ΚΡΙΟΣ

ΚΡΙΟΣ

Με τον Άρη να περνάει στον Τοξότη στις 13 Δεκεμβρίου, αυξάνεται η αυτοπεποίθησή, η αισιοδοξία και η δυναμική σου. Η επιθυμία να διευρύνεις τους ορίζοντές σου θα σε φέρει πιο κοντά σε νέα αντικείμενα γνώσης που θα σε ενθουσιάσουν. Την ίδια μέρα ο Ερμής περνάει στον Αιγόκερω, δίνοντάς σου τη δυνατότητα να καταθέσεις τα σχέδιά σου στον επαγγελματικό χώρο. Απόφυγε τη σκληρότητα και την απολυτότητα στις επαγγελματικές σου συζητήσεις. Η Πανσέληνος στον άξονα Τοξότη – Διδύμων στις 19/12 σε βοηθά να δώσεις λύσεις σε καταστάσεις που απασχολούν το περιβάλλον σου, παίρνοντας θετικές πρωτοβουλίες. Η Αφροδίτη αρχίζει την ανάδρομη πορεία της στον Αιγόκερω και σε ωθεί να ξεκινήσεις έναν εσωτερικό διάλογο που αφορά στις ανάγκες σου και στο πώς θα τις υποστηρίξεις. 

ΤΑΥΡΟΣ

ΤΑΥΡΟΣ

Με τον Άρη να περνάει στον Τοξότη στις 13/12 έρχονται στην επιφάνεια βαθύτερες ανασφάλειες και ανησυχίες. Η εσωστρέφεια και η κυκλοθυμία μπορεί να οδηγήσουν σε ξεσπάσματα. Θα τα αποφύγεις αν εκφράσεις με ειλικρίνεια τα συναισθήματά σου, ιδιαίτερα στο ταίρι σου. Την ίδια μέρα ο Ερμής περνάει στον Αιγόκερω και σε βοηθά να ταξιδέψεις νοητικά και κυριολεκτικά σε μέρη μαγικά και ονειρεμένα. Η ενασχόληση με νέα παιδία γνώσης και τα ταξίδια θα σου δώσουν χαρά και θα επαναφορτίσουν τις μπαταρίες σου. Η Πανσέληνος στον άξονα Τοξότη – Διδύμων σε καλεί να διεκπεραιώσεις οικονομικές υποθέσεις και να διαφυλάξεις τα συμφέροντά σου. Η στήριξη των ανώτερων σου μπορεί να οδηγήσει σε θετικά αποτελέσματα. Την ίδια μέρα η Αφροδίτη ξεκινά την ανάδρομη πορεία της στον Αιγόκερω και σε καλεί να αναθεωρήσεις τον τρόπο που διασκεδάζεις, εξελίσσεσαι, αντιμετωπίζεις την ζωή. 

ΔΙΔΙΜΟΙ

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Άρης περνάει στο ζώδιο των σχέσεών σου, τον Τοξότη στις 13/12 αυξάνοντας την ένταση σε προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις. Ανταγωνισμοί και κόντρες οδηγούν σε συγκρούσεις που είναι απαραίτητο να αποφύγεις δείχνοντας ψυχραιμία. Την ίδια μέρα μπαίνει και ο Ερμής στον Αιγόκερω, απ’ όπου ενισχύει σκοτεινές σκέψεις και αμφιβολίες που οφείλεις να χαλιναγωγήσεις. Οικονομικές συμφωνίες και συναλλαγές ευνοούνται. Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 19/12 στο ζώδιό σου, σε καλεί να αξιολογήσεις κάποια θέματα που έχουν προκύψει και σου δείχνουν ποιοι είναι σύμμαχοί σου και ποιοι όχι. Πιθανό είναι να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα σε βοηθήσουν να εξελιχθείς σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο. Η Αφροδίτη που αρχίζει την ανάδρομη πορεία της στον Αιγόκερω, σε ωθεί να κάνεις την ενδοσκόπησή σου. Στόχος σου πρέπει να είναι η συνειδητοποίηση και η καταστολή των φόβων και των ανασφαλειών που μπορεί να επηρεάζουν την προσωπική σου ζωή. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τον Άρη στον Τοξότη από τις 13/12, οι ευθύνες στη δουλειά αυξάνονται. Καλείσαι να αναλάβεις υποχρεώσεις που σε αγχώνουν. Την ίδια μέρα ο Ερμής από τον Αιγόκερω σε ωθεί να λειτουργήσεις διπλωματικά και ισορροπημένα σε κάθε συζήτηση που θα προκύψει σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο. Ευκαιρίες για νέες συνεργασίες και συμφωνίες θα υπάρξουν. Η Πανσέληνος στον άξονα Τοξότη – Διδύμων  στις 19/12 σε βοηθά να κλείσεις καταστάσεις που εκκρεμούν εδώ και καιρό. Οι επαγγελματικές συμφωνίες αυτής της περιόδου θα είναι πολύ αποδοτικές. Η Αφροδίτη αρχίζει την ανάδρομη πορεία της στον Αιγόκερω και ανοίγει τον φάκελο επανασυνδέσεων. Πρόσωπα από το παρελθόν επιστρέφουν διεκδικώντας και πάλι μια θέση στη ζωή σου. 

ΛΕΩΝ

ΛΕΩΝ

Με τον Άρη να περνάει στον Τοξότη από τις 13/12, κινείσαι με δυναμισμό και αυτοπεποίθηση σε όλα τα επίπεδα. Το ερωτικό παιχνίδι απογειώνεται και σου χαρίζει μοναδικές στιγμές πάθους με το ταίρι σου ή νέο πρόσωπο που μπαίνει στη ζωή σου. Ο Ερμής περνάει στον Αιγόκερω και σε βοηθά να αντιληφθείς γρήγορα ποια είναι η λεπτομέρεια που κάνει την διαφορά και θα οδηγήσει σε λύσεις στον εργασιακό χώρο. Η Πανσέληνος στον άξονα Τοξότη – Διδύμων  στις 19/12 σε ωθεί να κλείσεις υποθέσεις που αφορούν το φιλικό περιβάλλον ή την προσωπική σου ζωή με αρμονικό και αισιόδοξο τρόπο. Νέες γνωριμίες δεν αποκλείεται να προκύψουν που θα ανοίξουν ένα όμορφο κεφάλαιο στον έρωτα. Με την Αφροδίτη να κινείται ανάδρομα στον Αιγόκερω, καλείσαι να ανακαλύψεις ποιες συνήθειες της καθημερινότητας πρέπει να τροποποιήσεις για να παίρνεις περισσότερη ευχαρίστηση. Μείνε μακριά από την γκρίνια και τη μιζέρια που θα ενοχλήσει ιδιαίτερα το ταίρι σου. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Άρης περνάει στον Τοξότη στις 13/12 και προκαλεί αναταραχές στο οικογενειακό περιβάλλον. Υποθέσεις του παρελθόντος επανέρχονται και προκαλούν έντονες κόντρες με τους οικείους σου. Εκτόνωσε την ένταση μέσω της άσκησης που θα σε βοηθήσει να ισορροπήσεις και με ηρεμία να δεις τα πράγματα ξεκάθαρα. Την ίδια μέρα ο Ερμής μπαίνει στον Αιγόκερω και σε ωθεί να εκφράσεις μεγαλοπρεπώς συναισθήματα και σκέψεις. Η Πανσέληνος στον άξονα Τοξότη – Διδύμων  στις 19/12 κλείνει επαγγελματικές και οικογενειακές υποθέσεις με ευνοϊκό τρόπο. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξαιρετικές προτάσεις που θα οδηγήσουν σε μία νέα επαγγελματική πορεία και εξέλιξη. Η Αφροδίτη που αρχίζει την ανάδρομη πορεία της στον Αιγόκερω, σε βοηθά να εμβαθύνεις, εντοπίζοντας ποιες είναι οι πραγματικές σου ανάγκες στον έρωτα. Επιστροφές προσώπων του παρελθόντος θα σε αιφνιδιάσουν ευχάριστα. 

ΖΥΓΟΣ

ΖΥΓΟΣ

Ο Άρης στον Τοξότη από τις 13/12 σου δίνει την ευκαιρία να μπεις στη δράση, να κάνεις καινούργιες γνωριμίες, να πάρεις δυναμικές αποφάσεις. Εμπορικές συνεργασίες σε κινητοποιούν δίνοντάς σου τη δυνατότητα να προχωρήσεις σε έναν δρόμο που μπορεί να αποδώσει σημαντικά επαγγελματικά οφέλη. Ο Ερμής από τον Αιγόκερω στρέφει την προσοχή σου στην οικογένεια καθώς καλείσαι να διαχειριστείς και να συζητήσεις ζητήματα που απασχολούν τους οικείους σου. Η Πανσέληνος στον άξονα Τοξότη – Διδύμων  στις 19/12 σε βοηθά να τακτοποιήσεις υποθέσεις με το ευρύτερο και κοντινό περιβάλλον. Πιθανό είναι να υπάρξουν νέες σημαντικές γνωριμίες που θα ανανεώσουν την ερωτική σου ζωή. Την ίδια μέρα η Αφροδίτη αρχίζει την ανάδρομη πορεία της στον Αιγόκερω βοηθώντας σε να εμβαθύνεις σε ζητήματα που έχουν στιγματίσει τη βάση του χαρακτήρα σου. Συμφωνίες σε σχέση με την ακίνητη περιουσία φαίνεται να βρίσκουν εμπόδια που πρέπει να αντιμετωπίσεις. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Άρης στον Τοξότη από τις 13 Δεκεμβρίου αυξάνει την δραστηριότητά σου καθώς κάνεις τους απαραίτητους σχεδιασμούς με σκοπό να αυξήσεις τη ρευστότητά σου. Παράλληλα, όμως, είναι πολύ πιθανό να φέρει ξαφνικά έξοδα που θα σου προκαλέσουν άγχος. Ο Ερμής περνάει στον Αιγόκερω, δίνοντάς σου την ευκαιρία να επικοινωνήσεις με κάθε τρόπο και να κάνεις νέες γνωριμίες. Η γρήγορη αντίληψη και τα επιχειρήματά σου θα βοηθήσουν να προχωρήσεις σε σημαντικές εμπορικές συμφωνίες. Η Πανσέληνος στον άξονα Τοξότη – Διδύμων στις 19/12 βγάζει στην επιφάνεια ανασφάλειες και αμφιβολίες που επηρεάζουν τη στάση σου στην προσωπική σου ζωή. Η Αφροδίτη που αρχίζει την ανάδρομη κίνησή της στον Αιγόκερω φέρνει άτομα του παρελθόντος στη ζωή σου και σε εξωθεί σε αναθεωρήσεις καταστάσεις και άτομα που πλαισιώνουν την καθημερινότητά σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τον Άρη να περνάει στο ζώδιό σου στις 13/12 αρχίζει μία περίοδος πολλών δραστηριοτήτων και πρωτοβουλιών. Ωστόσο, εντείνει την κυκλοθυμία, τον εκνευρισμό και την επιθετικότητά σου. Η εριστική σου διάθεση θα ενοχλήσει τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν στην προσωπική και στην επαγγελματική σου ζωή. Ο Ερμής από τον Αιγόκερω σε εξωθεί να κάνεις προσεκτικά βήματα για να κατακτήσεις τους οικονομικούς στόχους που θα σε βοηθήσουν να ανασάνεις. Στις 19/12 η Πανσέληνος στον άξονά σου αγγίζει τις σημαντικές σχέσεις της ζωής σου. Πιθανό είναι να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο, επαγγελματικά ή προσωπικά, βοηθώντας σε να εξελιχθείς σε όλα τα επίπεδα. Την ίδια μέρα η Αφροδίτη αρχίζει την ανάδρομη πορεία της στον Αιγόκερω και σε καλεί να αναθεωρήσεις οικονομικές προτεραιότητες και υλικές ανάγκες. 

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Άρης μετακινείται στον Τοξότη στις 13/12 και σε καλεί να κλείσεις οριστικά υποθέσεις που σε ταλανίζουν. Ζητούμενο είναι να ξεφύγεις από ότι σε έχει πληγώσει και δεν σου επιτρέπει να ανοίξεις τα φτερά σου. Προσοχή, καθώς το παρασκήνιο καλά κρατεί στον εργασιακό χώρο. Την ίδια μέρα ο Ερμής μπαίνει στο ζώδιό σου και σε ωθεί να επικοινωνήσεις τις σκέψεις σου, έστω σε αυτούς που εμπιστεύεσαι απόλυτα. Η Πανσέληνος στον άξονα Τοξότη – Διδύμων στις 19/12 κλείνει επαγγελματικά ζητήματα με συμφωνίες που θα σου δώσουν οικονομικές ανάσες. Η Αφροδίτη αρχίζει την ανάδρομη πορεία της στο ζώδιό σου. Σε βοηθά να αναθεωρήσεις προσωπικές ανάγκες και να βρεθείς και πάλι με πρόσωπα που πρωταγωνίστησαν στο παρελθόν σου, σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Άρης μετακινείται στον Τοξότη στις 13/12 και σε βοηθά να δραστηριοποιηθείς δυναμικά σε συλλογικά σχήματα, ομάδες, φιλικά περιβάλλοντα. Η περίοδος είναι κατάλληλη για να συνασπιστείς με συναδέλφους σου και να προβείς σε επαγγελματικές προσπάθειες που σε ενδιαφέρουν. Ο Ερμής μετακινείται στον Αιγόκερω και αποζητά ταξίδια, πραγματικά ή φανταστικά, μακριά από την στείρα πραγματικότητα. Σημαντικό είναι να μη χάσεις τη συγκέντρωσή σου στις καθημερινές σου υποχρεώσεις. Θα έχεις την τάση να χάνεσαι στον κόσμο της φαντασίας σου, με κίνδυνο να κάνεις λάθη αφηρημάδας που θα σε εκθέσουν. Η Πανσέληνος στον άξονα Τοξότη – Διδύμων μπορεί να φέρει στη ζωή σου νέες γνωριμίες που θα απογειώσουν την ψυχολογία και την αισιοδοξία σου, ωθώντας σε να ζήσεις τον απόλυτο έρωτα. Η ανάδρομη Αφροδίτη από τον Αιγόκερω σκαλίζει παρελθούσες καταστάσεις που μπορεί να έχουν αφήσει το στίγμα τους με απώτερο σκοπό την απελευθέρωσή σου από αυτές.

ΙΧΘΕΙΣ

ΙΧΘΕΙΣ

Ο Άρης στον Τοξότη από τις 13/12 αυξάνει τις επαγγελματικές υποχρεώσεις και ευθύνες σου. Η μεθοδικότητα θα βοηθήσει να διευθετήσεις καθετί που αναλαμβάνεις. Απόφυγε κόντρες με ανώτερους και πρόσωπα εξουσίας. Ο Ερμής από τον Αιγόκερω σε βοηθά να εκφράσεις πρωτότυπες και επαναστατικές ιδέες που θα οδηγήσουν στην επίτευξη των στόχων σου. Η Πανσέληνος στον άξονα Τοξότη – Διδύμων στις 19 Δεκεμβρίου σε ωθεί να τακτοποιήσεις οικογενειακές και επαγγελματικές υποθέσεις που σε αναστατώνουν. Η διαίσθηση και η δημιουργικότητά σου μπορεί να οδηγήσουν σε εξαιρετικές επαγγελματικές επιλογές που θα ανοίξουν νέους ορίζοντες μπροστά σου. Η Αφροδίτη που αρχίζει την ανάδρομη πορεία της στον Αιγόκερω, σε βοηθά να επαναπροσδιορίσεις φιλικές σχέσεις και να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα από το παρελθόν που επανέρχονται στο προσκήνιο.

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet