Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο δημιουργεί τις καλύτερες προϋποθέσεις για σημαντικά νέα ξεκινήματα. Θα βρεθούν τα άτομα που θα σταθούν στο πλευρό μας σε κάθε πιθανή επιδίωξη μας, φροντίζοντας να προβληθούμε και να αξιοποιήσουμε τις προτάσεις που μας γίνονται. Η μετακίνηση της Αφροδίτης στους Ιχθύς απογειώνει τον συναισθηματισμό και τις ευαισθησίες μας. Η ανάγκη να ζήσουμε το ονειρικό στον έρωτα μας καθιστά ευάλωτους απέναντι σε πρόσωπα που δεν είναι ειλικρινή γι’ αυτό οφείλουμε να προστατεύσουμε τον εαυτό μας. Στην ήδη υπάρχουσα σχέση μας καλό είναι να δημιουργήσουμε ένα άκρως αισθησιακό και ρομαντικό σκηνικό για δύο, απολαμβάνοντας τις στιγμές με το ταίρι μας.

ΚΡΙΟΣ

ΚΡΙΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο σας δίνεται η ευκαιρία να επικεντρωθείτε σε προσωπικούς και επαγγελματικούς στόχους που σας ενδιαφέρουν. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν προτάσεις ή νέα πρόσωπα που θα αλλάξουν τα δεδομένα και θα σας οδηγήσουν σε επιλογές που σας εξελίσσουν σαν προσωπικότητα. Η Αφροδίτη στους Ιχθύς υπόσχεται άκρως ρομαντικές και τρυφερές στιγμές για δύο καθώς το ταίρι σας αποτελεί θεμέλιο λίθο στη ζωή σας και δεν διστάζετε να το δείξετε. Οφείλετε όμως να είστε επιφυλακτικοί απέναντι σε νέες γνωριμίες που υπόσχονται πολλά καθώς πρέπει να θυμάστε πως τα φαινόμενα απατούν.

ΕΡΩΤΑΣ: ***** ΥΓΕΙΑ: **** ΚΑΡΙΕΡΑ: *****
ΧΡΗΜΑ: ****  

ΤΑΥΡΟΣ

ΤΑΥΡΟΣ

Σημαντικές επιλογές και προτάσεις σας επιφυλάσσει η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο. Η επαγγελματική σας ζωή βελτιώνεται καθώς υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να πάρετε πρωτοβουλίες που θα σας φέρουν πιο κοντά στην πολυπόθητη αναγνώριση από τους ανωτέρους σας. Δημιουργικότητα, φαντασία, υπευθυνότητα και επαγγελματισμός οδηγούν στο να δημιουργείτε τις ευκαιρίες σας. Με την Αφροδίτη να μετακινείται στους Ιχθύς, έχετε τη δυνατότητα να περάσετε μοναδικά με τους φίλους και το ταίρι σας. Απολαμβάνετε τις παρέες και τις κοινές δράσεις που σας ανανεώνουν ψυχολογικά. Ωστόσο, καλό είναι να αποφύγετε έντονες τάσεις ανεξαρτησίας που μπορεί να ενοχλήσουν τον άνθρωπό σας.

ΕΡΩΤΑΣ: **** ΥΓΕΙΑ: **** ΚΑΡΙΕΡΑ: *****
ΧΡΗΜΑ: ***  

ΔΙΔΙΜΟΙ

ΔΙΔYΜΟΙ

Η ανάγκη να διευρύνετε τους ορίζοντές σας και να εξελιχθείτε μέσα από τη γνώση τονίζεται ιδιαίτερα με τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο. Πιθανό είναι να υπάρξουν ευκαιρίες σε επαγγελματικό επίπεδο που θα σας φέρουν πιο κοντά στα όνειρά σας. Με την Αφροδίτη στους Ιχθύς θα γοητεύετε τις φιγούρες εξουσίες, εξασφαλίζοντας καλύτερους όρους στη δουλειά σας. Στην προσωπική σας ζωή καλό είναι να αφεθείτε στο συναίσθημα και να καταστείλετε τον εγωισμό σας. Μείνετε μακριά από τις ανταγωνιστικές αντιδράσεις και τα παιχνίδια εξουσίας και επικράτησης που οδηγούν σε σίγουρη ήττα καθώς τραυματίζουν την ίδια τη σχέση. 

ΕΡΩΤΑΣ: *** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: ****
ΧΡΗΜΑ: ****  

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Απωθημένα και ανασφάλειες έρχονται στην επιφάνεια με τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο. Ωστόσο θα βρείτε τη δύναμη να ξεπεράσετε κάθε φόβο και αναστολή που δεν σας επιτρέπει να λειτουργήσετε απελευθερωμένα. Η περίοδος είναι καλή για να κάνετε καλύτερες οικονομικές συμφωνίες και να προωθήσετε σχέδια με σκοπό την αύξηση της ρευστότητάς σας. Το πέρασμα της Αφροδίτης στους Ιχθύς λειτουργεί αναζωογονητικά για την ψυχολογία σας καθώς ευνοεί τους έρωτες και τη διασκέδαση. Φίλους που έχετε να δείτε καιρό και παλιοί συμμαθητές κάνουν και πάλι την εμφάνισή τους. Νέοι έρωτες ανεβάζουν την αδρεναλίνη σας καθώς αρχίζει μια καινούργια περιπέτεια στη ζωή σας. 

ΕΡΩΤΑΣ: ***** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: ****
ΧΡΗΜΑ: ****  

ΛΕΩΝ

ΛΕΩΝ

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο υπόσχεται ευχάριστες εξελίξεις στις σχέσεις σας, επαγγελματικές και προσωπικές. Νέες γνωριμίες σας βοηθούν να ανοίξετε τα φτερά σας και να έρθετε πιο κοντά στους στόχους που έχετε θέσει για το μέλλον. Στον έρωτα κυριαρχείτε και πιθανό είναι να υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις στη σχέση σας καθώς για πολλούς Λέοντες είναι η κατάλληλη στιγμή για να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα με το ταίρι σας. Η Αφροδίτη από τους Ιχθύς ανεβάζει τη λίμπιντο σας και βοηθά να απολαύσετε στιγμές πάθους με το ταίρι σας. Παράλληλα όμως εγείρει ανασφάλειες και χειριστικές συμπεριφορές που καλό είναι να αποφύγετε. 

ΕΡΩΤΑΣ: ***** ΥΓΕΙΑ: **** ΚΑΡΙΕΡΑ: ****
ΧΡΗΜΑ: ****  

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο αναμένονται σημαντικές εξελίξεις στη δουλειά καθώς προκύπτουν ευκαιρίες να προωθήσετε σχέδια που σας αρέσουν. Καλό είναι να μη διστάσετε να διεκδικήσετε καλύτερους οικονομικούς όρους. Η Αφροδίτη μετακινείται στους Ιχθύς, ενισχύοντας την γοητεία και το ερωτικό σας ταπεραμέντο. Το φλερτ ανθίζει και είναι πιθανό να φέρει στη ζωή σας ένα πρόσωπο που μπορεί να καθορίσει τις εξελίξεις στον αισθηματικό τομέα. Απαραίτητο είναι όμως να διεκδικήσετε ισότιμες σχέσεις φροντίζοντας να καλύψετε τις ανάγκες σας με ενσυναίσθηση για τις ανάγκες του ατόμου που σας ενδιαφέρει και αποφεύγοντας να υποχωρήσετε χάριν των ισορροπιών.

ΕΡΩΤΑΣ: **** ΥΓΕΙΑ: **** ΚΑΡΙΕΡΑ: ****
ΧΡΗΜΑ: *****   

ΖΥΓΟΣ

ΖΥΓΟΣ

 Ο έρωτας κυριαρχεί ιδιαίτερα στην αρχή της εβδομάδας καθώς η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο υπόσχεται ένταση και πάθος για δεσμευμένους και αδέσμευτους. Οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για να προχωρήσετε σε ένα καινούργιο ξεκίνημα που θα απογειώσει το καρδιοχτύπι και τον αισθησιασμό και θα προσφέρει πολλά στη ζωή σας. Αξιοποιήστε τις δημιουργικές και καλλιτεχνικές σας ανησυχίες καθώς μπορεί να οδηγήσουν σε σημαντικές συνεργασίες για εσάς. Η μετακίνηση της Αφροδίτης στους Ιχθύς αναδεικνύει την ανάγκη να επιλύσετε πρακτικά ζητήματα. Είναι απαραίτητο να ξεφύγετε από επικριτικότητα και γκρίνια που θα ενοχλήσουν το ταίρι σας και θα δημιουργήσουν προβλήματα στη σχέση σας. 

ΕΡΩΤΑΣ: ***** ΥΓΕΙΑ: ***** ΚΑΡΙΕΡΑ: ****
ΧΡΗΜΑ: ****  

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ανάγκη να προχωρήσετε σε καινούργιες επιλογές που θα αγγίξουν το οικογενειακό περιβάλλον είναι επιτακτική με τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο. Ίσως υπάρξουν επαγγελματικές προτάσεις που θα οδηγήσουν στην απομάκρυνση σας από την πατρική εστία. Πιθανό είναι ακόμα να πάρετε αποφάσεις που θα σημάνουν την έναρξη της δικής σας οικογένειας. Υποθέσεις που αφορούν την ακίνητη περιουσία ευνοούνται, αρκεί να μην εγκλωβιστείτε σε εμμονές και λεπτομέρειες που δεν έχουν σημασία. Με το πέρασμα της Αφροδίτης στους Ιχθύς φωτίζεται ο τομέας των ερώτων σας. Θα πάρετε τις επιβεβαιώσεις που τις έχετε ανάγκη για να νιώσετε αυτοπεποίθηση ενώ δεν αποκλείεται να ζήσετε έναν δυνατό έρωτα.

ΕΡΩΤΑΣ: **** ΥΓΕΙΑ: ***** ΚΑΡΙΕΡΑ: ****
ΧΡΗΜΑ: ****  

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο σας βοηθά να κοινωνικοποιηθείτε και να προχωρήσετε σε επαγγελματικές συνεργασίες που σας ταιριάζουν. Παράλληλα, σας δίνεται η ευκαιρία να συναναστραφείτε πρόσωπα που μέλλεται να πρωταγωνιστήσουν στην προσωπική σας ζωή. Πιθανός είναι ένας νέος έρωτας που θα σας δώσει φτερά. Με την Αφροδίτη να μετακινείται στους Ιχθύς έχετε την ευκαιρία να διεκπεραιώσετε επωφελώς υποθέσεις ακίνητης περιουσίας. Επίσης θα βρείτε λύσεις σε οικογενειακά προβλήματα που πιθανώς σας ταλάνιζαν. Ρομαντισμός και τρυφερότητα πρωταγωνιστούν στην προσωπική σας ζωή και απογειώνουν τα συναισθήματα στη σχέση σας.

ΕΡΩΤΑΣ: ***** ΥΓΕΙΑ: **** ΚΑΡΙΕΡΑ: ****
ΧΡΗΜΑ: **** 

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η ανάγκη να προχωρήσετε σε νέα οικονομικά σχέδια είμαι εντονότερη με την Νέα Σελήνη στον Υδροχόο. Πιθανό είναι να υπάρξουν σημαντικές ευκαιρίες που θα σας βοηθήσουν να βγείτε από το αδιέξοδο και να πάρετε ανάσες. Με την Αφροδίτη να περνάει στους Ιχθύς έχετε την ανάγκη να περάσετε όμορφα διασκεδάζοντας με πρόσωπα που σας ενώνουν κοινά ενδιαφέροντα ή με συγγενείς. Φλερτάρετε με μεγάλα ποσοστά επιτυχίας και κερδίζετε πόντους καθώς θα νιώθετε επιβεβαιωμένοι από την απήχησή σας στον έρωτα. Ωστόσο, καλό θα ήταν να προσέχετε αν βρεθείτε σε διλήμματα ή  παράλληλες καταστάσεις γιατί μπορεί να σας φέρουν σε δύσκολη θέση. 

ΕΡΩΤΑΣ: **** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: ****
ΧΡΗΜΑ: ****  

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας δημιουργεί τις καλύτερες προϋποθέσεις για να προχωρήσετε σε προσωπικά και επαγγελματικά σχέδια. Νέες συνεργασίες και σχέσεις μπορεί να ομορφύνουν τη ζωή σας και να σας δώσουν την ευκαιρία να εξελιχθείτε μέσα από καινούργιες και ενδιαφέρουσες καταστάσεις. Εμπόριο και επικοινωνία πρωταγωνιστούν στην επαγγελματική σας ζωή και οδηγούν σε μονοπάτια καριέρας που σας εκφράζουν. Η μετακίνηση της Αφροδίτης στους Ιχθύς λειτουργεί βοηθητικά σε οικονομικό επίπεδο καθώς σας βοηθά να πάρετε ανάσες τακτοποιώντας εκκρεμότητες και χρέη. Παράλληλα μπαίνετε σε μία περίοδο που θα απολαμβάνετε την καλή παρέα, το καλό φαγητό και τον έρωτα στον μέγιστο βαθμό. 

ΕΡΩΤΑΣ: ***** ΥΓΕΙΑ: **** ΚΑΡΙΕΡΑ: *****
ΧΡΗΜΑ: *****  

ΙΧΘΕΙΣ

ΙΧΘΕΙΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο είναι η κατάλληλη στιγμή για να αποβάλλετε απωθημένα και βαρίδια του παρελθόντος. Αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία σας βοηθούν να απαλλαγείτε οριστικά από τοξικές καταστάσεις που λειτουργούν επιβαρυντικά για την ψυχολογία σας. Η Αφροδίτη μετακινείται στο ζώδιό σας βοηθώντας σας να λάμψετε σε όλα τα επίπεδα και να μαγνητίσετε το ενδιαφέρον συνεργατών και συντρόφου. Ιδιαίτερα σε προσωπικό επίπεδο είναι πιθανότατο να εντυπωσιάσετε και να νιώσετε οι νικητές του ερωτικού παιχνιδιού. Όμως οφείλετε να μην ενδώσετε σε εγωκεντρικά μοτίβα που θα απογοητεύσουν πρόσωπα σημαντικά για εσάς. 

ΕΡΩΤΑΣ: **** ΥΓΕΙΑ: **** ΚΑΡΙΕΡΑ: ****
ΧΡΗΜΑ: *****

Διάβασε ακόμη: Νέα Σελήνη στον Υδροχόο: Αυτά τα ζώδια ευνοούνται και αυτές οι ημερομηνίες προσφέρονται για δράση

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!