Η Carole είναι μια εσωστρεφής ειδικός εφαρμογών πληροφορικής που μπορεί να χακάρει τα πάντα και εξακολουθεί να ζει με τη μητέρα της. Η Caroline είναι μια επαναστάτρια πορτοφολού που δρα στα μεγάλα ξενοδοχεία της Γαλλικής Ριβιέρας. Είναι αδερφές, από διαφορετικές μαμάδες, αλλά δεν συναντήθηκαν ποτέ, ούτε μεταξύ τους, ούτε με τον πατέρα τους που τις εγκατέλειψε πριν ακόμη γεννηθούν και δεν έχουν τίποτα άλλο κοινό μεταξύ τους. Τίποτα άλλο εκτός από τον πατέρα τους, τον Patrick, ο οποίος εμφανίζεται ξαφνικά στη ζωή τους μετανιωμένος.

Είναι κι εκείνος διαρρήκτης και μάλιστα καταζητούμενος διεθνώς. Θα μπει στη ζωή τους για να προσπαθήσει να οργανώσει μία ληστεία και να εκδικηθεί τον συνέταιρό του που τον πρόδωσε. Στόχος του είναι ένα συλλεκτικής αξίας βιολί Στραντιβάριους, που η αξία του κοστολογείται περίπου 15 εκατομμύρια ευρώ. Και σε αυτό το κόλπο γκρόσο, θέλει να συνεργαστεί με τις ικανότατες κόρες του, που μέχρι τώρα τον θεωρούσαν πεθαμένο!

Παίζουν: Jean Reno, Reem Kherici, Camille Chamoux, Alexis Michalik, Bruno Sanches, Pascal Demolon, Natalia Verbeke, Amory Cazal

Σάββατο 11/3 στις 00:30 (Μετά τα Μεσάνυχτα) στο ΣΚΑΪ

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet