Όλοι ξέρουν τι είναι ένα pick-me girl, αλλά δεν έχουν οι γυναίκες το μονοπώλιο σε άτομα που τροφοδοτούν το ego τους με το να νιώθουν πως “δεν είναι σαν τους άλλους”. Ναι, υπάρχουν και pick-me boys και ζουν ανάμεσά μας, τα ματσάρουμε στο Tinder, βγαίνουμε ραντεβού μαζί τους. Στην αρχή έχουν πλάκα αλλά μετά καταλαβαίνουμε το game τους και θέλουμε να φύγουμε τρέχοντας.

Ανάμεσα σε όλα αυτά τα βήματα μεσολαβεί χρόνος, ο οποίος και στο dating είναι χρήμα και επίσης σε αυτόν τον χρόνο ένα pick-me boy μπορεί να σε χειραγωγήσει κανονικότατα, κάνοντας τον χωρισμό ακόμα πιο δύσκολο.

Για αυτόν το λόγο, μαζέψαμε παρακάτω εννιά σημάδια πως το γκομενάκι που μιλάς είναι pick-me boy.


Παριστάνει τον φεμινιστή

Ο πιο εύκολος (και γρήγορα εμφανής τρόπος) να εντοπίσεις ένα pick-me boy είναι δώσεις προσοχή σε “όλα τα σωστά πράγματα” που λέει. Λες και το κάνει επίτηδες. Αναφέρεται στον εαυτό του ως “φεμινιστή”, μιλά συχνά για τα γυναικεία δικαιώματα και έχει έντονο ψεύτικο πάθος για την ισότητα μεταξύ των δυο φύλων. Ξέρεις πώς να εντοπίσεις έναν ψεύτη, σε εμπιστευόμαστε.


Μειώνει τον εαυτό του για να ψαρέψει κομπλιμέντα


Λέει συχνά πως δεν έχει επιτυχίες στις γυναίκες γιατί είναι “πολύ ευαίσθητος;”; Ότι δεν είναι τοσο όμορφος όσο άλλοι άντρες; Σε ρωτάει “τι του βρίσκεις” και σου λέει πως εσύ θα τον χωρίσεις πρώτη; Ναι, pick-me boy. Μεταξύ μας, τα λέει για να ψαρέψει το κομπλιμέντο σου και να ακούσει πόσο “διαφορετικός από τους άλλους άντρες είναι”.


Τρομοκρατείται από τους άντρες φίλους σου


Ιδίως εκείνους που έχουν αυτοπεποίθηση. Μπορεί να είναι κομμάτι του όλου ακτ “το παίζω ντροπαλός και ευαίσθητος”, αλλά και πάλι, θες να χρειάζεται μονίμως να προστατεύεις κάποιον;

Είναι υπερβολικά clingy


Σου στέλνει 24/7 και όταν αργείς να απαντήσεις, στέλνει ξανά. Όλο αυτό το καμουφλάρει με “ανασφάλεια” και αστειάκια τύπου “νωρίς με γκόσταρες”. Μετά δικαιολογεί την ανασφάλειά του με λίγη ακόμα ανασφάλεια. Μπορεί τώρα να φαίνεται χαριτωμένο, αλλά δεν θα αργήσει να γίνει πιεστικό.

Διάβασε τη συνέχεια στο Provocateur.gr

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet