Η συνοδός Αφροδίτης – Πλούτωνα στον Αιγόκερω την Πρωτοχρονιά εγείρει πάθη και ανασφάλειες που απεικονίζονται κυρίως στην προσωπική και επαγγελματική μας ζωή. Παιχνίδια εξουσίας και χειρισμού μπορεί να δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα στη σχέση μας. Είναι προτιμότερο να μετουσιώσουμε το φόβο σε πάθος και ερωτισμό για να προστατέψουμε την προσωπική μας ζωή και να περάσουμε μοναδικά με το ταίρι μας. Στις 3/1 η Αφροδίτη μετακινείται στον Υδροχόο και μας βάζει στη διαδικασία να υποστηρίξουμε το προσωπικό μας χώρο και χρόνο μέσα στις σχέσεις χωρίς να γινόμαστε προσβλητικοί προς το ταίρι μας. 

ΚΡΙΟΣ

ΚΡΙΟΣ

Με τη σύνοδο Αφροδίτης – Πλούτωνα είναι πιθανό να υπάρξουν οικονομικές προτάσεις, ικανές να αλλάξουν τα δεδομένα στην επαγγελματική σας ζωή. Καλό είναι να είστε απόλυτα βέβαιοι για τις επιλογές σας και να πάρετε τον χρόνο σας πριν αποφασίσετε. Επίσης, είναι προτιμότερο να μην μπείτε σε παρασκηνιακές διεργασίες, παρασυρόμενοι από συναδέλφους. Η μετακίνηση της Αφροδίτης στον Υδροχόο σας δίνει την ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας και να προχωρήσετε από κοινού σε στόχους που σας ενδιαφέρουν. Φιλικά πρόσωπα μπορεί να εκφράσουν τα συναισθήματά τους για εσάς. Πιθανό είναι να υπάρξει μία νέα γνωριμία που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον σας.

ΕΡΩΤΑΣ: **** ΥΓΕΙΑ: **** ΚΑΡΙΕΡΑ: ***
ΧΡΗΜΑ: ****  

ΤΑΥΡΟΣ

ΤΑΥΡΟΣ

Το πάθος και η ανάγκη για περιπέτεια κυριαρχούν στην προσωπική σας ζωή στην αρχή της εβδομάδας καθώς η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα απογειώνει τα συναισθήματα και τον ερωτισμό. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα προκαλέσουν έντονο καρδιοχτύπι και πρωτόγνωρα συναισθήματα. Απαραίτητο είναι βέβαια να μην εγκλωβιστείτε σε εμμονές και εξουσιαστικές συμπεριφορές που θα ανατρέψουν την όμορφη ατμόσφαιρα. Η μετακίνηση της Αφροδίτη στον Υδροχόο στρέφει το ενδιαφέρον σας στην επαγγελματική σας ζωή καθώς θα σας δίνονται οι ευκαιρίες να δείξετε την αξία σας και να απολαύσετε την αναγνώριση και την αποδοχή στο πεδίο της καριέρας. 

ΕΡΩΤΑΣ: **** ΥΓΕΙΑ: **** ΚΑΡΙΕΡΑ: ****
ΧΡΗΜΑ: *** 

ΔΙΔΙΜΟΙ

ΔΙΔΥΜΟΙ

Βαθύτερα συναισθήματα, φόβοι και απωθημένα έρχονται στην επιφάνεια με την σύνοδο Αφροδίτης Πλούτωνα. Δεν θα είναι εύκολο να ελέγξετε τις αμφιβολίες και τις ανασφάλειες που νιώθετε Φροντίστε να μετουσιώσετε την καχυποψία σε ερωτισμό και αισθησιασμό που θα ανανεώσει την σχέση σας και θα αναζωπυρώσει τα έντονα συναισθήματα που νιώθετε για το ταίρι σας. Η μετακίνηση της Αφροδίτης στον Υδροχόο σας απελευθερώνει από κάθε αρνητικό συναίσθημα και σας δίνει την ευκαιρία να περάσετε μοναδικά. Ταξίδια και αποδράσεις στην ύπαιθρο με το ταίρι σας θα αναζωογονήσουν την σχέση. Πιθανό είναι ακόμα να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα κεντρίσουν την προσοχή σας. 

ΕΡΩΤΑΣ: *** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: *** ΧΡΗΜΑ: *** 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα προκαλεί πρωτόγνωρα συναισθήματα και μεταμορφωτική διάθεση στην προσωπική σας ζωή. Αποφύγετε χειριστικές συμπεριφορές και παιχνίδια εξουσίας γιατί θα προκαλούν ένταση στις σχέσεις σας. Κρατήστε χαμηλούς τόνους αποφεύγοντας να μπείτε σε μία διαδικασία αντιπαραθέσεων που θα δυναμιτίσει την ατμόσφαιρα. Η μετακίνηση της Αφροδίτης στον Υδροχόο αλλάζει εντελώς τις ενέργειες. Η φλόγα και ο ερωτισμός ανανεώνουν τη σχέση σας ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες γνωριμίες. Προσοχή στη ζήλια και στα σενάρια επιστημονικής φαντασίας που συνεπάγεται, καθώς θα οδηγήσει σε συγκρουσιακές καταστάσεις. 

ΕΡΩΤΑΣ: *** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: **** ΧΡΗΜΑ: ***  

ΛΕΩΝ

ΛΕΩΝ

Με τη σύνοδο Αφροδίτης – Πλούτωνα εμμονές και γκρίνια δεν αποκλείεται να δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα στη σχέση σας. Καλό είναι να τις καταστείλετε, προστατεύοντας τόσο εσάς όσο και τον άνθρωπό σας. Αν αποφασίσετε να ξεφύγετε από τις λεπτομέρειες και την επικριτικότητα είναι βέβαιο ότι θα βιώσετε υπέροχες στιγμές που θα ανανεώσουν την σχέση σας. Ευνοϊκά λειτουργεί για εσάς η μετακίνηση της Αφροδίτη στον Υδροχόο που σας δίνει την ευκαιρία να φλερτάρετε και να ανανεωθείτε σε προσωπικό επίπεδο. Νέες γνωριμίες θα ανοίξουν ένα καινούργιο κεφάλαιο στην ερωτική σας ζωή καθώς θέλετε να απολαύσετε τη συντροφικότητα και τον ρομαντισμό. 

ΕΡΩΤΑΣ: **** ΥΓΕΙΑ: **** ΚΑΡΙΕΡΑ: ****
ΧΡΗΜΑ: ****  

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ερωτικά βεγγαλικά υπόσχεται η σύνοδος Αφροδίτης –  Πλούτωνα την Πρωτοχρονιά. Νιώθετε το πάθος να ξεχειλίζει και να κατακλύζει την προσωπική σας ζωή εκτοξεύοντας τα συναισθήματα στα ύψη. Ο ερωτισμός και η γοητεία σας δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητα για αυτό πιθανό είναι να σας προσεγγίσουν πρόσωπα που μαγνητίζονται από εσάς και θέλουν να σας κατακτήσουν. Προσεκτικοί πρέπει να είστε σε εγωκεντρικές συμπεριφορές και εξουσιαστικές τάσεις καθώς θα προκαλώντας δυσαρέσκεια στο ταίρι σας ή σε νέα γνωριμία που σας ενδιαφέρει. Η μετακίνηση της Αφροδίτη στον Υδροχόο σας βοηθά να λύσετε πρακτικά ζητήματα με αποτελεσματικούς τρόπους.

ΕΡΩΤΑΣ: ***** ΥΓΕΙΑ: **** ΚΑΡΙΕΡΑ: ****
ΧΡΗΜΑ: ****   

ΖΥΓΟΣ

ΖΥΓΟΣ

Η συνοδός Αφροδίτης – Πλούτωνα σας δημιουργεί εντάσεις στην οικογενειακή εστία. Θα πιεστείτε καθώς θα νιώσετε πως αγαπημένα σας πρόσωπα προσπαθούν να σας χειριστούν. Όμως  πρέπει να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας διαπιστώνοντας ότι η πίεση προέρχεται κυρίως από προσωπικές ανασφάλειες και απωθημένα. Καλό είναι να κρατήσετε χαμηλούς τόνους αποφεύγοντας τις «επικίνδυνες» συζητήσεις που μπορεί να δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα. Η μετακίνηση της Αφροδίτης στον Υδροχόο απογειώνει το κέφι, το ερωτικό παιχνίδι, την γοητεία σας. Μαγνητίζετε τα βλέμματα και κατακτάτε πρόσωπα που σας προσεγγίζουν αφού εντυπωσιάζονται από τη λάμψη και την προσωπικότητά σας.

ΕΡΩΤΑΣ: **** ΥΓΕΙΑ: **** ΚΑΡΙΕΡΑ: ***
ΧΡΗΜΑ: ****  

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

άθος και διασκέδαση χαρίζει η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα καθώς σας δίνει την ευκαιρία να περάσετε μοναδικά με τον άνθρωπο που αγαπάτε. Πιθανό είναι ακόμα να υπάρξουν νέα πρόσωπα που θα σας προσεγγίσουν κεντρίζοντας το μυαλό και την ψυχή σας και προκαλώντας μοναδικές συγκινήσεις. Η μετακίνηση της Αφροδίτη στον Υδροχόο αναδεικνύει συναισθήματα και ευαισθησίες καθώς επιδιώκετε να δημιουργήσετε ένα όμορφο και οικείο σκηνικό στην προσωπική σας ζωή. Διαμορφώστε το κατάλληλο περιβάλλον και αφεθείτε στον ρομαντισμό και την τρυφερότητα που θα σας φέρουν πιο κοντά όχι μόνο με το ταίρι σας αλλά και με την υπόλοιπη οικογένειά σας.

ΕΡΩΤΑΣ: **** ΥΓΕΙΑ: **** ΚΑΡΙΕΡΑ: ****
ΧΡΗΜΑ: ***  

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα μπαίνετε σε μία αναγεννησιακή διαδικασία που αφορά τις ανάγκες σας καθώς αντιλαμβάνεστε τι είναι αυτό που πραγματικά σας ικανοποιεί τόσο στην σχέση σας όσο και στη ζωή σας γενικότερα. Πείσμα και αδιαλλαξία δεν θα επιτρέψουν να χαρείτε το πάθος και τον ερωτισμό για αυτό φροντίστε να μείνουν στο περιθώριο. Η μετακίνηση της Αφροδίτης στον Υδροχόο βοηθά να ξεφύγετε από κολλήματα και εμμονές και να έρθετε σε επαφή με πρόσωπα που κεντρίζουν το μυαλό σας. Διασκέδαση και νέες γνωριμίες δεν αποκλείεται να οδηγήσουν σε ένα καινούργιο κεφάλαιο την ερωτική σας ζωή. 

ΕΡΩΤΑΣ: **** ΥΓΕΙΑ: **** ΚΑΡΙΕΡΑ: ****
ΧΡΗΜΑ: ****  

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σας την Πρωτοχρονιά ενισχύει την ανάγκη να επιβάλλετε τα θέλω σας στην προσωπική σας ζωή. Όμως δεν αποκλείεται να υπάρξουν έντονες αντιδράσεις. Καλό είναι να αφήσετε τις κυριαρχικές τάσεις στο περιθώριο προσπαθώντας να ικανοποιήσετε και τον άνθρωπό σας. Νέες γνωριμίες δεν αποκλείεται να υπάρξουν που θα λειτουργήσουν αναγεννησιακά για εσάς. Με την Αφροδίτη να μετακινείται στον Υδροχόο βλέπετε τα οικονομικά σας να βελτιώνονται. Παράλληλα, απολαμβάνετε την καλή παρέα και το καλό φαγητό με τους φίλους σας, ενώ το πάθος και ο ρομαντισμός έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην προσωπική σας ζωή.

ΕΡΩΤΑΣ: **** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: ***
ΧΡΗΜΑ: ****  

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έντονα συναισθήματα μπορεί να προκαλέσει η σύνοδος Αφροδίτης – Πλούτωνα καθώς σας φέρνει σε επαφή με το παρελθόν και με πρόσωπα που έχουν παίξει σημαίνοντα ρόλο στη ζωή σας. Μείνετε μακριά από αυταπάτες και ονειρικές καταστάσεις που θα είναι κακοί σύμβουλοι για τις αποφάσεις σας. Με την Αφροδίτη να μετακινείται στο ζώδιό σας έχετε την ευκαιρία να βγείτε δυναμικά στο ερωτικό προσκήνιο διεκδικώντας την προσοχή σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθείτε. Νέα πρόσωπα εντυπωσιάζονται από την προσωπικότητα και τον ερωτισμό σας. Καλό είναι να μην παρασυρθείτε από τον υποκειμενισμό που δεν σας επιτρέπει να δείξετε κατανόηση στις ανάγκες των άλλων.

ΕΡΩΤΑΣ: **** ΥΓΕΙΑ: **** ΚΑΡΙΕΡΑ: ****
ΧΡΗΜΑ: ****  

ΙΧΘΕΙΣ

ΙΧΘΕΙΣ

Με την Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα νιώθετε την ανάγκη να επαναπροσδιορίσετε στόχους και φιλοδοξίες. Η ανάγκη να συνδεθείτε απόλυτα σε δράσεις και αντικείμενα που σας βοηθούν να λειτουργήσετε σαν ομάδα είναι εντονότερη από ποτέ. Φιλικά πρόσωπα θα εκφράσουν με πάθος τα συναισθήματά τους και ίσως προκύψει ότι μέσα στις φιλίες σας κρύβεται ένας μεγάλος έρωτας. Η μετακίνηση της Αφροδίτης στον Υδροχόο εξάρει τον ρομαντισμό και την ανάγκη να ονειρευτείτε. Απολαμβάνετε το ταίρι σας και επιδιώκετε να δημιουργήσετε ένα άκρως γιορτινό περιβάλλον για δύο. Καλό είναι να αποφεύγετε τους κόλακες γιατί μπορεί να σας εκμεταλλευτούν.

ΕΡΩΤΑΣ: **** ΥΓΕΙΑ: **** ΚΑΡΙΕΡΑ: ****
ΧΡΗΜΑ: *****

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet