ΚΡΙΟΣ

ΚΡΙΟΣ

Οι υποχρεώσεις της δουλειάς θα σας απασχολήσουν έντονα το Σεπτέμβριο. Απαιτείται καλός προγραμματισμός και υπευθυνότητα για να ανταποκριθείτε σε ότι έχετε αναλάβει. Με τον Ήλιο και την Αφροδίτη στην Παρθένο σας δίνεται η ευκαιρία να προχωρήσετε στην επίλυση γραφειοκρατικών και επαγγελματικών υποθέσεων. Φροντίστε μόνο να είστε προσεκτικοί στην σχέση σας καθώς μεμψιμοιρία και γκρίνια μπορεί να προκαλέσουν εντάσεις. Η Πανσέληνος του μήνα αναδεικνύει καταστάσεις του παρελθόντος που δεν είναι εύκολο να διαχειριστείτε λόγω του έντονου συναισθηματισμού. Αξιοποιήστε ξαφνικές ευκαιρίες που θα τονίσουν την αυτοπεποίθησή σας και θα βοηθήσουν να ξεφύγετε από τις αυταπάτες. Με τον Ερμή ανάδρομο στον Ζυγό η επικοινωνία βάλετε σε σχέσεις και συνεργασίες. Όταν περάσει ανάδρομος στην Παρθένο δεν αποκλείεται να προκαλέσει καθυστερήσεις και εμπόδια σε επαγγελματικές υποθέσεις που σας ενδιαφέρουν άμεσα. Η Νέα Σελήνη στο τέλος του μήνα ανοίγει ένα καινούργιο κεφάλαιο σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Προσοχή σε υπέρμετρο ενθουσιασμό και απαιτήσεις που θα οδηγήσουν σε λάθος επιλογές. Στο τέλος του μήνα η Αφροδίτη περνάει στον Ζυγό ενισχύοντας την διάθεση για ερωτικό παιχνίδι, έντονη κοινωνική ζωή και εξωστρέφεια.

TIP

Εμμονές και άγχος δεν αποκλείεται να οδηγήσουν σε αντιπαραθέσεις,. Φροντίστε να κατευνάσετε την ένταση προστατεύοντας επαγγελματικές σχέσεις και προσωπική ζωή.

ΤΑΥΡΟΣ

ΤΑΥΡΟΣ

Η ψυχολογία σας φτιάχνει αρκετά καθώς η μετακίνηση της Αφροδίτης στην Παρθένο στις αρχές του μήνα τονίζει τον ερωτισμό και τη γοητεία σας. Νέα πρόσωπα έρχονται στη ζωή σας του προκαλούν έντονο καρδιοχτύπι και μοναδικά συναισθήματα. Με την Πανσέληνο του μήνα να αγγίζει τους στόχους και τις φιλοδοξίες σας, οφείλετε να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί αποφεύγοντας αυταπάτες και λανθασμένες επιλογές. Η δημιουργικότητα και η φαντασία θα σας οδηγήσουν στις καλύτερες δυνατές αποφάσεις, ενώ οι φίλοι σας θα σας στηρίξουν στις προσωπικές σας επιδιώξεις. Με τον Ερμή ανάδρομο στον Ζυγό προβλήματα και καθυστερήσεις στον χώρο της δουλειάς δεν αποκλείεται να σας εκνευρίσουν. Όταν περάσει στην Παρθένο περνάτε σε μία εσωτερική διαδικασία που αφορά τον έρωτα και μπορεί να καταλήξει σε πολύτιμα συμπεράσματα. Επιστροφές προσώπων του παρελθόντος θα σας αιφνιδιάσουν ευχάριστα. Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό σας δίνει την δυνατότητα να προχωρήσετε σε νέα επαγγελματικά ανοίγματα, αρκεί να μη χάσετε το μέτρο και παρασυρθείτε από υπέρ φιλόδοξα σχέδια που δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν.

TIP

Εγωκεντρισμός και έντονη διάθεση για αυτοπροβολή μπορεί να οδηγήσουν σε υπερβολές και αμετροεπείς συμπεριφορές που θα επηρεάσουν δυσάρεστα την προσωπική σας ζωή. Φροντίστε να τις αποφύγετε.

ΔΙΔΙΜΟΙ

ΔΙΔYΜΟΙ

Με τον Ήλιο και την Αφροδίτη να κινούνται στην Παρθένο στο μεγαλύτερο μέρος του μήνα επικεντρώνεστε στην οικογένεια και σε υποθέσεις που μπορεί να προκαλούν έντονο συναισθηματισμό. Θέματα ακίνητης περιουσίας ευνοούνται για αυτό φροντίστε να προχωρήσετε σε συμφωνίες που σας συμφέρουν. Η Πανσέληνος του μήνα επηρεάζει την επαγγελματική και προσωπική σας ζωή. Ιδιαίτερα στον χώρο της καριέρας πρέπει να είστε προσεκτικοί καθώς είναι πιθανό να παρασυρθείτε από πρόσωπα που υπόσχονται πολλά, όμως δεν είναι δυνατό να τα πραγματοποιήσουν. Η διαίσθησή σας θα σας βοηθήσει να αποφύγετε παγίδες για αυτό καλά θα κάνετε να την εμπιστευτείτε. Με τον Ερμή να κινείται ανάδρομος στον Ζυγό, ασυνεννοησία και επικοινωνιακό κομφούζιο επηρεάζουν την προσωπική σας ζωή. Όταν περάσει ανάδρομος στην Παρθένο υποθέσεις που εκκρεμούν και αφορούν την οικογένεια θα σας απασχολήσουν και πάλι. Η Νέα Σελήνη στο Ζυγό στο τέλος του μήνα μπορεί να δώσει μοναδικούς έρωτες που θα σας ενθουσιάσουν. Καλά θα κάνετε όμως να μη χάσετε το μέτρο έχοντας υπερβολικές απαιτήσεις που δεν είναι εφικτές. Η Αφροδίτη στο τέλος του μήνα σας δίνει την ευκαιρία να απολαύσετε την διασκέδαση, το έντονο ερωτικό παιχνίδι. Ανανεώνει την προσωπική σας ζωή φέρνοντας νέα πρόσωπα που κεντρίζουν το ενδιαφέρον σας.

TIP

Κυκλοθυμία και συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα δεν επιτρέπουν να διαχειριστείτε με ψυχραιμία οικογενειακές υποθέσεις. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και λειτουργήστε με ωριμότητα. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Επικοινωνία και διασκέδαση ανεβάζουν την διάθεση σας καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα. Με τον Ήλιο και την Αφροδίτη στο ζώδιο της Παρθένου να λειτουργεί ευνοϊκά απέναντι σας, σάς δίνεται η ευκαιρία να επικοινωνήσετε με το στενό σας περιβάλλον και να διασκεδάσετε με πρόσωπα που ανεβάζουν το κέφι σας. Η Πανσέληνος του μήνα σας καλεί να κλείσετε κύκλους σχέσεων με κόλακες και πρόσωπα που προσπαθούν να σας κατευθύνουν κατά το δοκούν. Προσοχή σε επιλογές που αφορούν νομικές υποθέσεις και εμπορικά ζητήματα καθώς η ωραιοποίηση προσώπων και καταστάσεων δεν αποκλείεται να οδηγήσουν σε λάθη. Με τον Ερμή ανάδρομο στον Ζυγό, η επικοινωνία στο οικογενειακό περιβάλλον μηδενίζεται. Καθυστερήσεις σε συμφωνίες που αφορούν την ακίνητη περιουσία σας δίνουν την ευκαιρία να διορθώσετε λάθη και παραλείψεις. Όταν περάσει ανάδρομος στην Παρθένο επηρεάζει κυρίως εμπορικές συμφωνίες αφού τα εμπόδια είναι πιθανά. Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό σας ωθεί σε ένα νέο ξεκίνημα που αφορά κυρίως στην οικογένεια αλλά και την επαγγελματική σας ζωή. Υπερβολικός ενθουσιασμός και υπέρμετρη φιλοδοξία δεν θα σας επιτρέψουν να αξιοποιήσετε πιθανές ευκαιρίες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η Αφροδίτη από τον Ζυγό ενισχύει τον ρομαντισμό και την τρυφερότητα στην ερωτική σας ζωή ενώ χειριστικές συμπεριφορές και παιχνίδια κάνουν την εμφάνισή τους.

TIP

Προσοχή σε σπασμωδικές κινήσεις και παρορμητικές επιλογές που μπορεί να επηρεάσουν επαγγελματικές συμφωνίες ιδιαίτερα όταν ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του.

ΛΕΩΝ

ΛΕΩΝ

Με τον Ήλιο και την Αφροδίτη να κινούνται στην Παρθένο, στο μεγαλύτερο μέρος του μήνα, επικεντρώνεστε σε οικονομικές υποθέσεις και συναισθηματικά ζητήματα. Επιτυχημένες επιλογές σε οικονομικές εκκρεμότητες και συμφωνίες δεν αποκλείεται να σας δώσουν ανάσες. Η Πανσέληνος του μήνα σας καλεί να είστε απόλυτα προσεκτικοί αποφεύγοντας οικονομικές συμφωνίες που σχετίζονται με τρίτους. Θολές καταστάσεις και συμπεριφορές είναι πιθανό να οδηγήσουν σε λάθη που θα έχουν άμεσο αντίκτυπο τόσο στον προϋπολογισμό σας όσο και στην ψυχολογία σας. Ο Ερμής ανάδρομος από τον Ζυγό μπορεί να προκαλέσει παρεξηγήσεις με πρόσωπα από τον κοντινό περίγυρο. Προσοχή σε σημαντικές συζητήσεις που είναι προτιμότερο να αποφευχθούν. Όταν περάσει ανάδρομος στην Παρθένο δεν αποκλείεται να επηρεάσει οικονομικά σχέδια φέρνοντας μπροστά σας εμπόδια και καθυστερήσεις. Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό σας δίνει την δυνατότητα να διευρύνετε επαγγελματικά τους ορίζοντές σας μέσω του εμπορίου και της επικοινωνίας. Σημαντικό είναι να μην παρασυρθείτε από μεγάλα λόγια που μπορεί να μην έχουν αντίκρισμα. Η Αφροδίτη από τον Ζυγό στο τέλος του μήνα αυξάνει την κοινωνικότητα και σας δίνει την ευκαιρία να γνωρίσετε νέα πρόσωπα που θα σας εντυπωσιάσουν με τις γνώσεις τους.

TIP

Πείσμα και αδιαλλαξία μπορεί να ενοχλήσουν σε οικονομικές συμφωνίες και συνομιλίες. Οφείλετε να δείξετε ευελιξία για να αποφύγετε τα λάθη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο πρωταγωνιστικός ρόλος είναι δικός σας τον Σεπτέμβριο καθώς με τον Ήλιο και την Αφροδίτη στο ζώδιό σας έχετε την πρωτοβουλία των κινήσεων σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Η Πανσέληνος στους Ιχθύς αγγίζει τον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σας καθώς δεν αποκλείεται να απογοητευτείτε από την εξέλιξη σχέσεων στις οποίες έχετε επενδύσει πολλά. Προσοχή σε νέες γνωριμίες καθώς είναι εύκολο να παρασυρθείτε από μεγάλα λόγια και υποσχέσεις ωραιοποιώντας πρόσωπα και καταστάσεις. Ο Ερμής ανάδρομος στον Ζυγό δεν αποκλείεται να επαναφέρει στο προσκήνιο οικονομικές εκκρεμότητες που δεν έχετε τακτοποιήσει. Όταν περάσει ανάδρομος στο ζώδιό σας ενισχύει την ανάγκη για εσωτερική αναζήτηση και διερεύνηση όσων σας ικανοποιούν και μπορούν να οδηγήσουν στην προσωπική σας εξέλιξη. Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό ανοίγει ένα νέο οικονομικά κεφάλαιο. Σημαντικό είναι να μην παρασυρθείτε σε επιλογές που δεν είναι ρεαλιστικές γιατί το πιθανότερο είναι να έχουν περισσότερο κόστος και λιγότερα κέρδη.

TIP

Μετριάστε την ορμητικότητα και τον εγωισμό που μπορεί να έχουν άμεσο αντίκτυπο σε σχέσεις και συνεργασίες για να διατηρήσετε τις απαιτούμενες ισορροπίες.

ΖΥΓΟΣ

ΖΥΓΟΣ

Η συναισθηματική φόρτιση είναι έντονη στο μεγαλύτερο μέρος του μήνα καθώς ο Ήλιος και η Αφροδίτη κινούνται στην Παρθένο φέρνοντας στην επιφάνεια έντονες ευαισθησίες και ανασφάλειες. Η Πανσέληνος του μήνα αναδεικνύει παρασκηνιακές διεργασίες στον επαγγελματικό χώρο που θα σας απογοητεύσουν. Σημαντικό είναι να είστε επιφυλακτικοί απέναντι σε πρόσωπα που μπορεί να είναι πολλά υποσχόμενα. Όμως το πιθανότερο είναι να υπάρχουν και κρυφά κίνητρα που επηρεάζουν την πορεία σας στον χώρο της δουλειάς. Ο Ερμής ανάδρομος στο ζώδιό σας δεν σας επιτρέπει να επικοινωνήσετε με ευκολία συναισθήματα και σκέψεις. Θυμός και απερισκεψία μπορεί να προκαλέσουν υπερένταση σε σχέσεις και συνεργασίες. Όταν περάσει ανάδρομος στην Παρθένο, σας δίνει τη δυνατότητα να κλείσετε επαγγελματικές και γραφειοκρατικές εκκρεμότητες που ακόμα σας αγχώνουν. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας σάς βοηθά να εξελιχθείτε σε όλα τα επίπεδα. Νέες γνωριμίες έρχονται για να πρωταγωνιστήσουν στην προσωπική και επαγγελματική σας ζωή. Μετριάστε τις υπερβολικές απαιτήσεις και τον υπέρμετρο ενθουσιασμό που μπορεί να λειτουργήσουν αρνητικά. Η Αφροδίτη από το ζώδιό σας στο τέλος του μήνα σας χαρίζει γοητεία, αναδεικνύοντας το ταπεραμέντο και τον ερωτισμό σας. 

TIP Η ενασχόληση με την τέχνη και τη δημιουργία θα σας βοηθήσει να ισορροπήσετε την συναισθηματική υπερχείλιση και να αποδώσετε καλύτερα σε όλους τους τομείς

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τον Ήλιο και την Αφροδίτη να κινούνται στην Παρθένο, επιδιώκετε να βρίσκεστε με το φιλικό περιβάλλον εκφράζοντας νέα σχέδια που μπορεί να ενδιαφέρουν τους γύρω σας. Φιλικά πρόσωπα ή νέες γνωριμίες μπορεί να ανανεώσουν την προσωπική σας ζωή. Η Πανσέληνος του μήνα δεν αποκλείεται να προμηνύει ένα μεγάλο έρωτα εκτοξεύοντας το ρομαντισμό και την φαντασία στα ύψη. Μείνετε όμως μακριά από αυταπάτες που δεν σας επιτρέπουν να διακρίνετε το πραγματικό πρόσωπο των άλλων. Ο Ερμής ανάδρομος στον Ζυγό εντείνει την εσωστρέφεια και τα ταξίδια του μυαλού, δυσκολεύοντάς σας στον χώρο της δουλειάς. Όταν περάσει ανάδρομος στην Παρθένο είναι πιθανό να προκαλέσει καθυστερήσεις και αναβολές στην επίτευξη στόχων και φιλοδοξιών που μπορούν να ξεπεραστούν με ηρεμία και ωριμότητα. Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό σας δίνει την ευκαιρία να ξεφύγετε από βαρίδια του παρελθόντος. Μείνετε μακριά από εμμονές και άγχος που σας κρατούν καθηλωμένους στα παλιά.

TIP

Επικοινωνιακές δυσκολίες μπορεί να επηρεάσουν τις σχέσεις με τον φιλικό περίγυρο. Φροντίστε να είστε απόλυτα σαφείς στον τρόπο που εκφράζεστε για να μην υπάρξουν παρερμηνείες. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις αυξάνονται και προσγειώνεστε απότομα από την καλοκαιρινή ραστώνη. Με την Αφροδίτη να περνάει στις αρχές του μήνα στην Παρθένο, έχετε τη δυνατότητα να εντυπωσιάσετε τους ανωτέρους σας και να κάνετε σημαντικά βήματα προς την επαγγελματική καταξίωση. Η Πανσέληνος του μήνα απαιτεί προσοχή σε οικογενειακές και επαγγελματικές επιλογές καθώς είναι εύκολο να παρασυρθείτε από το συναισθηματισμό και την ανάγκη να ωραιοποιήσετε πρόσωπα και καταστάσεις προχωρώντας σε λάθη που θα έχουν κόστος. Ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα στον Ζυγό προκαλώντας παρεξηγήσεις και παρερμηνείες που θα επηρεάσουν τις σχέσεις με τον φιλικό περίγυρο. Όταν περάσει ανάδρομος στην Παρθένο καθυστερήσεις και κωλύματα δεν αποκλείεται να επηρεάσουν τα επαγγελματικά σας σχέδια. Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό σας δίνει την δυνατότητα να προχωρήσετε με αποφασιστικότητα σε νέους στόχους και φιλοδοξίες που σας ενδιαφέρουν. Νέοι έρωτες μέσα από το φιλικό περιβάλλον έρχονται στο πλευρό σας. Αποφύγετε αμετροεπείς συμπεριφορές και έντονο εγωκεντρισμό που θα ενοχλήσουν. Η Αφροδίτη από τον Ζυγό σας φέρνει πιο κοντά με το ταίρι σας βοηθώντας να λειτουργήσετε σαν ομάδα σε στόχους που σας ενδιαφέρουν από κοινού.

TIP

Αυστηρότητα και συντηρητισμός δεν θα βοηθήσουν στην επαγγελματική σας εξέλιξη καθώς θα ενοχλήσουν έντονα φιγούρες εξουσίας και ανωτέρους. Μετριοπάθεια και ευελιξία θα είναι απαραίτητα συστατικά για την επιτυχία. 

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η αισιοδοξία σας συντροφεύει το μεγαλύτερο μέρος του μήνα καθώς, με τον Ήλιο και την Αφροδίτη να κινούνται στην Παρθένο, απολαμβάνετε τις παρέες, διοργανώνετε ταξίδια, ασχολείστε με πνευματικά και φιλοσοφικά ενδιαφέροντα που σας εξελίσσουν. Με την Πανσέληνο του μήνα φροντίστε να αποφύγετε κόλακες και να είστε απόλυτα προσεκτικοί σε εμπορικές συμφωνίες που μπορεί να σας παρασύρουν σε παγίδες. Ο Ερμής ανάδρομος στον Ζυγό δεν αποκλείεται να προκαλέσει εντάσεις και παρεξηγήσεις με πρόσωπα εξουσίας που πρωταγωνιστούν στον χώρο της καριέρας. Όταν περάσει ανάδρομος στην Παρθένο καλά θα κάνετε να περιμένετε καθυστερήσεις και αναβολές σε ταξίδια, νομικές υποθέσεις, συμφωνίες. Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό ανοίγει ένα καινούργιο κεφάλαιο στον τομέα της καριέρας που μπορεί να σας προσφέρει πολλά. Μετριάστε τον εγωισμό και την έπαρση που μπορεί να ενοχλήσουν έντονα για να αξιοποιήσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις ευκαιρίες σας. Η Αφροδίτη στον Ζυγό στο τέλος του μήνα αναδεικνύει την ανάγκη σας για σταθερές σχέσεις που μπορεί να έχουν μακροχρόνια πορεία.

TIP

Δογματισμός και αυθάδεια πρέπει να αποφευχθούν καθώς θα απογοητεύσουν πρόσωπα που επιθυμείτε να έχετε στο περιβάλλον σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έντονα συναισθήματα, φόβοι και απωθημένα έρχονται στην επιφάνεια το Σεπτέμβριο. Καχυποψία και σενάρια επιστημονικής φαντασίας επηρεάζουν οικονομικές συμφωνίες και ερωτική ζωή. Αφεθείτε στο ένστικτο σας που θα σας προστατεύσει και θα σας βοηθήσει να ηρεμήσετε. Η Πανσέληνος του μήνα δεν αποκλείεται να δημιουργήσει ένα θολό τοπίο σε ότι αφορά τον προϋπολογισμό σας. Προσοχή σε οικονομικές επιλογές που μπορεί αργότερα να μετανιώσετε. Ο Ερμής ανάδρομος στον Ζυγό προκαλεί καθυστερήσεις σε ταξίδια και επαγγελματικές συμφωνίες που σχετίζονται με το εξωτερικό. Όταν περάσει ανάδρομος στην Παρθένο αναδεικνύει οικονομικές υποθέσεις που εκκρεμούν από το παρελθόν και κυρίως αφορούν τρίτους. Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό σας δίνει την ευκαιρία να ανοίξετε τα φτερά σας και να προχωρήσετε σε επιλογές μου θα ευνοήσουν την προσωπική σας εξέλιξη. Νέες γνώσεις και γνωριμίες μπορούν να σας προσφέρουν πολλά, αρκεί να λειτουργήσετε με μέτρο αποφεύγοντας τις υπερβολές. Η Αφροδίτη από τον Ζυγό στο τέλος του μήνα απαιτεί περιπέτεια στον έρωτα και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μοναδικές στιγμές με το πρόσωπο που έχετε στο πλευρό σας.

TIP

Με την Αφροδίτη στην Παρθένο απολαύστε το πάθος και τον έντονο ερωτισμό στη σχέση, καταστέλλοντας με αυτόν τον τρόπο τα αρνητικά συναισθήματα και τις αμφιβολίες.

ΙΧΘΕΙΣ

ΙΧΘΕΙΣ

Οι προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος καθώς ο Ήλιος και η Αφροδίτη κινούνται στην Παρθένο για το μεγαλύτερο μέρος του μήνα. Επιθυμείτε να κρατήσετε τις ισορροπίες και να λειτουργήσετε αρμονικά με σύντροφο και συνεργάτες. Να θυμάστε μόνο πως η υποχωρητικότητα δεν θα σας βοηθήσει να έχετε ισότιμες σχέσεις. Η Πανσέληνος του μήνα επηρεάζει άμεσα τον τρόπο που βλέπετε το ταίρι και τους συνεργάτες σας. Δεν αποκλείεται να κλυδωνιστούν σχέσεις που νιώθετε ότι δεν μπορούν πια να σας προσφέρουν αυτά που σας ικανοποιούν. Προσοχή καθώς είναι εύκολο να παρασυρθείτε από εξιδανικεύσεις και αυταπάτες που θα οδηγήσουν οι επιλογές που αργότερα θα μετανιώσετε. Ο Ερμής ανάδρομος στον Ζυγό σας καλεί να επαναπροσδιορίσετε την στάση σας σε οικονομικές συμφωνίες και κληρονομικά ζητήματα. Όταν περάσει ανάδρομος στην Παρθένο δεν αποκλείεται να σηματοδοτήσει την επιστροφή προσώπων του παρελθόντος που έχουν παίξει καταλυτικό ρόλο στη ζωή σας. Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό προς το τέλος του μήνα, σας βοηθά να διεκδικήσετε καλύτερους οικονομικούς όρους σε συμφωνίες και επιχειρηματικές δράσεις. Καλά θα κάνετε όμως να μην έχετε υπερβολικές απαιτήσεις επενδύοντας σε καταστάσεις που τελικά μπορεί να μην αποδώσουν τα αναμενόμενα.

TIP

Ο Ποσειδώνας στο ζώδιό σας δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε επιλογές που θα επηρεάσουν άμεσα σχέσεις και συνεργασίες θολώνοντας το τοπίο. Φροντίστε να αποφύγετε σημαντικές αποφάσεις που μπορεί αργότερα να οδηγήσουν στην απογοήτευση.

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet