Φθινοπωρινή ισημερία δηλαδή ο Ήλιος περνάει στον Ζυγό! Η προσοχή μας στρέφεται στις σχέσεις που κυριαρχούν στη ζωή μας. Επιδιώκουμε την ισορροπία και την αρμονία, αποφεύγοντας καυγάδες και συγκρούσεις. Σημαντικές ευκαιρίες μπορεί να υπάρξουν σε ότι αφορά επαγγελματικές συμφωνίες. Σημαντικό είναι να αποφύγουμε την υποχωρητικότητα λόγω ανασφαλειών που μπορεί να οδηγήσει σε συμβιβασμούς που δεν μας αρέσουν. Με τον Ερμή να περνάει ανάδρομος στην Παρθένο, υποθέσεις επαγγελματικές και γραφειοκρατικές που εκκρεμούν επανέρχονται στο προσκήνιο. Μπορούν να δοθούν λύσεις αρκεί να ξεφύγουμε από το άγχος και την εμμονή στη λεπτομέρεια.

ΚΡΙΟΣ

ΚΡΙΟΣ

Ο Ήλιος μετακινείται στον Ζυγό δίνοντάς σας την ευκαιρία να αφοσιωθείτε στις σχέσεις, επαγγελματικές και προσωπικές. Είναι απαραίτητο να βιώσετε την συντροφικότητα και να αποφύγετε πιθανές συγκρούσεις με πρόσωπα που παίζουν καταλυτικό ρόλο στη ζωή σας. Οι νέοι έρωτες είναι πιθανοί καθώς ενθουσιάζεστε με πρόσωπα που μπαίνουν αιφνιδιαστικά στη ζωή σας. Απαραίτητο είναι να διεκδικήσετε τις ανάγκες σας χωρίς να βάλετε σε δεύτερη μοίρα τον εαυτό σας. Με τον Ερμή να περνάει ανάδρομος στην Παρθένο επανέρχονται στο προσκήνιο επαγγελματικές και γραφειοκρατικές υποθέσεις. Καθυστερήσεις και εμπόδια στον χώρο της δουλειάς δεν σας επιτρέπουν να ολοκληρώσετε ζητήματα που σας απασχολούν έντονα.

ΕΡΩΤΑΣ: **** ΥΓΕΙΑ: **** ΚΑΡΙΕΡΑ: ***
ΧΡΗΜΑ: ***  

ΤΑΥΡΟΣ

ΤΑΥΡΟΣ

Οι υποχρεώσεις στο χώρο της δουλειάς αυξάνονται σημαντικά με την μετακίνηση του Ήλιου στον Ζυγό. Οι ρυθμοί γίνονται πιο απαιτητικοί καθώς αναλαμβάνετε περισσότερες ευθύνες. Απαραίτητο είναι να μην παρασυρθείτε από το άγχος και τη διάθεσή σας να επικρίνετε τους άλλους καθώς μπορεί να δημιουργηθούν αντιπαραθέσεις στον συναδελφικό περίγυρο. Με τον Ερμή να περνάει στην Παρθένο ανάδρομος, έρωτες από το παρελθόν επανέρχονται και πάλι στο προσκήνιο. Πιθανό είναι το ενδεχόμενο μιας επανασύνδεσης που θα σας ενθουσιάσει καθώς σας φέρνει σε επαφή με πρόσωπα που έχουν παίξει καταλυτικό ρόλο στη ζωή σας. 

ΕΡΩΤΑΣ: **** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: *** ΧΡΗΜΑ: **  

ΔΙΔΙΜΟΙ

ΔΙΔYΜΟΙ

Ο Ήλιος περνάει στον Ζυγό, δίνοντάς σας την ευκαιρία να ερωτοτροπήσετε και να περάσετε μοναδικά απολαμβάνοντας στιγμές διασκέδασης. Είναι σημαντικό να έρθετε σε επαφή με πρόσωπα που ανεβάζουν το κέφι σας. Απαραίτητο είναι να αποφύγετε εγωκεντρικές συμπεριφορές που μπορεί να ενοχλήσουν και να προκαλέσουν τριβές. Με τον Ερμή ανάδρομο στην Παρθένο να επηρεάζει άμεσα την επικοινωνία στο οικογενειακό περιβάλλον, οφείλετε να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε συζητήσεις και συμπεριφορές. Είναι σημαντικό να είστε ξεκάθαροι στον λόγο σας αποφεύγοντας με αυτό τον τρόπο παρεξηγήσεις και παρερμηνείες που θα επηρεάσουν τον οικογενειακό περίγυρο. Καθυστερήσεις σε ότι αφορά συμφωνίες για την ακίνητη περιουσία είναι πιθανές.

ΕΡΩΤΑΣ: **** ΥΓΕΙΑ: ** ΚΑΡΙΕΡΑ: *** ΧΡΗΜΑ: ***  

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οικογενειακές υποθέσεις έρχονται στο προσκήνιο καθώς ο Ήλιος μετακινείται στο Ζυγό. Εντείνεται ο συναισθηματισμός και δεν αποκλείεται να υπάρξουν υπερβολές και ξεσπάσματα που θα επηρεάσουν τις σχέσεις με τους οικείους σας. Καλό είναι να μην παρασυρθείτε από το συναίσθημα που θολώνει το τοπίο σας. Παρελθούσες καταστάσεις και εσωστρέφεια επηρεάζουν την ψυχολογία σας. Ο Ερμής κινείται ανάδρομος στην Παρθένο και δεν σας επιτρέπει να προχωρήσετε με ευκολία σε εμπορικές συμφωνίες. Γενικότερα, ο Ερμής μπλοκάρει την επικοινωνία σας και προκαλεί παρεξηγήσεις. Μπορείτε να βρείτε λύσεις αρκεί να δείξετε ψυχραιμία αποφεύγοντας ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα και παρορμητική διαχείριση.

ΕΡΩΤΑΣ: *** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: *** ΧΡΗΜΑ: *** 

ΛΕΩΝ

ΛΕΩΝ

Η διάθεση να επικοινωνήσετε και να βρεθείτε με τον κοντινό σας περίγυρο είναι έντονη καθώς ο Ήλιος περνάει στον Ζυγό. Θέλετε να ανταλλάξετε απόψεις και να περάσετε χαλαρές στιγμές με πρόσωπα που νιώθετε ότι κατανοούν τις απόψεις και τις σκέψεις σας. Εμπόριο και επικοινωνία μπορούν να ανοίξουν σημαντικά επαγγελματικά μονοπάτια που πρέπει να αξιοποιήσετε. Με τον Ερμή ανάδρομο στην Παρθένο οικονομικές υποθέσεις του παρελθόντος, οφειλές και εκκρεμότητες, σας απασχολούν και πάλι. Τα σχέδιά σας δεν εξελίσσονται όπως περιμένατε. Αξιοποιήστε το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα για αλλαγές και διορθώσεις που μπορεί να είναι απαραίτητες. 

ΕΡΩΤΑΣ: **** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: **** ΧΡΗΜΑ: **  

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ήλιος περνάει στον Ζυγό, δίνοντάς σας την ευκαιρία να ασχοληθείτε με οικονομικές υποθέσεις και προσωπικές επιτυχίες που ανεβάζουν την αυτοπεποίθησή σας. Διεκδικείτε το καλύτερο δυνατό για τον εαυτό σας προσπαθώντας να νιώσετε ασφάλεια μέσα από υλικά αγαθά και προσωπικές σχέσεις. Προσοχή πρέπει να δείξετε σε πείσμα και αδιαλλαξία που μπορεί να δημιουργήσουν έντονα προβλήματα. Ο Ερμής θα κινείται ανάδρομος στο ζώδιό σας εντείνοντας την εσωστρέφεια καθώς μπαίνετε σε μία εσωτερική διεργασία που αφορά εν γένει τη ζωή σας. Αποφύγετε καθοριστικές συζητήσεις με συνεργάτες και σύντροφο καθώς απερισκεψία και επιθετικότητα θα οδηγήσουν σε παρεξηγήσεις. 

ΕΡΩΤΑΣ: *** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: *** ΧΡΗΜΑ: **** 

ΖΥΓΟΣ

ΖΥΓΟΣ

Ο Ήλιος περνάει στο ζώδιό σας απογειώνοντας την αυτοπεποίθηση και τη λάμψη σας. Σας καθιστά πρωταγωνιστή του επόμενου χρονικού διαστήματος καθώς παίρνετε πρωτοβουλίες σε προσωπικές και επαγγελματικές υποθέσεις που σας απασχολούν. Ορμητικότητα και δυναμισμός χαρακτηρίζουν τις κινήσεις σας, όμως καλό είναι να μην παρασυρθείτε από τις παρορμήσεις σας που μπορεί να οδηγήσουν σε λάθη. Ο Ερμής κινείται ανάδρομος στην Παρθένο επαναφέροντας στο προσκήνιο υποθέσεις που εκκρεμούν και αφορούν την επαγγελματική σας ζωή. Η εσωστρέφεια και το έλλειμμα αυτοσυγκέντρωσης επηρεάζουν την διαχείριση πρακτικών υποθέσεων για αυτό οφείλετε να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί. 

ΕΡΩΤΑΣ: **** ΥΓΕΙΑ: **** ΚΑΡΙΕΡΑ: ** ΧΡΗΜΑ: ***  

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

: Ο Ήλιος μετακινείται στον Ζυγό φωτίζοντας παρελθούσες καταστάσεις που επηρεάζουν την ψυχοσύνθεσή σας. Παράλληλα αναδεικνύει εκκρεμότητες και παρελθοντικές υποθέσεις που σας απασχολούν έντονα. Προσοχή καθώς συναισθηματισμός και ευαισθησίες καταλύουν την ευθυκρισία και την αντικειμενικότητα σας. Παρασκηνιακές διεργασίες στον χώρο της δουλειάς έρχονται στην επιφάνεια και δεν αποκλείεται να σας απογοητεύσουν. Ο Ερμής κινείται ανάδρομα στην Παρθένο από το τέλος της εβδομάδας προκαλώντας δυσκολίες στην επίτευξη στόχων και φιλοδοξιών. Δείξτε ψυχραιμία και εμπιστευτείτε την διορατικότητα σας καθώς μπορείτε να βρείτε τις απαιτούμενες λύσεις για να βγείτε από τα αδιέξοδα. Αποφύγετε σημαντικές συζητήσεις με φιλικά πρόσωπα για να μην υπάρξουν εντάσεις.

ΕΡΩΤΑΣ: *** ΥΓΕΙΑ: ***  ΚΑΡΙΕΡΑ: *** ΧΡΗΜΑ: ***  

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τον Ήλιο να μετακινείται στον Ζυγό, επιθυμείτε να βρεθείτε με φίλους και να περάσετε όμορφα. Στόχοι και φιλοδοξίες έρχονται στο προσκήνιο καθώς νιώθετε πως οι ιδέες και οι προτάσεις σας θα σας φέρουν πιο κοντά στα όνειρά σας. Προσοχή σε αλαζονεία και εγωκεντρισμό που μπορεί να κάνουν την εμφάνισή τους και να ενοχλήσουν έντονα το φιλικό σας περίγυρο. Ο Ερμής κινείται ανάδρομα στην Παρθένο επηρεάζοντας τα επαγγελματικά σας σχέδια καθώς δεν αποκλείεται να προκύψουν καθυστερήσεις και εμπόδια. Οφείλετε να είστε απόλυτα προσεκτικοί στον τρόπο που επικοινωνείτε σκέψεις και ιδέες σε ανωτέρους και φιγούρες εξουσίας για να αποφύγετε εντάσεις και παρεξηγήσεις. 

ΕΡΩΤΑΣ: *** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: ** ΧΡΗΜΑ: ***  

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η καριέρα σας βρίσκεται σε πρώτο πλάνο καθώς ο Ήλιος περνάει στον Ζυγό και σας δίνεται η ευκαιρία να λάμψετε δείχνοντας τις δυνατότητες σας. Αναλαμβάνετε περισσότερες ευθύνες και υποχρεώσεις κι αυτό είναι αρκετό για να σας γεμίσει άγχος. Όμως παράλληλα σας δίνει την ευκαιρία για αναγνώριση και επαγγελματική καθιέρωση. Απαραίτητο είναι να αποφύγετε την απολυτότητα και τη διάθεση να επιβάλλετε τις απόψεις σας σε πρόσωπα που κυριαρχούν στην επαγγελματική σας ζωή για να μην υπάρξουν τριβές. Με τον Ερμή να περνάει ανάδρομος στην Παρθένο, πιθανό είναι να υπάρξουν καθυστερήσεις σε ταξίδια και αποδράσεις που έχετε προγραμματίσει.

ΕΡΩΤΑΣ: *** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: ** ΧΡΗΜΑ: ***  

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η αισιοδοξία απογειώνεται καθώς ο Ήλιος μετακινείται στον Ζυγό και σας βοηθά να απολαύσετε στιγμές χαράς και διασκέδασης με παρέες και ενδιαφέροντα πρόσωπα. Πνευματικές και φιλοσοφικές αναζητήσεις έρχονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος καθώς νιώθετε πως διευρύνουν τους ορίζοντές σας. Φροντίστε μόνο να είστε επιμελείς και υπεύθυνοι σε υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει καθώς δεν αποκλείεται να παρασυρθείτε σε λάθη λόγω αμέλειας ή έντονης χαλαρότητας. Ο Ερμής κινούμενος ανάδρομος στην Παρθένο επαναφέρει στο προσκήνιο οικονομικές υποθέσεις που σχετίζονται με τρίτους και δεν έχουν τακτοποιηθεί. Αποφύγετε την υπογραφή νέων συμφωνιών καθώς η εξέλιξή τους δεν θα σας ευνοήσει. 

ΕΡΩΤΑΣ: **** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: *** ΧΡΗΜΑ: **  

ΙΧΘΕΙΣ

ΙΧΘΕΙΣ

Με τον Ήλιο να περνάει στον Ζυγό έρχεστε αντιμέτωποι με  βαθύτερες ανασφάλειες και απωθημένα που επηρεάζουν την ψυχοσύνθεση σας. Ήρθε η στιγμή να τα αντιμετωπίσετε με σθένος και αποφασιστικότητα, βάζοντάς τα στο περιθώριο μία και καλή ώστε να απαλλαγείτε από βάρη και φόβους. Ο Ερμής θα περάσει ανάδρομος στην Παρθένο φέρνοντάς σας σε επαφή με πρόσωπα από το παρελθόν που θα επιδιώξουν και πάλι να εισβάλουν στη ζωή σας. Μία επανασύνδεση που θα σας ενθουσιάσει είναι πιθανή. Προσοχή σε συνεργασίες και υπογραφές συμφωνιών καθώς δεν ευνοούνται αυτή την περίοδο. 

ΕΡΩΤΑΣ: *** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: *** ΧΡΗΜΑ: ***

Διάβασε ακόμη: Τετράγωνο Αφροδίτης- Άρη: Παράπονα και θυμός βγαίνουν στην επιφάνεια

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet