Οι Αμερικανοί και Ευρωπαίοι θαυμαστές του Sex and the City ενθουσιάστηκαν όταν το Netflix αποφάσισε να φέρει στην πλατφόρμα την αγαπημένη σειρά που λάτρεψε το κοινό παγκοσμίως.

Αλλά στην άλλη όχθη, στο Ηνωμένο Βασίλειο, επικρατούσε ένα αίσθημα πένθους και θρήνου μεταξύ των θαυμαστών του Sex and the City, καθώς η βρετανική πλατφόρμα του Netfix δεν κατάφερε να το προσθέσει στη λίστα του για τους Βρετανούς θεατές. «Το να μην εμφανίζεται το Sex and the City στο βρετανικό Netflix είναι πολύ προσβλητικό για μένα – χρειάζομαι τα κορίτσια μου πίσω!» έγραψε ένας απογοητευμένος θαυμαστής.

Λοιπόν, τι συμβαίνει και το Netflix UK δεν συμαβδίζει πλέον το αμερικανικό ομόλογό του στην τοποθέτηση του Sex and the City στην πλατφόρμα;

Είναι το Sex and the City διαθέσιμο στο Netflix UK;

Δυστυχώς, οι θαυμαστές του Ηνωμένου Βασιλείου δεν θα μπορούν να ακολουθήσουν τις Carrie, Miranda, Samantha και Charlotte και τις περιπέτειές τους στο Netflix, όπως οι υπόλοιποι θαυμαστές στην Αμερική και στην Ευρώπη.

Σύμφωνα με το Variety, το Netflix σύναψε συμφωνία με την Warner Bros Discovery για να αδειοδοτήσει και τις έξι σεζόν του Sex and the City για τους Αμερικανούς θεατές. Ενώ αυτό περιλαμβάνει και τα 94 επεισόδια, δεν περιλαμβάνει το ομώνυμο franchise ταινιών, ούτε την αναβίωση Sex and the City, «And Just Like That».

Η συμφωνία του Netflix με τη Warner Bros δεν είναι παγκόσμια και εκ τούτου γιατί δεν έχει συμπεριληφθεί το Ηνωμένο Βασίλειο. Η σειρά του HBO περιορίζεται στο Netflix στις ΗΠΑ, καθώς και σε πολλές άλλες ευρωπαϊκές αγορές.

Το Sex and the City διήρκησε αρχικά από τον Ιούνιο του 1998 έως τον Φεβρουάριο του 2004, λαμβάνοντας περισσότερα από 50 βραβεία Primetime Emmy και κερδίζοντας επτά.

Διαβάστε επίσης:

Ben Affleck-Jennifer Garner: To 15χρονο παιδί τους είναι trans και άλλαξε το όνομά του σε Fin

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet