Οι μέρες αυτές στιγματίζονται από το τετράγωνο του Άρη που βρίσκεται στους Διδύμους με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθύς. Η όψη αυτή λειτουργεί σαν αναστολέας της θέλησής μας για δράση, δουλειά, δημιουργικότητα. Χάνουμε την ενέργειά μας και δεν θεωρούμε σημαντικά τα κίνητρά μας. Εννοείται ότι πρέπει να αντισταθούμε στην πτώση και να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε για την εξοικονόμηση της ενέργειάς μας, προκειμένου να ανταπεξέλθουμε στις υποχρεώσεις μας.

Το τετράγωνο Άρη – Ποσειδώνα μας βάζει σε ένα «τριπάκι» να ζούμε τη φαντασίωσή μας ως αλήθεια. Εξυπακούεται ότι όταν παραμυθιαζόμαστε και λέμε ψέματα στον εαυτό μας, εξαπατάμε και τους άλλους. Άρα προσέχουμε τις πράξεις και τα λόγια μας και, κυρίως, ανοίγουμε πεισματικά τα μάτια μας στην αλήθεια, αν μπορούμε φυσικά. Η πίστη στο «όλα καλά θα πάνε» είναι σημαντική και είμαι η πρώτη που πρεσβεύω ότι μόνο η θετικότητα θα μας σώσει από τα θλιβερά που συμβαίνουν. Ωστόσο, παράλληλα, καλό είναι να μην αποφεύγουμε την πραγματικότητα. Το θέμα είναι να τη γνωρίζουμε και να πιστεύουμε. Στην αντίθετη περίπτωση δεν είμαστε αισιόδοξες αλλά αιθεροβάμονες.

Fake news, νοθείες, πολιτικές και κοινωνικές πράξεις με σκοπό την εξαπάτηση του πλήθους και, γενικώς, δράση από καιροσκόπους, απατεώνες και αριβίστες είναι στο πρόγραμμα.  Ας έχουμε διάκριση για να αντιληφθούμε την απάτη κι ας προσέχουμε τα τιμαλφή μας και, γενικά, τα πράγματα αξίας. Επίσης, ας είμαστε λίγο πιο σχολαστικοί με τα υδραυλικά μας.

Τσουνάμια, πλημμύρες και ακραία καιρικά φαινόμενα συμπεριλαμβάνονται στις πιθανότητες του Ποσειδώνα. Ας ελπίσουμε ότι δεν θα θρηνήσουμε θύματα σε καμία γωνιά του πλανήτη κι ότι κάτι τέτοιο θα παραμείνει μια στατιστική πιθανότητα.

Το τετράγωνο Άρη – Ποσειδώνα που θα είναι παρατεταμένο σχετίζεται με ιώσεις, μολύνσεις, μεταδοτικές ασθένειες. Προσέχουμε για να έχουμε καθώς οι εξάρσεις της πανδημίας και, γενικότερα, οι επικίνδυνες γρίπες θα χτυπήσουν και πάλι.

Ας δούμε σε ποιον τομέα μας επηρεάζει το τετράγωνο Άρη – Ποσειδώνα, ανάλογα με το ζώδιο και τον ωροσκόπο μας:

ΚΡΙΟΣ: Μην εμπιστεύεσαι τους κόλακες γιατί μπορεί να σε εξαπατήσουν. Όπου ακούς πολλά κεράσια, κράτα και μικρό καλάθι. Είναι πιθανό να νιώσεις αμήχανα εξ’ αιτίας οικείων προσώπων. Πρόσεχε όταν οδηγείς γιατί μπορεί να αφαιρεθείς.

ΤΑΥΡΟΣ: Να προσέχεις τα τιμαλφή σου. Απόφυγε την πολυκοσμία όταν κρατάς γεμάτη τσάντα. Μην παρασύρεσαι από τους πειρασμούς της αγοράς. Ίσως νιώσεις απογοήτευση από ένα φιλικό σου πρόσωπο ή επειδή δεν θα μπορέσεις να προωθήσεις ένα σχέδιό σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Προσγειώσου στην πραγματικότητα, μην κάνεις όνειρα που είναι απατηλά και μην ωραιοποιείς πρόσωπα για να μην απογοητευτείς αργότερα. Απόφυγε το ψέμα γιατί θα σε φέρει σε ρήξη με τους άλλους και, κυρίως, μη λες ψέματα στον εαυτό σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μείνε μακριά από το παρασκήνιο για να μην σε πάρει η μπάλα όταν γίνουν οι αποκαλύψεις. Προσπάθησε να καταστείλεις τις αυταπάτες σου και μην επενδύεις σε έρωτες που υπόσχονται πολλά στα λόγια χωρίς να υποστηρίζουν τα λεγόμενα με πράξεις.

ΛΕΩΝ: Να φυλάς τα νώτα σου από αυτούς που θεωρείς φίλους γιατί μπορεί να κρύβεις φίδι στον κόρφο σου. Καλό είναι να μην υπογράψεις τώρα διακανονισμούς και να μην εμπλακείς σε συζητήσεις στη δουλειά που μπορεί να είναι «επικίνδυνες».

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ο άλογος ενθουσιασμός σου και οι αυταπάτες σου μπορεί να σε κάνουν να πιστέψεις ότι θα τα καταφέρεις ακόμη κι αν τα μέσα που θα χρησιμοποιήσεις δεν είναι τα πρέποντα. Το ψέμα και η υπεροψία μπορεί να σε εκθέσουν κοινωνικά.

ΖΥΓΟΣ: Οι επαφές σου πάσχουν αυτή την περίοδο γι’ αυτό φρόντισε να μην αφήνεις τίποτε στην τύχη του. Τα «εννοείται» ή «τον άφησα να καταλάβει μόνος του» δεν οδηγούν παρά μόνο στην απογοήτευση. Ναι στην αισιοδοξία, όχι στην έλλειψη επαφής με την πραγματικότητα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην κάνεις οικονομικές κινήσεις που ενέχουν το στοιχείο του ρίσκου και μην υπογράψεις διακανονισμούς. Μην εμπιστεύεσαι τη διαχείριση των οικονομικών σου σε κανέναν. Αν κάνεις μια ερωτική γνωριμία μη βιαστείς να επενδύσεις συναισθηματικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Σχέσεις και συνεργασίες μπορεί να σε απογοητεύσουν, να νιώσεις συναισθήματα ματαίωσης λόγω προδοσίας. Μην ωραιοποιείς και προσπάθησε να έχεις διάκριση. Πρόσεχε τα υδραυλικά σου στο σπίτι, ίσως γίνει κάποια ζημιά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η αφηρημάδα ή η τυφλή εμπιστοσύνη σε συνεργάτη σου μπορεί να σου κοστίσουν στη δουλειά. Να προσέχεις την υγεία σου. Μην αναλαμβάνεις ευθύνες που σε ρίχνουν ψυχολογικά και, κυρίως, μάθε το όχι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Πρόσεχε τις κινήσεις σου στον αισθηματικό τομέα. Η παρανομία είναι γοητευτική αλλά έχει συνέπειες. Από την άλλη, επιστράτευσε την ευθυκρισία σου για να καταλάβεις αν τα λόγια τα μεγάλα που ακούς είναι αληθινά. Προστάτεψε τα τιμαλφή σου.

ΙΧΘΥΕΣ: Βάλε ένα οριστικό τέλος σε καταστάσεις του παρελθόντος που συνεχίζουν να σε δεσμεύουν μονομερώς λόγω των αυταπατών που τρέφεις. Οι μεγάλοι έρωτες του παρελθόντος δεν είναι αναγκαστικά παντοτινοί. Πρόσεχε τις βλάβες στο σπίτι.

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!