Η Βρετανίδα μυθιστοριογράφος και σεναριογράφος Χέλεν Φίλντινγκ αποκάλυψε πρόσφατα ότι ετοιμάζει την κινηματογραφική συνέχεια, μεταφέροντας στη μεγάλη οθόνη το βιβλίο της από το 2013 με τίτλο «Bridget Jones: Mad About The Boy».

«Ναι, είναι αλήθεια. Ασχολούμαι με το σενάριο της τέταρτης ταινίας και πραγματικά ελπίζω αυτή να πραγματοποιηθεί. Κάθε φιλμ που ολοκληρώνεται είναι ένα θαύμα. Πιστεύω ότι είναι πραγματικά δύσκολο να δημιουργήσεις ταινίες, να υλοποιηθούν και να βγει ένα καλό αποτέλεσμα. Επιθυμούμε να είναι πολύ καλό. Θα μου άρεσε να το δω στην οθόνη», δήλωσε η Φίλντινγκ στο βρετανικό Radio Times.

6 χρόνια μετά την κυκλοφορία της τελευταίας ταινίας το μωρό της Bridget Jones έρχεται το τέταρτο κεφάλαιο της ιστορίας. Οι δύο πρώτες ταινίες «Το Ημερολόγιο της Μπρίτζετ Τζόουνς» (2001) και «Μπρίτζετ Τζόουνς: Η επόμενη σελίδα» (2004) με πρωταγωνίστρια φυσικά την Ρενέ Ζελβέγκερ.

Στη νέα της ταινία η Bridget είναι μητέρα δύο παιδιών και «οι προκλήσεις που έχει να αντιμετωπίσει είναι ψείρες στα μαλλιά τους, εξευτελισμό σε σχολικό πικνικ και σεξ με ανθρώπους άλλης γενιάς». Επιπλέον, μαθαίνει ότι «η ζωή δεν τελειώνει όταν χρειάζεται να φορέσει γυαλιά πρεσβυωπίας». Η ζωή της ηρωίδας θα αλλάξει από μια τραγική εξέλιξη που περιέχεται στο βιβλίο.

Οι ηθοποιοί δεν έχουν ανακοινωθεί ενώ η Ρενέ Ζελβέγκερ έχει δηλώσει: «Γνωρίζω ότι η Χέλεν έχει γράψει το βιβλίο και αγαπώ πολύ αυτόν τον χαρακτήρα. Οπότε, αν με καλέσουν, θα πάω τρέχοντας».

Διαβάστε επίσης: Όσα έμαθα από τη Bridget Jones

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet