ΚΡΙΟΣ

ΚΡΙΟΣ

Το τετράγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα δεν σου επιτρέπει να κινηθείς με το δυναμισμό που θα ήθελες. Η λανθασμένη εντύπωση των πραγμάτων μπορεί να οδηγήσει σε μη ενδεδειγμένες επιλογές σε επαγγελματικές και νομικές υποθέσεις. Προσπάθησε να μην παρασυρθείς από πρόσωπα που σε κολακεύουν καθώς μπορεί να σε οδηγήσουν σε κινήσεις που θα είναι καταδικασμένες να αποτύχουν. Ο Ερμής ανάδρομος στον Υδροχόο σε εξωθεί σε αναθεωρήσεις φιλικών σχέσεων και στόχων. Οι φιλίες σου επανεξετάζονται και αντιλαμβάνεσαι ποια πρόσωπα νιώθουν τις ανάγκες σου και ποια δεν μπορούν να σε κατανοήσουν. Είναι πιθανό να προκύψουν εμπόδια στα σχέδιά σου. Απαιτείται ψυχραιμία και επαναπροσδιορισμός για να προχωρήσεις χωρίς προβλήματα. Μη διστάσεις να αλλάξεις τα δεδομένα και να διορθώσεις τα κακώς κείμενα. 

ΤΑΥΡΟΣ

ΤΑΥΡΟΣ

Το τετράγωνο Άρη – Ποσειδώνα ενισχύει την εσωστρέφεια και την καχυποψία. Ανασφάλειες και φοβίες εντείνονται σε σημαντικό βαθμό και δεν σου επιτρέπουν να δεις με αντικειμενικότητα καταστάσεις που βιώνεις. Προσοχή σε οικονομικές συμφωνίες καθώς είναι εύκολο να εξαπατηθείς και να οδηγηθείς σε λάθη. Παράλληλα, προσπάθησε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου αν υπάρξει ένταση για να μην εκτεθείς λόγω νεύρων και συναισθηματικών υπερχειλίσεων. Με τον Ερμή ανάδρομο στον Υδροχόο η επικοινωνία στον επαγγελματικό χώρο δυσκολεύει. Αντιπαραθέσεις με τους ανωτέρους σου και καθυστερήσεις σε επαγγελματικά σχέδια θα σε προβληματίσουν. Καλό είναι να αποφύγεις τις μετωπικές συγκρούσεις καθώς πιθανότατα δεν θα εξελιχθούν με τον τρόπο που θα περίμενες. Αναζήτησε την αλήθεια μέσα σου και προχώρησε σε αλλαγές αν και όπου είναι απαραίτητο. 

ΔΙΔΙΜΟΙ

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με το τετράγωνο Άρη – Ποσειδώνα οι αυταπάτες σε επίπεδο διαπροσωπικών σχέσεων εντείνονται και δεν αποκλείεται να οδηγήσουν σε λανθασμένες επιλογές. Καλό είναι να αποφύγεις σημαντικές συμφωνίες και συνεργασίες καθώς το πιθανότερο είναι να μην μπορείς να δεις καθαρά τα πράγματα και να διακρίνεις τα κρυφά κίνητρα των άλλων. Προσπάθησε να κατανοήσεις με ρεαλισμό σε ποια βάση κινούνται οι σχέσεις σου χωρίς να προχωρήσεις στην υλοποίηση σχεδίων. Με τον Ερμή να κινείται ανάδρομα στον Υδροχόο καθυστερήσεις και εμπόδια σε ταξίδια και εμπορικές συμφωνίες είναι πιθανό να προκύψουν. Γεγονός είναι όμως ότι σου δίνεται η ευκαιρία να ξεπεράσεις κάθε δυσκολία με καλό προγραμματισμό και ψυχραιμία. Η επικοινωνία με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντος βάλλεται. Δεν αποκλείεται να νιώσεις ότι δεν μπορούν να σε καταλάβουν, γεγονός που θα σε οδηγήσει στο να επαναπροσδιορίσεις τις σχέσεις σου. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με το τετράγωνο Άρη – Ποσειδώνα μπορεί να κάνεις κάποια λάθη στη δουλειά. Καλό είναι να προσέχεις για να τα αποφύγεις. Πιθανό είναι να έχεις διαστρεβλωμένη εικόνα για καταστάσεις που βιώνεις στον εργασιακό χώρο και αυτό είναι αρκετό για να χαλάσει το κέφι σου. Προσπάθησε να μην προβείς σε αποφάσεις ή κινήσεις που θα σου δημιουργήσουν περαιτέρω προβλήματα γιατί μπορεί να υποπέσεις σε παγίδες. Ο Ερμής ανάδρομος από τον Υδροχόο εντείνει την εσωστρέφεια και την ανασφάλεια. Απωθημένα και εμμονές από παρελθούσες καταστάσεις έρχονται και πάλι στο προσκήνιο και σε προβληματίζουν. Η καχυποψία ενισχύεται στην προσωπική σου ζωή και δεν σου επιτρέπει να επικοινωνήσεις αρμονικά με το ταίρι σου. Οικονομικές συμφωνίες και κληρονομικά ζητήματα επανέρχονται στο προσκήνιο και απαιτούν λύσεις. 

ΛΕΩΝ

ΛΕΩΝ

Απογοητεύσεις και αυταπάτες στον έρωτα μπορεί να δημιουργήσει το τετράγωνο Άρη – Ποσειδώνα στις αρχές της εβδομάδας. Πιθανό είναι να υπάρχουν αυξημένες απαιτήσεις από το ταίρι σου στις οποίες δεν θα μπορείς να ανταποκριθείς. Καλό είναι αυτά που του ζητάς να έχουν ρεαλιστική βάση για να μπορεί να σε ικανοποιήσει. Προσοχή σε πρόσωπα που θα σε προσεγγίσουν δημιουργώντας ένα ονειρικό σκηνικό που δεν έχει αντίκρισμα στην πραγματικότητα. Ο Ερμής ανάδρομος στον Υδροχόο επαναφέρει στο προσκήνιο πρόσωπα από το παρελθόν που θέλουν και πάλι να εισβάλουν στη ζωή σου. Εντείνεται η αναζήτηση σε ότι αφορά συνεργασίες και προσωπική ζωή καθώς προσπαθείς να αντιληφθείς αν τα άτομα που πρωταγωνιστούν στη ζωή σου μπορούν να σε κατανοήσουν ή όχι. Απόφυγε νέες συνεργασίες και υπογραφές συμφωνιών. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ένταση και απογοήτευση μπορεί να υπάρχει στο οικογενειακό περιβάλλον με το τετράγωνο Άρη – Ποσειδώνα. Η κυκλοθυμία και ο θυμός εκδηλώνονται με λανθασμένο τρόπο και επηρεάζουν την κρίση σου. Προσπάθησε να αποφύγεις κόντρες με πρόσωπα που παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σου καθώς τα κριτήριά σου δεν είναι αντικειμενικά. Ο Ερμής ανάδρομος στον Υδροχόο δεν σε βοηθά να προχωρήσεις σε επαγγελματικά σχέδια και υποθέσεις με γοργούς ρυθμούς. Καθυστερήσεις και εμπόδια σε γραφειοκρατικά ζητήματα μπορεί να σου δημιουργήσουν άγχος. Αξιοποίησε κάθε κατάσταση ώστε να επαναπροσδιορίσεις τον τρόπο που χειρίζεσαι τα θέματά σου και να προχωρήσεις σε αλλαγές όπου απαιτούνται. Η επικοινωνία με συνεργάτες και συναδέλφους βάλλεται. Φρόντισε να αποφύγεις σημαντικές συζητήσεις καθώς η νευρικότητα και οι παρεξηγήσεις είναι στο πρόγραμμα.

ΖΥΓΟΣ

ΖΥΓΟΣ

Το τετράγωνο Άρη – Ποσειδώνα στις αρχές της εβδομάδας δεν σου επιτρέπει να κινηθείς με αυτοπεποίθηση και σιγουριά σε εμπορικές υποθέσεις και επαγγελματικά ταξίδια. Λάθη και απογοήτευση μπορεί να προκαλέσουν συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα και νευρικότητα που δεν πρέπει να σε καταβάλουν. Προσπάθησε να αποφύγεις σημαντικές αποφάσεις σε επίπεδο συμφωνιών καθώς αργότερα θα ανακαλύψεις σημεία τους που δεν σε ικανοποιούν. Ο Ερμής κινείται ανάδρομος στον Υδροχόο, στον τομέα των ερωτικών σου. Η ανάγκη να αναζητήσεις μέσα σου αυτό που πραγματικά σε ικανοποιεί στην αισθηματική σου ζωή έχει αντίκτυπο και στο ταίρι σου. Πρόσωπα από το παρελθόν έρχονται και πάλι στο προσκήνιο. Η επικοινωνία μαζί τους σε ενθουσιάζει, όμως είναι προτιμότερο να μην προχωρήσεις σε αποφάσεις που αργότερα μπορεί να αναθεωρήσεις. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Καλό είναι να προσέχεις στις οικονομικές σου συναλλαγές καθώς το τετράγωνο Άρη – Ποσειδώνα μπορεί να οδηγήσει σε συμφωνίες και κινήσεις που δεν είναι οι ενδεδειγμένες. Τα λάθη είναι πιθανά καθώς διαμορφώνεις μία εικόνα που δεν συνάδει προς την πραγματικότητα λόγω αυταπατών και ψευδαισθήσεων. Αν πρέπει οπωσδήποτε να πάρεις σοβαρές αποφάσεις τώρα, εμπιστεύσου την εσωτερική σου φωνή που παραμένει πιο διαυγής από τη στείρα λογική σου. Με τον Ερμή να κινείται ανάδρομα στον Υδροχόο η κυκλοθυμία εντείνεται σε σημαντικό βαθμό. Οικογενειακές υποθέσεις από το παρελθόν επανέρχονται στο προσκήνιο και σε προβληματίζουν. Σημαντικό είναι να κατανοήσεις με ποιον τρόπο πρέπει να κινηθείς και να αντιμετωπίσεις κάθε κατάσταση χωρίς να επιτρέψεις στα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα να επηρεάσουν την κρίση σου. Καθυστερήσεις σε συμφωνίες που αφορούν την ακίνητη περιουσία μπορεί να σε προβληματίσουν. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με το τετράγωνο του Άρη από το ζώδιό σου και του Ποσειδώνα είναι πιθανό να κάνεις λάθη σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο λόγω των αυταπατών σου. Προσπάθησε λοιπόν να μην προχωρήσεις σε επιλογές που μπορεί να στιγματίσουν την καριέρα ή την σχέση σου, δίνοντας την ευκαιρία στον εαυτό σου να αποφύγει παρορμητικές κινήσεις που θα στοιχίσουν. Ο Ερμής ανάδρομος στον Υδροχόο δυσκολεύει την επικοινωνία με το κοντινό περιβάλλον. Ζητήματα με αδέρφια και κολλητούς έρχονται και πάλι στο προσκήνιο και σε οδηγούν σε μία εσωτερική διαδικασία που αφορά τη σχέση σου. Καθυστερήσεις και εμπόδια είναι πιθανόν να υπάρξουν σε εμπορικές συμφωνίες και επαγγελματικές μετακινήσεις. Οι δυσκολίες μπορούν να ξεπεραστούν με καλή διάθεση και άμεσες λύσεις, τις οποίες καλό είναι να δώσεις, επιστρατεύοντας την ευθυκρισία σου. 

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το τετράγωνο Άρη – Ποσειδώνα επηρεάζει έντονα την ψυχολογία σου και επαναφέρει στο προσκήνιο καταστάσεις του παρελθόντος που σε βαραίνουν. Διοχέτευσε την ενέργειά σου στη δημιουργία και την τέχνη ώστε να ισορροπήσεις ψυχολογικά. Απογοήτευση μπορεί να υπάρχει από παρασκηνιακές κινήσεις συνεργατών που επηρεάζουν την εξέλιξή σου. Άφησε τον χρόνο να περάσει ώστε να αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά κάθε κακόβουλη κίνηση που σε στεναχωρεί. Με τον Ερμή ανάδρομο στον Υδροχόο, οικονομικά σχέδια εμποδίζονται καθώς προκύπτουν καθυστερήσεις που σε αναστατώνουν. Σου δίνεται η ευκαιρία να αναθεωρήσεις σημεία των συμφωνιών που μπορεί να μην σε ικανοποιούν ή να μην δίνουν το αποτέλεσμα που περιμένεις. Οι ανάγκες σου έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο καθώς περνάς σε μία περίοδο αναθεωρήσεων σε ότι πραγματικά σε ικανοποιεί και δημιουργεί συνθήκες ασφάλειας και σταθερότητας στη ζωή σου. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με το τετράγωνο Άρη – Ποσειδώνα οι ωραιοποιήσεις και οι αυταπάτες σου μπορεί σε να αποπροσανατολίσουν από τους στόχους σου. Προσπάθησε να μην κινηθείς με γνώμονα φανταστικές υποθέσεις και σενάρια που δεν έχουν απήχηση στην πραγματικότητα. Παράλληλα οφείλεις να προστατεύσεις τον εαυτό σου από πρόσωπα που δεν αποκλείεται να σε παρασύρουν σε λανθασμένες επιλογές, δημιουργώντας ψευδαισθήσεις που θα οδηγήσουν σε λάθη. Ο Ερμής κινείται ανάδρομος στο ζώδιό σου και δεν σου επιτρέπει να επικοινωνήσεις ανάγκες και σκέψεις με ορθολογισμό. Προσπάθησε να αποφύγεις σημαντικές συζητήσεις σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο καθώς το πιθανότερο είναι να μην εξελιχθούν όπως περιμένεις. Πρόσωπα από το παρελθόν επανέρχονται και πάλι στο προσκήνιο και οδηγούν σε μία περίοδο ενδοσκόπησης σχετικά με τις επιλογές σου. Προσωπικοί στόχοι και βλέψεις αναθεωρούνται. 

ΙΧΘΕΙΣ

ΙΧΘΕΙΣ

Το τετράγωνο Άρη – Ποσειδώνα επηρεάζει τον τομέα των επαγγελματικών σου. Οφείλεις να προστατεύσεις τον εαυτό σου από επιλογές, προϊόντα αυταπατών, καθώς είναι εύκολο να παρασυρθείς σε λάθη που θα οδηγήσουν στην απογοήτευση. Φρόντισε να αποφύγεις σημαντικές αποφάσεις επειδή η εικόνα που σχηματίζεις για τα πράγματα είναι πιθανό να μην απηχεί την πραγματικότητα. Με τον Ερμή να κινείται ανάδρομος στον Υδροχόο καλείσαι να αντιμετωπίσεις επαγγελματικά και γραφειοκρατικά ζητήματα του παρελθόντος που εκκρεμούν και σου δημιουργούν αναστάτωση. Η εσωστρέφεια εντείνεται καθώς απωθημένα και ενοχές έρχονται στο φως και επηρεάζουν την ψυχολογία σου. Ο εσωτερισμός και ο διαλογισμός θα σε βοηθήσουν να ισορροπήσεις. Η περίοδος προσφέρεται για να κλείσεις οριστικά υποθέσεις ή σχέσεις που σε κρατούν στα δεσμά του παρελθόντος.

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!