Ο Ήλιος από τον Λέοντα φροντίζει να ανεβάσει την ψυχολογία μας και να μας οδηγήσει σε διακοπές και απολαύσεις. Αυτοπεποίθηση και δυναμισμός μας χαρακτηρίζουν καθώς επιδιώκουμε να βρεθούμε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Ο έρωτας έχει πρωταγωνιστικό ρόλο καθώς μας φέρνει σε επαφή με πρόσωπα που προκαλούν έντονο καρδιοχτύπι και απογειώνουν τον αισθησιασμό. Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα δεν αποκλείεται να δώσει ευκαιρίες για νέες γνωριμίες που θα ανοίξουν ένα νέο κεφάλαιο στην ερωτική μας ζωή. Πάθος και αισιοδοξία εναρμονίζονται και δημιουργούν τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις με πρόσωπα που μπορούν να μας προσφέρουν πολλά. Προσοχή στην επικοινωνία καθώς η νευρικότητα και η επιθετικότητα θα μας κοστίσουν. 

ΚΡΙΟΣ

ΚΡΙΟΣ

Ο έρωτας, η διασκέδαση και η δημιουργικότητα έχουν κυρίαρχο ρόλο στην καθημερινότητά σας. Μπορείτε να περάσετε μοναδικά και να απολαύσετε υπέροχες στιγμές αρκεί να μετριάσετε τον εγωισμό και την ανάγκη να προβάλλετε τον εαυτό σας. Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα μπορεί να φέρει στη ζωή σας ένα νέο πρόσωπο που θα σας ενθουσιάσει και θα σας κάνει πιο αισιόδοξους. Μοναδικές ευκαιρίες μπορεί ακόμα να προκύψουν για να αξιοποιήσετε τις δημιουργικές σας ιδέες καθώς οι εξελίξεις τρέχουν και σας ευνοούν. Μετριάστε την ένταση στο πεδίο της επικοινωνίας για να μην υπάρξουν ανατροπές σε συμφωνίες που σας ενδιαφέρουν.

ΕΡΩΤΑΣ: ***** ΥΓΕΙΑ: **** ΚΑΡΙΕΡΑ: ****
ΧΡΗΜΑ: **** 

ΤΑΥΡΟΣ

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ήλιος στον Λέοντα στρέφει την προσοχή σας στην οικογένεια και σε υποθέσεις που αφορούν την ακίνητη περιουσία. Η ανάγκη για στοργή και θαλπωρή γίνεται εντονότερη καθώς έρχεστε πιο κοντά με πρόσωπα που νιώθετε ότι μπορούν να σας καταλάβουν. Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο σε ότι αφορά μετακομίσεις, αγοραπωλησίες, την δημιουργία της δικής σας οικογένειας. Η συγκατοίκηση με το ταίρι σας είναι πιθανή καθώς θέλετε να προχωρήσετε έχοντας το βλέμμα στο μέλλον, κλείνοντας με αυτό τον τρόπο κεφάλαια του παρελθόντος που μπορεί να έχουν αφήσει το στίγμα τους στη σχέση σας. 

ΕΡΩΤΑΣ: *** ΥΓΕΙΑ:***  ΚΑΡΙΕΡΑ: *** ΧΡΗΜΑ: *** 

ΔΙΔΙΜΟΙ

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η ανάγκη για επικοινωνία και συναναστροφή με το κοντινό περιβάλλον γίνεται εντονότερη καθώς ο Ήλιος βρίσκεται στον Λέοντα. Απολαμβάνετε τις συζητήσεις και τις χαλαρές στιγμές με πρόσωπα που βρίσκονται δίπλα σας. Διασκέδαση και επικοινωνία πρωταγωνιστούν και σας φέρνουν σε επαφή με ενδιαφέροντα πρόσωπα που έχουν πολλά να σας προσφέρουν. Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές ευκαιρίες σε εμπορικό και επικοινωνιακό επίπεδο. Νέες συμφωνίες σας φέρνουν πιο κοντά στους στόχους σας και ανοίγουν νέες διαδρομές μπροστά σας. Απαραίτητο είναι να περιορίσετε τα ξεσπάσματα και την εριστική διάθεση που μπορεί να αντιστρέψουν την ατμόσφαιρα. 

ΕΡΩΤΑΣ: **** ΥΓΕΙΑ: ***  ΚΑΡΙΕΡΑ: ****
ΧΡΗΜΑ: ****  

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τον Ήλιο στον Λέοντα επιδιώκετε να περιχαρακώσετε τα κεκτημένα σας. Προστατεύετε με κάθε τρόπο οτιδήποτε δημιουργεί ασφάλεια στη ζωή σας με αποφασιστικότητα και επιμονή. Οικονομικές υποθέσεις και εκκρεμότητες μπορεί να σας απασχολήσουν. Δείξτε ψυχραιμία και υπομονή για να πετύχετε το καλύτερο δυνατό για εσάς. Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα δημιουργεί εξαιρετικές ευκαιρίες για να βελτιώσετε τις οικονομικές συνθήκες. Νέες επαγγελματικές προτάσεις μπορούν να σας εξασφαλίσουν καλύτερο εισόδημα. Φροντίστε να τις αξιοποιήσετε χωρίς αλαζονεία και υπερβολές. Σε ερωτικό επίπεδο επιδιώκετε σταθερότητα στη σχέση, όμως πείσμα και έντονος εκνευρισμός μπορεί να δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα για αυτό απαιτείται προσοχή. 

ΕΡΩΤΑΣ: *** ΥΓΕΙΑ: **** ΚΑΡΙΕΡΑ: ***
ΧΡΗΜΑ: **** 

ΛΕΩΝ

ΛΕΩΝ

Ο Ήλιος βρίσκεται στο ζώδιό σας και σας δίνει την ευκαιρία να λάμψετε και να έχετε τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Παίρνετε πρωτοβουλίες σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο που ανεβάζουν την αυτοπεποίθησή σας και εντυπωσιάζετε με τον δυναμισμό και την αισιοδοξία σας. Προσοχή σε υποκειμενικές και εγωκεντρικές τάσεις που θα ενοχλήσουν έντονα. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας σας δίνει ώθηση για καινούργιες ξεκινήματα. Επαφές με το εξωτερικό και νέες γνωριμίες σας βάζουν σε νέες, ευχάριστες περιπέτειες. Απαραίτητο είναι να ελέγξετε την απερισκεψία και την υπερένταση που μπορεί να σας φέρουν σε δύσκολη θέση με συνεργάτες και σύντροφο. 

ΕΡΩΤΑΣ: **** ΥΓΕΙΑ: **** ΚΑΡΙΕΡΑ: ****
ΧΡΗΜΑ: *** 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ήλιος από τον Λέοντα φωτίζει κρυφές πτυχές του εαυτού σας. Παράλληλα αναδεικνύει εκκρεμότητες και καταστάσεις του παρελθόντος που οφείλετε να τακτοποιήσετε. Απαλλαγείτε από ζητήματα επαγγελματικού και γραφειοκρατικού χαρακτήρα που μπορεί να σας αγχώνουν δίνοντας οριστικές λύσεις που θα σας βοηθήσουν να πάρετε ανάσα. Παρασκήνιο αποκαλύπτεται στον χώρο της δουλειάς.  Μείνετε μακριά από συναισθηματικές εξάρσεις και ξεσπάσματα που δεν θα σας βοηθήσουν. Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα θα σας εξωθήσει στο να προχωρήσετε σε προσωπικούς στόχους και φιλοδοξίες, αρκεί να απαλλαγείτε από ανασφάλειες και εμμονές που οφείλονται στα κακώς κείμενα του παρελθόντος. 

ΕΡΩΤΑΣ: *** ΥΓΕΙΑ:  **** ΚΑΡΙΕΡΑ: *** `
ΧΡΗΜΑ: **** 

ΖΥΓΟΣ

ΖΥΓΟΣ

Ο Ήλιος από τον Λέοντα σας βοηθά να στραφείτε στο φιλικό περιβάλλον και να απολαύσετε παρέες και διασκέδαση. Θα βρεθείτε  με πρόσωπα που αντιλαμβάνονται τον τρόπο σκέψης σας και σας χαροποιούν. Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα μπορεί να φέρει σημαντικές νέες γνωριμίες που θα παίξουν καταλυτικό ρόλο σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο. Θα σας φέρουν πιο κοντά στην επίτευξη των στόχων σας. Μάλλον ανοίγεται ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σας,  αισιόδοξο και δημιουργικό. Να θυμάστε, ωστόσο, ότι οι επιτυχίες σας θα είναι ανάλογες με την ικανότητά σας να αναλαμβάνετε την ευθύνη των επιλογών σας, ακόμη και όταν αυτές σας στεναχωρούν. 

ΕΡΩΤΑΣ: ***** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: ****
ΧΡΗΜΑ: ***  

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τον Ήλιο στον Λέοντα αναλαμβάνετε περαιτέρω υποχρεώσεις στη δουλειά καθώς μπορείτε να ανταπεξέλθετε με επιτυχία απέναντι σε μεγαλύτερες προκλήσεις. Αλαζονεία και συντηρητισμός θα προκαλέσουν ένταση με πρόσωπα εξουσίας και ανώτερους για αυτό φροντίστε να κρατήσετε χαμηλούς τόνους. Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα είναι πιθανό να χαρίσει σημαντικές επαγγελματικές ευκαιρίες. Προτάσεις και επιλογές θα ανοίξουν ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σας πού οφείλετε να το αξιοποιήσετε, αρκεί να προσπαθήσετε πολύ και να είστε απόλυτα επικεντρωμένοι στους στόχους σας. Μείνετε μακριά από εμμονές και περιττό άγχος. Επίσης μετριάστε τη νευρικότητα και την επιθετικότητα που μπορεί να ενοχλήσουν έντονα συνεργάτες και σύντροφο.

ΕΡΩΤΑΣ: *** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: ****
ΧΡΗΜΑ: **** 

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τον Ήλιο στον Λέοντα βγαίνετε από μία περίοδο έντονης εσωστρέφειας και απολαμβάνετε την διασκέδαση, τις παρέες, τα ταξίδια. Θέματα σπουδών, νομικές υποθέσεις και συμφωνίες που σχετίζονται με το εξωτερικό ευνοούνται. Θα έχετε την ευκαιρία να αξιοποιήσετε τις γνώσεις σας και να διευρύνετε τους ορίζοντές σας. Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα ευνοεί προσωπικές και επαγγελματικές επιδιώξεις. Πιθανό είναι να υπάρξουν νέες συνεργασίες, σημαντικές για την καριέρα σας. Παράλληλα η προσωπική σας ζωή απογειώνεται καθώς είναι πιθανό να έρθετε σε επαφή με πρόσωπα διαφορετικής κουλτούρας και ιδιοσυγκρασίας που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον σας. 

ΕΡΩΤΑΣ: ***** ΥΓΕΙΑ: ****  ΚΑΡΙΕΡΑ: ****
ΧΡΗΜΑ: ****

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ήλιος βρίσκεται στον Λέοντα και σας καλεί να αντιμετωπίσετε φόβους και απωθημένα. Οικονομικές υποθέσεις και κληρονομικά ζητήματα απαιτούν άμεση διευθέτηση. Εμπιστευτείτε το ένστικτο σας καθώς είναι βέβαιο ότι θα σας βοηθήσει να ξεφύγετε από λανθασμένες επιλογές και παγίδες. Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα μπορεί να λειτουργήσει λυτρωτικά για την ψυχή σας καθώς είναι βοηθητική για να αντιμετωπίσετε ανασφάλειες και φοβίες. Παράλληλα στην προσωπική σας ζωή το πάθος και ο ρομαντισμός εναρμονίζονται στον απόλυτο βαθμό και απογειώνουν τον ερωτισμό και τις ευαισθησίες. Νέες γνωριμίες μπορούν να προκαλέσουν έντονο καρδιοχτύπι και πρωτόγνωρα συναισθήματα. 

ΕΡΩΤΑΣ: ***** ΥΓΕΙΑ: ****  ΚΑΡΙΕΡΑ: ****
ΧΡΗΜΑ: ***

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ήλιος βρίσκεται στο πολικό σας ζώδιο, τον Λέοντα, και αναδεικνύει με έντονο τρόπο την ανάγκη σας για επικοινωνία και έντονη κοινωνική ζωή. Το ερωτικό παιχνίδι παίρνει φωτιά καθώς απολαμβάνετε να αρέσετε. Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο σε επίπεδο συνεργασιών και προσωπικής ζωής που μπορείτε να το αξιοποιήσετε θετικά για εσάς. Η κατανόηση, η ανάγκη για αρμόνια και η διπλωματική σας διάθεση θα εντυπωσιάσουν και θα σας φέρουν σε επαφή με πρόσωπα που μπορούν να σας προσφέρουν πολλά. Καλό είναι να ρίξετε τους τόνους και να περιορίσετε σπασμωδικές συμπεριφορές που μπορεί να προκαλέσουν δυσαρέσκεια στους σημαντικούς άλλους της ζωή σας. 

ΕΡΩΤΑΣ: **** ΥΓΕΙΑ: **** ΚΑΡΙΕΡΑ: ****
ΧΡΗΜΑ:  ****

ΙΧΘΕΙΣ

ΙΧΘΕΙΣ

Με τον Ήλιο στον Λέοντα οι αυξημένοι ρυθμοί μπορεί να φέρουν κούραση. Απαιτείται εξαιρετικός προγραμματισμός για να ανταποκριθείτε σε ότι έχετε αναλάβει. Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα είναι πιθανό να φέρει σημαντικές προτάσεις στον χώρο της δουλειάς που αξίζει να αξιοποιήσετε όσο περισσότερο μπορείτε. Οι συγκυρίες είναι θετικές για να διεκδικήσετε το καλύτερο δυνατό για εσάς καθώς οι επιτυχίες σας θα αντικατοπτρίζονται και σε οικονομικό επίπεδο. Νευρικότητα, επικριτική διάθεση και άγχος θα λειτουργήσουν ανατρεπτικά σε συζητήσεις και συνομιλίες που είναι σημαντικές. Καλό είναι να δείξετε ωριμότητα και ψυχραιμία απέναντι σε κάθε τι που μπορεί να σας εκνευρίσει.

ΕΡΩΤΑΣ: **** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: ****
ΧΡΗΜΑ: ****

Διάβασε ακόμη: Αφροδίτη στον Καρκίνο: Το συναίσθημα κυριαρχεί

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet