ΚΡΙΟΣ

ΚΡΙΟΣ

Με τον Άρη και τον ανάδρομο Ερμή να περνούν στον Αιγόκερω μέσα στην εβδομάδα αφοσιώνεσαι σε επαγγελματικές υποθέσεις και συζητήσεις. Η επιθυμία να πρωταγωνιστήσεις στον επαγγελματικό χώρο είναι έντονη παρ’ όλες τις δυσκολίες πού υπάρχουν σε επικοινωνιακό επίπεδο. Οι απαιτήσεις και οι ευθύνες αυξάνονται ενώ παράλληλα υποθέσεις από το παρελθόν έρχονται και πάλι στο προσκήνιο και σε απασχολούν έντονα. Είναι σημαντικό να επικεντρωθείς σε ότι έχεις αναλάβει συγκρατώντας τον παρορμητισμό σου και την ανάγκη να επιβάλεις τις απόψεις σου. Θα αποφύγεις έτσι κόντρες με πρόσωπα εξουσίας και ανωτέρους που δεν εξυπηρετούν την επαγγελματική σου εξέλιξη. Με την Αφροδίτη να επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω έχεις την ευκαιρία να διεκδικήσεις καλύτερους οικονομικούς όρους. Νέες γνωριμίες θα σε βοηθήσουν να πρωταγωνιστήσεις στο πεδίο της καριέρας και να δημιουργήσεις σχέσεις πάνω σε γερά θεμέλια.

ΤΑΥΡΟΣ

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Άρης και ο ανάδρομος Ερμής εισέρχονται στον Αιγόκερω, επηρεάζοντας επαγγελματικές υποθέσεις, νομικά ζητήματα και επιδιώξεις που αφορούν την εκπαίδευση. Θέλεις να προχωρήσεις σε αντικείμενα που ανοίγουν τους ορίζοντές σου, όμως τα εμπόδια σε καθυστερούν. Μπορείς να ξεπεράσεις κάθε δυσκολία παίρνοντας τον απαραίτητο χρόνο για να εντοπίσεις λάθη και παραλήψεις. Πρόσωπα από το παρελθόν επιδιώκουν να επικοινωνήσουν μαζί σου. Μείνε μακριά από κόλακες που δεν παρουσιάζουν την πραγματικότητα ως έχει. Με την Αφροδίτη να επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω, εκφράζεις με μεγαλύτερη ευκολία ανάγκες και επιθυμίες στο ταίρι σου. Νέα πρόσωπα έρχονται στη ζωή σου που θα σε βοηθήσουν να εμβαθύνεις στον τρόπο σκέψης σου να αλλάξεις την προσωπική σου κοσμοθεωρία. 

ΔΙΔΙΜΟΙ

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Άρης και ο ανάδρομος Ερμής περνούν στον Αιγόκερω εντείνοντας την εσωστρέφεια και την καχυποψία. Παλιότερες καταστάσεις που αφορούν οικονομικές συμφωνίες είναι πιθανό να σε απασχολήσουν. Ωστόσο, έχεις την αυτοπεποίθηση και τη βούληση να προχωρήσεις στην επίλυσή τους παρ’ όλες τις δυσκολίες που είναι πιθανό να αντιμετωπίσεις. Καλό είναι επίσης να διοχετεύσεις το έντονο ενεργειακό δυναμικό αυτής της περιόδου με θετικό τρόπο στην προσωπική σου ζωή, αποφεύγοντας σκηνές ζηλοτυπίας και κόντρες. Ο ερωτισμός και το πάθος θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις από τις αμφιβολίες και την ανασφάλεια και θα σε φέρουν πιο κοντά με το ταίρι σου. Με την Αφροδίτη να επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω εξομαλύνονται οικονομικά ζητήματα. Καθυστερήσεις και εμπόδια σε συμφωνίες και συναλλαγές ξεπερνιούνται με μεγαλύτερη ευκολία. Τα έντονα συναισθήματα και ο αισθησιασμός βάζουν φωτιά στη σχέση και δημιουργούν ένα μοναδικό σκηνικό για δύο που θα απογειώσει την προσωπική σου ζωή. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το βάρος των ημερών πέφτει στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου καθώς, με τον Άρη και τον ανάδρομο Ερμή να εισέρχονται στον Αιγόκερω, αυξάνονται η ένταση και οι κόντρες. Η δυσκολία στην επικοινωνία μπορεί να οδηγήσει σε αντιπαραθέσεις σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο που καλό είναι να αποφύγεις. Πιθανό είναι επίσης να εκδηλωθούν ανταγωνιστικές συμπεριφορές που θα σε αιφνιδιάσουν και θα σε στεναχωρήσουν. Κράτησε χαμηλούς τόνους ώστε να διαχειριστείς με ωριμότητα κάθε αντιπαλότητα. Με την Αφροδίτη να επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω έχεις την δυνατότητα να εκφράσεις ανάγκες και σκέψεις στο ταίρι σου. Η ενδοσκόπηση του προηγούμενου διμήνου καταλήγει σε πολύτιμα συμπεράσματα που θα εξομαλύνουν την κατάσταση στην προσωπική σου ζωή. Νέες γνωριμίες έρχονται για να φωτίσουν τη ζωή σου και να καλύψουν την ανάγκη σου για συντροφικότητα. 

ΛΕΩΝ

ΛΕΩΝ

Η επαγγελματική σου ζωή είναι η πρώτη προτεραιότητά σου με τον Άρη και τον ανάδρομο Ερμή να εισέρχονται στον Αιγόκερω. Οι υποχρεώσεις σου αυξάνονται σε σημαντικό βαθμό και απαιτείται πολύ καλός προγραμματισμός για να ξεπεραστούν καθυστερήσεις και εμπόδια που θα σε αγχώνουν. Επαγγελματικές και γραφειοκρατικές υποθέσεις επανέρχονται στο προσκήνιο δίνοντάς σου τη δυνατότητα να κλείσεις ζητήματα του παρελθόντος. Μείνε μακριά από επικριτικότητα και γκρίνια που θα προκαλέσουν υπερένταση στο επαγγελματικό περιβάλλον. Με την Αφροδίτη να επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω έχεις την δυνατότητα να προχωρήσεις σε αλλαγές που θα ομορφύνουν τη ρουτίνα σου. Πρακτικά ζητήματα στην προσωπική σου ζωή λύνονται με μεγαλύτερη ευκολία. Ένα πρόγραμμα άσκησης και διατροφής θα σε βοηθήσει να αναζωογονηθείς και να περιποιηθείς τον εαυτό σου. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η προσωπική σου ζωή βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος καθώς η πολυαστρία Άρη, ανάδρομου Ερμή και Αφροδίτης στον Αιγόκερω φωτίζει το συγκεκριμένο τομέα της ζωής σου. Η αποφασιστικότητα και ο δυναμισμός χαρακτηρίζουν τις κινήσεις σου και αυξάνουν το μαγνητισμό σου. Δεν θα διστάσεις να πάρεις πρωτοβουλίες στην επαγγελματική σου ζωή. Πρωτοβουλίες που εγκυμονούν επιτυχίες, αρκεί να περιορίσεις υπερβολές και αλαζονικές συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν τους συνεργάτες σου. Με την Αφροδίτη να επιστρέφει σε ορθή πορεία μέσα στην εβδομάδα νιώθεις την ανάγκη να εκφράσεις σκέψεις και αποφάσεις στο ταίρι σου. Νέες γνωριμίες έρχονται κεραυνοβόλα στη ζωή σου αλλάζοντας την προσωπική σου κοσμοθεωρία και τα μελλοντικά σου σχέδια. 

ΖΥΓΟΣ

ΖΥΓΟΣ

Με τον Άρη και τον ανάδρομο Ερμή να περνούν στον Αιγόκερω στρέφεις την προσοχή σου σε οικογενειακές υποθέσεις που επανέρχονται στο προσκήνιο και προκαλούν υπερένταση. Είναι απαραίτητο να περιορίσεις το θυμό και την καταπιεσμένη οργή που μπορεί να εκδηλωθούν, παρασύροντας σχέσεις που είναι σημαντικές για εσένα. Παρεξηγήσεις και παρερμηνείες σε επικοινωνιακό επίπεδο δεν διευκολύνουν την κατάσταση. Διατήρησε την ψυχραιμία σου και πάρε αποστάσεις μέχρι να νιώσεις τη σιγουριά ότι είσαι σε θέση να δώσεις λύσεις στα προβλήματα. Καθυστερήσεις σε συμφωνίες που αφορούν την ακίνητη περιουσία είναι πιθανό να υπάρξουν. Με την Αφροδίτη να επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω παίρνεις πρωτοβουλίες ώστε να ομορφύνεις τον προσωπικό σου χώρο και να δημιουργήσεις ένα άκρως ρομαντικό και ονειρικό σκηνικό για δύο που θα ανανεώσει την σχέση σου. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τον Άρη και τον ανάδρομο Ερμή να περνούν στον Αιγόκερω, θα μπορέσεις να πάρεις πρωτοβουλίες σε σχέση με το εμπόριο και την επικοινωνία. Όμως πρέπει να έχεις υπομονή καθώς καθυστερήσεις και ασυνεννοησία επηρεάζουν τις συμφωνίες σου. Υποθέσεις από το παρελθόν επανέρχονται στο προσκήνιο και σου δημιουργούν αναστάτωση καθώς κλέβουν μεγάλη μερίδα από τον χρόνο σου. Φρόντισε να ξεφύγεις από σημαντικές συζητήσεις που πιθανά να μην εξελιχθούν όπως επιθυμείς. Η Αφροδίτη επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω και σου δίνει την ευκαιρία να διασκεδάσεις και να φλερτάρεις με έντονο τρόπο. Νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να περάσεις όμορφα γνωρίζοντας νέα πρόσωπα που θα σου κεντρίσουν το ενδιαφέρον. Κοντινές αποδράσεις με το ταίρι σου θα ομορφύνουν την σχέση σου και θα σε αναζωογονήσουν. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τον Άρη και τον ανάδρομο Ερμή να μπαίνουν στον Αιγόκερω, οικονομικά σχέδια και διεκδικήσεις βρίσκουν εμπόδια και σου προκαλούν ανασφάλεια. Παράλληλα, τα έκτακτα έξοδα προκαλούν αναταράξεις στον προϋπολογισμό σου. Καλό θα ήταν να είσαι εγκρατής στον τρόπο που διαχειρίζεσαι τα οικονομικά σου, προκειμένου να μην διαταραχθούν οι ισορροπίες σου. Η Αφροδίτη επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω και σου δίνει ανάσες σε οικονομικό και προσωπικό επίπεδο. Η ασφάλεια και η σταθερότητα που σου παρέχει το ταίρι σου είναι σημαντικό για να νιώσεις την αυτοπεποίθησή σου να ανθίζει και πάλι. Όμορφες στιγμές με καλή παρέα και καλό φαγητό θα σε βοηθήσουν να απολαύσεις μικρές χαρές της ζωής. 

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τον Άρη και τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιό σου, σού δίνεται η ευκαιρία να πάρεις πρωτοβουλίες σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο. Είναι προτιμότερο να τοποθετείσαι απόλυτα ξεκάθαρα στις διαπραγματεύσεις και συζητήσεις που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις καθώς οι παρεξηγήσεις που είναι πιθανές, μπορεί να σε βγάλουν εκτός τόπου και χρόνου. Ο εκνευρισμός μπορεί να οδηγήσει σε λάθος επιλογές γι’ αυτό φρόντισε να μην χάνεις την ψυχραιμία σου. Με την Αφροδίτη να επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιό σου, θα εκφράσεις με αυτοπεποίθηση και σιγουριά ανάγκες και επιθυμίες στο ταίρι σου. Μαγνητίζεις τα βλέμματα και πρωταγωνιστείς σε κοινωνικές επαφές και παρέες. Νέες γνωριμίες έρχονται στη ζωή σου που σε αιφνιδιάζουν και αλλάζουν τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τον έρωτα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Άρης και ο ανάδρομος Ερμής μπαίνουν στον Αιγόκερω, τονίζοντας υποθέσεις του παρελθόντος που έρχονται και πάλι στο φως. Μπαίνεις σε μία διαδικασία εσωτερικής αναζήτησης αντιμετωπίζοντας έτσι ανασφάλειες και φοβίες που έχεις καλά κρυμμένες μέσα σου. Επαγγελματικές υποθέσεις που εκκρεμούν έρχονται και πάλι στο προσκήνιο δίνοντάς σου την ευκαιρία να κλείσεις κεφάλαια που σου δημιουργούν άγχος. Προσοχή στο παρασκήνιο που επηρεάζει τις επαγγελματικές σου κινήσεις καθώς μπορεί κάποιοι να κινούνται εις βάρος σου βάζοντας εμπόδια στην εξέλιξη σου. Η Αφροδίτη επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω και σου δίνει τη δυνατότητα να πάρεις αποφάσεις για ερωτικές σχέσεις από το παρελθόν που ακόμα σε απασχολούν. Ο ρομαντισμός και η τρυφερότητα δημιουργούν ένα ονειρικό περιβάλλον μέσα στο οποίο αναπτύσσεται η σχέση σου. 

ΙΧΘΕΙΣ

ΙΧΘΕΙΣ

Με τον Άρη και τον ανάδρομο Ερμή στον Αιγόκερω, θέλεις να εμπλακείς με ομαδικές και επαγγελματικές προσπάθειες που θεωρείς ότι θα σε βοηθήσουν να πετύχεις τους στόχους σου. Καθυστερήσεις και εμπόδια θα σου δώσουν την ευκαιρία να προχωρήσεις σε αλλαγές και διορθώσεις που είναι απαραίτητες για να έρθεις πιο κοντά στα όνειρά σου. Καλό είναι να προσέχεις όταν είσαι σε συζητήσεις με πρόσωπα από τον φιλικό περίγυρο καθώς οι παρεξηγήσεις μπορεί να οδηγήσουν σε διαπληκτισμούς και περιττές στεναχώριες. Η Αφροδίτη επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω δίνοντάς σου τη δυνατότητα να εκφράσεις την ανάγκη να κινηθείς από κοινού με το ταίρι σου σε αντικείμενα που σε απασχολούν. Σημαντικό είναι να νιώσεις ότι λειτουργείτε σαν ομάδα. Νέες γνωριμίες μέσα από το φιλικό περιβάλλον θα ανανεώσουν την προσωπική σου ζωή.

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!