ΚΡΙΟΣ

ΚΡΙΟΣ

ΚΡΙΟΣ: Με καλές επιρροές για τα ερωτικά σου ζητήματα αρχίζει ο μήνας, καθώς, μέχρι τις 10/9 θα νιώθεις πιο ασφαλής για να ενδώσεις σε ένα φλερτ ή ακόμη και να πάρεις καθοριστικές αποφάσεις για την προσωπική σου ζωή. Από τις 15/9 καλό θα ήταν να είσαι όσο πιο ζεν μπορείς, καθώς, ο Άρης που περνάει στον Ζυγό, προκαλεί ανταγωνιστικές συμπεριφορές και εκνευρισμό είτε από την πλευρά σου είτε από την πλευρά του ατόμου που σχετίζεσαι.

Το διάστημα μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου προσφέρεται για μια επαγγελματική αρχή. Το άστρο σου λάμπει και σε οδηγεί στο να βάλεις εφικτούς στόχους, να οργανώσεις τις συμμαχίες σου, να αναδείξεις τη δουλειά σου. Επίλεξε το διάστημα από τις 7 μέχρι τις 19 Σεπτεμβρίου για να προωθήσεις τις πιο σημαντικές σου υποθέσεις.

TIP: Καλό θα ήταν να μην κάνεις σημαντικά ραντεβού και να μην υπογράψεις συμβόλαια στο τελευταίο δεκαήμερο του μήνα που στιγματίζεται από τη στάση και την αναδρομή του Ερμή.

ΤΑΥΡΟΣ

ΤΑΥΡΟΣ

Αν μπορείς να δραπετεύσεις από τις υποχρεώσεις και να χαρίσεις στον εαυτό σου όψιμες διακοπές με χορταστικές δόσεις ερωτικής ευτυχίας, το πρώτο δεκαπενθήμερο του Σεπτέμβρη είναι πολλά υποσχόμενο. Προσπάθησέ να το κάνεις είτε έχεις στο πλευρό σου το άτομο που σε συντροφεύει είτε θέλεις να το αναζητήσεις, φλερτάροντας. Τα ποσοστά επιτυχίας είναι αυξημένα. Ωστόσο, αν οι υποχρεώσεις σου δεν σου το επιτρέπουν και πρέπει να μείνεις εντός των τειχών σου για να προωθήσεις τις επαγγελματικές σου υποθέσεις, μη χολοσκάς καθώς, μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου, θα υπάρξουν οι ευκαιρίες να προωθήσεις τα δημιουργικά σου σχέδια. Σίγουρα, δεν θα σου λείψουν και οι έντονες συγκινήσεις στον αισθηματικό τομέα.

Κράτησε μία πιο συντηρητική στάση στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα, στο οποίο επιβάλλονται οι πιο μεθοδικές κινήσεις σε όλους τους τομείς.

TIP: Μην επηρεάζεσαι από τους άλλους. Αφουγκράσου την εσωτερική σου φωνή για να σε οδηγήσει στο ευτυχές αύριο που θα χτίσεις με τις σημερινές σου επιλογές.

ΔΙΔΙΜΟΙ

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Σεπτέμβριος είναι πολλά υποσχόμενος για εσένα που θέλεις να αναπτύξεις τις δημιουργικές σου ιδέες στο υλικό πεδίο. Το τονίζω: για εσένα που δεν αρκείσαι να εντυπωσιάζεις με την ευφυΐα σου αλλά θέλεις να μπεις στη δράση και να κουραστείς για να εδραιώσεις τη ζωή σου σε πιο σταθερά θεμέλια. Οι ευκαιρίες σου θα είναι αρκετές καθώς ο μήνας, ιδιαίτερα στο πρώτο δεκαπενθήμερο, προσφέρεται για να κάνεις τις επαφές σου, να βρεις τους υποστηρικτές των σχεδίων σου, να διαφημίσεις τη δουλειά σου, να προβάλλεις τις ικανότητές σου. Στο δεύτερο δεκαπενθήμερο είναι προτιμότερο να ακολουθήσεις ένα πιο συντηρητικό μοτίβο δράσης και να αποφύγεις τις υπογραφές συμβολαίων και τα νέα ξεκινήματα.

Αναμένονται ευχάριστες εξελίξεις στον αισθηματικό τομέα καθώς στις αρχές του Σεπτέμβρη ευοδώνονται τα φλερτ, ενώ οι συνθήκες είναι πρόσφορες για να πάρεις αποφάσεις για το μέλλον.

TIP: Από τις 27 Σεπτεμβρίου αρχίζει μία περίοδος επανασυνδέσεων, κυρίως ερωτικού χαρακτήρα. Αν σε ενδιαφέρει ακόμη το παρελθόν, σκέψου τι μπορείς να κάνεις για να αξιοποιήσεις τον ανάδρομο Ερμή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με άγχος και αγωνία υποδέχεσαι τον Σεπτέμβριο καθώς δεν σου είναι εύκολο να καθορίσεις το πρόγραμμά σου, είτε λόγω διλημμάτων που, πιθανώς, δημιουργηθούν, είτε λόγω της τάσης σου να περιμένεις τα γεγονότα να σου υποδείξουν το πλάνο σου. Αν θέλεις να βγεις από το αδιέξοδο που νιώθεις να βρίσκεσαι, κάνε τον σχεδιασμό σου με πρακτικότητα, αξιοποίησε τις γνωριμίες σου, συζήτησε με άτομα που μπορούν να σε βοηθήσουν με τη συμβουλή τους και μπες στη δράση το αργότερο μέχρι τις 15/9.

Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα δεν ευνοεί τις επαγγελματικές σου δραστηριότητες, ιδιαίτερα τα νέα ξεκινήματα αλλά προσφέρεται για θέματα καρδιάς, καθώς φαίνεται ότι θα πάρεις τις επιβεβαιώσεις σου και θα νιώσεις πιο ασφαλής συναισθηματικά είτε έχεις μία σχέση είτε ψάχνεις το άτομο που θα σε κάνει να ερωτευτείς.

TIP: Οι αναθεωρήσεις φιλιών, στόχων, ή συμμαχιών είναι μέσα στο πρόγραμμα. Μη δειλιάσεις. Όσο πιο αποφασιστικά αντιδράσεις τόσο θετικότερες θα είναι οι εξελίξεις.

ΛΕΩΝ

ΛΕΩΝ

Ολική επαναφορά στις ευθύνες, στα πιεστικά ωράρια, στην κούραση. Ο Σεπτέμβριος εγκυμονεί επαγγελματικές ευκαιρίες, σημαντικά ραντεβού, συμφωνίες και νέα επαγγελματικά ξεκινήματα, τα οποία ωστόσο απαιτούν καλή οργάνωση και προγραμματισμό για να ενταχθούν στην καθημερινότητά σου. Να θυμάσαι ότι είναι πιθανό να μην αμείβεσαι ανάλογα με την προσφορά σου. Μην πτοηθείς και μην κάνεις εκπτώσεις καθηκόντων. Ο Κρόνος από τον Υδροχόο, έστω και μακροπρόθεσμα, θα σε ανταμείψει για τους κόπους σου και θα καταφέρεις να εδραιώσεις τη ζωή σου σε πιο σταθερές βάσεις.

Η αλήθεια είναι ότι οι υποχρεώσεις δεν θα σου αφήνουν πολλά περιθώρια για την προσωπική σου ζωή. Ωστόσο, με λίγη καλή θέληση και με δεδομένο ότι ο Κρόνος πριμοδοτεί μόνο εσένα που θέλεις τη δέσμευση, θα συντηρήσεις τις ισορροπίες.

TIP: Μην παραβλέπεις τις ανάγκες σου, τόσο τις συναισθηματικές όσο και τις υλικές. Αξιοποίησε τις ευκαιρίες σου και δώσε χαρές στον εαυτό σου για να αντέξεις τα πρέπει σου που θα είναι πολλά και θα αυξάνονται συνεχώς αυτή τη σεζόν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δυναμικά ξεκινήματα και ευκαιρίες αναμένονται τον Σεπτέμβριο, ιδιαίτερα από τις 7 του μήνα, ημέρα που στιγματίζεται από τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου, η οποία εγκυμονεί εκπλήξεις, ευχάριστες στην πλειονότητά τους, είτε στον επαγγελματικό τομέα είτε στην προσωπική σου ζωή. Όλα είναι πιθανά, ακόμη κι αυτά που φαντάζουν ως άπιαστα όνειρα, αρκεί να είσαι σε ετοιμότητα να αδράξεις τις ευκαιρίες ή να αναθεωρήσεις τα αρχικά σου σχέδια με εναλλακτικά πλάνα.

Στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα και κυρίως μετά τις 20/9 πρέπει να προσέχεις κάθε σου κίνηση καθώς θα υπάρξουν ανατροπές και καθυστερήσεις που θα εντείνουν το άγχος και την κυκλοθυμία σου και, κατ’ επέκταση, την τάση σου να ξεσπάς στους πιο κοντινούς σου ανθρώπους, με επικρίσεις και ανταγωνιστικές συμπεριφορές.

TIP: Αξιοποίησε τις τελευταίες ημέρες του μήνα για να διεκπεραιώσεις κάποιες εκκρεμότητές σου και να τελειώνεις οριστικά υποθέσεις ή σχέσεις που σε αγχώνουν και είναι τοξικές.

ΖΥΓΟΣ

ΖΥΓΟΣ

Οι όψεις της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιό σου στο πρώτο δεκαήμερο του μήνα, σου προκαλούν την τάση να χάνεις τον καλό, διπλωματικό σου εαυτό καθώς θα έχεις την ανάγκη του συναισθηματικού ελέγχου και της επιβολής, ιδιαίτερα αν ανήκεις στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Εννοείται ότι πρέπει να ασκήσεις αυτοέλεγχο για να μην δημιουργηθούν εντάσεις, κυρίως στον αισθηματικό τομέα. Εσύ που έχεις γεννηθεί στο πρώτο και δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου, αξιοποίησε το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα, καθώς θα έχεις κάποιες πολύ εποικοδομητικές επαφές και συζητήσεις, που μπορεί να επιφέρουν καινούργιες συνεργασίες. Είναι πιθανό, επίσης, να πάρεις και σημαντικές αποφάσεις και στην προσωπική σου ζωή.

Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα απαιτεί προσεκτικές κινήσεις από πλευράς σου και προσπάθεια να ασκήσεις αυτοέλεγχο στις παρορμήσεις και στην αμετροέπειά σου.

TIP: Από τις 27 Σεπτεμβρίου αρχίζει μία περίοδος επανασυνδέσεων με πρώην φίλους, συνεργάτες και με τις περασμένες σου αγάπες. Επειδή ο εγωισμός μας βαυκαλίζεται όταν μας διεκδικούν και πάλι αυτοί που μας στεναχώρησαν, πριν πάρεις τις αποφάσεις σου, να θυμηθείς όχι μόνο τι σε ενώνει με το παρελθόν αλλά και τι σε χώρισε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν και ο Σεπτέμβριος σε βρίσκει μέσα στην ένταση και το άγχος, μετά τη Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 7/9, θα μπεις στη δράση, θα αποφασίσεις με ποιους θα συνεργαστείς και θα οργανώσεις το πλάνο σου για τη νέα σεζόν. Ευκαιρίες θα υπάρξουν αλλά συνοδεύονται από την αναγκαιότητα να αναλάβεις πολλές ευθύνες.

Από τις 10 Σεπτεμβρίου αρχίζει μία περίοδος που είναι καθοριστική για τα αισθηματικά σου καθώς, ανάλογα με το πώς επιδρούν οι πλανητικές διελεύσεις στον προσωπικό σου χάρτη, θα δοθούν λύσεις. Είναι πολύ πιθανό να κάνεις ένα μεγάλο βήμα με το άτομο που σε ενδιαφέρει αλλά εξ’ ίσου πιθανό είναι και να φθάσεις σε ένα τέλος. Ωστόσο, η δεύτερη εκδοχή αφορά μόνο τις σχέσεις που δεν στηρίζονται σε γερές βάσεις και, πέραν των ανασφαλειών και των εξαρτήσεων που τις συντηρούν, είναι αδιάφορες ή τοξικές.

TIP: Κράτησε τις επιφυλάξεις σου με άτομα που δεν είναι απολύτως δοκιμασμένα και σε βάθος χρόνου γιατί μπορεί να δράσουν παρασκηνιακά σε βάρος σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με αισιοδοξία και δυναμισμό υποδέχεσαι τον Σεπτέμβριο, καθώς έχεις πολλές ιδέες και δεν μένει παρά να βρεθεί το κατάλληλο έδαφος για να υλοποιηθούν. Το καλό σου άστρο θα σε βοηθήσει να πάρεις τις πληροφορίες που χρειάζεσαι ή να βρεις τα κατάλληλα άτομα για να συνεργαστείς, αρκεί να το προσπαθήσεις και να μην επαναπαύεσαι, περιμένοντας παθητικά να χτυπήσει την πόρτα σου η τύχη. Το διάστημα από τις 7 μέχρι τις 19 Σεπτεμβρίου είναι το καταλληλότερο για τα ξεκινήματα και τα σημαντικά ραντεβού σου.

Φλερτ, παιχνιδίσματα ή σοβαρές αποφάσεις εγκυμονεί ο μήνας, ανάλογα με τις διαθέσεις σου. Ωστόσο, καλό θα ήταν να προσέχεις αν έχεις μυστικά καθώς στο τέλος του μήνα μπορεί να αποκαλυφθούν. Από τις 27/9 αρχίζει μία περίοδος επανασυνδέσεων, πιθανών διλημμάτων αλλά σίγουρα μεγάλων συγκινήσεων.

TIP: Να θυμάσαι ότι «δύο καρπούζια δεν χωρούν στην ίδια μασχάλη» για να ιεραρχήσεις τις υποχρεώσεις σου και να τις διεκπεραιώνεις χωρίς να αφήνεις εκκρεμότητες που μόνο άγχος και ένταση μπορεί να σου προκαλέσουν αργότερα.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ

Η νέα σεζόν ξεκινά δυναμικά για εσένα που θέλεις να ικανοποιήσεις τις φιλοδοξίες σου και σε ενδιαφέρει να αναρριχηθείς όσο πιο ψηλά μπορείς στον τομέα σου. Εσύ θα δημιουργήσεις τις ευκαιρίες σου και θα βρεις τις λύσεις που θα σε βοηθήσουν να εδραιώσεις τη δουλειά σου σε πιο γερές βάσεις. Αξιοποίησε το διάστημα μετά τη Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 7/9 μέχρι τις 20 του μήνα για να προωθήσεις τις πιο σημαντικές σου υποθέσεις. Φρόντισε ωστόσο να χαλαρώσεις τους ρυθμούς σου μετά τις 20 Σεπτεμβρίου που αρχίζει ένα διάστημα στο οποίο θα ήταν προτιμότερο να αποφύγεις τα νέα ξεκινήματα και τις υπογραφές συμφωνιών.

Η Νέα Σελήνη και η Πανσέληνος του μήνα είναι ευνοϊκές για την προσωπική σου ζωή αλλά επειδή το «συν Αθηνά και χείρα κίνει» ισχύει, προσπάθησε κι εσύ να αφήσεις χρόνο και χώρο για να αξιοποιήσεις τα φεγγάρια σου.

TIP: Απάντησε με αδιαφορία στις ανταγωνιστικές συμπεριφορές κάποιων συναδέλφων σου. Αψήφησε αυτούς που προσπαθούν να σε εμποδίσουν γιατί μόνο με τη δική σου συνέργεια θα καταφέρουν να σου βάλουν εμπόδια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αντιφατικά συναισθήματα σου γεννάει ο Σεπτέμβριος καθώς από τη μια διαφαίνονται αξιόλογες ευκαιρίες για να τακτοποιήσεις κάποιες σημαντικές υποθέσεις οικονομικού και επαγγελματικού χαρακτήρα, αλλά, από την άλλη, μπορεί να χαλάει η διάθεσή σου λόγω ακάλυπτων αναγκών και επιθυμιών. Εν ολίγοις, καλείσαι να επικεντρωθείς στις ανάγκες σου, να μην παραμελείς τον εαυτό σου, να του δείξεις περισσότερη αγάπη και να προσπαθήσεις να κάνεις τις απαραίτητες αλλαγές που τελικά θα σου φέρουν χαρά και πληρότητα. Η Νέα Σελήνη της 7ης Σεπτεμβρίου σε καλεί να αφουγκραστείς την εσωτερική σου φωνή και να βάλεις τους στόχους σου για μία καλύτερη ζωή, πιο συμβατή προς τα θέλω σου. Να θυμάσαι ότι, μάλλον, θα χρειαστεί να κάνεις κάποιες σημαντικές αλλαγές είτε στο πεδίο της δουλειάς είτε στην προσωπική σου ζωή, ανάλογα με τις επιδράσεις που δέχεται ο προσωπικός σου χάρτης.

TIP: Όσο πιο γρήγορα συνειδητοποιήσεις τι είδους αλλαγές χρειάζεται να κάνεις για να ευοδωθούν οι στόχοι σου, τόσο πιο γρήγορα θα ενεργοποιήσεις το καλό σου άστρο που θα σε βγάλει από το αδιέξοδο και θα σε οδηγήσει εκεί που θέλεις να φθάσεις.

ΙΧΘΕΙΣ

ΙΧΘΕΙΣ

Η Νέα Σελήνη της 7ης Σεπτεμβρίου στην Παρθένο και η Πανσέληνος της 21ης στο ζώδιό σου, δίνουν έμφαση στο θέμα «εγώ και οι άλλοι» στο οποίο πρέπει να επικεντρωθείς για να διαχωρίσεις την ήρα από το σιτάρι στις σχέσεις σου, να κρατήσεις τις ωφέλιμες και να απαλλαγείς από τις τοξικές. Ιδιαίτερα η Νέα Σελήνη που εγκυμονεί ευχάριστες εκπλήξεις, συναντήσεις, ειδήσεις, γνωριμίες και προτάσεις, θα είναι πολύ βοηθητική για να πάρεις τις αποφάσεις σου τόσο για τις συνεργασίες σου όσο και για την προσωπική σου ζωή. Τα γεγονότα που θα διαδραματιστούν στο πρώτο δεκαπενθήμερο, θα είναι αποκαλυπτικά και άκρως βοηθητικά για να καταλάβεις πώς πρέπει να ελιχθείς. Δεν χρειάζεται να βιάζεσαι. Αντιθέτως, είναι προτιμότερο να περιορίσεις τις παρορμήσεις σου και να κάνεις πολύ προσεκτικές κινήσεις, ιδιαίτερα αν πρόκειται να συνάψεις επαγγελματικές συμφωνίες.

TIP: Κράτησε μία πιο επιφυλακτική στάση, κυρίως σε άτομα που δεν είναι απολύτως δοκιμασμένα σε βάθος χρόνου. Ελλοχεύει ο κίνδυνος να εκθέσουν μυστικά σου ή να κινηθούν παρασκηνιακά σε βάρος σου.

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet