ΚΡΙΟΣ

ΚΡΙΟΣ

Με την Πανσέληνο στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου να προκαλεί εντάσεις σε οικογενειακό και επαγγελματικό επίπεδο, καλείσαι να κρατήσεις ισορροπίες και να αποφύγεις τις ρήξεις. Σημαντικές οικογενειακές υποθέσεις κλείνουν αλλάζοντας δραματικά το στάτους και την εικόνα σου στο κοινωνικό περιβάλλον. Απόφυγε παιχνίδια ελέγχου και χειρισμού με πρόσωπα εξουσίας και ανωτέρους που μπορεί να οδηγήσουν την επαγγελματική σου ζωή σε οριακό σημείο. Αντίθετα, αξιοποίησε ευκαιρίες που μπορεί να σου δοθούν και ευκαιρίες που θα λειτουργήσουν αναγεννησιακά για την καριέρα σου. Με τον Ήλιο να περνάει στον Υδροχόο επιδιώκεις να βρεθείς με φιλικές παρέες και ομάδες που σε εκφράζουν. Έχεις τη δυνατότητα να αφοσιωθείς σε στόχους και φιλοδοξίες που σε ενθουσιάζουν και δίνουν νέα προοπτική στη ζωή σου.

ΤΑΥΡΟΣ

ΤΑΥΡΟΣ

Η Πανσέληνος στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου επικεντρώνει την προσοχή σου σε επαγγελματικές συμφωνίες, νομικές υποθέσεις και ταξίδια. Έχεις τη δυνατότητα να προχωρήσεις σε κινήσεις που θα αλλάξουν ριζικά τον τρόπο σκέψης και την κοσμοθεωρία σου. Οφείλεις,  επίσης, να προσέχεις πρόσωπα που σε κολακεύουν ή προσπαθούν να σε κατευθύνουν κατά το δοκούν, ώστε να έχεις αντικειμενική κρίση. Με τον Ήλιο να περνάει στον Υδροχόο στις 21 Ιανουαρίου, αυξάνονται αισθητά οι επαγγελματικές υποχρεώσεις. Έχεις την ευκαιρία να αναδείξεις τα προσόντα σου καθώς η υπευθυνότητα και η εργατικότητα σε χαρακτηρίζουν. Λογική και καλός προγραμματισμός θα σε βοηθήσουν να ανταποκριθείς σε κάθε πρόκληση. Προσπάθησε να αποφύγεις απόλυτες συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν ανωτέρους και πρόσωπα εξουσίας.

ΔΙΔΙΜΟΙ

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με την Πανσέληνο στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου, θα αναγκαστείς να διεκπεραιώσεις κάποιες οικονομικές υποθέσεις που μπορεί να σε αναστατώνουν. Είναι πιθανό να κλείσεις συμφωνίες και εκκρεμότητες, αρκεί να μην παρασυρθείς από πρόσωπα που θα προσπαθήσουν να σε χειριστούν προς όφελός τους. Πάθος και ανασφάλειες εναλλάσσονται στην προσωπική σου ζωή. Προσπάθησε να βρεις τη χρυσή τομή χωρίς να υπάρξουν συγκρούσεις και ρήξεις που θα πληγώσουν τη σχέση σου. Η ψυχολογία σου αλλάζει με τον Ήλιο να περνάει στον Υδροχόο. Βρίσκεις και πάλι την αισιοδοξία και τη θετική σου διάθεση. Νέα γνωστικά ενδιαφέροντα και ταξίδια θα σε ενθουσιάσουν καθώς δίνουν νέα προοπτική στη ζωή σου. Καλό είναι βέβαια να μην αφεθείς στην απόλαυση και τη διασκέδαση, παραμελώντας υποχρεώσεις με κίνδυνο να εκτεθείς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 18 Ιανουαρίου στο ζώδιό σου, αγγίζει τις σημαντικές σχέσεις της ζωής σου. Δεν αποκλείεται να νιώθεις πως συνεργάτες και σύντροφος προσπαθούν να σου επιβληθούν, γεγονός που σε πιέζει. Η ασφυκτική πίεση και οι εξουσιαστικές τάσεις θα προκαλέσουν έντονη νευρικότητα και πιθανά ρήξεις. Σημαντικό είναι λοιπόν, να χειριστείς ανάλογες συμπεριφορές χωρίς να οδηγήσεις επαγγελματικές και προσωπικές σχέσεις στα άκρα. Πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες που θα βάλουν φωτιά στη ζωή σου απογειώνοντας τον ερωτισμό και το πάθος. Ο Ήλιος από τον Υδροχόο σε οδηγεί στην εσωστρέφεια. Ανασφάλειες και φόβοι αναδεικνύονται. Οφείλεις να αντιμετωπίσεις κάθε τι που σε τρομάζει επιδεικνύοντας το ψυχικό σθένος που σε χαρακτηρίζει. Οικονομικές και επιχειρηματικές κινήσεις σου κεντρίζουν την προσοχή και σε δραστηριοποιούν στο μέγιστο.

ΛΕΩΝ

ΛΕΩΝ

Εκκρεμότητες του παρελθόντος έρχονται στο προσκήνιο με την Πανσέληνο στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου. Επαγγελματικές και γραφειοκρατικές υποθέσεις μπορεί να λυθούν αρκεί να λειτουργήσεις χωρίς αυταπάτες. Προσοχή σε εμμονικές συμπεριφορές που θα δυσχεραίνουν την καθημερινότητα στον εργασιακό χώρο. Είναι πιθανό να προκαλέσουν κόντρες με συναδέλφους και συνεργάτες που καλό είναι να αποφύγεις. Με τον Ήλιο στον Υδροχόο ενισχύεται η εξωστρέφεια και η κοινωνικότητα. Είναι απαραίτητο να έχεις την αποδοχή των σημαντικών προσώπων της ζωής σου γι’ αυτό και δεν θα διστάσεις να υποχωρήσεις για να υπάρξει ισορροπία. Νέοι έρωτες και συνεργασίες θα σε ενθουσιάσουν καθώς σε οδηγούν σε μία άκρως δημιουργική και εξελικτική περίοδο της ζωής σου. Καλό είναι να μην κάνεις εκπτώσεις σε προσωπικές επιθυμίες και ανάγκες για να νιώθεις ασφάλεια και ικανοποίηση από τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Πανσέληνος στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου κλείνει κύκλους σχέσεων σε φιλικό και προσωπικό επίπεδο και λειτουργεί αναγεννησιακά για εσένα. Οι συνθήκες είναι ιδανικές για να προχωρήσεις σε σχέδια και στόχους με πρόσωπα που κατανοούν τις αντιλήψεις και τις ιδέες σου. Δώσε τον καλύτερό σου εαυτό για να καταστείλεις την τάση σου να εξουσιάσεις καθώς, αν επιμένεις στο να έχεις το πάνω χέρι, δεν θα είναι εύκολο να αποφύγεις τις κόντρες. Νέοι έρωτες εισβάλουν στη ζωή σου εκτοξεύοντας το πάθος και τον αισθησιασμό στα ύψη. Μετρίασε χειριστικές συμπεριφορές και διαθέσεις απολαμβάνοντας τις στιγμές που θα σου δώσουν χαρά. Ο Ήλιος από τον Υδροχόο αυξάνει τις επαγγελματικές υποχρεώσεις και ευθύνες. Ο καλός προγραμματισμός θα σε βοηθήσει να τις διεκπεραιώσεις με επιτυχία. 

ΖΥΓΟΣ

ΖΥΓΟΣ

Με την Πανσέληνο στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου επαγγελματικές και οικογενειακές υποθέσεις έρχονται στο προσκήνιο. Η πίεση είναι αυξημένη και καλό είναι να μην χάνεις την ψυχραιμία σου σε περίπτωση συγκρούσεων. Αντιμετώπισε κάθε κατάσταση παίρνοντας τον απαραίτητο χρόνο που θα σου δώσει πνευματική διαύγεια. Φρόντισε να διαχειρίζεσαι με σύνεση οικογενειακά ζητήματα που μπορεί να σε πιέσουν και να προκαλέσουν ένταση με τους οικείους σου. Με τον Ήλιο στον Υδροχόο ανανεώνεσαι και αυξάνεται η αυτοπεποίθησή σου. Ο έρωτας καθίσταται πρωταγωνιστής με τη γοητεία σου να μαγνητίζει. Νέα πρόσωπα έρχονται στη ζωή σου για να βιώσεις στιγμές πάθους και αισθησιασμού. Απόφυγε υπερβολές λόγω της ανάγκης σου για προβολή που σε ωθεί να χάσεις το μέτρο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Πανσέληνος στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου επικεντρώνει το ενδιαφέρον σου σε επαγγελματικές και νομικές υποθέσεις που επιθυμείς να τακτοποιήσεις. Καλό είναι να μην παρασυρθείς από πρόσωπα που θέλουν να σε κατευθύνουν κατά το δοκούν επιδιώκοντας να επωφεληθούν εις βάρος σου. Είναι πιθανό να προκύψουν σημαντικές εμπορικές και επικοινωνιακές συμφωνίες που θα έχουν ανάλογα οικονομικά αποτελέσματα. Νέα πρόσωπα θα κεντρίσουν την προσοχή σου και θα σε βάλουν σε ένα παιχνίδι μυαλού που θα σε συναρπάσει. Ο Ήλιος από τον Υδροχόο στρέφει το ενδιαφέρον σου σε οικογενειακές υποθέσεις. Η εσωστρέφεια και η κυκλοθυμία κάνουν την εμφάνισή τους και προκαλούν συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα. Η ψυχραιμία και ο ρεαλισμός θα σε βοηθήσουν να ισορροπήσεις. Θέματα ακίνητης περιουσίας έρχονται στο προσκήνιο. Κινήσου διαισθητικά διεκδικώντας το καλύτερο για εσένα. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την Πανσέληνο στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου οικονομικές υποθέσεις σε σχέση με τρίτους έρχονται στο προσκήνιο. Η καχυποψία και οι αμφιβολίες είναι πιθανό να προκαλέσουν διαξιφισμούς με πρόσωπα που συνομιλείς. Προσπάθησε να περιορίσεις την ένταση και να εμπιστευτείς το ένστικτό σου που θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις από παγίδες και κακοτοπιές. Απωθημένα και ανασφάλειες είναι πιθανό να επηρεάσουν τη σχέση σου. Φρόντισε να αποφύγεις ακαμψία και εξουσιαστικές συμπεριφορές που θα προκαλέσουν συγκρούσεις με το ταίρι σου. Ο Ήλιος περνάει στον Υδροχόο και έχεις τη δυνατότητα να επικοινωνήσεις και να συναναστραφείς πρόσωπα που σε χαλαρώνουν. Το εμπόριο και η επικοινωνία σου δίνουν εξαιρετικές επαγγελματικές επιλογές που μπορείς να αξιοποιήσεις προς όφελός σου. Προσοχή σε νευρικότητα και συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα που μπορεί να σε ωθήσουν σε εκρήξεις. 

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την Πανσέληνο στον Καρκίνο αντιμετωπίζεις καταστάσεις που προκαλούν αναταράξεις στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή. Φρόντισε να αποφύγεις επιβλητικές και χειριστικές συμπεριφορές που θα οδηγήσουν σχέσεις και συνεργασίες στα άκρα. Περιόρισε κάθε ανάγκη ελέγχου καθώς είναι βέβαιο ότι θα εγείρει ανάλογες αντιδράσεις. Νέες γνωριμίες έρχονται στη ζωή σου που θα σε ωθήσουν στην προσωπική αναγέννηση. Με τον Ήλιο στον Υδροχόο αφιερώνεις χρόνο σε οικονομικές και αισθηματικές υποθέσεις που σε απασχολούν. Με την αυτοπεποίθηση στα ύψη μπορείς να διεκδικήσεις ό,τι θεωρείς ότι σου αξίζει, έχοντας σαν σύμμαχο την επιμονή και την υπομονή σου. Απόφυγε να εκδηλώσεις απόλυτες απόψεις καθώς το πείσμα δεν θα βοηθήσει σε οικονομικές συναλλαγές και αισθηματικές σχέσεις. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την Πανσέληνο στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου να εγείρει επαγγελματικά και γραφειοκρατικά ζητήματα, καλό είναι να αντιμετωπίσεις τις καταστάσεις με ψυχραιμία και νηφαλιότητα. Παρασκηνιακές διεργασίες επηρεάζουν την εξέλιξή σου καθώς υπάρχουν πρόσωπα που προσπαθούν να ελέγξουν υπόγεια την πορεία σου. Σημαντικό είναι να περιορίσεις τον συναισθηματισμό και να κινηθείς με βάση τη διαίσθηση που θα σε προστατεύσει. Με τον Ήλιο να περνάει στο ζώδιό σου έχεις την ευκαιρία να βγεις δυναμικά στο προσκήνιο σε επαγγελματικές και προσωπικές σχέσεις. Ο δυναμισμός και η αυτοπεποίθηση σε χαρακτηρίζουν γ’ αυτό και κερδίζεις έδαφος στις συναλλαγές σου. Απαραίτητο είναι βέβαια, να μην επιτρέψεις στην παρόρμηση και την απερισκεψία να σε παρασύρουν σε επιλογές που θα είναι λανθασμένες. 

ΙΧΘΕΙΣ

ΙΧΘΕΙΣ

Η Πανσέληνος στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου αγγίζει το περιβάλλον των ερωτικών σου και προμηνύει σημαντικές νέες γνωριμίες που θα λειτουργήσουν αναγεννησιακά στη ζωή σου. Πρόσωπα με πρωτόγνωρες αντιλήψεις και ιδέες θα σε προσεγγίσουν αλλάζοντας ριζικά την προσωπική σου νοοτροπία. Πιθανό είναι να υπάρξουν εξελίξεις σε επίπεδο στόχων και φιλοδοξιών που θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία. Μείνε μακριά από εμμονικές και εξουσιαστικές συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν στην αισθηματική σου ζωή και σε φιλικές σχέσεις. Με τον Ήλιο στον Υδροχόο, καταστάσεις του παρελθόντος επανέρχονται στο προσκήνιο και επηρεάζουν την ψυχολογία σου. Αφοσιώσου στην τέχνη και τη δημιουργία που θα σου χαρίσουν ψυχική ισορροπία. Το παρασκήνιο στον εργασιακό χώρο έρχεται στην επιφάνεια και σε απογοητεύει. Επικεντρώσου στους στόχους σου χωρίς συναισθηματισμούς.

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet