Η Έκλειψη Σελήνης στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού στις 16 Μαΐου καθορίζει την εβδομάδα. Κύκλοι κλείνουν με εμφατικό τρόπο καθώς αναγκαζόμαστε να αναθεωρήσουμε τις προτεραιότητές μας λόγω της πίεσης και των αλλαγών που προκύπτουν. Σημαντικό είναι να μην επιτρέψουμε στην απογοήτευση, την κατήφεια και την ανασφάλεια να κυριαρχήσουν οδηγώντας οικονομικές υποθέσεις και ερωτικές σχέσεις σε οριακό σημείο. Η σύνοδος του Άρη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς δεν μας βοηθά να λειτουργήσουμε ικανοποιητικά καθώς το έλλειμμα ενέργειας είναι έντονο. Καταστάσεις του παρελθόντος μας φορτίζουν σε υπερβολικό βαθμό και μπορεί να οδηγήσουν σε ξεσπάσματα. Οφείλουμε να συγκρατήσουμε το συναίσθημα και τις ευαισθησίες καθώς είναι εύκολο να οδηγηθούμε σε λάθη. 

ΚΡΙΟΣ

ΚΡΙΟΣ

Η έκλειψη Σελήνης σας εφιστά την προσοχή σε οικονομικά και προσωπικά ζητήματα. Επαναπροσδιορίζονται οικονομικές υποθέσεις καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις που θα σας πιέσουν. Διοχετεύστε την ένταση σε επαγγελματικά ζητήματα που μπορούν να σας εξελίξουν και σε ότι αφορά παλιότερες καταστάσεις που σας προβληματίζουν έντονα. Παράλληλα, καλό είναι να μην μπείτε σε διαδικασία αντιπαραθέσεων με το ταίρι σας που μπορεί να επηρεάσει αρνητικά τη σχέση. Η σύνοδος του Άρη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς εντείνει απωθημένα και τραύματα του παρελθόντος. Παράλληλα, το παρασκήνιο καλά κρατεί στον εργασιακό χώρο, ενώ κάποιοι επιτηδευμένα θολώνουν το τοπίο. Η επιφυλακτικότητα θα σας βοηθήσει να αποφύγετε παγίδες και ατραπούς. 

ΕΡΩΤΑΣ: *** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: ****
ΧΡΗΜΑ: **  

ΤΑΥΡΟΣ

ΤΑΥΡΟΣ

Η έκλειψη Σελήνης στον Σκορπιό επηρεάζει επαγγελματικές και ερωτικές σχέσεις. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν ξεκαθαρίσματα με συνεργάτες και σύντροφο που θα οδηγήσουν στο κλείσιμο ενός κύκλου πολύ σημαντικού για εσάς. Η απογοήτευση κάνει την εμφάνισή της, όμως είναι βέβαιο ότι αργότερα θα διαπιστώσετε πως κάθε απομάκρυνση ανοίγει νέους ορίζοντες μπροστά σας. Η σύνοδος του Άρη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς σας βοηθά να ονειρευτείτε και να αφοσιωθείτε με δημιουργικό τρόπο σε στόχους και φιλοδοξίες που σας ενδιαφέρουν. Μην παρασυρθείτε από φιλικά πρόσωπα που μπορεί να σας οδηγήσουν σε επιλογές που αργότερα θα μετανιώσετε. 

ΕΡΩΤΑΣ: ** ΥΓΕΙΑ: ** ΚΑΡΙΕΡΑ: ** ΧΡΗΜΑ: **  

ΔΙΔΙΜΟΙ

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με την Έκλειψη Σελήνης έρχονται στην επιφάνεια υποθέσεις στον χώρο της δουλειάς και παρασκηνιακές κινήσεις που θα σας απογοητεύσουν. Είναι προτιμότερο να βρείτε την χρυσή τομή στρέφοντας την προσοχή σας στο μέλλον και σε σχέδια που απαιτούν προσπάθεια για να γίνουν πραγματικότητα. Εμμονές, ψευδαισθήσεις και υπερένταση μπορεί να οδηγήσουν σε λάθη για αυτό καλά θα κάνετε να συγκρατήσετε τα νεύρα σας. Η σύνοδος Άρη – Ποσειδώνα στους Ιχθύς επηρεάζει την επαγγελματική σας πορεία. Σας καθιστά ευάλωτους σε πρόσωπα που μπορεί να σας καθοδηγήσουν εσφαλμένα. Αποφύγετε ψευδαισθήσεις, αυταπάτες και υπερβολές που θα έχουν κόστος στην καριέρα σας. Δείξτε επιφυλακτικότητα σε προτάσεις που μπορεί να φαίνονται οι ιδανικές καθώς ίσως υποκρύπτουν σημεία που δεν σας ικανοποιούν.

ΕΡΩΤΑΣ: *** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: ** ΧΡΗΜΑ: **  

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Έκλειψη Σελήνης αγγίζει την ερωτική σας ζωή καθώς αναδεικνύονται αμφιβολίες και ανασφάλειες που επηρεάζουν τη σχέση σας. Είναι προτιμότερο να αποφύγετε κόντρες και αντιπαραθέσεις με το ταίρι σας. Αποδράσεις και διασκέδαση θα σας βοηθήσουν να ηρεμήσετε δίνοντας χρόνο στον εαυτό σας καθώς είναι απαραίτητο να διαχειριστείτε κάθε κατάσταση με ψυχραιμία. Φιλικές σχέσεις ξεκαθαρίζουν καθώς αναδεικνύεται παρασκήνιο που μπορεί να σας απογοητεύσει. Η σύνοδος του Άρη με τον Ποσειδώνα σας καλεί να ονειρευτείτε και να στρέψετε το βλέμμα σας στο μέλλον. Επαφές με πρόσωπα από το εξωτερικό σας εξωθούν στο να αξιοποιήσετε τα ταλέντα σας. 

ΕΡΩΤΑΣ: *** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: *** ΧΡΗΜΑ: **

ΛΕΩΝ

ΛΕΩΝ

Η Έκλειψη της Σελήνης επηρεάζει τις βάσεις σας, οικογένεια, καριέρα, κοινωνική ζωή. Οφείλετε να είστε διαλλακτικοί απέναντι σε πρόσωπα που μπορεί να δείξουν σκληρότητα, εάν δεν επιθυμείτε να οδηγήσετε στα άκρα σχέσεις που παίζουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή σας. Η πίεση είναι έντονη γι’ αυτό απαιτείται ψυχραιμία. Μην εμπλακείτε σε αντιπαραθέσεις καθώς θα έχουν έντονη επίδραση σε οικογενειακές, επαγγελματικές και προσωπικές σχέσεις. Η σύνοδος Άρη – Ποσειδώνα μπορεί να σας παρασύρει σε οικονομικές υποθέσεις και επιχειρηματικά ζητήματα. Είναι προτιμότερο να μην προχωρήσετε σε συμφωνίες καθώς μπορεί να κάνετε λάθη λόγω αυταπατών και ψευδαισθήσεων που θα έχουν οικονομικό και ψυχολογικό κόστος. 

ΕΡΩΤΑΣ: ** ΥΓΕΙΑ: ** ΚΑΡΙΕΡΑ: ** ΧΡΗΜΑ: **  

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Έκλειψη Σελήνης σας φέρνει αντιμέτωπους με πρόσωπα του κοντινού και ευρύτερου κύκλου σας που μπορεί να σας στεναχωρήσουν. Απαραίτητο είναι να αποφύγετε εμμονές, κολλήματα και προκαταλήψεις που μπορεί να κουράσουν και να οδηγήσουν στην απομάκρυνση σας από σημαντικές σχέσεις της ζωής σας. Προσοχή πρέπει να δείξετε σε μετακινήσεις και ταξίδια καθώς αναβολές και μπλοκαρίσματα είναι πιθανό να προκύψουν. Η σύνοδος Άρη – Ποσειδώνα στους Ιχθύς δεν σας επιτρέπει να έχετε ξεκάθαρη εικόνα για το ρόλο που παίζουν οι συνεργάτες και το ταίρι σας. Εκνευρισμός, συναισθηματική φόρτιση και υπερβολές είναι πιθανό να οδηγήσουν σε κόντρες και αντιδικίες που θα επηρεάσουν συνεργασίες και ερωτική ζωή. 

ΕΡΩΤΑΣ: ** ΥΓΕΙΑ: ** ΚΑΡΙΕΡΑ: ** ΧΡΗΜΑ: ***  

ΖΥΓΟΣ

ΖΥΓΟΣ

Η Έκλειψη Σελήνης σας αναγκάζει να επαναπροσδιορίσετε τις υλικές και συναισθηματικές σας ανάγκες. Οικονομικές υποθέσεις θα σας απασχολήσουν καθώς ενδέχεται να μην εξελίσσονται όπως περιμένατε. Είναι απαραίτητο να θέσετε προτεραιότητες καθώς δεν αποκλείεται να προκύψουν έκτακτα έξοδα που θα σας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Προσοχή πρέπει να δείξετε και στον έρωτα καθώς μπορεί να παρασυρθείτε από αισθήματα μειονεξίας και ανασφάλειας και να απομακρύνετε το ταίρι σας. Η σύνοδος Άρη – Ποσειδώνα στους Ιχθύς μπορεί να μπερδέψει καταστάσεις στο χώρο της δουλειάς. Μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις αν δεν έχει σαφή εικόνα των δεδομένων. Αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας καθώς η ξεκούραση είναι επιτακτική ανάγκη. 

ΕΡΩΤΑΣ: *** ΥΓΕΙΑ: ** ΚΑΡΙΕΡΑ: ** ΧΡΗΜΑ: **  

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με την Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιό σας, έρχεστε αντιμέτωποι με προβλήματα που επηρεάζουν επαγγελματικές και ερωτικές σχέσεις. Μην παραγνωρίσετε ότι υπάρχουν πρόσωπα που δεν μπορούν να συμβαδίσουν με τους ρυθμούς σας. Κύκλοι σχέσεων μπορεί να κλείσουν καθώς θα απομακρύνετε από την ζωή σας τοξικές καταστάσεις που σας απογοητεύουν. Εσωστρέφεια και κατήφεια είναι πιθανό να σας ταλαιπωρήσουν. Η σύνοδος Άρη – Ποσειδώνα εντείνει την επιθυμία για μαγικές καταστάσεις στον έρωτα. Πιθανό είναι να εισβάλουν πρόσωπα στη ζωή σας που θα σας ενθουσιάσουν, όμως καλά θα κάνετε να κρατήσετε μικρό καλάθι και να μην έχετε υπερβολικές προσδοκίες. 

ΕΡΩΤΑΣ: *** ΥΓΕΙΑ: ** ΚΑΡΙΕΡΑ: ** ΧΡΗΜΑ: **  

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΤΟΞΟΤΗΣ

Καταστάσεις του παρελθόντος και εκκρεμότητες αναδεικνύονται με την Έκλειψη Σελήνης που σας επηρεάζουν κυρίως ψυχολογικά. Είναι σημαντικό να ελέγξετε συναισθηματικές εξάρσεις που θα σας παρασύρουν σε λάθη. Παράλληλα, η απολυτότητα δεν θα βοηθήσει να τακτοποιήσετε υποθέσεις στο χώρο της δουλειάς γι’ αυτό φροντίστε να είστε διαλλακτικοί, αποφεύγοντας κόντρες που μπορεί να σας στοιχίσουν. Η σύνοδος του Άρη με τον Ποσειδώνα δεν αποκλείεται να σας παρασύρει σε λάθη εντός της οικογενειακής εστίας λόγω της κυκλοθυμικής διάθεσης που σας διακατέχει. Προσεκτικοί πρέπει να είστε σε συμφωνίες που αφορούν την ακίνητη περιουσία καθώς απάτες και αυταπάτες μπορεί να σας παρασύρουν σε μοιραία λάθη. 

ΕΡΩΤΑΣ: *** ΥΓΕΙΑ: ** ΚΑΡΙΕΡΑ: ** ΧΡΗΜΑ: ***  

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Έκλειψη Σελήνης σας φέρνει αντιμέτωπους με ζητήματα που απασχολούν έντονο τις φιλικές σχέσεις. Πιθανό είναι να απομακρυνθείτε από πρόσωπα που αισθάνεστε ότι δεν κατανοούν τους στόχους και τα όνειρά σας. Καθυστερήσεις και εμπόδια θα σας προβληματίσουν σε ότι αφορά επαγγελματικά και προσωπικά σχέδια εντείνοντας την ανασφάλεια και το έλλειμμα αυτοπεποίθησης. Μην βιαστείτε να απογοητευτείτε. Η πολυπραγμοσύνη σας θα δώσει ευφάνταστες λύσεις που θα σας βγάλουν από το αδιέξοδο. Η σύνοδος του Άρη με τον Ποσειδώνα χαλαρώνει τη διάθεσή σας και σας βοηθά να απολαύσετε στιγμές διασκέδασης με αγαπημένα πρόσωπα. Η δημιουργικότητα και η φαντασία σας θα εντυπωσιάσουν.

ΕΡΩΤΑΣ: *** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: *** ΧΡΗΜΑ: **  

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την Έκλειψη Σελήνης, επαγγελματικά προβλήματα έρχονται στο προσκήνιο και προκαλούν αναταράξεις. Είναι γεγονός πως δεν θα διστάσετε να βάλετε τα όριά σας με αυστηρό και επιβλητικό τρόπο. Η στάση σας αυτή όμως ενέχει κινδύνους καθώς μπορεί να υπάρξουν ανάλογες αντιδράσεις από πρόσωπα εξουσίας και ανωτέρους. Ευθύνες σε επαγγελματικό και οικογενειακό περιβάλλον σας κουράζουν. Αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας απολαμβάνοντας τις μικρές χαρές της ζωής που αναπτερώνουν το ηθικό σας. Η σύνοδος Άρη – Ποσειδώνα δημιουργεί λανθασμένη εικόνα σε οικονομικά ζητήματα. Είναι προτιμότερο να μην προχωρήσετε σε επιλογές και συμφωνίες καθώς μπορεί να είναι επιζήμιες για εσάς.

ΕΡΩΤΑΣ: ** ΥΓΕΙΑ: ** ΚΑΡΙΕΡΑ: ** ΧΡΗΜΑ: ** 

ΙΧΘΕΙΣ

ΙΧΘΕΙΣ

Η Έκλειψη Σελήνης φέρνει στην επιφάνεια παλαιότερες καταστάσεις που απασχολούν σχέσεις με το ευρύτερο και κοντινό περιβάλλον. Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να αναγνωρίσετε συμπεριφορές και να κλείσετε κύκλους σχέσεων που στηρίζονταν στην κολακεία. Επικεντρωθείτε στην ουσία και σε ότι μπορεί να προσφέρει στην προσωπική σας εξέλιξη. Αποφασιστικά βήματα θα εκτονώσουν την ένταση και θα ανοίξουν νέους επαγγελματικούς και προσωπικούς προορισμούς που θα σας ενθουσιάσουν. Η σύνοδος του Άρη με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σας δημιουργεί στρεβλή εικόνα σε ότι αφορά επιθυμίες και επιδιώξεις. Είναι προτιμότερο να πάρετε χρόνο ώστε να έχετε ξεκάθαρη εικόνα για ότι σας ικανοποιεί σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο. Μην παρασυρθείτε από το έντονο συναίσθημα που θα οδηγήσει σε παγίδες. 

ΕΡΩΤΑΣ: *** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: *** ΧΡΗΜΑ: ***

Διάβασε ακόμη: Δίας στον Κριό: Ας κάνουμε μια καινούρια αρχή

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet