Το να είσαι μέλος της βασιλικής οικογένειας περιλαμβάνει αδιαμφισβήτητα μια άκρως προνομιούχα ζωή που όμως συνοδεύεται από μια σειρά από καθημερινές απαγορεύσεις και υποχρεώσεις. Δεσμεύσεις που πιθανότατα δε θα μπορούσαμε καν να σκεφτούμε και οι οποίες προσθέτουν άγχος και πίεση στους royals.

Αυστηρά πρωτόκολλα, συγκεκριμένο πρόγραμμα, ασφυκτικοί κανονισμοί, που ορίζουν με κάθε λεπτομέρεια τη ζωή και τις συνήθειες ενός μέλους της βασιλικής οικογένειας. Η Kate Middleton είναι ίσως το πρόσωπο που έχει δεχτεί την μεγαλύτερη επιβάρυνση από όλου, καθώς παρότι δε γεννήθηκε σε αυτό το περιβάλλον κλήθηκε να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις του, πριν ακόμα παντρευτεί τον πρίγκιπα Γουίλιαμ.

Μερικές από τις πλέον αξιοσημείωτες απαγορεύσεις με τις οποίες είναι αντιμέτωπη καθημερινά η Kate Middleton είναι οι εξής:

1.Δεν υπογράφει αυτόγραφα

Ο κανονισμός είναι πολύ σαφής και απαγορεύει τα αυτόγραφα, επιτρέποντας όμως τις φωτογραφίες. Ο λόγος είναι ότι φοβούνται το ενδεχόμενο η υπογραφή της να χρησιμοποιηθεί σε οποιοδήποτε έγγραφο χωρίς την έγκριση της.

2. Δεν επιτρέπεται να αμοίβεται από την εργασία της

Η Kate Middleton έχει πλούσια φιλανθρωπική δράση όμως της απαγορεύεται να ασκήσει κάποιο επάγγελμα από το οποίο θα αμοίβεται. Για παράδειγμα, είναι γνωστό ότι αγαπά τη φωτογραφία, όμως αυτό είναι κάτι που μπορεί να έχει μόνο ως χόμπι.

3. No Flashy Nail Colors

Όπως ίσως έχετε παρατηρήσει η Kate δεν έχει ποτέ έντονα βαμμένα νύχια και αυτό συμβαίνει γιατί δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιεί flashy χρώματα. Συγκεκριμένα, κινείται μεταξύ δύο αποχρώσεων του Soft Pink 28 Rose Lounge (Bourjois) και του Nude 423 Allure (Essie).

4. Δεν ψηφίζει

Κανένα μέλος της βασιλικής οικογένειας δεν έχει δικαίωμα ψήφου και αυτό φυσικά περιλαμβάνει και την Kate Middleton.

5. Όχι προκλητικά ρούχα

Μπορεί οι νεανικές της εμφανίσεις να περιελάμβαναν sexy φορέματα και κοντές φούστες όμως από τότε που έγινε μέλος της βασιλικής οικογένειας αυτά αποτελούν παρελθόν. Πλέον επενδύει σε κλασικές γραμμές, όπως μίνι φούστες και μακριά φορέματα ενώ είναι περιορισμένες οι εμφανίσεις της με παντελόνι.

6. Απαγορεύεται να ταξιδέψει μαζί με όλα τα μέλη της οικογένειας της

Ο λόγος είναι μακάβριος όμως απόλυτα λογικός για την μοναρχία που δε θα διακινδύνευε να χάσει όλα της τα μέλη σε κάποιο ατύχημα.

7. Δεν κλαίει ποτέ δημόσια

Το προφίλ της βασιλικής οικογένειας είναι συγκεκριμένο και πρέπει να δείχνει ακλόνητο. Για το λόγο αυτό δεν επιτρέπεται να κλαίει ποτέ δημόσια ώστε να μην δείχνει ευάλωτη.

Διαβάστε επίσης:

Με ποιο τρόπο η Kate Middleton έσπασε το βασιλικό πρωτόκολλο σε εμφάνισή της

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!