Προτού πεις «Σιγά μην κάτσω να δω ντοκιμαντέρ!», έχω να σου πω ότι το Netflix όχι απλά έχει πολύ καλά και εμπεριστατωμένα ντοκιμαντέρ αλλά και πως θα περάσεις πολύ ευχάριστα την ώρα σου καθώς αυτά που έχω να σου προτείνω τα βλέπεις πιο εύκολα κι από σειρά!

Our Planet

Η ιλιγγιώδης τεχνολογική εξέλιξη και η απολαυστική αφηγηματική ευστροφία του δεν μας χάρισαν μονάχα viral βίντεο στα social, αλλά μετέτρεψαν το παρεξηγημένο είδος του φυσιοδιφικού ντοκιμαντέρ σε ένα συναρπαστικό όσο και επείγον θέαμα το οποίο κάλλιστα μπορούσε να ανταγωνιστεί διαδοχικά (και συχνά μέσα στο ίδιο επεισόδιο) το καλύτερο θρίλερ, φιλμ τρόμου, περιπέτεια δράσης, ρομαντική κομεντί ή ακόμα και κωμωδία, απλά μονάχα με τετράποδους, φτερωτούς και έρποντες πρωταγωνιστές. Τέλος θα μάθεις πολλά για το «σπίτι» σου!


Explained

Από γαλαζοαίματους και μεγάλες δηλώσεις, μέχρι σκύλους και πλαστικές επεμβάσεις, αυτή η σειρά ντοκιμαντέρ με διάσημους αφηγητές παρουσιάζει πολλά συναρπαστικά θέματα. Στην τρίτη σεζόν, το Explained θα μας μιλήσει για τις βασιλικές οικογένειες, τις πλαστικές και το πώς επηρεάζουν τον τρόπο με τον οποίο βλέπουμε τα πράγματα, τη ζάχαρη και το πώς επιδρά στον οργανισμό μας, καθώς και άλλα πολλά ενδιαφέροντα θέματα.


Human

Σε αυτή τη σειρά, το σώμα μας και οι βασικές του λειτουργίες εξηγούνται απλά και με πολύ ενδιαφέροντα τρόπο καθώς όλα τα παραδείγματα βασίζονται σε απλές καθημερινές μας συνήθειες. Θα μάθεις ποιος είναι ο δεύτερος εγκέφαλος του ανθρωπίνου σώματος, πως δεν χρειάζεται να λιώνεις στο γυμναστήριο για να είσαι σε φόρμα, πως το σώμα μας έχει την εκπληκτική ιδιότητα να προσαρμόζεται αλλά και να αναγεννιέται!

Διάβασε επίσης: Tαινίες και σειρές που θα δούμε το Φεβρουάριο στο Netflix

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet