ΚΡΙΟΣ

ΚΡΙΟΣ

Ανατροπές σχεδιασμών και παιχνίδια εξουσίας στην προσωπική σου ζωή θα προκύψουν μέσα στον Φεβρουάριο. Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο και η Πανσέληνος στο Λέοντα σε ωθούν να επαναπροσδιορίσεις την στάση σου απέναντι σε φιλικές και προσωπικές σχέσεις. Η παρατεταμένη σύνοδος Αφροδίτης – Άρη στον Αιγόκερω αυξάνει την ανάγκη σου για κοινωνική καταξίωση και επαγγελματική επιτυχία. Νέα πρόσωπα έρχονται στη ζωή σου για να εμπλουτίσουν την καριέρα και να ομορφύνουν την προσωπική σου ζωή. Ο συντηρητισμός και η απολυτότητα θα είναι εμπόδια για κάθε θετική εξέλιξη. Με τον Ερμή να επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω η επικοινωνία βελτιώνεται στον επαγγελματικό χώρο και επιταχύνονται συζητήσεις ή συμφωνίες που σε ενδιαφέρουν. Με τον Ερμή να περνάει στον Υδροχόο στις 14/2 πρωτότυπες ιδέες και εναλλακτικά σχέδια θα ενθουσιάσουν το φιλικό περιβάλλον και θα βοηθήσουν να εμπλακείς σε συλλογικές προσπάθειες που σου ταιριάζουν.

TIP
Η επαγγελματική επιτυχία δεν είναι αυτοσκοπός. Φρόντισε να συγκρατήσεις την ορμή σου για να αποφύγεις κόντρες που θα σου στοιχίσουν.

ΤΑΥΡΟΣ

ΤΑΥΡΟΣ

Η πίεση στον επαγγελματικό χώρο είναι έντονη και καλείσαι να συγκρατήσεις τις αντιδραστικές σου διαθέσεις για να μην υπάρξουν σφοδρές συγκρούσεις. Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο και η Πανσέληνος στον Λέοντα δονούν τον τομέα της καριέρας και της οικογένειας οδηγώντας σε σέ επιλογές που ανατρέπουν τα μέχρι τώρα δεδομένα. Σκληρή προσπάθεια και αυτοσυγκράτηση θα σε βοηθήσουν να αποφύγεις τα χειρότερα. Προσοχή σε κόλακες που επιδιώκουν να σε κατευθύνουν κατά το δοκούν. Η παρατεταμένη σύνοδος Αφροδίτη – Άρη στον Αιγόκερω δημιουργεί την ανάγκη για επέκταση και ενασχόληση με ενδιαφέροντα που αφορούν την εξέλιξη σου. Ταξίδια και νέοι έρωτες σε ενθουσιάζουν και αυξάνουν κατακόρυφα την αισιοδοξία σου. Με τον Ερμή σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω, σου δίνεται η ευκαιρία να προχωρήσεις σε νομικές υποθέσεις και συμφωνίες ξεπερνώντας εμπόδια και καθυστερήσεις. Με τον Ερμή στον Υδροχόο η μεθοδική σκέψη και ορθολογική προσέγγιση θα βοηθήσουν να προχωρήσεις σε επαγγελματικά σχέδια εντυπωσιάζοντας πρόσωπα εξουσίας και ανωτέρους.

TIP 
Σημαντικό συστατικό για την επιτυχία είναι η αισιοδοξία, γι’ αυτό, παρ’ όλες τις δυσκολίες, επικεντρώσου στη θετική πλευρά των πραγμάτων. 

ΔΙΔΙΜΟΙ

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αποκαλύψεις και χειριστικές συμπεριφορές που θα προκαλέσουν υπερένταση στο κοντινό και ευρύτερο περιβάλλον, οδηγούν σε ξεκαθαρίσματα μέσα στον Φεβρουάριο. Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο και η Πανσέληνος στον Λέοντα φέρνουν στην επιφάνεια μυστικά του παρελθόντος που σε αναγκάζουν να οριοθετηθείς έναντι των άλλων. Υπόγειες κινήσεις και ανασφάλεια μπορεί να οδηγήσουν σε υπερένταση με πρόσωπα από τον στενό περίγυρό. Η παρατεταμένη σύνοδος Αφροδίτης – Άρη στον Αιγόκερω απογειώνει τη λίμπιντο σου. Παράλληλα εντείνει την καχυποψία και τις αμφιβολίες στην ερωτική σου ζωή. Εκτόνωσε κάθε φόβο μέσω του πάθους και του αισθησιασμού που θα εκτοξεύσει την σχέση σου στα ύψη. Οικονομικές συμφωνίες μπορεί να εξελιχθούν θετικά αρκεί να μετριάσεις την διάθεση να ελέγξεις κάθε κατάσταση. Με τον Ερμή να επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω μπορείς να εκφράσεις βαθύτερες ανησυχίες και σκέψεις που αφορούν την προσωπική σου ζωή. Ο Ερμής στον Υδροχόο από τις 14/2 σε ωθεί να διασκεδάσεις, να εμπλακείς σε πνευματικές και φιλοσοφικές αναζητήσεις, να προχωρήσεις σε ταξίδια και συζητήσεις που ανοίγουν νέους ορίζοντες μπροστά σου. 

TIP
Βρες την χρυσή τομή μεταξύ αισιοδοξίας και ωριμότητας καθώς θα σε βοηθήσει να αξιοποιήσεις ευκαιρίες που θα ανοίξουν νέα μονοπάτια μπροστά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ένταση στις προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις χαρακτηρίζει τον Φεβρουάριο. Καλείσαι να χαλιναγωγήσεις ανασφάλειες και απωθημένα και να αποκρούσεις πιθανές επιθέσεις που θα επηρεάσουν σχέσεις και συνεργασίες. Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο και η Πανσέληνος στον Λέοντα επικεντρώνουν την προσοχή σου σε προσωπικές και οικονομικές υποθέσεις. Ανατροπές στόχων και φιλοδοξιών μπορεί να σε απογοητεύσουν, όμως ο ρεαλισμός θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις κάθε δυσκολία. Απόφυγε την εμπλοκή της προσωπικής σου ζωής με οικονομικά ζητήματα, καθώς οι απώλειες είναι πιθανές. Με την παρατεταμένη σύνοδο Αφροδίτης – Άρη στον Αιγόκερω πάθος και ένταση εναλλάσσονται στον έρωτα και τις συνεργασίες. Καλό θα ήταν να αποφύγεις τις κόντρες που μπορεί να δημιουργήσουν τριγμούς σε σημαντικές σχέσεις για εσένα. Βοηθητικά θα λειτουργήσει η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω καθώς θα αποφύγεις παρερμηνείες και θα λύσεις παρεξηγήσεις του προηγούμενου χρονικού διαστήματος. Με τον Ερμή να περνάει στον Υδροχόο στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα, δραστηριοποιήσου σε οικονομικές συμφωνίες που πιθανώς εκκρεμούν μέχρι αυτή τη στιγμή.

TIP
Εσωστρέφεια και καχυποψία εντείνουν τη νευρικότητα που αντικατοπτρίζεται στις διαπροσωπικές σχέσεις. Με ωριμότητα και ηρεμία θα βρεις λύσεις που θα εκτονώσουν κάθε αρνητική διάθεση.

ΛΕΩΝ

ΛΕΩΝ

Αιφνιδιαστικές εξελίξεις και ξεκαθαρίσματα σε προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις θα σε απασχολήσουν τον Φεβρουάριο. Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο και η Πανσέληνος στο ζώδιό σου οδηγούν σε αποφάσεις που μπορεί να σε απομακρύνουν από πρόσωπα που έχουν παίξει καθοριστικό ρόλο στην καριέρα και τον έρωτα. Θέλεις και πρέπει να βγάλεις τοξικά άτομα από τη ζωή σου. Η παρατεταμένη σύνοδος Αφροδίτης – Άρη στον Αιγόκερω αυξάνει τις υποχρεώσεις σου στη δουλεια. Παράλληλα σε βοηθά να δώσεις λύσεις σε πρακτικά ζητήματα που επηρεάζουν τη σχέση σου. Μείνε μακριά από γκρίνια και επικριτικότητα που θα ενοχλήσουν. Ο Ερμής σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω σε διευκολύνει να διεκπεραιώσεις γραφειοκρατικές υποθέσεις. Στις 14/2 που μετακινείται στον Υδροχόο βοήθα να βρεις τη χρυσή τομή στην επαγγελματική και προσωπική ζωή. Αντιλαμβάνεσαι τις ανάγκες συνεργατών και συντρόφου και βοηθάς να υπάρξουν ισορροπίες. 

TIP
Οι αλλαγές που μπορεί να υπάρξουν σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο σε οδηγούν σε ένα νέο στάδιο εξέλιξης και ωρίμανσης γι’ αυτό μην τις φοβηθείς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο και η Πανσέληνος στον Λέοντα αναδεικνύουν επαγγελματικά ζητήματα που εκκρεμούν και παρασκηνιακές διεργασίες που σε επηρεάζουν σε ψυχολογικό επίπεδο. Μη διστάσεις να κάνεις την ανατροπή αιφνιδιάζοντας τους γύρω σου με κινήσεις που θα σε απαλλάξουν από βαρίδια του παρελθόντος. Προσπάθησε να αποφύγεις τις εξουσιαστικές συμπεριφορές και τα παιχνίδια ελέγχου που υποβόσκουν και μπορεί να σε κατευθύνουν λανθασμένα. Με την παρατεταμένη σύνοδο Αφροδίτης – Άρη στον Αιγόκερω το πάθος και ο ερωτισμός πλαισιώνουν την προσωπική σου ζωή. Νέες γνωριμίες έρχονται για να αλλάξουν τα μέχρι τώρα δεδομένα. Με τον Ερμή σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω έχεις την ευκαιρία να εκφράσεις βαθύτερες ανησυχίες στο ταίρι σου. Στις 14/2 περνάει στον Υδροχόο και σε βοηθά να δώσεις λύσεις σε επαγγελματικά και γραφειοκρατικά ζητήματα που σου προκαλούν άγχος. Με τον Ήλιο να περνάει στους Ιχθύες η κοινωνικότητα και η εξωστρέφεια δημιουργούν τις προϋποθέσεις για νέες σχέσεις και συνεργασίες.

TIP
Τώρα που οι συνθήκες όχι μόνο το επιτρέπουν αλλά και το επιβάλλουν, άφησε τον εαυτό σου να ξεχάσει, έστω και για λίγο, τα πρέπει και να ενδώσει στη χαρά και στα θέλω του.

ΖΥΓΟΣ

ΖΥΓΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο και η Πανσέληνος στο Λέοντα εγκυμονούν  καταστάσεις που σε αιφνιδιάζουν. Αποκαλύψεις και κακόβουλα σχόλια επηρεάζουν ερωτικές και φιλικές σχέσεις και σε οδηγούν σε ξεκαθαρίσματα που αρχικά μπορεί να σε απογοητεύσουν. Σημαντικό είναι να μην επηρεαστείς από απόψεις τρίτων που σε κολακεύουν καθώς υποκρύπτουν υστεροβουλία. Με την παρατεταμένη σύνοδο Αφροδίτης – Άρη στον Αιγόκερω έχεις την δυνατότητα να ασχοληθείς με τον προσωπικό σου χώρο και με εκκρεμότητες που θέλεις να διεκπεραιώσεις. Απόφυγε τις κόντρες και περιόρισε την οργή που μπορεί να εκδηλωθεί χωρίς μετρό σαρώνοντας προσωπική ζωή και οικογενειακές σχέσεις. Από τις 14/2 ο Ερμής στον Υδροχόο δίνει την ευκαιρία να προβληθείς και να προωθήσεις δημιουργικά ενδιαφέροντα που θέλεις να εξελίξεις. Στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα αυξάνονται οι πιθανότητες επιτυχίας στα φλερτ.

TIP
Μην εγκαταλείπεις τους στόχους σου, ακόμη κι αν οι δυσκολίες σού φαίνονται πολλές. Κάνε τους απαραίτητους ελιγμούς για να βρεις τους τρόπους να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου. Να θυμάσαι ότι όσο πιο πολύ προσπαθήσεις αυτή την περίοδο τόσο πιο βαθιά και σταθερά θα είναι τα θεμέλια πάνω στα οποία θα στηρίξεις το οικοδόμημά σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο και την Πανσέληνο στο Λέοντα καλείσαι να αναλάβεις περαιτέρω ευθύνες σε οικογενειακό επίπεδο εν μέσω εντάσεων, αιφνιδιαστικών γεγονότων και απομακρύνσεων από σημαντικά πρόσωπα για εσένα. Προσοχή σε επαγγελματικές επιλογές καθώς είναι εύκολο να επηρεαστείς από κόλακες που δεν επιθυμούν την εξέλιξή σου. Εμπόριο και επικοινωνία θα οδηγήσουν σε σημαντικές επαγγελματικές συμφωνίες με ανάλογο οικονομικό κέρδος. Νέες γνωριμίες σε ενθουσιάζουν χαρίζοντας σου γνώσεις, καινούργια ενδιαφέροντα και έντονες στιγμές πάθους. Με τον Ερμή σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω συνεργασίες και συμφωνίες που είχαν βρει εμπόδια το προηγούμενο χρονικό διάστημα εξελίσσονται ομαλά. Ο Ερμής στον Υδροχόο από τις 14/2 σε καλεί να αφοσιωθείς σε οικογενειακές υποθέσεις και συμφωνίες που αφορούν την ακίνητη περιουσία. Με τον Ήλιο να περνάει στους Ιχθύες από τις 18/2 ανακτάς την αυτοπεποίθησή σου. Ο έρωτας και η διασκέδαση αποτελούν καθοριστικά στοιχεία της ζωής σου.

TIP
Οι τοξικές σχέσεις σε αναγκάζουν επαναπροσδιορίσεις νοοτροπίες και προκαταλήψεις καθώς ήρθε η ώρα να πάρεις αποστάσεις από πρόσωπα που δεν σου αξίζουν. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο και η Πανσέληνος στο Λέοντα σε καλούν να οριοθετηθείς, ξεκαθαρίζοντας τν στάση σου σε πρόσωπα που προσπαθούν να σε κατευθύνουν κατά το δοκούν. Με την παρατεταμένη σύνοδο Αφροδίτης – Άρη στον Αιγόκερω έξοδα και έσοδα βρίσκονται σε μία διαρκή πάλη με σκοπό την ισορροπία. Απαραίτητο είναι να είσαι εγκρατής σε σπατάλες και να διαχειριστείς κάθε ξαφνική εκροή με ψυχραιμία και πρακτική σκέψη. Σε αυτό θα σε βοηθήσει η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω που δίνει την ευκαιρία να πάρεις πρωτοβουλίες κλείνοντας οικονομικές εκκρεμότητες και συμφωνίες που σου δημιουργούν άγχος. Με τον Ερμή στον Υδροχόο, στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα, ανακτάς τα επικοινωνιακά σου χαρίσματα. Ο Ήλιος περνάει στους Ιχθύς στις 18/2 και σε εξωθεί να στρέψεις την προσοχή σου στην οικογένεια και στην προσπάθεια να διευθετήσεις εκκρεμείς υποθέσεις που σχετίζονται με την ακίνητη περιουσία σου.

TIP
Απόλαυσε στιγμές πάθους και έντονου ερωτισμού με το ταίρι σου, αφήνοντας στο περιθώριο αδιαλλαξία και ανασφάλειες που χαλάνε την ατμόσφαιρα μεταξύ σας. 

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο και η Πανσέληνος στον Λέοντα σε καλούν να διαφυλάξεις τα κεκτημένα σου, να επαναπροσδιορίσεις τις προτεραιότητές σου και να αφήσεις στο περιθώριο χειριστικές συμπεριφορές που υποβόσκουν και επηρεάζουν οικονομικές συμφωνίες και προσωπικές σχέσεις. Η παρατεταμένη σύνοδος Αφροδίτης – Άρη στο ζώδιό σου εξάρει τη γοητεία σου και το αποτέλεσμα σε συνεργασίες και προσωπική ζωή είναι άμεσο και πολύ θετικό. Ωστόσο, καλό είναι να καταστείλεις τον υποκειμενισμό σου που δεν σε βοηθάει να κατανοήσεις τις ανάγκες των άλλων. Με τον Ερμή να επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιό σου έχεις την δυνατότητα να εκφράσεις σκέψεις και ανησυχίες που σε προβλημάτισαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Όταν περνάει στον Υδροχόο στις 14/2 αφοσιώνεσαι σε οικονομικές συμφωνίες και συναλλαγές που θα σε βοηθήσουν να πάρεις σημαντικές ανάσες. 

TIP
Νέα πρόσωπα θα σε προσεγγίσουν καθώς γοητεύονται από το πάθος και τον ερωτισμό που εκπέμπεις. Αξιοποίησε τις περιστάσεις σου με το να επιμένεις σε αυτά που έχεις ανάγκη, χωρίς να παρασύρεσαι από την κολακεία που μπορεί να σε μπλέξει σε σχέσεις που δεν αντιπροσωπεύουν τις ανάγκες σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Διαπροσωπικές σχέσεις και καταστάσεις που εκκρεμούν επηρεάζουν την ψυχοσύνθεσή σου και δεν αποκλείεται να οδηγήσουν σε καθοριστικές επιλογές μέσα στο Φεβρουάριο. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου και η Πανσέληνος στο Λέοντα αλλάζουν τον τρόπο που αντιμετωπίζεις συνεργασίες και προσωπική ζωή καθώς δεν θα διστάσεις να δείξεις με αυστηρότητα τα όριά σου. Με την Αφροδίτη και τον Άρη σε παρατεταμένη σύνοδο στον Αιγόκερω είναι εύκολο να παρασυρθείς από πρόσωπα που δεν είναι ξεκάθαρα και ειλικρινή μαζί σου. Κράτα τις επιφυλάξεις σου για να προστατεύσεις τον εαυτό σου. Το παρασκήνιο στον επαγγελματικό χώρο καλά κρατεί. Φρόντισε να μη δίνεις λαβές σε αυτούς που μπορεί να σε ανταγωνίζονται αθέμιτα. Με τον Ερμή σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω πάρε πρωτοβουλίες για να τακτοποιήσεις γραφειοκρατικές εκκρεμότητες που σε ταλαιπωρούν. Από τις 14/2 περνάει στο ζώδιό σου και σε βοηθά να εκφραστείς με αυτοπεποίθηση και αμεσότητα. 

TIP
Εποχή βαθύτερων αλλαγών καθώς είναι για εσένα η συγκεκριμένη περίοδος, θα οδηγήσει στο να δεις με εντελώς διαφορετικό μάτι τις σχέσεις σου. Η εκκαθάριση από τοξικές και κακοποιητικές σχέσεις είναι μονόδρομος.  

ΙΧΘΕΙΣ

ΙΧΘΕΙΣ

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο και η Πανσέληνος στον Λέοντα αναδεικνύουν εκκρεμότητες, βαθύτερα τραύματα και επαγγελματικές υποθέσεις που επηρεάζουν τη διάθεσή σου. Μη διστάσεις να πάρεις αποφάσεις καθώς θα σε βοηθήσουν να αποβάλλεις ψυχολογικά βαρίδια που επηρεάζουν την εξέλιξή σου. Η παρατεταμένη σύνοδος Αφροδίτης – Άρη στον Αιγόκερω αυξάνει τη δράση με φίλους ή σε συλλογικές προσπάθειες που σε ενδιαφέρουν. Νέος έρωτας έρχεται στη ζωή σου με άτομο που σας ενώνει η κοινή ιδεολογική προσέγγιση. Ο Ερμής σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω σε βοηθά να ξεπεράσεις εμπόδια και καθυστερήσεις σε στόχους και φιλοδοξίες που αντιμετώπισες στο προηγούμενο χρονικό διάστημα. Ο Ήλιος περνάει στο ζώδιό σου στις 18/2 φωτίζοντας την προσωπικότητά σου. Πρωτοβουλίες σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο θα εντυπωσιάζουν το περιβάλλον σου.

TIP
Μη διστάσεις να αλλάξεις πορεία πλεύσης αν αυτό είναι το ζητούμενό σου. Τώρα μπορείς να βάλεις στόχους που να συνάδουν προς τις βαθύτερες ανάγκες και επιθυμίες σου.

Διάβασε ακόμη: Άρης στον Αιγόκερω: ετοιμάσου για επίθεση και δράση!

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!