Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου έδωσε συνέντευξη στο δημοσιογράφο Μιχάλη Ροδόπουλο και το περιοδικό ΟΚ! όπου μίλησε για πολύ προσωπικά θέματα, όπως τα δύσκολα παιδικά χρόνια και η εξάρτηση του πατέρα της από τα ναρκωτικά.

Μιλώντας στο περιοδικό «ΟΚ!» ανέφερε αρχικά για την καταγωγή της: «Η μαμά μου είναι Πόντια, το πατρικό της είναι Παυλίδου. Δεν νομίζω ότι έχω ποντιακά χαρακτηριστικά. Συνήθως, μου λένε ότι δεν μοιάζω για Ελληνίδα». 

«Έχω ακούσει Ισπανίδα, Βραζιλιάνα. Όταν ήμουν στην Ινδία, νόμιζαν ότι είμαι από εκεί, στην Τουρκία ότι είμαι Τουρκάλα», πρόσθεσε. 

Σχετικά με τη νεότερη ηλικία της και τα σχόλια που άκουγε για την εμφάνισή της, δήλωσε: «Πιο μικρή, ενώ είχα τις κατακτήσεις μου, δεν ήμουν η ωραία του σχολείου. Μέχρι τα 18 ήμουν πάρα πολύ αδύνατη, πιο φλατ, δεν είχα στήθος. Κι επειδή στα 15-16 μου έκανα στίβο, στο σχολείο με κορόιδευαν ότι έχω γάμπες ποδοσφαιριστή».

Αναφορικά για την καριέρα της ως μοντέλο και τις δυσκολίες που χρειάστηκε να αντιμετωπίσει είπε:

«Στην πορεία έχω περάσει και φάσεις που προσπάθησα να χάσω κιλά. Έχω υπάρξει juicy για μοντέλο. Μέσα από τα πρακτορεία σου δημιουργείται μία τεράστια εμμονή με τα κιλά, τα γραμμάρια, τα εκατοστά και όλα αυτά», πρόσθεσε κλείνοντας.

Διαβάστε επίσης:

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Λύγισε on air για τον πατέρα της. «Είναι η αχίλλειος πτέρνα μου»

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!