Δημήτρης Γιαννέτος, ο καταξιωμένος hair stylist που βρίσκεται στο Χόλιγουντ, προχώρησε σε μια συγκινητική ανάρτηση, αποκαλύπτοντας τα όσα βίωσε σε μικρή ηλικία, όταν ήταν στο χωριό του. Αναφέρθηκε στη σεξουαλικότητά του και το bullying που δεχόταν, με αφορμή την επιστροφή για ένα σύντομο χρονικό διάστημα, προκειμένου να δει αγαπημένα του πρόσωπα.

Οπως αποκάλυψε, απέφευγε για χρόνια να επισκεφτεί το χωριό του, γιατί έχει πολύ δυσάρεστες αναμνήσεις από αυτό. Η παιδική του ηλικία ήταν αρκετά δύσκολη, με τον ίδιο να βιώνει σκληρό bullying, ενώ ανέφερε ότι είχε δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση.

Δημήτρης Γιαννέτος: Η ανάρτησή του

«22 ώρες με την οικογένεια στην ιδιαίτερη πατρίδα μου, γνωστή και ως “χωριό”. Έχουν περάσει 6 χρόνια από τότε που επισκέφτηκα την πατρίδα μου, το μέρος όπου μεγάλωσα. Πάντα προσπαθώ να βρω μια δικαιολογία να μην το επισκεφτώ, όσο κι αν αγαπώ την οικογένειά μου και να θέλω να περάσω χρόνο μαζί της. Πάντα προσπαθούσα να τους συναντήσω κάπου αλλού, κάπου εκτός από το χωριό. Τώρα που είμαι 38 χρονών συνειδητοποίησα ότι το γεγονός, για το οποίο αποφεύγω όλα αυτά τα χρόνια να πάω εκεί είναι, διότι δεν είχα την καλύτερη παιδική ηλικία. Δεχόμουν bullying στο σχολείο εξαιτίας της σεξουαλικότητάς μου. Είχα δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση πριν ακόμα ανακαλύψω ποιος πραγματικά είμαι. Επίσης, αντιμετώπιζα κάποια οικογενειακά θέματα. Έτσι, κατέληξα να κρύβομαι στον νέο κόσμο που δημιούργησα για εμένα πολύ μακριά από εκεί.

Διάβασε τη συνέχεια της ανάρτησής του και δες το post στο nitro.gr

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet