ΚΡΙΟΣ

ΚΡΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς προσφέρεται για να κλείσεις κεφάλαια του παρελθόντος με θετικό και αποφασιστικό τρόπο. Η συγχώρεση σε βοηθά να στρέψεις το βλέμμα σου στο μέλλον και να αποτινάξεις από πάνω σου ψυχολογικά βαρίδια που δεν σου επέτρεπαν να πας μπροστά. Καλό είναι να προσέχεις γιατί είναι εύκολο να έρθεις σε ρήξεις με ανώτερους ή με το ταίρι σου λόγω της ανάγκης να επιβάλεις τα θέλω σου και να ελέγξεις το τοπίο. Απόφυγε χειριστικές συμπεριφορές που θα οδηγήσουν σε σκληρές κόντρες. Με την Αφροδίτη και τον Άρη να μετακινούνται στον Υδροχόο, σου προσφέρεται η δυνατότητα να αφοσιωθείς σε στόχους και φιλοδοξίες που καλύπτουν ανάγκες και επιθυμίες. Το φιλικό περιβάλλον θα πρωταγωνιστήσει δίνοντας στήριξη και ευκαιρίες για να έρθεις πιο κοντά στα όνειρά σου. 

ΤΑΥΡΟΣ

ΤΑΥΡΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη στους Ιχθύς έχεις την ευκαιρία να προχωρήσεις σε επαγγελματικούς και προσωπικούς στόχους που θα αλλάξουν ριζικά τον τρόπο που αντιμετωπίζεις την ζωή. Θέλεις να κάνεις την ανατροπή και μπορείς να την πετύχεις έχοντας τη στήριξη προσώπων με τα οποία συμπλέεις νοητικά και ψυχικά. Στην προσωπική σου ζωή το πάθος και ο ερωτισμός είναι βέβαιο ότι θα δημιουργήσουν ένα ιδανικό σκηνικό για τη σχέση σου. Νέες γνωριμίες θα οδηγήσουν σε αναγεννησιακές καταστάσεις και στην αλλαγή της προσωπικής του κοσμοθεωρίας. Με την Αφροδίτη και τον Άρη στον Υδροχόο, θα αξιοποιήσεις επαγγελματικές ευκαιρίες και θα προχωρήσεις σε σχέδια που αφορούν την καριέρα σου. Οι ευθύνες αυξάνονται, όμως παράλληλα σου δίνουν τη δυνατότητα να δείξεις τις ικανότητές σου εντυπωσιάζοντας φιγούρες εξουσίας στον επαγγελματικό χώρο. 

ΔΙΔΙΜΟΙ

ΔΙΔΥΜΟΙ

Επαγγελματικές ευκαιρίες και προτάσεις θα προκύψουν με τη Νέα Σελήνη στους Ιχθύς καθώς έχεις την δυνατότητα να προχωρήσεις σε ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα σου. Είναι πιθανό να υπάρξουν πρόσωπα που θα σε αιφνιδιάσουν ευχάριστα με αυτά που θα σου προτείνουν, ανοίγοντας νέους ορίζοντες μπροστά σου. Προσοχή σε υπερβολές και έπαρση που θα είναι κακοί σύμβουλοι σε κάθε νέο βήμα. Καλό θα ήταν να προσέχεις σε οικονομικές συμφωνίες και αισθηματικά ζητήματα. Καχυποψία και εξουσιαστικές συμπεριφορές μπορεί να δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα και να οδηγήσουν σε σκληρές κόντρες με πρόσωπα που συνδιαλλάσσεσαι ή με το ταίρι σου. Οι συνθήκες αλλάζουν με τη μετακίνηση της Αφροδίτης και του Άρη στον Υδροχόο. Βρίσκεις και πάλι την αισιοδοξία σου και προχωράς ακάθεκτα σε επαγγελματικούς στόχους, πνευματικές αναζητήσεις, ταξίδια που σε γεμίζουν χαρά. Νέοι έρωτες σε ενθουσιάζουν και εκτοξεύουν τον αισθησιασμό και το πάθος. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς σε βοηθά να προχωρήσεις με γοργό βηματισμό προς το μέλλον. Εμπόριο και διαφήμιση θα αποτελέσουν πεδίο δόξης λαμπρό για τα επαγγελματικά σου σχέδια. Προσοχή πρέπει να δείξεις σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή καθώς θα είναι εύκολο να μπεις σε μία διαδικασία συγκρούσεων και αντιπαραθέσεων με το ταίρι σου. Παιχνίδια ελέγχου και χειρισμού μπορεί να οδηγήσουν σε οριακή κατάσταση την σχέση σου. Η μετακίνηση της Αφροδίτης και του Άρη στον Υδροχόο εντείνει τις ανασφάλειες και τους φόβους. Δεν πρέπει να ενδώσεις σε απωθημένα και ενοχές που ελέγχουν το μυαλό σου καθώς είναι βέβαιο ότι θα επηρεάσουν άμεσα την προσωπική σου ζωή. Οικονομικές συμφωνίες και επιχειρηματικές δράσεις μπορεί να εξελιχθούν με θετικό τρόπο. Καλό είναι να σκεφτείς ποια ταλέντα σου ή περιουσιακά σου στοιχεία θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν για να αυξήσεις τα έσοδά σου και να οργανώσεις τα ανάλογα projects.

ΛΕΩΝ

ΛΕΩΝ

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς σε βοηθά να ξεπεράσεις απωθημένα και ανασφάλειες που μπορεί να είχαν κόστος στην προσωπική σου πορεία. Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να αφήσεις στο περιθώριο φόβους που δεν σου επιτρέπουν να βιώσεις τον έρωτα και οδηγούν στην καχυποψία. Αιφνιδιαστικές προτάσεις στον επαγγελματικό χώρο θα σε βοηθήσουν να πετύχεις εξαιρετικές οικονομικές συμφωνίες που θα σε απαλλάξουν από σημαντικά άγχη. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε αγγαρείες και υποχρεώσεις που μπορεί να σου δημιουργούν υπερένταση καθώς τα ξεσπάσματα είναι πιθανά. Με την Αφροδίτη και τον Άρη να περνούν στον Υδροχόο κοινωνικοποιείσαι, φλερτάρεις και προχωράς ακάθεκτος σε νέες συνεργασίες. Απόφυγε κόντρες και ανταγωνιστικές συμπεριφορές που μπορεί να έχουν κόστος σε σχέσεις και συνεργασίες. Δείξε ψυχραιμία σε πιθανές επιθέσεις καθώς εσύ οφείλεις να κρατήσεις τις ισορροπίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Νέες συνεργασίες και σχέσεις είναι πιθανόν να υπάρξουν με τη Νέα Σελήνη στους Ιχθύς να ευνοεί σημαντικά ξεκινήματα σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Πρόσωπα που έρχονται αυτήν την περίοδο στη ζωή σου δημιουργούν τις προϋποθέσεις για σταθερές και αισιόδοξες σχέσεις που έχουν να σου προσφέρουν πολλά. Μην μπεις σε παιχνίδια ελέγχου και χειριστικές συμπεριφορές που μπορεί να δυναμιτίσουν τον έρωτα. Αντίθετα απόλαυσε το πάθος και τον αισθησιασμό που απογειώνουν την αυτοπεποίθηση και την ψυχολογία σου. Η Αφροδίτη και ο Άρης από τον Υδροχόο σε καλούν να αναλάβεις ευθύνες και αγγαρείες που μπορεί να σε βαραίνουν στον εργασιακό χώρο. Ο καλός προγραμματισμός θα σε βοηθήσει να ηρεμήσεις και να επικεντρωθείς στις λύσεις που πρέπει να δώσεις. Απόφυγε γκρίνια και μεμψιμοιρία που θα ενοχλήσουν το ταίρι σου και θα προκαλέσουν υπερένταση στην σχέση σου. 

ΖΥΓΟΣ

ΖΥΓΟΣ

Επαγγελματικές ευκαιρίες είναι πιθανό να προκύψουν με τη Νέα Σελήνη στους Ιχθύς να ευνοεί νέα ξεκινήματα που θα αλλάξουν την καθημερινότητά σου. Δεν αποκλείεται οι προτάσεις που θα έχεις να σε ευνοούν και σε οικονομικό επίπεδο γι’ αυτό μην διστάσεις να πάρεις το ρίσκο και να προχωρήσεις σε κάτι καινούργιο που σου ταιριάζει και σε καλύπτει σε όλα τα επίπεδα. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε οικογενειακές και προσωπικές σχέσεις καθώς είναι εύκολο να βάλεις φωτιά στο περιβάλλον που βρίσκεσαι λόγω της έντασης και των ανασφαλειών σου. Με την Αφροδίτη και τον Άρη να μετακινούνται στον Υδροχόο επικεντρώνεις το ενδιαφέρον σου στον έρωτα, την διασκέδαση, σε οτιδήποτε σε βοηθά να απολαύσεις τη ζωή σου. Νέα πρόσωπα θα σε προσεγγίσουν καθώς εντυπωσιάζονται από την γοητεία και τον μαγνητισμό σου. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο έρωτας βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός σου με τη Νέα Σελήνη στους Ιχθύς να προμηνύει κεραυνοβόλες γνωριμίες που θα ανατρέψουν τα δεδομένα στην προσωπική σου ζωή. Οι συνθήκες ευνοούν μία σχέση που μπορεί να σου δώσει πολλά και να αλλάξει ριζικά τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τα αισθηματικά σου. Σημαντικές επαγγελματικές ευκαιρίες μπορεί να υπάρχουν σε ότι αφορά το εμπόριο και την επικοινωνία. Ωστόσο, φρόντισε να μην μπεις σε εξουσιαστικά παιχνίδια που θα προκαλέσουν νευρικότητα. Με την Αφροδίτη και τον Άρη να μετακινούνται στον Υδροχόο, επικεντρώνεσαι κυρίως σε ότι αφορά οικογενειακά θέματα. Καταπιεσμένη οργή και θυμός έρχονται στην επιφάνεια λόγω καταστάσεων του παρελθόντος που αναβιώνουν. Σημαντικό είναι να διατηρήσεις χαμηλούς τόνους και να δείξεις ενσυναίσθηση απέναντι στις ανάγκες των προσώπων που παίζουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τη Νέα Σελήνη στους Ιχθύς ευνοούνται τα σημαντικά βήματα που αφορούν τη δημιουργία της οικογένειας ή μία μετακόμιση που θα εξελιχθεί θετικά για εσένα. Μπορεί να υπάρξουν επαγγελματικές προτάσεις που θα σε οδηγήσουν να αλλάξεις στέγη. Μη φοβηθείς να αδράξεις την ευκαιρία καθώς είναι βέβαιο ότι η εξέλιξη θα σε δικαιώσει. Καλό είναι να προσέχεις τις οικονομικές συμφωνίες καθώς είναι εύκολο να παρασυρθείς από ανασφάλειες και φόβους που οδηγούν στην αδιαλλαξία. Απόφυγε κόντρες με πρόσωπα που συνδιαλέγεσαι, δείχνοντας κατανόηση και διάθεση να αναπροσαρμόσεις τις απαιτήσεις σου. Η Αφροδίτη και ο Άρης από τον Υδροχόο σου δίνουν την ευκαιρία να διασκεδάσεις και να γνωρίσεις νέα πρόσωπα που θα σε ενθουσιάσουν με νέες επαγγελματικές προτάσεις και γνώσεις. Το ερωτικό παιχνίδι παίρνει φωτιά και φέρνει νέα πρόσωπα στη ζωή σου. 

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εξομαλύνονται σχέσεις με το κοντινό περιβάλλον με τη Νέα Σελήνη στους Ιχθύς να σε εφοδιάζει με κατανόηση και αισιοδοξία σε όλα τα επίπεδα. Κεραυνοβόλοι έρωτες εκτοξεύουν το πάθος και τον αισθησιασμό και δημιουργούν στις καλύτερες δυνατές συνθήκες για μία νέα σχέση που μπορεί να σου προσφέρει πολλά. Φρόντισε να απολαύσεις κάθε στιγμή και δυνατότητα που σου δίνεται αφήνοντας στο περιθώριο την ανάγκη να επιβάλεις τα θέλω σου σε πρόσωπα που σε προσεγγίζουν επαγγελματικά και προσωπικά. Η Αφροδίτη και ο Άρης από τον Υδροχόο σε καλούν να αφιερώσεις χρόνο σε οικονομικές υποθέσεις που μπορεί να σε απασχολούν έντονα. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν έξοδα που θα σε προβληματίσουν, όμως είναι βέβαιο ότι μπορείς να βρεις τις απαραίτητες λύσεις ώστε να αποφύγεις το άγχος. Ο καλός οικονομικός προγραμματισμός θα σε βοηθήσει να αποφύγεις περιττές σπατάλες που μπορεί να έχουν κόστος στον προϋπολογισμό σου. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς σε βοηθά να ξεπεράσεις οικονομικές δυσκολίες και να νιώσεις ασφαλής. Μη διστάσεις να προχωρήσεις σε συμφωνίες που μπορούν να αυξήσουν τη ρευστότητά σου. Οικεία πρόσωπα μπορεί να σε αιφνιδιάσουν θετικά με την στήριξή τους. Καλό είναι να δείξεις τη δέουσα προσοχή σε ότι αφορά προσωπικά και επαγγελματικά ζητήματα καθώς είναι εύκολο να παρασυρθείς από ψευδαισθήσεις και αυταπάτες. Το παρασκήνιο στον επαγγελματικό χώρο μπορεί να σε απογοητεύσει. Σύμμαχός σου στο να διακρίνεις πού βρίσκεται η παγίδα, ποια άτομα σε αντιμετωπίζουν εχθρικά, είναι η διαίσθησή σου. Φρόντισε να την εμπιστευτείς. Με την Αφροδίτη και τον Άρη στο ζώδιό σου, θα παίρνεις πρωτοβουλίες με αποφασιστικότητα και δυναμισμό. Ο ερωτισμός και η αυτοπεποίθηση που αποπνέεις αποτελούν μαγνήτη για νέα πρόσωπα που θέλουν να σε κερδίσουν. 

ΙΧΘΕΙΣ

ΙΧΘΕΙΣ

Βρίσκεσαι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος καθώς η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου σε βοηθά να πάρεις πρωτοβουλίες σε όλα τα επίπεδα. Νέες συνεργασίες και σχέσεις δημιουργούν τις κατάλληλες ευκαιρίες ώστε να εξελιχθείς και να απολαύσεις στιγμές χαράς και επιτυχίας. Προσοχή πρέπει να δείξεις σε ότι αφορά στόχους και φιλοδοξίες που θέλεις να πετύχεις καθώς είναι εύκολο να παρασυρθείς από την ανάγκη να ελέγξεις τα πράγματα με κάθε τρόπο. Επιβλητικές διαθέσεις θα προκαλέσουν νευρικότητα και θα επηρεάσουν τις εξελίξεις. Η Αφροδίτη και ο Άρης από τον Υδροχόο εντείνουν την κυκλοθυμία. Ζητήματα από το παρελθόν επανέρχονται και πάλι στο προσκήνιο και επηρεάζουν την ψυχολογία σου. Προσοχή σε παρασκηνιακές διεργασίες καθώς δεν αποκλείεται να διαπιστώσεις πως υπάρχουν πρόσωπα που υπονομεύουν την επαγγελματική σου εξέλιξη.

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!