Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο αναδεικνύει ευκαιρίες και επιλογές στον χώρο της δουλειάς. Προτάσεις και δυνατότητες για εξέλιξη έρχονται στο προσκήνιο και κεντρίζουν το ενδιαφέρον μας. Προσοχή πρέπει να δείξουμε σε σπασμωδικές συμπεριφορές και κινήσεις λόγω της έντασης και της νευρικότητας που επικρατεί. Είναι σημαντικό να αξιοποιήσουμε κάθε δυνατότητα που μας δίνεται χωρίς απερίσκεπτες και επιθετικές κινήσεις. Η αντίθεση της Αφροδίτης από τον Λέοντα με τον Κρόνο στον Υδροχόο μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στην προσωπική μας ζωή καθώς οι παρεξηγήσεις μπορεί να προκαλέσουν αποστασιοποίηση. Είναι προτιμότερο να δώσουμε χρόνο στον άνθρωπό μας και τον εαυτό μας να βρούμε την χρυσή τομή προστατεύοντας τη σχέση μας από ψυχρές καταστάσεις και ρήξεις.

ΚΡΙΟΣ

ΚΡΙΟΣ

Η προσοχή σας είναι στραμμένη στον χώρο της δουλειάς με τη Νέα Σελήνη στην Παρθένο να αναδεικνύει ευκαιρίες που μπορείτε να αξιοποιήσετε. Απαραίτητο είναι να δείξετε ψυχραιμία και να προχωρήσετε σε κινήσεις με ωριμότητα και αποφασιστικότητα, αφήνοντας στο περιθώριο εκνευρισμό και ένταση που θα οδηγήσουν σε λάθη. Η ανάγκη για νέες συνήθειες που θα ευνοήσουν την σωματική και πνευματική σας υγεία είναι έντονη. Προσεκτικοί πρέπει να είστε στην προσωπική σας ζωή καθώς η αντίθεση Αφροδίτης – Κρόνου παγώνει τα συναισθήματα. Ο ερωτισμός μπαίνει σε δεύτερη μοίρα και η εμμονή στο να βρείτε το λάθος κουράζει το ταίρι σας. Ψυχρότητα και αποστασιοποίηση μπορεί να προβληματίσουν τη σχέση σας.

ΕΡΩΤΑΣ: *** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: *** ΧΡΗΜΑ: *** 

ΤΑΥΡΟΣ

ΤΑΥΡΟΣ

Η προσωπική σας ζωή βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος με τη Νέα Σελήνη στην Παρθένο να δημιουργεί τις προϋποθέσεις για καινούργιες γνωριμίες που θα σας ενθουσιάσουν. Σημαντικό είναι να μην παρασυρθείτε από πιθανές ανασφάλειες και πείσμα που μπορεί να οδηγήσουν σε νευρικά ξεσπάσματα και απερίσκεπτες επιλογές. Προσοχή σε συγκρούσεις και ζητήματα που μπορεί να δημιουργηθούν με παιδιά. Η αντίθεση Αφροδίτης – Κρόνου επηρεάζει οικογενειακές υποθέσεις και επαγγελματικά ζητήματα. Οι αυξημένες υποχρεώσεις στον επαγγελματικό χώρο δεν επιτρέπουν να χαρείτε τις στιγμές με τους οικείους και το ταίρι σας, γεγονός που επηρεάσει την ψυχολογία σας. 

ΕΡΩΤΑΣ:*** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: *** ΧΡΗΜΑ: ***  

ΔΙΔΙΜΟΙ

ΔΙΔΥΜΟΙ

 Με τη Νέα Σελήνη στην Παρθένο να επικεντρώνει το ενδιαφέρον σας στο οικείο περιβάλλον, είναι πιθανά τα οικογενειακά προβλήματα ή μία μετακόμιση που θα προκαλέσει αρκετή αναστάτωση. Προσοχή πρέπει να δείξετε σε νευρικότητα και επιθετική διάθεση καθώς δεν είναι εύκολο να χαλιναγωγήσετε την ορμή σας. Λάθη και συγκρούσεις είναι πιθανά γι’ αυτό φροντίστε να κρατήσετε χαμηλούς τόνους. Η αντίθεση Αφροδίτης – Κρόνου επηρεάζει άμεσα σχέσεις που έχουν παίξει σημαίνοντα ρόλο στη ζωή σας. Σημαντικό είναι να μην παρασυρθείτε από δογματικές αντιλήψεις που θα σας φέρουν σε αντιπαράθεση. Ευχαριστηθείτε τις στιγμές χωρίς πρέπει και μη, απολαμβάνοντας την διασκέδαση και το ερωτικό παιχνίδι. 

ΕΡΩΤΑΣ: *** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: *** ΧΡΗΜΑ: ***  

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο δημιουργεί προϋποθέσεις και ευκαιρίες για νέες γνωριμίες και συμφωνίες. Όμως πιθανό είναι να υπάρξουν πρόσωπα που κινούνται παρασκηνιακά εις βάρος σας προσπαθώντας να ανακόψουν την προσωπική σας πορεία. Να προσέχετε ποιους εμπιστεύεστε και να μείνετε μακριά από κόλακες. Κυκλοθυμικές συμπεριφορές και συναισθηματικά ξεσπάσματα δεν ευνοούν τα επόμενα σας βήματα. Με την αντίθεση της Αφροδίτης με τον Κρόνο είναι πιθανό να αγχωθείτε λόγω οικονομικών δυσκολιών που ενδεχόμενα προκύψουν. Αν δεν μπορείτε να αποφύγετε τους διακανονισμούς αυτή την εβδομάδα, να προσέχετε με τι όρους υπογράφετε. Ανασφάλειες και καχυποψία επηρεάζουν την σχέση σας και παγώνουν το πάθος και τον ερωτισμό. 

ΕΡΩΤΑΣ: ** ΥΓΕΙΑ:***  ΚΑΡΙΕΡΑ: *** ΧΡΗΜΑ: ** 

ΛΕΩΝ

ΛΕΩΝ

Οικονομικά ζητήματα και εκκρεμότητες έρχονται στο προσκήνιο με τη Νέα Σελήνη στην Παρθένο. Έχετε τη δυνατότητα να προχωρήσετε στην επίλυση τους αρκεί να αποφύγετε συγκρουσιακές συμπεριφορές και νευρικότητα. Προσπαθήστε να διαφυλάξετε τα κεκτημένα σας αποφεύγοντας σημαντικά βήματα καθώς το πιθανότερο είναι να βρείτε τοίχος. Η αντίθεση της Αφροδίτης από το ζώδιό σας με τον Κρόνο επηρεάζει σχέσεις και συνεργασίες. Δεν αποκλείεται να νιώσετε πως συνεργάτες και σύντροφος δεν αντιλαμβάνονται τις ανάγκες σας και παίρνουν αποστάσεις. Είναι προτιμότερο να πάρετε χρόνο αποφεύγοντας εντάσεις και επιλογές που μπορεί να οδηγήσουν σε οριστική ρήξη.

ΕΡΩΤΑΣ: ** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: *** ΧΡΗΜΑ: ***  

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είστε η πρωταγωνιστές της εβδομάδας καθώς η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιό σας, ωθεί σε νέα ξεκινήματα σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Κάποιες στιγμές θα νιώσετε πως οι αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις δεν σας επιτρέπουν να δράσετε όπως επιθυμείτε. Προσοχή σε εκνευρισμό, κούραση και κυριαρχικές συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν έντονα και θα επηρεάσουν νέες σχέσεις και συνεργασίες. Η αντίθεση Αφροδίτης – Κρόνου επηρεάζει παλιότερες καταστάσεις που έχουν επανέλθει στο προσκήνιο. Τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος για να ξεκαθαρίσετε την στάση σας, παίρνοντας αποστάσεις από πρόσωπα που νιώθετε ότι δεν μπορούν να σας προσφέρουν τα αναμενόμενα. 

ΕΡΩΤΑΣ: *** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: *** ΧΡΗΜΑ: ***  

ΖΥΓΟΣ

ΖΥΓΟΣ

Παρελθούσες καταστάσεις και εκκρεμότητες φωτίζονται με τη Νέα Σελήνη στην Παρθένο. Έχετε τη δυνατότητα να αποτινάξετε από πάνω σας ψυχολογικά βαρίδια και υποθέσεις που σας απασχολούν εδώ και καιρό. Φροντίστε, ωστόσο, να μη λειτουργήσετε απερίσκεπτα και σπασμωδικά. Αποφύγετε ενέργειες που δεν είναι καλά σχεδιασμένες καθώς το πιθανότερο είναι να γίνουν λάθη που θα σας φορτίσουν συναισθηματικά και θα οδηγήσουν σε κυκλοθυμικά ξεσπάσματα. Η αντίθεση Αφροδίτης – Κρόνου αναδεικνύει τις διαφορές σε φιλικές και προσωπικές σχέσεις που είναι έντονες αυτό το χρονικό διάστημα. Δεν αποκλείεται να ξεκαθαρίσετε την στάση σας απέναντι σε φίλους, νιώθοντας ότι δεν κατανοούν τις ανάγκες σας και γίνονται τοξικοί απέναντί σας. 

ΕΡΩΤΑΣ:** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: *** ΧΡΗΜΑ: **  

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη στην Παρθένο έρχονται στο προσκήνιο υποθέσεις που αφορούν στόχους και φιλοδοξίες σας. Σημαντικό είναι να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες που σας δίνονται βάζοντας στο περιθώριο την καχυποψία και τις αμφιβολίες. Προσοχή σε παρασκηνιακές δράσεις που μπορεί να αποκαλυφθούν και να σας φέρουν σε δύσκολη θέση. Η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Κρόνο δεν σας επιτρέπει να χαρείτε τις επιτυχίες σας λόγω αυξημένων υποχρεώσεων. Κάποια οικογενειακά προβλήματα σας αποσπούν και σας περιορίζουν, γεγονός που κάνει ακόμη και τις μικρές απολαύσεις να φαντάζουν ως πολυτέλειες.  Προσοχή και στην προσωπική σας ζωή καθώς η τάση σας να επικρίνετε θα οδηγήσει σε ψυχρότητα. 

ΕΡΩΤΑΣ: ** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: *** ΧΡΗΜΑ: *** 

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο αγγίζει την επαγγελματική σας ζωή και φέρνει στο προσκήνιο ευκαιρίες και επιλογές για νέα ξεκινήματα. Όμως δεν αποκλείεται να επηρεαστείτε από ανταγωνιστικές συμπεριφορές και συγκρουσιακές διαθέσεις προσώπων με τα οποία συνεργάζεστε. Μην επιτρέψετε στα νεύρα να κυριαρχήσουν επηρεάζοντας τις επιλογές σας. Επικεντρωθείτε στους στόχους σας χωρίς να μπείτε σε διαδικασία αντιπαραθέσεων με συνεργάτες που παίζουν σημαίνοντα ρόλο στη ζωή σας. Η αντίθεση Αφροδίτης – Κρόνου εγείρει εμπόδια και καθυστερήσεις σε ταξίδια και δράσεις που θέλετε να πραγματοποιήσετε με το ταίρι σας. Επαναπροσδιορίσετε την στάση σας και κάντε αλλαγές που θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε πιθανές δυσκολίες. 

ΕΡΩΤΑΣ: *** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: *** ΧΡΗΜΑ: *** 

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Νέες προοπτικές σε εκπαιδευτικά ζητήματα, νομικές υποθέσεις και προτάσεις που προέρχονται από το εξωτερικό έρχονται στο προσκήνιο με τη Νέα Σελήνη στην Παρθένο. Ευκαιρία να προχωρήσετε σε σχέδια που θα σας φέρουν πιο κοντά στην ευόδωση των στόχων σας και θα βοηθήσουν στην προσωπική σας εξέλιξη. Μείνετε μακριά από εμμονές και νευρικότητα που δεν θα σας επιτρέψουν να ευχαριστηθείτε τις ευκαιρίες που σας δίνονται. Η αντίθεση Αφροδίτης – Κρόνου είναι πιθανό να επηρεάσει οικονομικές συμφωνίες και συναλλαγές. Αναδεικνύονται ζητήματα που αναστέλλουν την υλοποίηση των σχεδίων σας. Προσοχή στην προσωπική σας ζωή καθώς ανασφάλειες και αμφιβολίες απομακρύνουν το ταίρι σας. 

ΕΡΩΤΑΣ: ** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: *** ΧΡΗΜΑ: **  

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο φωτίζει βαθύτερα συναισθήματα και φόβους. Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να αντιμετωπιστούν κατάματα και χωρίς αναστολές. Παράλληλα, νέα πρόσωπα αναστατώνουν την προσωπική σας ζωή και προκαλούν πρωτόγνωρα συναισθήματα. Μείνετε μακριά από εγωκεντρικές συμπεριφορές και απερίσκεπτες κινήσεις που θα έχουν οικονομικό, προσωπικό και ψυχολογικό κόστος. Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Κρόνο στο ζώδιό σας, διαμηνύει να θέσετε τα όρια σας σε προσωπικές σχέσεις και οικονομικές συνεργασίες. Δεν αποκλείεται να πάρετε αποστάσεις από πρόσωπα που νιώθετε ότι δεν αντιλαμβάνονται τις πραγματικές σας ανάγκες, θέτοντας σαφή όρια που θα επηρεάσουν επαγγελματική και προσωπική ζωή.

ΕΡΩΤΑΣ: ** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: *** ΧΡΗΜΑ: **  

ΙΧΘΕΙΣ

ΙΧΘΕΙΣ

 Με τη Νέα Σελήνη στην Παρθένο να επηρεάζει τον τομέα των σημαντικών σχέσεων της ζωής σας είναι πιθανό να προχωρήσετε στη σύναψη συνεργασιών ή σε μία νέα ερωτική σχέση που αρχικά σας ενθουσιάζει. Ωστόσο, είναι επιτακτική ανάγκη να συγκρατήσετε καταπιεσμένη οργή και θυμό από απωθημένα που έρχονται στην επιφάνεια και μπορεί να επηρεάσουν τη συμπεριφορά σας. Προσοχή σε παρασκήνιο που μπορεί να μπει εμπόδιο στην επαγγελματική σας εξέλιξη. Η αντίθεση Αφροδίτης – Κρόνου αναδεικνύει την ανάγκη να ξεπεράσετε εμμονές και μεμψιμοιρία πού προέρχονται από παλαιότερες καταστάσεις και επηρεάζουν ακόμα την ζωή σας. 

ΕΡΩΤΑΣ: *** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: *** ΧΡΗΜΑ: ***

Διάβασε ακόμη: Νέα Σελήνη στην Παρθένο: Η δουλειά μας καλεί! Τι να προσέξεις!

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet