Εδώ και τρεις δεκαετίες, η DKNY εκπροσωπεί την επιτομή του City Style και του ανεπιτήδευτου στυλ δημιουργώντας look με άποψη. Αψηφά το ρεύμα της βιομηχανίας της μόδας και τις τάσεις και τοποθετεί στο επίκεντρο τις ξεχωριστές προσωπικότητες που φορούν τα ρούχα, τα παπούτσια και τα αξεσουάρ του brand. Αυτό ήταν και παραμένει το μυστικό της, αυτό τη διαφοροποίησε και την οδήγησε να αλλάξει τους κανόνες της μόδας δημιουργώντας τη δική της αισθητική σχολή. Αυτό ακριβώς κάνει και τώρα!

Ανανεώνεται λοιπόν και επανατοποθετείται! Συνδέοντας τις αξίες της ιστορίας της με τις ατομικές αξίες των ανθρώπων που την απαρτίζουν.

Η συλλογή

Αυτό το φθινόπωρο μας παρουσιάζει την DKNY 24/7, μία capsule συλλογή βασισμένη σε έξυπνες σιλουέτες, σύγχρονα υποδήματα και ιδιαίτερες τσάντες & αξεσουάρ, όλα σχεδιασμένα με την σωστή ισορροπία σε ότι αφορά τις τάσεις, με σκοπό να συμπληρώσουν με διαχρονικά κομμάτια τα κενά που τυχόν υπάρχουν στη ντουλάπα σου. Αναγεννημένα από την ξεχωριστή φιλοσοφία της μάρκας, αυτά τα έξυπνα, βασικά κομμάτια δημιουργούν έναν ευέλικτο χαρακτήρα σε κάθε ντουλάπα, καθώς συνδυάζονται εύκολα ενώ παραμένουν διαχρονικά.

Η καμπάνια για τη σημασία της αυτοέκφρασης

Αυτή η συλλογή συνοδεύεται και από την πολύ ξεχωριστή καμπάνια “DO YOUR THING”, που μας προκαλεί να ζήσουμε την κάθε στιγμή κάνοντας αυτό που πραγματικά αγαπάμε!

Η αυτοέκφραση άλλωστε βασίζεται στην αντίληψη. Ποια είναι για εσένα τα σημαντικά; Τι σου φέρνει χαρά; Πως βλέπεις τον κόσμο και τη θέση σου σε αυτόν; Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά που σε κάνουν μοναδικό. Η νέα φθινοπωρινή καμπάνια της DKNY κάτω από το “moto” “DO YOUR THING”, εμπνεύστηκε από ανθρώπους καθημερινούς, για τους οποίους, όμως, η αυθεντικότητα είναι τρόπος ζωής. Αυτή η πολυσυλλεκτική ομάδα επιδραστικών ατόμων, έχει περισσότερα κοινά παρά διαφορές, και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Κάνουν απλά αυτό που αγαπούν. Εσένα ποιο είναι το δικό σου πάθος, αυτό που σε κάνει να ξεχωρίζεις;

Η νέα συλλογή της DKNY είναι διαθέσιμη στο DKNY Store στο ισόγειο χώρο του Golden Hall, καθώς και σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet