περίοδο. Παράλληλα, βγαίνει το παράπονο για όσα δεν πέτυχες. Εστιάσου στις επιτυχίες σου.

ΙΧΘΥΕΣ: Οικογενειακά και επαγγελματικά προβλήματα σε ταλανίζουν και πιέζεσαι υπερβολικά. Η ένταση που σου δημιουργούν μπορεί να σε οδηγήσει σε ξεσπάσματα για τα οποία θα μετανιώσεις. Χρειάζεται να έχεις αυτοέλεγχο και να μην ενοχοποιείς το ταίρι σου.

Διάβασε ακόμη: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 10 – 16 Σεπτεμβρίου

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet