Όλες θέλουμε ένα ακαταμάχητο και σαγηνευτικό βλέμμα! Πως μπορούμε να το πετύχουμε αυτό; Ασφαλώς με τη μάσκαρα που υπάρχει σε κάθε γυναικείο νεσεσέρ. Καμία φορά όμως η μάσκαρα όσο καλή και εάν είναι δεν είναι αρκετή. Αν οι βλεφαρίδες δεν έχουν από μόνες τους μία φυσική κίνηση προς τα πάνω, δεν είναι αρκετά μακριές και πυκνές τότε το μυστικό για να πετύχεις το αποτέλεσμα που θες είναι το serum.

βλεφαρίδες

Όχι οποιοδήποτε serum! Στην αγορά υπάρχουν serum ειδικά σχεδιασμένα για τα φρύδια και τις βλεφαρίδες. Ποια είναι τα οφέλη για τις βλεφαρίδες; Τα serum είναι εμπλουτισμένα με ένα μείγμα βιταμινών, αντιοξειδωτικών και αμινοξέων, που κάνουν τις βλεφαρίδες να φαίνονται πιο μακριές και πυκνές σε 4-6 εβδομάδες.

@helinndoski Reply to @_sophmartine Who needs falsies when you have @Grande Cosmetics GrandeLASH-MD 😍 available at @sephora #lashserum #grandepartner ♬ original sound – Helin Doski

Δεν είναι τυχαίο που οι beauty experts του TikTok χρησιμοποιούν στην καθημερινότητά τους αυτά τα προϊόντα! Συγκεκριμένα το serum στο οποίο ορκίζονται είναι το Grande Lash το οποίο είναι ένα αγαπημένο προϊόν που βοηθάει στην ενίσχυση των κοντών, αραιών, εύθραυστων βλεφαρίδων. Oφθαλμολογικά ελεγμένο και είναι κατάλληλο για χρήστες φακών επαφής και ψεύτικων βλεφαρίδων.
Εσύ ακόμη το σκέφτεσαι;

Key Item:

βλεφαρίδες
Ορός ενίσχυσης βλεφαρίδων, Grande Lash
Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet