Η δυναμική της εβδομάδας είναι έντονη με την Πανσέληνο στον άξονα Τοξότη – Διδύμων να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Αρχικά ο Ερμής μετακινείται στον Αιγόκερω επικεντρώνοντας την προσοχή μας σε επαγγελματικές συζητήσεις και σχέδια. Ο ορθολογισμός και η μεθοδική προσέγγιση θα μας βοηθήσουν να εντυπωσιάσουμε ανωτέρους και φιγούρες εξουσίας. Όμως, είναι απαραίτητο να ξεφύγουμε από συντηρητικές αντιλήψεις και από λιτότητα που θα ενοχλήσουν. Η Πανσέληνος κλείνει ζητήματα που αγγίζουν γνωριμίες και επαφές. Υποθέσεις του παρελθόντος έρχονται και πάλι στο προσκήνιο και είναι πιθανό να προκαλούν εκνευρισμό. Η ώριμη αντιμετώπιση των πραγμάτων και η αποφασιστικότητα από την πλευρά μας θα αποφέρουν την πολυπόθητη ισορροπία σε σχέσεις και επαγγελματικές επιδιώξεις.

ΚΡΙΟΣ

ΚΡΙΟΣ

Η μετακίνηση του Ερμής στον Αιγόκερω σας δίνει την ευκαιρία να συνομιλήσετε στον επαγγελματικό χώρο με πρόσωπα που ενδιαφέρονται για τις προτάσεις σας. Σχέδια και συμφωνίες προωθούνται καθώς πρόσωπα εξουσίας εμπιστεύονται την άποψή σας. Καλό είναι όμως να μην προσπαθήσετε να επιβληθείτε με τις απόψεις και τη στάση σας, προκαλώντας την αντίδραση ατόμων που μπορούν να σας βοηθήσουν. Η Πανσέληνος σας καλεί να κλείσετε υποθέσεις του παρελθόντος που αφορούν το περιβάλλον σας. Δεν αποκλείεται να υπάρξει εκνευρισμός και ένταση. Όμως έχετε την ευκαιρία να ξεφύγετε από όλα αυτά λειτουργώντας με ωριμότητα και ψυχραιμία. Εμπορικές συμφωνίες που εκκρεμούν εδώ και καιρό μπορεί να τελεσφορήσουν με πολλή προσπάθεια και υπομονή. 

ΕΡΩΤΑΣ: **** ΥΓΕΙΑ: **** ΚΑΡΙΕΡΑ: ****
ΧΡΗΜΑ: ***  

ΤΑΥΡΟΣ

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ερμής μετακινείται στον Αιγόκερω και σας βοηθά να εκφραστείτε, να ταξιδέψετε, να απολαύσετε τις συζητήσεις. Πνευματικά και νοητικά ταξίδια ευνοούνται, όμως είναι απαραίτητο να είστε συγκεντρωμένοι σε υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει. Πρέπει να αποφύγετε λάθη λόγω αμέλειας και παραλείψεων που μπορεί να σας εκθέσουν. Η Πανσέληνος αναδεικνύει οικονομικές υποθέσεις που εκκρεμούν εδώ και καιρό και επανέρχονται στο προσκήνιο. Παράλληλα όμως είναι πιθανό να επανέλθουν και οικονομικές διεκδικήσεις στο πεδίο της καριέρας που μπορεί να ικανοποιηθούν στο ακέραιο. Η προσωπική σας διαχείριση θα κάνει τη διαφορά για αυτό αποφύγετε ισχυρογνωμοσύνη και εγωισμό που θα ενοχλήσουν έντονα. 

ΕΡΩΤΑΣ: *** ΥΓΕΙΑ: **** ΚΑΡΙΕΡΑ: ***
ΧΡΗΜΑ: ***  

ΔΙΔΙΜΟΙ

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στο ζώδιό σας σε σύνοδο με τον ανάδρομο Άρη. Σχέσεις και συνεργασίες έρχονται στο προσκήνιο καθώς η ένταση αυξάνεται και παρελθούσες καταστάσεις σας προβληματίζουν έντονα. Είναι σημαντικό να ξεπεράσετε τον εκνευρισμό που θα οδηγήσει σε λανθάνουσες πρακτικές και να κινηθείτε αποφασιστικά και με ωριμότητα επιλύοντας ζητήματα που απασχολούν την προσωπική και επαγγελματική σας ζωή. Το πέρασμα του Ερμή στον Αιγόκερω ενισχύει την εσωστρέφεια και τις αμφιβολίες. Αξιοποιήστε την συγκεκριμένη συγκυρία για να προχωρήσετε σε οικονομικές συμφωνίες και συναλλαγές που σας ενδιαφέρουν. Ακολουθώντας το ένστικτό σας θα αποφύγετε κακοτοπιές και δεν θα επηρεαστείτε από δυσάρεστες σκέψεις.

ΕΡΩΤΑΣ: *** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: *** ΧΡΗΜΑ: ***  

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Ερμής μετακινείται στον Αιγόκερω δίνοντάς σας την ευκαιρία να εκφράσετε σκέψεις και προβληματισμούς που αφορούν την επαγγελματική και προσωπική σας ζωή. Μπορείτε να βρείτε την χρυσή τομή καθώς η διπλωματική σας διάθεση θα αποδώσει καρπούς. Νέες συνεργασίες θα σας απασχολήσουν, ενώ συζητήσεις με το ταίρι σας θα βελτιώσουν τις συνθήκες στη σχέση σας. Φροντίστε μόνο να μην είστε υποχωρητικοί έναντι των αναγκών σας γιατί αργότερα θα το μετανιώσετε. Η Πανσέληνος προκαλεί έντονα συναισθήματα καθώς αναδεικνύει υποθέσεις του παρελθόντος που δεν είναι εύκολο να ξεπεράσετε. Είναι επιτακτική ανάγκη να κάνετε την ενδοσκόπησή σας και να αντιμετωπίσετε αυτά που σας φοβίζουν. Θα διαπιστώσετε πως διαθέτετε το ψυχικό σθένος για να τα ξεπεράσετε με επιτυχία. 

ΕΡΩΤΑΣ: **** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: ****
ΧΡΗΜΑ: ***  

ΛΕΩΝ

ΛΕΩΝ

Λύσεις στον χώρο της δουλειάς θα δοθούν με τη μετακίνηση του Ερμή στον Αιγόκερω που σας δίνει τη διαύγεια να διακρίνετε τη λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά. Η γρήγορη αντίληψη των πραγμάτων θα διευκολύνει στην επίλυση ζητημάτων που μπορεί να σας ταλαιπωρούν στον εργασιακό χώρο. Μείνετε μακριά μόνο από επικριτική διάθεση και εμμονές που θα ενοχλήσουν έντονα. Η Πανσέληνος σας δίνει την ευκαιρία να δραστηριοποιηθείτε σε στόχους που μπορεί να είχατε αμελήσει. Φιλικά πρόσωπα επιστρέφουν με προτάσεις που μπορεί να σας ενθουσιάσουν. Δημιουργούνται οι κατάλληλες συγκυρίες για να προχωρήσετε σε σταθερές συνεργασίες που έχουν πολλά να σας προσφέρουν. Καλό είναι βέβαια να μετριάσετε πιθανές σπασμωδικές συμπεριφορές αποφεύγοντας τις εντάσεις.

ΕΡΩΤΑΣ: **** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: **** ΧΡΗΜΑ: *** 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η επικοινωνία αλλάζει καθώς ο Ερμής περνάει στον Αιγόκερω και σας βοηθά να εκφράσετε βαθύτερα συναισθήματα και επιθυμίες. Απολαμβάνετε να επικοινωνείτε με το ταίρι σας και να βρίσκεστε σε παρέες που περνάτε υπέροχα. Καλό είναι μόνο να μετριάσετε εγωκεντρικές συμπεριφορές και πομπώδεις εκφράσεις καθώς η ανάγκη για προβολή μπορεί να οδηγήσει σε υπερβολές. Η Πανσέληνος αγγίζει την επαγγελματική και οικογενειακή σας ζωή καθώς σας καλεί να κλείσετε κεφάλαια του παρελθόντος που σας προβληματίζουν έντονα. Είναι απαραίτητο να αποφύγετε κόντρες και αντιδικίες με φιγούρες εξουσίας και ανώτερους που μπορεί να αλλάξουν τα δεδομένα στην καριέρα σας και να επικεντρωθείτε σε πρακτικά ζητήματα μπορείτε να λύσετε με αποτελεσματικότητα. 

ΕΡΩΤΑΣ: **** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: ** ΧΡΗΜΑ: ***  

ΖΥΓΟΣ

ΖΥΓΟΣ

Είναι σημαντικό για εσάς να εκφράσετε συναισθήματα και σκέψεις στην οικογένεια καθώς ο Ερμής μετακινείται στον Αιγόκερω. Νιώθετε πως ήρθε η στιγμή να επικοινωνήσετε ουσιαστικά με τους οικείους σας, ενώ πιθανό είναι να κληθείτε να δώσετε λύσεις σε οικογενειακά προβλήματα που προκαλούν εκνευρισμό. Συμφωνίες και συζητήσεις για θέματα ακίνητης περιουσίας ευνοούνται. Μετριάστε μόνο την κυκλοθυμία πού θα οδηγήσει σε συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα. Η Πανσέληνος σας βοηθά να δραστηριοποιηθείτε σε επαγγελματικές υποθέσεις που επανέρχονται στο προσκήνιο και σας φέρνουν πιο κοντά στους μελλοντικούς σου στόχους. Πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον θα σας βοηθήσουν, σημαντικό είναι να λειτουργήσετε με ωριμότητα και ψυχραιμία αποφεύγοντας να παρασυρθείτε από υπερβολές και κόλακες. 

ΕΡΩΤΑΣ: *** ΥΓΕΙΑ: **** ΚΑΡΙΕΡΑ: **** ΧΡΗΜΑ: *** 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η μετακίνηση του Ερμή στον Αιγόκερω λειτουργεί ευνοϊκά για εσάς καθώς θα είστε περισσότερο επικοινωνιακοί. Παράλληλα, επαγγελματικά μπορείτε να προχωρήσετε σε εμπορικές συμφωνίες που σας ταιριάζουν. Οι επαφές σας αποδίδουν καρπούς καθώς οι συζητήσεις σας είναι εποικοδομητικές και μπορεί να αποφέρουν απρόσμενους καρπούς. Η Πανσέληνος σας αναγκάζει να στραφείτε σε βαθύτερα ζητήματα και ανασφάλειες που έρχονται στην επιφάνεια. Επιπρόσθετα, φέρνει στο προσκήνιο παλαιότερα χρέη και εκκρεμότητες που ήρθε η ώρα να τακτοποιήσετε. Καλό θα ήταν να μην προβείτε τώρα σε επενδυτικά εγχειρήματα. Αφιερώστε χρόνο για να αφουγκραστείτε τις επιθυμίες σας και πάρτε την απόφαση να τις υποστηρίξετε ακόμη κι αν χρειαστεί να κάνετε σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας.

ΕΡΩΤΑΣ: *** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: *** ΧΡΗΜΑ: **  

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΤΟΞΟΤΗΣ

: Η Πανσέληνος στους Διδύμους μονοπωλεί το ενδιαφέρον σας καθώς σας αναγκάζει να διαχειριστείτε προβλήματα στις επαγγελματικές και προσωπικές σχέσεις. Η ένταση καραδοκεί και οι ανταγωνιστικές συμπεριφορές έρχονται και πάλι στο προσκήνιο και σας προβληματίζουν. Απαραίτητο είναι να λειτουργήσετε ορθολογικά. Η καταστολή του συναισθήματος και οι ρεαλιστικές προτάσεις θα εκτονώσουν τη νευρικότητα. Οι ερωτικές επανασυνδέσεις είναι πιθανές. Ο Ερμής από τον Αιγόκερω σας δίνει την ευκαιρία, με αργούς και σταθερούς ρυθμούς, να προχωρήσετε σε οικονομικά σχέδια και συμφωνίες. Είναι επιτακτική ανάγκη όμως να αποφύγετε το πείσμα και την αδιαλλαξία που θα ενοχλήσουν έντονα τα πρόσωπα με τα οποία συνομιλείτε. 

ΕΡΩΤΑΣ: *** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: *** ΧΡΗΜΑ: ***  

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η μετακίνηση του Ερμή στο ζώδιό σας είναι η απαρχή μιας περιόδου εξωστρέφειας. Διεκδικείτε τα πρωτεία σε συζητήσεις και συνομιλίες καθώς εκφράζεστε με αποφασιστικότητα και δυναμισμό. Φροντίστε μόνο να μετριάσετε τον παρορμητισμό και την απερισκεψία που θα οδηγήσουν σε επικοινωνιακά λάθη. Η Πανσέληνος αναδεικνύει παρασκηνιακές διεργασίες και καταστάσεις στον χώρο της δουλειάς που αρχικά σας απογοητεύουν. Είναι σημαντικό να μην παρασυρθείτε από κυκλοθυμικές συμπεριφορές και να βρείτε ισορροπία φέρνοντας στο προσκήνιο την πρακτική πλευρά του εαυτού σας που θα δώσει λύσεις. Οικονομικές διεκδικήσεις του παρελθόντος ξεκαθαρίζουν καθώς δεν χάνετε την ευκαιρία να εκφράσετε τις επιθυμίες σας στο χώρο που κινείστε επαγγελματικά. 

ΕΡΩΤΑΣ: **** ΥΓΕΙΑ: ** ΚΑΡΙΕΡΑ: ** ΧΡΗΜΑ: ***  

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ερμής περνάει στον Αιγόκερω ενισχύοντας την κυκλοθυμία και την εσωστρέφεια. Το έλλειμμα αυτοσυγκέντρωσης είναι πιθανό να οδηγήσει σε λανθασμένες κινήσεις και παραλείψεις στον χώρο της δουλειάς. Φροντίστε να έχετε απόλυτη συγκέντρωση σε ότι ασχολείστε για να μην εκτεθείτε. Ζητήματα και πρόσωπα από το παρελθόν έρχονται και πάλι στο προσκήνιο και σας απασχολούν έντονα. Η Πανσέληνος αγγίζει την ερωτική σας ζωή. Θέτετε τα όρια σας, κάτι που μπορεί να ξενίσει αρχικά το ταίρι σας όμως είναι βέβαιο πώς θα θεμελιώσει μία ουσιαστική σχέση. Πρόσωπα από το παρελθόν επανέρχονται στο προσκήνιο, είναι στην κρίση σας αν θα υπάρξει επανασύνδεση ή όχι. 

ΕΡΩΤΑΣ: *** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: ** ΧΡΗΜΑ: ***  

ΙΧΘΕΙΣ

ΙΧΘΕΙΣ

Απολαμβάνετε την επικοινωνία με το φιλικό περιβάλλον καθώς ο Ερμής μετακινείται στον Αιγόκερω και σας βοηθά να εκφράσετε ιδέες και πρωτοποριακές προτάσεις. Εντυπωσιάζετε με τον τρόπο σκέψης σας και αυτό σας βοηθά να μονοπωλήσετε το ενδιαφέρον. Φροντίστε μόνο να αφήσετε στο περιθώριο απαξιωτικές και αλαζονικές συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν έντονα. Η Πανσέληνος σας καλεί να στραφείτε στο οικογενειακό περιβάλλον και να διαχειριστείτε υποθέσεις του παρελθόντος που σας φορτίζουν ψυχολογικά. Ένταση και αντιδικίες θα δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα αν παρασυρθείτε από τον θυμό που κρύβετε μέσα σας. Αξιοποιήστε την εμπειρία σας και δώστε ένα τέλος σε ότι σας πληγώνει απελευθερώνοντας τον εαυτό σας από ότι σας επιβαρύνει εδώ και καιρό.

ΕΡΩΤΑΣ: **** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: ** ΧΡΗΜΑ: ***

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet