Οι ενέργειες αλλάζουν αυτή την εβδομάδα καθώς η Αφροδίτη την Τετάρτη 16 και ο Ερμής την Πέμπτη 17 Νοεμβρίου αλλάζουν ζώδιο και μπαίνουν στο αλέγρο περιβάλλον του Τοξότη. Μετά από ένα πολύ πιεστικό διάστημα με τις εκλείψεις να μας κλείνουν στον κόσμο της απαισιοδοξίας και των σκοτεινών σκέψεων, αρχίζει μία σαφώς καλύτερη περίοδος. Οι σκέψεις μας καθαρίζουν ενώ η ανάγκη μας για διασκέδαση, απολαύσεις, για να γευτούμε τις χαρές της ζωής, γίνεται πιο επιτακτική. Σημαντικό είναι να είμαστε πιο θετικοί για να έλκουμε τα θετικά γεγονότα στη ζωή μας. Ο Ερμής και η Αφροδίτη από τον Τοξότη είναι απολύτως βοηθητικοί για κάτι τέτοιο καθώς δημιουργούν τις προϋποθέσεις για να δούμε το φως στο τούνελ και να βγούμε από τα συναισθηματικά μας αδιέξοδα.

ΚΡΙΟΣ

ΚΡΙΟΣ

Ο Ερμής από τον Τοξότη είναι ευεργετικός για τις επαφές σας με το εξωτερικό, είτε είναι για δουλειά είτε για σπουδές καθώς επίσης και για συνεργασία με πολυεθνικές. Θα έχετε έμπνευση και οι συζητήσεις που θα κάνετε θα είναι πολύ εποικοδομητικές για τη δουλειά σας. Η Αφροδίτη από τον Τοξότη θα σας εξωθήσει στο να αποζητάτε περισσότερες στιγμές απόλαυσης, διασκέδασης, εκτόνωσης με τις παρέες σας. Φλερτ, ερωτικές επιτυχίες και ανανέωση είναι στο πρόγραμμα. Συνδυαστικά, θα σας οπλίσουν με αισιοδοξία και τη διάθεση να αδράξετε τη μέρα και να μη διστάσετε να υλοποιήσετε τις δημιουργικές σας ιδέες ή να κάνετε όνειρα για το αισθηματικό σας μέλλον.

ΕΡΩΤΑΣ: **** ΥΓΕΙΑ: **** ΚΑΡΙΕΡΑ: ****

ΧΡΗΜΑ: ****  

ΤΑΥΡΟΣ

ΤΑΥΡΟΣ

Η Αφροδίτη από τον Τοξότη ανεβάζει τη λίμπιντό σας και σας εξωθεί στο να αποζητάτε την ικανοποίηση των επιθυμιών σας. Αν καταστείλετε την τάση σας να είστε απόλυτοι και κτητικοί, θα σας φέρει πολύ κοντά με το ταίρι σας. Ο Ερμής από τον Τοξότη είναι βοηθητικός για να διεκπεραιώσετε εκκρεμότητες με τράπεζες, ασφάλειες, δημόσιο, κλπ. Αξιοποιείστε τις επιδράσεις τους για να κάνετε τον εσωτερικό σας διάλογο, να αφουγκραστείτε τις ανάγκες του εαυτού σας και να πάρετε αποφάσεις συμβατές προς τις βαθύτερες επιθυμίες σας. Αν είναι απαραίτητο να απαλλαγείτε από πρόσωπα και καταστάσεις που είναι τοξικά, μη διστάσετε να δώσετε το οριστικό τέλος που θα τα βγάλει από τη ζωή σας. 

ΕΡΩΤΑΣ: *** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: *** ΧΡΗΜΑ: ***  

ΔΙΔΙΜΟΙ

ΔΙΔYΜΟΙ

Ο κυβερνήτης του ζωδίου σας, Ερμής, περνάει στο ζώδιο των σχέσεών σας, τον Τοξότη και σας εξωθεί στο να σκεφτείτε αντικειμενικά και να πάρετε αποφάσεις για τις σχέσεις σας. Σε ότι αφορά τις συνεργασίες σας θα είναι εύκολο να τις δείτε με το ψυχρό μάτι του παρατηρητή και να πράξετε τα ανάλογα. Για τους συναισθηματικούς σας δεσμούς θα βάλει το χεράκι της και η Αφροδίτη που περνάει στο ίδιο περιβάλλον. Αναμετρηθείτε με τις ανάγκες σας και δείτε αν η σχέση σας τις ικανοποιεί. Καιρός να διεκδικήσετε τη χαρά και την απόλαυση. Οι μέρες ευνοούν τόσο τις καινούργιες γνωριμίες όσο και τις επανασυνδέσεις.

ΕΡΩΤΑΣ: **** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: **** ΧΡΗΜΑ: ****  

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Τοξότη θα σας εξωθήσει στο να επαναδομήσετε την καθημερινότητά σας με σκοπό να συμπεριλαμβάνει περισσότερες ώρες χαλάρωσης και διασκέδασης. Η αλήθεια είναι ότι έχετε ανάγκη λίγη χαρά καθώς το άγχος, τα πιεστικά ωράρια και οι εντάσεις σας αποδυναμώνουν ενεργειακά. Τώρα είναι η ευκαιρία σας να δυναμώσετε ψυχικά και σωματικά. Ο Ερμής από τον Τοξότη θα σας βοηθήσει να οργανώσετε καλύτερα τη δουλειά σας. Οι επαγγελματικές συζητήσεις θα αποδώσουν καρπούς αλλά πρέπει να θυμάστε ότι ο Άρης κινείται ανάδρομα στο ζώδιό σας και μπορεί να καθυστερήσει τις εξελίξεις. Οι ανατροπές και οι αναβολές θα είναι στο πρόγραμμα.

ΕΡΩΤΑΣ: *** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: **** ΧΡΗΜΑ: *** 

ΛΕΩΝ

ΛΕΩΝ

Επιτέλους αλλάζουν οι ενέργειες και παίρνετε κάποιες ανάσες αισιοδοξίας και χαράς. Η Αφροδίτη και ο Ερμής μπαίνουν στον Τοξότη και δημιουργούν μία σαφώς καλύτερη ατμόσφαιρα για εσάς. Γεφυρώνονται οι αποστάσεις που τυχόν είχαν δημιουργηθεί με το ταίρι σας ενώ είναι πιθανά τα νέα φλερτ και οι καινούργιοι έρωτες. Θα είναι πιο εύκολο να υλοποιήσετε κάποια όνειρά σας και να προωθήσετε δημιουργικές σας ιδέες. Η περίοδος είναι καλή για να αξιοποιήσετε τα ταλέντα σας με σκοπό να αυξήσετε τη ρευστότητά σας. Βάλτε τα σημαντικά σας ραντεβού στο τέλος της εβδομάδας που φαίνεται ότι υπάρχει πιο πρόσφορο έδαφος για να κάνετε αξιόλογες συμφωνίες.

ΕΡΩΤΑΣ: **** ΥΓΕΙΑ: **** ΚΑΡΙΕΡΑ: *** ΧΡΗΜΑ: ***  

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η είσοδος του κυβερνήτη σας Ερμή στον Τοξότη είναι βοηθητική για να διεκπεραιώσετε υποθέσεις που αφορούν στην ακίνητη περιουσία σας. Οι συζητήσεις που θα κάνετε με τους οικείους σας θα συντελέσουν στο να βρεθούν λύσεις για προβλήματα που μπορεί να σας ταλάνιζαν και δημιουργούσαν εντάσεις. Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Τοξότη είναι πολύ βοηθητικό για να συσπειρώσετε την οικογένεια σε ένα κοινό σκοπό. Επίσης, μπορεί να κάνετε μία μετακόμιση που θα σας ευχαριστήσει ή να διακοσμήσετε το σπίτι σας. Προτάσεις και συζητήσεις για συγκατοίκηση ή για δημιουργία οικογένειας με το ταίρι σας είναι στη σφαίρα του πιθανού.

ΕΡΩΤΑΣ: *** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: **** ΧΡΗΜΑ: *** 

ΖΥΓΟΣ

ΖΥΓΟΣ

Ευκαιρία να αξιοποιήσετε τα επικοινωνιακά χαρίσματά σας! Ο Ερμής και η Αφροδίτη μπαίνουν στον Τοξότη αυτή την εβδομάδα και δημιουργούν τις κατάλληλες συνθήκες για εποικοδομητικές επαφές και συζητήσεις. Καινούργιες γνωριμίες, συζητήσεις, συμφωνίες, εμπορικές συναλλαγές, θα είναι το φόρτε σας αυτή την περίοδο. Καλό θα είναι, ωστόσο, να περιορίσετε την τάση σας για πολυλογία και τις απόλυτες τοποθετήσεις που μπορεί να κουράσουν. Συναντήσεις ή επανασυνδέσεις ερωτικές, φιλικές ή με συγγενείς θα φέρουν χαρά στη ζωή σας. Τα φλερτ και τα ερωτικά σκιρτήματα είναι πολύ πιθανά ενώ δεν αποκλείονται οι συζητήσεις για το μέλλον και για περαιτέρω δεσμεύσεις.

ΕΡΩΤΑΣ: **** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: **** ΧΡΗΜΑ: ***  

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τον Ερμή και την Αφροδίτη να μπαίνουν στο ζώδιο του Τοξότη, καλό είναι να επικεντρωθείτε στις ανάγκες σας με σκοπό να διεκδικήσετε την ικανοποίησή τους. Η αλήθεια είναι ότι μετά από μία πολύ πιεστική και δύσκολη περίοδο, τα γεγονότα θα είναι αρκετά καθησυχαστικά και θα διευκολύνουν τις προσπάθειές σας να καλυφθείτε συναισθηματικά και υλικά. Στρέψτε την προσοχή σας στο πώς θα αυξήσετε τη ρευστότητά σας και μη διστάσετε να προωθήσετε σχέδια για μία δουλειά που θα κάνετε από το σπίτι για έξτρα εισόδημα. Προσπαθήστε να μη μετατρέψετε σε πεδίο μάχης τις συζητήσεις με το άτομο που σας ενδιαφέρει. Είναι καλό να ζητήσετε την ικανοποίηση των αναγκών σας αλλά να πρέπει να θυμάστε ότι θα κερδίσετε αυτά που θέλετε αν τα ζητήσετε ήρεμα χωρίς συναισθηματικούς χειρισμούς και εκβιαστικά μοτίβα.

ΕΡΩΤΑΣ: *** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: **** ΧΡΗΜΑ: ****  

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αλλάζουν εντελώς οι ενέργειες για το ζώδιό σας, ευτυχώς προς το καλύτερο. Ο Ερμής και η Αφροδίτη θα δώσουν το φως τους στις ζωές σας. Η Αφροδίτη θα σας εξωθήσει στο να επικεντρωθείτε στις ανάγκες, στα οικονομικά, στους έρωτές σας. Υπόσχεται επιτυχίες, καινούργιες γνωριμίες, προτάσεις και θετικές εξελίξεις. Οι επανασυνδέσεις σε συνδυασμό με τον ανάδρομο Άρη από τους Διδύμους δεν αποκλείονται. Ο Ερμής σας προτρέπει να πάρετε αποφάσεις και να χαράξετε την πορεία σας τόσο στην προσωπική σας ζωή όσο, κυρίως, στη δουλειά. Συνεργασίες, συζητήσεις, σχεδιασμοί θα πλαισιώσουν την καθημερινότητά σας και θα γεννήσουν τις ευκαιρίες σας.

ΕΡΩΤΑΣ: **** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: **** ΧΡΗΜΑ: ****  

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ερμής και η Αφροδίτη μπαίνουν στο μυστηριακό περιβάλλον του Τοξότη, το δωδέκατο ηλιακό σας σπίτι που σχετίζεται με τα απόκρυφα της ψυχής και της ζωής σας. Η παρουσία τους είναι θετική για τα οικονομικά σας καθώς είναι πιθανό να έχετε ένα έξτρα εισόδημα. Επίσης, είναι πιθανό να σκιρτήσει η καρδιά σας για ένα άτομο που θα γίνει το μεγάλο μυστικό σας. Παράλληλα, καλό είναι να μην εμπιστεύεστε προσωπικά σας θέματα ή ιδέες σε άτομα που δεν είναι δοκιμασμένα σε βάθος χρόνου για να μην σας εκθέσουν και να μην κλέψουν τα σχέδιά σας. Η τάση σας να αναμοχλεύετε το παρελθόν μπορεί να σας ρίξει ψυχολογικά καθώς θα φέρει τα απωθημένα σας στην επιφάνεια. 

ΕΡΩΤΑΣ: **** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: *** ΧΡΗΜΑ: ****  

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Επιτέλους παίρνετε κάποιες ανάσες καθώς η Αφροδίτη και ο Ερμής μπαίνουν στον Τοξότη και φέρνουν ευκαιρίες που σας βγάζουν από την κατήφεια και την πίεση. Ο Ερμής θα συντελέσει στο να είστε εύστοχοι στις συζητήσεις, τις συμφωνίες, τις διαπραγματεύσεις, την οργάνωση, τον σχεδιασμό. Παράλληλα, θα φέρει κοντά σας άτομα που θα αποδειχθούν ισχυροί σύμμαχοι για να ευοδωθούν οι στόχοι σας. Η Αφροδίτη θα εκδηλωθεί μέσω των φίλων που θα σας εξωθούν στο να διασκεδάζετε, να περνάτε καλά, να ξεφύγετε από τα προβλήματα και να χαρείτε. Παράλληλα, θα φέρει κοντά σας καινούργια πρόσωπα που θα σας συναρπάσουν και δεν αποκλείει τις ερωτικές επιβεβαιώσεις.

ΕΡΩΤΑΣ: **** ΥΓΕΙΑ: **** ΚΑΡΙΕΡΑ: **** ΧΡΗΜΑ: ****  

ΙΧΘΕΙΣ

ΙΧΘΕΙΣ

Ανασκουμπωθείτε καθώς ο Ερμής και η Αφροδίτη μπαίνουν στον Τοξότη αυτή την εβδομάδα και σας φέρνουν πολλή δουλειά συνοδευμένη από ευκαιρίες για κάτι καλύτερο στην καριέρα σας και κοινωνική καταξίωση. Αυτή την περίοδο θα κάνετε συζητήσεις και συμφωνίες που θα αποδειχθούν καθοριστικές για τις μετέπειτα εξελίξεις. Ωστόσο, καλό είναι να μην πιέζετε τις καταστάσεις καθώς ο ανάδρομος Άρης θέτει περιορισμούς με τις καθυστερήσεις και τις ανατροπές που προκαλεί. Αφήστε τα πράγματα να εξελιχθούν με την πεποίθηση ότι τα καλύτερα έρχονται και απολαύστε τις καινούργιες γνωριμίες και την έντονη κοινωνική ζωή που σας προσφέρει το δίδυμο Ερμή – Αφροδίτης στον Τοξότη.  

ΕΡΩΤΑΣ: *** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: **** ΧΡΗΜΑ: ***

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet