ΚΡΙΟΣ

ΚΡΙΟΣ

Η Έκλειψη Σελήνης αναδεικνύει βαθύτερες φοβίες και ανασφάλειες που σε επηρεάζουν σε οικονομικό και συναισθηματικό επίπεδο. Οφείλεις να μην παρασυρθείς από την καχυποψία και την απαισιοδοξία για να προστατεύσεις οικονομικά συμφέροντα και προσωπικές σχέσεις. Με τον Άρη και τον Δία στο ζώδιό σου βγαίνεις από μία έντονη περίοδο εσωστρέφειας και τολμάς να προχωρήσεις με γοργούς ρυθμούς σε αποφάσεις και κινήσεις. Παρορμητισμός και νευρικότητα μπορεί να σε παρασύρουν σε λάθη που θα επηρεάσουν επαγγελματικές και προσωπικές σχέσεις. Ο Ερμής κινείται ανάδρομα αρχικά στους Διδύμους προκαλώντας αναστάτωση στις σχέσεις με τον κοντινό περίγυρο. Καθυστερήσεις σε εμπορικές και επικοινωνιακές συμφωνίες μπορεί να σε προβληματίσουν. Μετέπειτα περνά ανάδρομος στον Ταύρο και δημιουργεί ασυνεννοησία σε οικονομικές συνεργασίες και συμφωνίες.

TIP

Μην διστάσεις να βγεις και να διασκεδάσεις καθώς είναι βέβαιο ότι θα εντυπωσιάσεις και θα κατακτήσεις πρόσωπα που σου κινούν το ενδιαφέρον.

ΤΑΥΡΟΣ

ΤΑΥΡΟΣ

Η Έκλειψη Σελήνης στο Σκορπιό προκαλεί αναστάτωση στο πεδίο των σχέσεων και των συνεργασιών καθώς οδηγεί σε ξεκαθαρίσματα. Δεν είναι μία εύκολη περίοδος. Ωστόσο, μακροπρόθεσμα θα αντιληφθείς πως οι επιλογές που θα σε έχουν δυσκολέψει, θα ανοίξουν ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σου. Απελευθερώνεσαι από τοξικές καταστάσεις που απομυζούν την ενέργειά σου. Με τον Άρη στον Κριό η κυκλοθυμία και η εσωστρέφεια εντείνονται.Παράλληλα εντείνεται το παρασκήνιο στον επαγγελματικό χώρο, γεγονός που θα σε προβληματίσει. Ο Δίας από τον Κριό λειτουργεί προστατευτικά και σε βοηθά να ξεπεράσεις φόβους και απωθημένα. Ο ανάδρομος Ερμής στους Διδύμους επηρεάζει οικονομικά σχέδια και συμφωνίες καθώς προκύπτουν καθυστερήσεις και αναβολές. Αργότερα περνάει στο ζώδιό σου εντείνοντας την ανάγκη για μία εσωτερική διεργασία που αφορά εσένα, τους στόχους σου και τις σχέσεις που παίζουν καταλυτικό ρόλο στη ζωή σου.

TIP 

Μη διστάσεις να πάρεις αποφάσεις για την ολοκλήρωση σχέσεων που δεν έχουν τίποτα πια να σου προσφέρουν καθώς είναι η ευκαιρία να απελευθερωθείς από τις παγιδεύσεις σου.

ΔΙΔΙΜΟΙ

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Έκλειψη Σελήνης αποκαλύπτει παρασκηνιακές διεργασίες που επηρεάζουν άμεσα τον επαγγελματικό χώρο και την προσωπική σου εξέλιξη. Κράτησε την ψυχραιμία σου και επικεντρώσου σε μελλοντικά σχέδια που θα σε βοηθήσουν να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου. Ο Άρης και ο Δίας από τον Κριό λειτουργούν βοηθητικά σε στόχους και φιλοδοξίες καθώς δίνουν ώθηση και ευκαιρίες που μπορείς να αξιοποιήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Νέες γνωριμίες δεν αποκλείεται να παίξουν καθοριστικό ρόλο στην προσωπική σου ζωή. Με τον Ερμή ανάδρομο στο ζώδιό σου καλείσαι να επαναπροσδιορίσεις προσωπικά σχέδια και σχέσεις αποφεύγοντας σημαντικές συζητήσεις που μπορεί να προκαλέσουν συγκρούσεις. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου στο τέλος του μήνα εντείνει την ανάγκη για νέα ξεκινήματα σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, όμως πρόσωπα και καταστάσεις του παρελθόντος δεν σου επιτρέπουν να απεμπλακείς και να προχωρήσεις με το ρυθμό που επιθυμείς.

TIP

Μέσα από το φιλικό χώρο δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέα πρόσωπα που θα εκδηλώσουν το έντονο ενδιαφέρον τους για εσένα για αυτό μην χάσεις ευκαιρίες για διασκέδαση και όμορφες παρέες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την Έκλειψη Σελήνης να επηρεάζει την προσωπική σου ζωή αναδεικνύονται φόβοι και ανασφάλειες που μπορεί να φέρουν σε οριακό σημείο τη σχέση σου. Είναι σημαντικό να διατηρήσεις χαμηλούς τόνους και να μην οδηγήσεις στα άκρα το ταίρι σου με σενάρια επιστημονικής φαντασίας, λόγω της δύσκολης ψυχολογικής διάθεσης που δεν σου επιτρέπει να λειτουργήσεις λογικά. Με τον Άρη και τον Δία στον Κριό οι ευκαιρίες στον χώρο της καριέρας πολλαπλασιάζονται. Παράλληλα αυξάνονται οι υποχρεώσεις και οι ευθύνες στις οποίες καλείσαι να είσαι αποτελεσματικός. Ο Ερμής κινείται ανάδρομος στους Διδύμους και σε φέρνει σε επαφή με πρόσωπα από το παρελθόν που προσπαθούν και πάλι να μπουν στη ζωή σου. Το πέρασμά του στον Ταύρο σηματοδοτεί επικοινωνιακές δυσκολίες με τον φιλικό περίγυρο και καθυστερήσεις σε στόχους και φιλοδοξίες σου.

TIP

Λάμπεις και αυτό μπορεί να φέρει στη ζωή σου πρόσωπα που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο από δω και στο εξής καθώς αλλάζουν το κοινωνικό σου status.

ΛΕΩΝ

ΛΕΩΝ

Η Έκλειψη Σελήνης σε επηρεάζει και φέρνει στην επιφάνεια καταστάσεις που σε πιέζουν στην οικογένεια και τον επαγγελματικό χώρο. Συνεργάτες και σύντροφος δείχνουν να μην καταλαβαίνουν τις ανάγκες σου και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε ψυχροπολεμικές καταστάσεις και ρίξεις. Ο Άρης και ο Δίας στον Κριό σε βοηθούν να κρατήσεις στα ύψη την αισιοδοξία και να ενεργοποιηθείς σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο. Μπορείς να διασκεδάσεις και να ανακαλύψεις νέα ενδιαφέροντα που θα έχουν πολλά να σου προσφέρουν. Ένας νέος έρωτας μπορεί να έρθει στη ζωή σου που θα σε ενθουσιάσει με τη διαφορετική κουλτούρα και ιδιοσυγκρασία του. Ο Ερμής ανάδρομος στους Διδύμους δεν διευκολύνει την επικοινωνία με τον φιλικό περίγυρο και οι παρεξηγήσεις είναι πιθανές. Με το πέρασμα του στον Ταύρο αντιμετωπίζεις καθυστερήσεις στον επαγγελματικό χώρο που μπορεί να σε εκνευρίσουν και να δημιουργήσουν προβλήματα με φιγούρες εξουσίας και ανωτέρους.

TIP

Η αισιοδοξία θα σε βγάλει από το αδιέξοδο και θα σε βοηθήσει να δεις τη θετική πλευρά της ζωής. Αντιμετώπισε τις όποιες δυσκολίες με σθένος, αποφασιστικότητα και θετική σκέψη. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την Έκλειψη Σελήνης να επηρεάζει άμεσα το στενό και ευρύτερο περίγυρο ξεκαθαρίζεις σχέσεις που στηρίζονται στην κολακεία. Γεγονός είναι ότι μπορεί να απομακρυνθείς από πρόσωπα που θεωρείς ότι προσπαθούν να σε κατευθύνουν κατά το δοκούν. Προσοχή σε εμμονές που μπορεί να οδηγήσουν στην απολυτότητα. Ο Άρης και ο Δίας από τον Κριό αυξάνουν τη διάθεση για να κινηθείς σε νέες οικονομικές και επιχειρηματικές διαδρομές. Η εύνοια είναι με το μέρος σου καθώς μπορείς να προχωρήσεις σε επιτυχημένες συμφωνίες που θα αποδώσουν τα μέγιστα σε οικονομικό επίπεδο. Με τον Ερμή να κινείται ανάδρομα στους Διδύμους δεν είναι εύκολο να προχωρήσεις σε επαγγελματικά σχέδια που είναι σημαντικά για εσένα. Όταν θα περάσει ανάδρομα στον Ταύρο θα προκαλεί καθυστερήσεις και αναβολές σε ταξίδια και συμφωνίες που μπορεί να σε αναστατώσουν.

TIP

Το πάθος και ερωτισμός δεν λείπουν από τη σχέση σου και αυτό σε βοηθάει να έρθεις πιο κοντά με το πρόσωπο που πρωταγωνιστεί στο πλευρό σου.

ΖΥΓΟΣ

ΖΥΓΟΣ

Με την Έκλειψη Σελήνης να σε επηρεάζει οικονομικά και ψυχολογικά, καλείσαι να βρεις την απαραίτητη ισορροπία που θα σε βοηθήσει να νιώσεις σταθερότητα και ασφάλεια στη ζωή σου. Φόβοι και ανασφάλειες μπορεί να επηρεάσουν τη σχέση σου. Φρόντισε να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις που θα σου στοιχίσουν και ίσως μετανιώσεις γι αυτές αργότερα. Ο Άρης και ο Δίας από τον Κριό αυξάνουν την κινητικότητα στο πεδίο των σχέσεων και των συνεργασιών. Νέες γνωριμίες θα σε ενθουσιάσουν και θα σου δώσουν την ευκαιρία να προχωρήσεις σε επιλογές που σου ταιριάζουν. Προσοχή σε ανταγωνιστικές συμπεριφορές και κόντρες που μπορεί να προκαλέσουν υπερένταση. Με τον Ερμή ανάδρομο στους Διδύμους καθυστερήσεις σε επαγγελματικά σχέδια και ταξίδια είναι πολύ πιθανό να επηρεάσουν τα πλάνα σου. Όταν περάσει ανάδρομος στον Ταύρο επαναπροσδιόρισε και διόρθωσε λάθη σε οικονομικές συμφωνίες που σε ενδιαφέρουν άμεσα.

TIP

Η Αφροδίτη από τον Κριό σου δίνει την ευκαιρία να λάμψεις και να γοητεύσεις. Το ερωτικό παιχνίδι παίρνει φωτιά και σε φέρνει πιο κοντά  με πρόσωπα που σε επιβεβαιώνουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σεληνιακή Έκλειψη στο ζώδιό σου δεν αφήνει ανεπηρέαστες τις σχέσεις και τις συνεργασίες καθώς πιθανό είναι να κλείσεις οριστικά σχέσεις που είναι τοξικές για εσένα. Μην επιτρέπεις στην απογοήτευση και την εσωστρέφεια να σε κατευθύνουν σε επιλογές καθώς μπορεί να κάνεις σημαντικά λάθη. Ο Άρης και ο Δίας από τον Κριό αυξάνουν τις απαιτήσεις στον χώρο της δουλειάς. Το καθημερινό σου πρόγραμμα επιβαρύνεται σημαντικά και είναι απαραίτητο να βάλεις τα δυνατά σου για να ανταποκριθείς σε οτιδήποτε έχεις αναλάβει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αφιέρωσε χρόνο στον εαυτό σου και το σώμα σου καθώς πιθανές αλλαγές σε επίπεδο διατροφής και άσκησης θα σε ευνοήσουν σημαντικά. Με τον Ερμή ανάδρομο στους Διδύμους βαθύτερες ανασφάλειες και απωθημένα διογκώνονται και μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα στις σχέσεις σου. Όταν περνάει ανάδρομος στον Ταύρο δεν αποκλείεται να υπάρξουν επιστροφές προσώπων του παρελθόντος που θα επιδιώξουν επανασύνδεση μαζί σου.

TIP

Δίνοντας την απαραίτητη προσοχή στον εαυτό σου μπορεί να νιώσεις όμορφα. Φρόντισε να τον αγαπήσεις και να τον προσέξεις σε όλα τα επίπεδα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σεληνιακή Έκλειψη φέρνει στην επιφάνεια ζητήματα του παρελθόντος που σου προκαλούν κυκλοθυμία και αναστάτωση. Με λογική προσέγγιση και βηματισμό μπορούν να ξεπεραστούν. Απαραίτητο είναι να μην επιτρέψεις στις εμμονές να κυριαρχήσουν. Με τον Ερμή να κινείται ανάδρομα στους Διδύμους, απόφυγε να προχωρήσεις σε σημαντικές συζητήσεις με συνεργάτες και σύντροφο καθώς η κατάληξή τους δεν θα σε ικανοποιήσει. Πρόσωπα από το παρελθόν επιστρέφουν και διεκδικούν και πάλι να μπουν στη ζωή σου. Το πέρασμά του στον Ταύρο δυσκολεύει την επικοινωνία στον χώρο της δουλειάς και προκαλεί καθυστερήσεις που οφείλεις να αντιμετωπίσεις με απόλυτη ψυχραιμία. Ο Άρης και ο Δίας από τον Κριό απογειώνουν τον ερωτισμό, την αυτοπεποίθηση και τον δυναμισμό σου. Δημιουργούν τις καλύτερες συνθήκες ώστε να υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις όπως μία νέα γνωριμία που θα σε απογειώσει. Η Νέα Σελήνη στο τέλος του μήνα φέρνει προτάσεις για συνεργασίες που μάλλον θα είναι δελεαστικές.

TIP

Η προσωπική σου ζωή θα λειτουργήσει βοηθητικά σε πιθανές δυσκολίες καθώς σου δίνει έμπνευση και αισιοδοξία, απογειώνοντας το πάθος και τον αισθησιασμό στη ζωή σου. 

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την Έκλειψη Σελήνης να επηρεάζει τον φιλικό περίγυρο και την προσωπική σου ζωή, οφείλεις να διαχειριστείς βαθύτερες ανασφάλειες και θέματα αυτοπεποίθησης που μπορεί να παίξουν αρνητικό ρόλο στις σχέσεις σου. Ξεκαθαρίσματα και αποστασιοποίηση είναι στο πρόγραμμα. Με τον Άρη και το Δία να μετακινούνται στον Κριό, τα βλέμματα στρέφονται στην οικογένεια και σε υποθέσεις που σε απασχολούν έντονα. Ζητήματα ακίνητης περιουσίας αναδεικνύονται και σου δίνουν την ευκαιρία να προχωρήσεις σε αλλαγές, εργασίες και αγοραπωλησίες που μπορεί να έχουν θετικό αντίκτυπο για εσένα. Ο Ερμής κινείται ανάδρομα στους Διδύμους δυσκολεύοντας την διεκπεραίωση υποχρεώσεων που έχεις αναλάβει στον χώρο της δουλειάς. Όταν μετακινείται ανάδρομα στον Ταύρο, δεν αποκλείεται να εμφανιστούν πρόσωπα από το παρελθόν που θα επιδιώξουν και πάλι να εισβάλουν στη ζωή σου.Οι επανασυνδέσεις ευνοούνται.

TIP

Απόφυγε κόντρες και εντάσεις μέσα στην οικογένεια και επένδυσε στην στήριξη που μπορεί να σου προσφέρει το οικείο περιβάλλον για να κλείσεις υποθέσεις που σε απασχολούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Έκλειψη Σελήνης επηρεάζει την επαγγελματική και οικογενειακή σου ζωή. Με τον Κρόνο από το ζώδιό σου να πρωταγωνιστεί στο σχήμα της έκλειψης, δεν διστάζεις να βάλεις αυστηρά όρια στα πρόσωπα που θεωρείς ότι σε αδικούν. Οι αποφάσεις αυτής της περιόδου θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στην καριέρα σου γι’ αυτό φρόντισε να τις σκεφτείς πολύ καλά. Ο Άρης και ο Δίας από τον Κριό σε βοηθούν να κινηθείς πολυεπίπεδα. Επαγγελματικές προτάσεις που αφορούν την επικοινωνία και το εμπόριο θα σε ενθαρρύνουν. Κοντινές αποδράσεις και ταξίδια δίνουν την ευκαιρία για ανανέωση και μπορεί να αποτελούν πήγες γνώσεων που θα αλλάξουν τα δεδομένα στη ζωή σου. Με τον Ερμή να κινείται ανάδρομα στους Διδύμους, επανεξετάζεις την σχέση σου και το αν σε ικανοποιεί το πρόσωπο που έχεις στη ζωή σου. Επανασυνδέσεις και επαφές με πρόσωπα από το παρελθόν θα ανεβάσουν το κέφι σου. Όταν μετακινείται ανάδρομα στον Ταύρο, δυσκολεύει η επικοινωνία με την οικογένεια και δεν αποκλείεται να υπάρξουν παρεξηγήσεις που θα σε στενοχωρήσουν.

TIP

Οι δύσκολες στιγμές ξεπερνιούνται με διασκέδαση, εξωστρέφεια και έντονη κοινωνικότητα, κάτι που μπορείς να απολαύσεις μέσα στον μηνά και να σου δώσει χαρά.

ΙΧΘΕΙΣ

ΙΧΘΕΙΣ

Η Έκλειψη Σελήνης σε καλεί να αντιμετωπίσεις κατάματα σχέσεις που στηρίζονται σε σαθρές βάσεις. Παλιότερες καταστάσεις αναδεικνύονται και ήρθε η ώρα να ξεκαθαρίσεις τη στάση σου απέναντι σε πρόσωπα που προσπαθούν να σε κολακέψουν για να σε χειραγωγήσουν. Ο Άρης και ο Δίας μετακινούνται στον Κριό επικεντρώνοντας όλο σου το ενδιαφέρον σε οικονομικές υποθέσεις και αισθηματικά ζητήματα. Μην χάσεις ευκαιρίες που θα σου δώσουν τη δυνατότητα να πάρεις οικονομικές ανάσες και να νιώσεις ότι πατάς σε γερές βάσεις. Με τον Ερμή να κινείται ανάδρομος στους Διδύμους, δεν αποκλείεται να υπάρξουν καθυστερήσεις σε συμφωνίες που αφορούν στην ακίνητη περιουσία σου. Αργότερα που περνάει ανάδρομος στον Ταύρο η επικοινωνία με τον κοντινό περίγυρό δοκιμάζεται. Επανεξέτασε συμφωνίες που αφορούν στο εμπόριο και την επικοινωνία καθώς ίσως απαιτούνται διορθώσεις που θα σε ευνοήσουν.

TIP

Μην χάσεις την ευκαιρία να απολαύσεις στιγμές έντονου πάθους και ερωτισμού με το ταίρι σου που θα λειτουργήσουν ανανεωτικά για την ψυχολογία σου.

Διάβασε ακόμη: Έκλειψη Ηλίου στον Ταύρο: Οι αλλαγές επιβάλλονται

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!