Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω διευκολύνοντας την επικοινωνία στον τομέα της καριέρας. Συζητήσεις και σχέδια επαγγελματικής φύσεως δρομολογούνται με μεγαλύτερη ευκολία ενώ ξεπερνιούνται παρεξηγήσεις που μπορεί να δημιουργήθηκαν τον προηγούμενο χρονικό διάστημα. Η μετακίνηση του Ήλιου στον Υδροχόο επικεντρώνει την προσοχή μας στους προσωπικούς και επαγγελματικούς σας στόχους. Είναι σημαντικό να συσχετιστούμε με φίλους και πρόσωπα που συμπλέουμε σε επίπεδο ιδεών. Καλό είναι να μην επιτρέψουμε στην αλαζονεία να παρεισφρήσει σε σημαντικές σχέσεις καθώς το πιθανότερο είναι να οδηγήσει σε αντιπαραθέσεις. Στην αρχή της εβδομάδας κεραυνοβόλες καταστάσεις επηρεάζουν την ερωτική μας ζωή. Ξαφνικοί χωρισμοί και έρωτες αποσταθεροποιούν τα αισθηματικά μας.

ΚΡΙΟΣ

ΚΡΙΟΣ

Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω και σας βοηθά να εκφραστείτε με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα και σιγουριά στην επαγγελματική σας ζωή. Κερδίζετε με τον ορθολογισμό και τη μεθοδικότητα σας φιγούρες εξουσίες και ανωτέρους. Να θυμάστε όμως πως η απολυτότητα δεν θα βοηθήσει να προχωρήσετε ανέφελα σε επόμενα επαγγελματικά βήματα. Η μετακίνηση του Ήλιου στον Υδροχόο δίνει ανάσες καθώς αφιερώνετε χρόνο στο φιλικό περιβάλλον και σε ό,τι σας ικανοποιεί. Προσωπικοί και επαγγελματικοί στόχοι έρχονται στο προσκήνιο και εντυπωσιάζετε με τις πρωτοποριακές ιδέες σας. Μείνετε μόνο μακριά από αλαζονικές συμπεριφορές και έπαρση που θα ενοχλήσουν έντονα. 

ΕΡΩΤΑΣ: ***** ΥΓΕΙΑ: **** ΚΑΡΙΕΡΑ: **** ΧΡΗΜΑ: ***  

ΤΑΥΡΟΣ

ΤΑΥΡΟΣ

Η επικοινωνία με το ευρύτερο περιβάλλον διευκολύνεται καθώς ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω. Παράλληλα ξεμπλοκάρουν ταξίδια και επαφές με πρόσωπα από το εξωτερικό. Φροντίστε να μην επιτρέψετε στην ανεμελιά να κυριαρχήσει γιατί είναι πιθανό να μη φανείτε συνεπείς προς τις υποχρεώσεις σας. Ο Ήλιος περνάει στον Υδροχόο, δίνοντάς σας την ευκαιρία να λάμψετε στο επαγγελματικό περιβάλλον. Περαιτέρω ευθύνες και υποχρεώσεις μπορεί να κουράσουν όμως θα δώσουν την ευκαιρία να αναδείξετε τις

ικανότητές σας. Συντηρητικές και απόλυτες συμπεριφορές θα ενοχλήσουν, ιδιαίτερα τα πρόσωπα που μπορούν να στηρίξουν στους επαγγελματικούς σας στόχους.

ΕΡΩΤΑΣ: **** ΥΓΕΙΑ: **** ΚΑΡΙΕΡΑ: **** ΧΡΗΜΑ: ***  

ΔΙΔΙΜΟΙ

ΔΙΔYΜΟΙ

Ο κυβερνήτης σας ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω, δίνοντάς σας την ευκαιρία να προχωρήσετε με γρηγορότερους ρυθμούς σε οικονομικές συμφωνίες και συναλλαγές. Ξεπερνάτε καθυστερήσεις και εμπόδια του προηγούμενου χρονικού διαστήματος και συνεχίζετε τα σχέδιά σας κάνοντας τις απαραίτητες κινήσεις. Σημαντικό είναι να εμπιστευτείτε το ένστικτο σας που δεν θα σας διαψεύσει. Η μετακίνηση του Ήλιου στον Υδροχόο σας γεμίζει αισιοδοξία και δύναμη για τη ζωή. Απολαμβάνετε τη γνώση, τα ταξίδια, τις νέες εμπειρίες που σας εξελίσσουν. Οφείλετε μόνο να απεγκλωβιστείτε από δογματικές αντιλήψεις που μπορεί να ενοχλήσουν και να δημιουργήσουν προβλήματα με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντός σας. 

ΕΡΩΤΑΣ: *** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: *** ΧΡΗΜΑ: ****  

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τον Ερμή να επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω έχετε την ευκαιρία να συζητήσετε για ότι σας προβλημάτισε το προηγούμενο χρονικό διάστημα στις προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις. Παράλληλα μπορείτε να προχωρήσετε στην επίτευξη συμφωνιών και συνεργασιών που είχαν βρει δυσκολίες στο προηγούμενο χρονικό διάστημα. Η μετακίνηση του Ήλιου στον Υδροχόο φωτίζει κρυφά κομμάτια του εαυτού σας καθώς αναδεικνύει φόβους και ανασφάλειες που σας ταλαιπωρούν. Βρίσκετε το ψυχικό σθένος να  στραφείτε στον εαυτό σας και να προχωρήσετε σε μία σημαντική εσωτερική διεργασία. Οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους και κληρονομικές υποθέσεις θα σας απασχολήσουν έντονα. 

ΕΡΩΤΑΣ: *** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: *** ΧΡΗΜΑ: ****  

ΛΕΩΝ

ΛΕΩΝ

Η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω βοηθά να λύσετε ζητήματα της καθημερινότητάς σας. Παράλληλα, αποκαθίσταται η επικοινωνία με πρόσωπα από τον συναδελφικό περίγυρο και ξεπερνιούνται παρεξηγήσεις που μπορεί να σας ενόχλησαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Ο Ήλιος περνάει στον Υδροχόο, αναδεικνύοντας την ανάγκη για συντροφικότητα. Θέλετε διακαώς να είστε αποδεκτοί από τα σημαντικούς πρόσωπα τόσο της επαγγελματικής όσο και της προσωπικής σας ζωής. Για να το πετύχετε προσπαθείτε να ικανοποιήσετε και τις δικές τους ανάγκες. Τώρα έχετε την ευκαιρία να επιδιώξετε ισότιμες σχέσεις και συνεργασίες. Νέοι έρωτες μπαίνουν στη ζωή σας.

ΕΡΩΤΑΣ: **** ΥΓΕΙΑ: **** ΚΑΡΙΕΡΑ: *** ΧΡΗΜΑ: ***  

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι συνθήκες στην προσωπική σας ζωή βελτιώνονται καθώς ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω. Παραμερίζετε παρεξηγήσεις που μπορεί να υπήρξαν με το ταίρι σας. Παράλληλα, έχετε την ευκαιρία να εκφράσετε σκέψεις και προβληματισμούς που σας απασχόλησαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Η μετακίνηση του Ηλίου στον Υδροχόο αυξάνει σημαντικά τις αγγαρείες και τις υποχρεώσεις κυρίως στον χώρο της δουλειάς. Απαιτείται πολύ καλός προγραμματισμός ώστε να ανταποκριθείτε στις ευθύνες σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Φροντίστε μόνο να αποφύγετε επικριτικές διαθέσεις και γκρίνια που θα ενοχλήσουν έντονα και μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα στον συναδελφικό περίγυρο.

ΕΡΩΤΑΣ: **** ΥΓΕΙΑ: ****  ΚΑΡΙΕΡΑ: **** ΧΡΗΜΑ: ****   

ΖΥΓΟΣ

ΖΥΓΟΣ

Η επικοινωνία στην οικογένεια αποκαθίσταται με την επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω που σας βοηθά να εξομαλύνετε τις καταστάσεις και να δώσετε λύσεις όπου είναι απαραίτητο. Παράλληλα ξεμπλοκάρουν υποθέσεις που αφορούν την ακίνητη περιουσία. Ο Ήλιος από τον Υδροχόο φωτίζει την προσωπικότητα και τη γοητεία σας. Σας χαρίζει δυναμισμό και αποφασιστικότητα σε όλα τα επίπεδα και κυρίως στην ερωτική σας ζωή. Εντυπωσιάζετε σε όποια παρέα κι αν βρεθείτε και παίρνετε επιβεβαιώσεις με τις επιτυχίες σας στα φλερτ. Σημαντικό είναι, ωστόσο,  να αφήσετε στο περιθώριο κάθε διάθεση υπερβολής που μπορεί να προκαλέσει έντονη δυσαρέσκεια. 

ΕΡΩΤΑΣ: ***** ΥΓΕΙΑ: **** ΚΑΡΙΕΡΑ: **** ΧΡΗΜΑ: ***  

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τον Ερμή να επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω, έχετε την ευκαιρία να προχωρήσετε σε εμπορικές συμφωνίες που είχαν μπλοκάρει το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Παράλληλα αποκαθίσταται η επικοινωνία με τους οικείους σας και ξεπερνιούνται πιθανές παρεξηγήσεις της προηγούμενης χρονικής περιόδου. Η μετακίνηση του Ήλιου στον Υδροχόο στρέφει την προσοχή σας στην οικογένεια καθώς αποζητάτε την θαλπωρή και τη ζεστασιά της. Παράλληλα, αναδεικνύονται ζητήματα του παρελθόντος που προκαλούν κυκλοθυμία για αυτό οφείλετε να διαχειριστείτε τα έντονα συναισθήματά σας. Υποθέσεις που αφορούν την ακίνητη περιουσία θα σας απασχολήσουν καθώς οι συνθήκες ευνοούν αγοραπωλησίες και μετακομίσεις. 

ΕΡΩΤΑΣ: **** ΥΓΕΙΑ: **** ΚΑΡΙΕΡΑ: **** ΧΡΗΜΑ: ***  

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οικονομικές συζητήσεις και εκκρεμότητες επισπεύδονται καθώς ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω και σας βοηθά να υλοποιήσετε τους στόχους σας. Να θυμάστε μόνο πως πρέπει να ξεπεράσετε το πείσμα και την αδιαλλαξία που θα σας απομακρύνουν από άτομα που μπορούν να στηρίξουν τις προσπάθειες να αυξήσετε τη ρευστότητά σας. Ο Ήλιος από τον Υδροχόο φωτίζει την ανάγκη για επικοινωνία. Απολαμβάνετε την παρέα των δικών σας ανθρώπων και φλερτάρετε με μεγάλα ποσοστά επιτυχίας. Μετακινήσεις για επαγγελματικούς λόγους θα σας δώσουν την ευκαιρία να ξεφύγετε από την ρουτίνα και να πάρετε ανάσες που σας είναι απαραίτητες. 

ΕΡΩΤΑΣ: **** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: *** ΧΡΗΜΑ: ****

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στο ζώδιό σας, είναι βοηθητική για να ξεφύγετε από την εσωστρέφεια της προηγούμενης περιόδου. Προχωράτε σε επαγγελματικές συνεργασίες και προσωπικά σχέδια με μεγαλύτερη ευκολία. Όμως, η παρόρμηση που σας δημιουργεί μπορεί να σας παρασύρει σε λάθη λόγω απερισκεψίας. Η μετακίνηση του Ήλιου στον Υδροχόο επικεντρώνει το ενδιαφέρον σας σε οικονομικά ζητήματα και συναισθηματικές υποθέσεις. Η ασφάλεια σε όλα τα επίπεδα σάς απασχολεί και καθορίζει τις κινήσεις σας. Τακτοποιήστε οικονομικές εκκρεμότητες για να πάρετε ανάσες και απολαύστε μοναδικές στιγμές με το πρόσωπο που αγαπάτε που θα βοηθήσουν να βιώσετε τη σταθερότητα στη ζωή σας. 

ΕΡΩΤΑΣ: **** ΥΓΕΙΑ: **** ΚΑΡΙΕΡΑ: **** ΧΡΗΜΑ: **** 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω, έχετε την ευκαιρία να δρομολογήσετε με μεγαλύτερη ευκολία την επίλυση επαγγελματικών και γραφειοκρατικών εκκρεμοτήτων που ήρθαν στην επιφάνεια το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Ο Ήλιος περνάει στο ζώδιό σας και σας βοηθά να βγείτε από το παρασκήνιο και να διεκδικήσετε τον πρωταγωνιστικό ρόλο όπου κι αν βρεθείτε. Παίρνετε πρωτοβουλίες στην προσωπική και επαγγελματική σας ζωή που προκαλούν τον θαυμασμό των γύρω σας. Καλό είναι όμως να μη λειτουργήσετε εγωκεντρικά και υποκειμενικά, απογοητεύοντας τους σημαντικούς άλλους στη ζωή σας με την συμπεριφορά σας.

ΕΡΩΤΑΣ: ***** ΥΓΕΙΑ: **** ΚΑΡΙΕΡΑ: **** ΧΡΗΜΑ: ***  

ΙΧΘΕΙΣ

ΙΧΘΕΙΣ

Στόχοι και φιλοδοξίες ξεμπλοκάρουν καθώς ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω και σας βοηθά να ξεπεράσετε τα εμπόδια και δυσκολίες. Παράλληλα αποκαθίσταται η επικοινωνία με τον φιλικό περίγυρο και ξεκαθαρίζονται παρερμηνείες και παρεξηγήσεις που μπορεί να προκαλέσουν εντάσεις σε σχέσεις που είναι πολύτιμες για εσάς. Με τον Ήλιο να περνάει στον Υδροχόο μπαίνετε σε μία περίοδο εσωτερικής διεργασίας και απολογισμών. Ζητήματα του παρελθόντος φωτίζονται και σας φορτίζουν συναισθηματικά. Ήρθε η ώρα να τα αντιμετωπίσετε, αφήνοντας στο περιθώριο συναισθηματικές εξάρσεις και έντονες ευαισθησίες. Παρασκήνιο στον επαγγελματικό χώρο αποκαλύπτεται, εμπιστευτείτε τη διαίσθηση σας ώστε να αποφύγετε τις παγίδες. 

ΕΡΩΤΑΣ: *** ΥΓΕΙΑ: **** ΚΑΡΙΕΡΑ: **** ΧΡΗΜΑ: ****

Διάβασε ακόμη: Τετράγωνο Αφροδίτης- Ουρανού: εκρηκτικά γεγονότα, καταπιεσμένες ανάγκες και λάθη έρχονται στο προσκήνιο

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet